World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...
imat tier 7 top nije vazno.

Pa? Svi tenkovi mogu imati tier veći top i to se podrazumjeva. Svejedno bi bila sramota da sa tier VI tenkom možeš probiti tier VIII TD.

I ne kužim u čemu je problem? Taj top ima avg. penetraciju 175. Ferdi ima 200 mm front armora...sve je kako treba biti.

Zasto bi bila sramota?Pa neka ga probije,al neka mu skine 1% i nema problema.Jer taj tenk je samo 1 tier veci od tiera topa,a i kolicina municije i vrijeme pucanja nebi mu dopustilo da mu skine nesto puno.

Ti ne kužiš kako igra funkcionira. Ako ga probije, radi se full damage. Potpuno logično. Zašto bi mi skidao 1% ako ga ne probije?

Btw. za skidanje 1% postoje HE granate. Ustvari, skinuo bi mu više od 1%, jer je velik kalibar.

Izgleda da ne,sa AP sam puunoo puta skidao po 1% (na KV-u,KV-3,M10 i sad prije 2 min sa M36 na IS-u)

This post is signed by Ivanoile
16 godina
ivanoile kaže...

Izgleda da ne,sa AP sam puunoo puta skidao po 1% (na KV-u,KV-3,M10 i sad prije 2 min sa M36 na IS-u)

Kao prvo, damage se ne mjeri u postotcima, nego u HP-ima. Kada probije, AP granata radi damage u rasponu od minimalnog do maksimalnog.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

Koristi HE onda

0 0 hvala 0
14 godina
mystik kaže...

Opet se plače o neprobijanju 2 tiera većeg tenka frontalno? Pa koji vam je? 

I to sa tier7 topom. A kad ja ne mogu sa T5E1 probiti ni isti tier onda je sve to u svrhu balansa i sve je super. Al kad ruski tenk ne može probiti nešto 2 tiera veće, onda se plače.

Pz IV mi još uvijek ne sjeda, iako zna biti i dobrih partija sa njime. Mogao bih sutra imati researchan jedan od VKova, ali još se dvoumim koji.

Osobno mi se više sviđa ova grana sa VK3601 . Moraš se odlučiti ideš li na Mausa ili E-100 ili još bolje Ausf.B ili E-75 . Moja preporuka je E-75 i E-100 .

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 14:42 (Mirda 1).
16 godina
World of Tanks

­

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uh, treba mi neki dobar moneymaker, s obzirom da imam sad oko 250k srebra, jel mi se isplati kupovati recimo Leoparda ili mi je bolje ostati ovako i grindati s T-34 i VK3601H? Hoće li mi biti brže grindanje ako sad spiskam tih 250k na Leoparda i onda s njima zajedno ili da ostanem na ova 2?

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Uh, treba mi neki dobar moneymaker, s obzirom da imam sad oko 250k srebra, jel mi se isplati kupovati recimo Leoparda ili mi je bolje ostati ovako i grindati s T-34 i VK3601H? Hoće li mi biti brže grindanje ako sad spiskam tih 250k na Leoparda i onda s njima zajedno ili da ostanem na ova 2?

najbolji mm su tier 5 tenkovi: KV, PzIV, Stug, t-34

16 godina
World of Tanks

Evo..nekima ne valja Panther II, a ja s njim imam predobar win/lost ratio..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Ja bi ti preporučio M4 sa 105mm.

Kao stock tenk je loš no kad stavis taj top, gusjenice i motor tenk je odličan MM.

Barem za mene!{#}

14 godina
neaktivan
zrimo kaže...
Proz0r kaže...

najbolji mm su tier 5 tenkovi: KV, PzIV, Stug, t-34

Ekipa, a šta je sa premium tenkovima, da li su oni još bolji mm od gore navedenih tier 5 tenkica...

Da li ekipa sa onim t-25 premium njemcem tier 5 zarađuje više od nas smrtnika sa PzIV??????

I šta je sa type 59 - koliko oni zarađuju u odnosu na PzIV????

Ako ne zarađuju više nije mi jasno šta se dobije sa premium tenkom osim što preskočiš grindanje, recimo sa type 59 imaš u biti t44...

16 godina

Naravno da zarađuju više. S Type59 se s premiumom zaradi i po 100 000 po partiji. Bez njega 50% manje...

I da..s type 59 imaš ustvari t-54, malo nerfan, ali ga ne baca nikada u više tierove..

17 godina
neaktivan

Ako oces love uzmi arty tier 5 ili 6 tier

16 godina
neaktivan

E lako to, ali nemam istraženo.

~
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vikend je,vrijeme kad njuabre vladaju u WOT-u.Par partija jedini ja imam po par killova,ostatk time ne postoji.Odoh gledat 24 sata.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Vikend je,vrijeme kad njuabre vladaju u WOT-u.Par partija jedini ja imam po par killova,ostatk time ne postoji.Odoh gledat 24 sata.

Hvala na jos jednom izvjestaju.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da njubare i to teske..nego udjem u frendov acc onako sam da isprobam is-7 i odigram 3 partije i sve tri porazi...nije do mene jer sam opet bio podosta u plusu makar sam poginuo sva 3 puta sam podjelio opaki dmg..

A sto se tice Panther i Panther II...Panther je PewPewOfDoom,a Panther II je prica za sebe sa onim topom :D

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 0:20 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

Da njubare i to teske..nego udjem u frendov acc onako sam da isprobam is-7 i odigram 3 partije i sve tri porazi...nije do mene jer sam opet bio podosta u plusu makar sam poginuo sva 3 puta sam podjelio opaki dmg..

A sto se tice Panther i Panther II...Panther je PewPewOfDoom,a Panther II je prica za sebe sa onim topom :D

isti su topovi ( ako govorimo o najrazvijenijima)

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Panther bolan ima 75mm L/100 dok Panther II dobije 88mm KwK L/71

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

88mm KwK 43 L/71 je Tier 8 top koji je na Tigeru(P). Taj buši sve što god se sretne s njime.

17 godina
neaktivan

Izgasio igru inace bi samo gubio pare. Mapa El halluf popusimo 5-15,a 4 killa su moja(GW E).Nemam vise rijeci kako opisat te nubare.Kao da prvi put igraju tu mapu. Panther 2 je prava stvar,ima najbolji top od svih med.To hocu a ne onaj jad od panthera.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Zaja kaže...

Hvala na jos jednom izvjestaju.

Nema na cemu ljubavi,bit ce ih jos samo za tebe.

16 godina
neaktivan
Dolazak T110

Jeli netko zna kada će doći novi američki T110 umjesto T30, odnosno kad T30 ide u TD liniju?

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sljedeće godine, vjerovatno u prvom kvartalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma pisalo je Q4 2011 tj biti će sada u 7.0 ili u 12 mjesecu, a neznam kad

AMD---ATI
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje će uopće biti promjene u novom patchu,i kada on dolazi?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma zrimo ti si optimističan. Ako bude do ljeta bit će odlično. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Ma zrimo ti si optimističan. Ako bude do ljeta bit će odlično. 

a neznam kad će bit, ali su tako bili objavili u onom planu koji nikako sad ne mogu naći

AMD---ATI
16 godina
World of Tanks

Jeste ikad vidjeli gori score? {#}

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Svašta sam vidio ali lol to i ne baš

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

našao sam , ipak će biti u 1. kvartalu (prema ovome), a koliko će oni to ispoštovati to je pitanje

AMD---ATI
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 13:57 (dejvis).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice