World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.499
|
čitano: 9.273.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...
Riker kaže...

Je,je,je prezabavan je, ima smece od topa, guta lovu, ako uzmes da ti je granata 1200 a radi prosjecnih 320 dmg i puca svakih 6.89 sekundi onda izracunaj kolko ti je to prosjecno na municiju.  Nemoj ni pokusavati bez premiuma.

Da nisam vozio IS i IS-3 možda bih i odustao pročitavši ovo..Ali, sve mi je to jako poznato. Još mi je poznatije kad mi jedna granata dođe 1025 a svaka druga je 0 damage..{#} Nakon KV-a, niti jedan tenk mi nije bio profitabilan (kv-1s, IS, IS-3)..Za IS i IS-3 sam skupljao novac vozeći i praveći haos s t-28...{#}

Na kraju krajeva, igra bi trebala služiti čovjeku za zabavu, a ne da dobije slom živaca gurajući jednu granu ili jednu naciju...Probaš malo simo, malo tamo i zabaviš se. Meni je dosta nerviranja i natezanja s teškim tenkovima..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 16:57 (Riker).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Slobodno ti odi na T54, samo me zanima do kud ces dogurat ako ces igrat bez premiuma, prva velika prepreka ti je vec T44 sa 85mm topom na tieru 8, a IDIOTA nemres stavit bez kupole koja je oko 20k exp ako se sjecam dobro. Tako da, bolje ti je da se naoruzas premiumom, 77kn ti je 30 dana, isplativo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

koja je oko 20k exp ako se sjecam dobro.

Skupio sam ja i 77.000xp za IS-3 bez premiuma...

16 godina
World of Tanks
Ja sam bez premiuma dosao i istrazio t-54, is-7, trenutno neam pare za kupnju tih tenkova...vozio sam t-54 i mogu reci da je odlican, samo je eto skup za odrzavanje i zato sam ga prodao...nepada mi napamet kupovati premium...igram vecinom sa is4 i kvom...odlicni tenkovi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

jos 450k za Maus-a, jedva cekam{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

jos 450k za Maus-a, jedva cekam{#}

Woohoo....a trophy on wheels, errrm i mean threads :P

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
legend kaže...
vozio sam t-54 i mogu reci da je odlican, samo je eto skup za odrzavanje i zato sam ga prodao...nepada mi napamet kupovati premium...igram vecinom sa is4 i kvom...odlicni tenkovi...

Koliko dođe kompletan popravak? A što se tiče skupoće, svaki tenk iznad V. tiera je skup za održavanje bez premiuma, budimo realni {#} A što se tiče premiuma, meni i ne bi bilo toliko strašno platiti koji put 10ak eura, ali slab sam s kartičnim poslovanjem, pa ono...Da se barem može kupovati gold s uplatnicama {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 19:30 (Riker).
15 godina
Riker kaže...
legend kaže...
vozio sam t-54 i mogu reci da je odlican, samo je eto skup za odrzavanje i zato sam ga prodao...nepada mi napamet kupovati premium...igram vecinom sa is4 i kvom...odlicni tenkovi...

Koliko dođe kompletan popravak? A što se tiče skupoće, svaki tenk iznad V. tiera je skup za održavanje bez premiuma, budimo realni {#} A što se tiče premiuma, meni i ne bi bilo toliko strašno platiti koji put 10ak eura, ali slab sam s kartičnim poslovanjem, pa ono...Da se barem može kupovati gold s uplatnicama {#}{#}

Popravak je negdje oko 17k

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Kontam kupit E50 pa kakav je vama to med oni koji ga imaju i jel moze se bez premiuma gurat.Nisam bas neki igrac med i E50 bi mi bio prvi tier9 med pa da probam za promjenu nesto novo.Dosadili mi svi tenkovi u garazi osim KV sa 152.

Uf, gadno je bez premiuma..skup je za održavanje..a kad ga kupiš treba ti još otprilike tolike exp-a da ga elitaš..

pazi, sve je moguće pa tako i igranje s njim bez premiuma ali bogami će ti bit teško..

tenk je super samo što pomalo gube na važnosti mediumi tier9 pokraj brzih i okretnih heavy tenkova..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Par smjesnih slika

Hajdučko Srce
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imama JagdTigra(full) i sviđa mi se.

