Maloprije sam se pokušao ulogirati, ali mi piše da server trenutačno nije dostupan radi dogovorenog održavanja (ili tako nekako)..Kakvo sad održavanje kad ništa nije bilo najavljeno? Tražim među novostima i ne piše ništa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ulogiran pa cijelo vrijeme igram
Problem je kad odes offline nemozes opet online jer pocne srat
? Nisam otišao offline...Upalio sam komp maloprije, zadnji put sam jučer igrao. Do sada sam se uvijek bez problema logirao..
Maloprije sam se pokušao ulogirati, ali mi piše da server trenutačno nije dostupan radi dogovorenog održavanja (ili tako nekako)..Kakvo sad održavanje kad ništa nije bilo najavljeno? Tražim među novostima i ne piše ništa..
Prije 20 sekunda sam igrao, ugasio igru nazad pokrenuo i isti problem, nadam se da stavljaju novi Patch
A kaj ti radis na forumu onda?
Na poslu sam
? Nisam otišao offline...Upalio sam komp maloprije, zadnji put sam jučer igrao. Do sada sam se uvijek bez problema logirao..
ili valjda cekaju da svi igraci odu sa svih server-a da stave novi Patch, btw sry na duble postu...
Pa ja sam se ujutro ulogirao i igrao cijelo vrijeme do sad, i kad sam otisao offline, nece se opet spojiti...
Pa ja ujutro se ulogirao i grao cijelo vrijeme do sad, i kad sam otisao offline, nece se opet spojiti...
kao sto sam rekao sigurno cekaju da svi otiđu off ( da se vise ne mogu spojiti ) i da onda stave novi patch..
Najavili bi novi patch, tj. rekli bi točno dan i sat a ne na prepad..
isuse ,to je obicni bug u launcheru ,ako cijelo vrijeme stisces CONNECT jedno 5 puta zaredom uci ce ti,tako je meni silovo sam taj gumb dok nije uso
Evo imam jedno pitanje. Čemu IS8 služi ovaj blavan sa strane? Prvo sam mislio da je to kao dodatan armor al zašto ga onda nema i sa druge strane...
Jede granate. Bio bi OP da je na obje strane, pa su malo smilovali. :P
Pretpostavljao sam da je to maskirna cerada,a sad vidim da fakat je balvan.
A nis mozda je to samo modni dodatak za sezonu jesen-zima "44
ili ako se tenkisti smrznu na ruskoj hladnoci da si onda iscjepaju i zapale balvan
Zašto onda svi tenkovi nemaju balvane? Mislim armora nikad dosta, a drvo baš i nije neka skupa investicija kad se uzme u obzir cijena koštanja tenka...
Ma to je zato da bolje gori tenk kad ga zapalis
T59 ima balvan straga. Bokte pitaj čemu to služi.
Možda da se posada grije kad im je hladno.
Balvani inace sluze za izvlacenje tenkova kad zapnu negdje, u blatu recimo.
Čest su modni dodatak na istocnjackim tenkovima, kao sto mozete vidjeti na snimkama iz Domovinskog rata itd.
Taj balvan je sluzio za izvlacenje tenka kad zapadne( da i tenk moze zapasti)
Balvani inace sluze za izvlacenje tenkova kad zapnu negdje, u blatu recimo.
Čest su modni dodatak na istocnjackim tenkovima, kao sto mozete vidjeti na snimkama iz Domovinskog rata itd.
Znao sam da postoji neko logičko rjesenje za taj balvan... bas sam krenuo googlat... hvala na odgovru
Zašto onda ima blavan sa strane? Šta nebi bilo logično da se onda nalazi naprijed ili odostraga kad ga treba izvuć? Kako ćeš tenk izvuć sa strane kad zapne?
Ima i t 54 balvan :D U slobodno vrijeme skacu sa balvana na balvan, tj. igraju huge :D
Zašto onda ima blavan sa strane? Šta nebi bilo logično da se onda nalazi naprijed ili odostraga kad ga treba izvuć? Kako ćeš tenk izvuć sa strane kad zapne?
Skineš balvan sa strane i guraš ga odpozadi.
Balvan se skine i stavlja pod gusjenice.
Hvala svima na odgovoru.
Ja sam mislio da nakon što im unište tenk, jedino što posadi ostaje je taj balvan koji im služi da se vrlo efikasno mogu branit s njim dok ne dođe pomoć.
Hvala svima na odgovoru.
Ja sam mislio da nakon što im unište tenk, jedino što posadi ostaje je taj balvan koji im služi da se vrlo efikasno mogu branit s njim dok ne dođe pomoć.
Je, u slučaju da balvan ne izgori, uzme se pa se nagura u cijev protivniku, nakon čega slijedi plesanje ritualnih plesova oko protivničkog tenka do duboko u noć uz prigodno ismijavanje protivnika.
Evo imam jedno pitanje. Čemu IS8 služi ovaj blavan sa strane? Prvo sam mislio da je to kao dodatan armor al zašto ga onda nema i sa druge strane...
Rusi vole na tenkovima prevozit balvane,još i danas t-72 i njegove razne modifikacije to imaju kao standardnu opremu...neznam zašto iskreno.
There seems to be something messed up with EU server.
I couldn't log but executing "ipconfig /flushdns" in command prompt helped.
Ne znam jel su problemi i dalje
Odlučio sam kupiti t-34 (kasnije i t34-85) jer su na 50% popustu...Na žalost, do tih tenkova se može doći jedino preko A-20 tenka. Taj tenk je doista najveće sranj...koje sam do sada susreo. Jednostavno ne znam kako ga koristiti. Kao scout ima presporo ubrzanje, cik-cak vožnja je vrlo teška jer tenk slabo skreće. Od max brzine nikakve koristi. Dakle, kao scout sranj...Kao običan tenk, opet sranj...Niti jedan top ne može ništa učiniti. Apsolutno ništa. Tenk je kao IV tier i stavljaju ga u koš s is-3 i sl. Čisti kaos.
ljudi je moguce da je is4 takvo smece....uzeo ga prije tjedan dana i nevjerujem buse me ko sir.....mislio sam da je is3 smece ....igram vec dugo i nevjerujem da sa is4 odmah zginem....jest da je stock turet ali opet...pokusavao sa nekavim kutevima ali .....neznam....
ja mislio kako covjek ide prema vecim tierima da je bolje a ono katastrofa.....bolje mi je bilo sa is i kv3....
blavan vam služi kad je ekipi dosadno pa naprave gol i igraju nogomet ;) nekad i messija zovu al to je sad nagađanje..