Interesuje me kakav je Obj. 704 i ISU kao i SU-152 kao TDovi?Ako može da to neko fino objasni.  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Par smjesnih slika

ahahahahahhhahaahahahahahahahhhihihiiihiiahahaihihi

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Kontam kupit E50 pa kakav je vama to med oni koji ga imaju i jel moze se bez premiuma gurat.Nisam bas neki igrac med i E50 bi mi bio prvi tier9 med pa da probam za promjenu nesto novo.Dosadili mi svi tenkovi u garazi osim KV sa 152.

E50 je po meni najbolji tenk u igri...  svaku drugu partiju igram s njim {#}   Trenutno igram bez premiuma i vjeruj mi da se s njim moze jako dobro zaradit...

Ono sto moras imat na umu, to nije medium to je  light heavy tenk {#}

16 godina
World of Tanks

e koji je ovo tenk 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Zaja kaže...

E50 je po meni najbolji tenk u igri...  svaku drugu partiju igram s njim {#}   Trenutno igram bez premiuma i vjeruj mi da se s njim moze jako dobro zaradit...

Trenutno nemaš premium?jel to znači da si imao dok si ga izgrindo? pazi , velike su to razlike..nije problem u održanju nego i u exp-u..čak i veći..

doduše njemu su sad digli zaradu poslje 7.2 patch-a..cini mi se 15 % i to se osjeti..

eh sad da je najbolji tenk u igri, nemoj pretjerivat..al dobro.. svako ima pravo na svoje mišljenje..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...

E50 je brutalan sam po sebi, ako ga koristis kao treba. Nije klasicni medium koji se vrti u krug oko heavy-a i gađa ih sa boka jer sporije ubrzava (iako max speed ima dobar) i sporije se okreće (sporije od t-54, pattona i batmobila), nego je vise za snajpanje i zasjede. Precizan top, solidan penetration, brz reload. Dosta skupa municija, dosta skupi popravci, dinga kao patton (slabo).

Sa njim sam bez premiuma redovito u minusu, ali je opet gust probiti t9 heavy od naprije preko pola mape :-)

Sve u svemu skupo zadovoljstvo.

15 godina
GRDI-146 kaže...

e koji je ovo tenk 

M60 patton. Nisan siguran koja podverzija ali to bi trebao bit taj.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 10:02 (sirka666).
17 godina
World of Tanks

Nek prijavi Bug u igri, zaglavio se na betonskom zidiću {#}

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nev75 kaže...
dasoo988 kaže...
Zaja kaže...

Trenutno nemaš premium?jel to znači da si imao dok si ga izgrindo? pazi , velike su to razlike..nije problem u održanju nego i u exp-u..čak i veći..

doduše njemu su sad digli zaradu poslje 7.2 patch-a..cini mi se 15 % i to se osjeti..

eh sad da je najbolji tenk u igri, nemoj pretjerivat..al dobro.. svako ima pravo na svoje mišljenje..

Bez premiuma sam zgrindao oko 85k exp-a onak bez velikog truda sa Panterhom II (3-4 partije na dan)  koji je isto jako zahvalan tenk...(barem je bio do patcha 7.2, ne znam kakav je sad {#} )

Svako ima pravo na svoje misljenje... po meni je najbolji tenk jer je zabavan, efikasan, pokretljiv, precizan top... odlican za snajpanje i zasjedu...  Vec sam prije naveo bitno je samo da s njim ne igras kao s klasicnim medium tenkom jer on jednostavno nije medium {#} 

light heavy tank! {#}

17 godina
neaktivan
grb1tj kaže...

Interesuje me kakav je Obj. 704 i ISU kao i SU-152 kao TDovi?Ako može da to neko fino objasni.  :)

704 je brzi i ima bolji camo,reload 14,14 sec. znas da udara 750 i zna falit posteno.Oklop je za qurac. Isu ima isti top,oklopa  nema,brz i sporo se okrece. Su-152  se sporo okrece,solidna brzina,camo ok,igras ga sa DERP topom.

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 11:16 (Zaja).
15 godina
neaktivan
grb1tj kaže...

SU-152 je solidan tenk i po meni bolji od ISU jer dizajn gornjeg dijela tenka tj. "kupola"  je šesterokutnog dizajna i sprijeda ima manje prostora za pogodit. Tako da ako se susretneš neke jače tenkove samo se mrdaj lijevo-desno i imaš bolju šansu upit granatu na gun mantlet  jer više prostora zauzima to nego ostali dijelovi. Tako sam par puta upio 2 BL10 granate jednom davno....samo lijevo-desno mrdaj i jako manja je šansa da će te nešta oštetit. Igraj agresivnije na urbanim mapama, iskoristi slabosti bokova i zadnjih dijelova tenkova i uvali im HE granatu, tako ćeš najviše ošteti npr. mediumima pogotovo type 59...samo ga pogodiš straga i on dobije oko 1050 HP štete i zapališ mu motor, barem je tako kod mene bilo.

ISU-152 je tenk više za teški camp. Kad staviš BL10 top na njega onda trebaš biti sniper na srednjim udaljenostima, od 150-350 m. Top je dosta precizan ali zna se dogodit da najbolje naciljana meta ne dobije granatu u facu. Nekad se granata samo teleporta 2-3 stupnja ispod točke koju ciljaš....meni sa 250% ekipom se to događa :/

Anyway, igraj sa stock topom (onaj sa SU-152) dok ne otključaš BL10, onaj BL9s nemoj ni gledat, isprobao sam ga na test serveru i normalnom serveru te kažem jasno i glasno da je shit.

Oklop je preslab na ISU i moraš biti jako oprezan jer ako te pogode lijevo od topa ode commander, ako pogode desno od topa ode driver i gunner, KLIK :/

Znači, oprezno i camp na otvorenim mapama, ali ako je urbana mapa kao himmelsdorf ili enks onda obavezno ići uz barem 1 agilni ili jaki tenk kao tier 8-9 medium (npr. Panther 2, E50, T-54, Pershing, Patton) ili tier 7-9 heavy (npr. T32, IS-3, IS-4, E75...)

Object 704, oooo da. To je već nešta što ima oklopa i firepower :D

S njim ja igram agresivnije kad su urbane mape jer je dosta agilan i ima gun koji ima pen i radi dosta štete. Jednostavno bi bilo da pogledaš ovaj video, po meni najbolje objašnjava kako igrati s njim :)

Good hunting ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nekad se pitam kakav je to osjećaj kada kao t95 se skempaš nekamo gdje ti mogu samo front armor gađati...sigurno ide samo ding ding ding dong ding ding dong...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nekad se pitam kakav je to osjećaj kada kao t95 se skempaš nekamo gdje ti mogu samo front armor gađati...sigurno ide samo ding ding ding dong ding ding dong...

A ja se pitam kakav je to osjećaj kad ti je max speed tenka 12km/h{#}

17 godina
g12356 kaže...

mogu te trackat i onda neki medium se može zaletit ko od šale sa strane ili odozada...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

lemmingsi su idioti...još su neprijatelji bili neki nuubovi,pa da smo se postavili kako treba bi ih razvalili,ali ne,mi imamo uber lemmings trainpa nas neprijatelj cappa...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

u dilemi sam.koje tenkove da istražujem?za sad su mi favoriti rusi al mi frend kaže da su njemački bolji.pa eto pitam vas stručnjake :)

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

u dilemi sam.koje tenkove da istražujem?za sad su mi favoriti rusi al mi frend kaže da su njemački bolji.pa eto pitam vas stručnjake :)

Njemačke tenkove i odi na mausa...

14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
cod4gamer kaže...

hvala :) a trenutno imam a-20 tenk i uvijek me u bitku uvale sa KV,tiger tenkovima koji su višestruko jači od mene?jel znaš zašto se to događa?

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
krayz1e kaže...
cod4gamer kaže...

hvala :) a trenutno imam a-20 tenk i uvijek me u bitku uvale sa KV,tiger tenkovima koji su višestruko jači od mene?jel znaš zašto se to događa?

To se uvijek događa, pogotovo kad si niži tier. Dočepaj se KV-a ili tigera i situacija će bit bolja...

14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
cod4gamer kaže...
krayz1e kaže...
cod4gamer kaže...

To se uvijek događa, pogotovo kad si niži tier. Dočepaj se KV-a ili tigera i situacija će bit bolja...

imam ja još puno tenkova za uništit dok dođem do tigera :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice