World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.279.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Ja sam došao do 1000 i kusur partija..neću više igrati...živa fakin dosada... poigrat ću se ponekad samo da ubijem vrijeme i to je to.

sve je to gubljenje vremena pogotovo MMO naslovi..oduzimaju vam život, mladost.... sve

To se i meni dogodilo, sad iman oko 1500 partija, ali onda san odlučia da se neću previše mučit sa pershingom da dođem do pattona, nego san krenia istraživat ostale grane i države čisto onako iz zabave.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
Duche kaže...

ma daj, 8k partija, jbg klinac nema zivot, nista impresivno, tuzno nadasve

Da klinac u 30 godinama,radi po noci i tako.bas si tuzan nadasve!

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Zaja kaže...
ushirlo kaže...

priko 8k borbi i samo jedan whitman..........

što.......... samo skaute gađa...................

inače osim impresivnog broja borbi -- ništa specijalno

nista specijalno looool. dobi ti invicible medalju pa se javi.

Slažem se, impresivna statistika. Ima 30 wittmana, ono desno je nešto drugo. Zaja, koja je to medalja?

16 godina
neaktivan
Zaja kaže...
ushirlo kaže...
Zaja kaže...

Evo medalja od kolege iz klana.gledajte i placite{#}

priko 8k borbi i samo jedan whitman..........

što.......... samo skaute gađa...................

inače osim impresivnog broja borbi -- ništa specijalno

nista specijalno looool. dobi ti invicible medalju pa se javi.

Kak se nekom da toliko igrati sa T46 i ovim manjim tierima nikada neću shvatiti.

17 godina
World of Tanks
http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Berko kaže...

Odlično! Neka za 30€ daju premium i to je to, ali bez zlata ipak.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan
Berko kaže...

Nebi to uveli ni i u snovima, pa znaš kakvi su i da razmišljaju samo o lovi, a tu bi puno izgubili jer ovi što hoće premium i onako im plaćaju mjesečno.

Nisu ludi da popuše toliku lovu {#}

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
Berko kaže...

Nebi to uveli ni i u snovima, pa znaš kakvi su i da razmišljaju samo o lovi, a tu bi puno izgubili jer ovi što hoće premium i onako im plaćaju mjesečno.

Samo o lovi i o ''mother Russia''.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
protjeran
World of Tanks

Moze preporuka dodatne opreme za T-44?

Hvala unaprijed :-)

World Of Tanks nick: TheChosen

0 0 hvala 0
16 godina
TheChosen kaže...

Moze preporuka dodatne opreme za T-44?

Hvala unaprijed :-)

Definitivno stavi Wet Ammo Rack. Od ostalih modula možeš staviti Vertical Stabilizer ili Rammer koje poslije sa goldima (10 golda po modulu) možeš demountati i prebaciti na T-54.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 17:33 (Shamrock).
14 godina
protjeran
Shamrock kaže...

Definitivno stavi Wet Ammo Rack. Od ostalih modula možeš staviti Vertical Stabilizer ili Rammer koje poslije sa goldima (10 golda po modulu) možeš demountati i prebaciti na T-54.

OK, hvala, ali koja verzija stabilizera, itd. da ne kupim krivo?

17 godina
neaktivan
TheChosen kaže...
Shamrock kaže...

OK, hvala, ali koja verzija stabilizera, itd. da ne kupim krivo?

20% preciznosti tjekom voznje i okretanju kupole.prvi modul na listi

14 godina
protjeran
Zaja kaže...

20% preciznosti tjekom voznje i okretanju kupole.prvi modul na listi

Znaci MK1, a koji rammer i ammo rack, class 1?

EDIT:

Jos nemam T-44, pa zato pitam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 18:07 (TheChosen).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ćao !

Ovo moram podjelit sa svima vama igračima WOT-a danas u igri naletim na kretena{#} velikih razmjera neznam samo šta mu je bio cilj toga svega ???????? ali da neduljim nego da opišem o čemu se radilo : ušao u bitku neznam samo tačno koja je bila i krenem prema mostu gdje i ostali i onda odjednom T-28 stane ispred mene ja stanem da on prođe jer mislio sam da mi je presjeko put slučajno ali ne on stoji ja krenem desno da ga zaobiđem on se pomakne i opet mi preči put pa reko konj sigurno nevidi mene ili  neznam šta ja lijevo da ga obiđem sa druge strane on u rikverc e sad vidim da on mene je......{#}ja u rikverc pa da ga zaobiđem u širokom luku on opali u mene granatu i skine mi nesto sitno {#} e tu sam lagano pukao i jos ga lijepo upitao sta mu je na engleskom on suti ja mu na naski izj...... sve zivo on šuti i opali jos jednom i krene malo dalje od mene i stane meni sami upitnici iznad glave pa sta ovaj radi ja krenem napred da prođem ravno pošto se je pomaknuo on opet pred mene {#} e neceš vise pred nikog stat ja si pomislim okrenem cjev KV u full izdanju {#}i lagano sa osmjehom na licu {#} opalim fugasnu granatu koja ga je raznjela al totalno {#}i odnjela među oblake hahaahhahaha da bi on onda napisao da ja ubijam timskog igraca nazalost tu partiju smo pobjedili ali ja nisam dobio poene i pare ali nema veze dao sam idiotu do znanja ko je jači {#}

E pa sada pitanje za vas šta je on sa time dobio i dali se vama kada desilo tako nešto ???????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nije tako nesto,ali ja sam nema dugo puko jednu rundu kad je neki tip u tier 9-10 bitku u platoonu dovuko loltraktora i onda su on i loltraktor 3 minute pricali kak ce lolctraktor ubit IS7 i Mausa i svake 2 sekunde nesto tako i bwahahaha i to,pa mi puko film i roknem loltraktora fino,reko e sad vise neces..odma je njegov kolega rekao teamkiller i kak to reko odjebi,dovuces tu tier1 u ovu bitku i zauzmes mjesto nekom tko bi pomogao mozda..bas sam nes zivcan bio onda..ma nebi nis ni napravio da nisu svake sekunde spammali chat s time kak ce on pobit pola mape :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GPJ3333 kaže...

Ćao !

Ovo moram podjelit sa svima vama igračima WOT-a danas u igri naletim na kretena{#} velikih razmjera neznam samo šta mu je bio cilj toga svega ???????? ali da neduljim nego da opišem o čemu se radilo : ušao u bitku neznam samo tačno koja je bila i krenem prema mostu gdje i ostali i onda odjednom T-28 stane ispred mene ja stanem da on prođe jer mislio sam da mi je presjeko put slučajno ali ne on stoji ja krenem desno da ga zaobiđem on se pomakne i opet mi preči put pa reko konj sigurno nevidi mene ili  neznam šta ja lijevo da ga obiđem sa druge strane on u rikverc e sad vidim da on mene je......{#}ja u rikverc pa da ga zaobiđem u širokom luku on opali u mene granatu i skine mi nesto sitno {#} e tu sam lagano pukao i jos ga lijepo upitao sta mu je na engleskom on suti ja mu na naski izj...... sve zivo on šuti i opali jos jednom i krene malo dalje od mene i stane meni sami upitnici iznad glave pa sta ovaj radi ja krenem napred da prođem ravno pošto se je pomaknuo on opet pred mene {#} e neceš vise pred nikog stat ja si pomislim okrenem cjev KV u full izdanju {#}i lagano sa osmjehom na licu {#} opalim fugasnu granatu koja ga je raznjela al totalno {#}i odnjela među oblake hahaahhahaha da bi on onda napisao da ja ubijam timskog igraca nazalost tu partiju smo pobjedili ali ja nisam dobio poene i pare ali nema veze dao sam idiotu do znanja ko je jači {#}

E pa sada pitanje za vas šta je on sa time dobio i dali se vama kada desilo tako nešto ???????

To se samo tebi moze desit{#}

15 godina
GPJ3333 kaže...

...

Jedan od, nažalost, mnogih kretena u ovoj igri.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina

Jučer il prekjučer.

Ja u grillu, počne meč. Naš Wolverine kokne našeg pz III, opali 1 granatu u mene (skine mi cca 40%) i počne ubijat našeg pz IV. Okrenem se, jednu granatu u pakšu i ubijem ga na mjestu ko štakora što i je.

Ja poplavim i postanem team killer, a zanimljivo on nije...

Ah, nema veze, bilo je gušt ubiti ga... .-)

14 godina
neaktivan

A vjerojatno ili sam ja baš toliki baksuz da naletim na idiota sreća ovo je bilo prvi put nadam se i zadnji

14 godina
neaktivan

apsolutno se slažem sa tobom ima ih ohhoho

15 godina
neaktivan
GPJ3333 kaže...

Ćao !

Ovo moram podjelit sa svima vama igračima WOT-a danas u igri  naletim na kretena{#} velikih razmjera neznam samo šta mu je bio cilj toga svega ???????? ali da neduljim nego da opišem o čemu se radilo : ušao u bitku neznam samo tačno koja je bila i krenem prema mostu gdje i ostali i onda odjednom T-28 stane ispred mene ja stanem da on prođe jer mislio sam da mi je presjeko put slučajno ali ne on stoji ja krenem desno da ga zaobiđem on se pomakne i opet mi preči put pa reko konj sigurno nevidi mene ili  neznam šta ja lijevo da ga obiđem sa druge strane on u rikverc e sad vidim da on mene je......{#}ja u rikverc pa da ga zaobiđem u širokom luku on opali u mene granatu i skine mi nesto sitno {#}  e tu sam lagano pukao i jos ga lijepo upitao sta mu je na engleskom on suti ja mu na naski izj...... sve zivo on šuti i opali jos jednom i krene malo dalje od mene i stane meni sami upitnici iznad glave pa sta ovaj radi ja krenem napred da prođem ravno pošto se je pomaknuo on opet pred mene {#}  e neceš vise pred nikog stat ja si pomislim okrenem cjev KV u full izdanju {#}i lagano sa osmjehom na licu {#}  opalim fugasnu granatu koja ga je raznjela al totalno {#}i odnjela među oblake hahaahhahaha da bi on onda napisao da ja ubijam timskog igraca nazalost tu partiju smo pobjedili ali ja nisam dobio poene i pare ali nema veze dao sam idiotu do znanja ko je jači {#}

Jedan lik se prije početka bitke preseravao da je teamkiller,i doista je bio,na sreću sam ja na vrijeme zdimio pa me nije pogodio ali naravno netko drugi ga morao riješit.Isto tako bio jedan baksuz u ja mislim nečemu tipa m6 američki heavy a ja u su-76(stock gun),on zapuca u mene i razvali mi gusjence na crveno,ja se malo odmaknem nadajući se da ne puknem kad sam skužio da me igrač iz tima zajebava,nekak sam ipak izgubio živce i sa kakvih 100 metara lupio po njemu ricochet,on mene ponovo gađa i uzme mi preko polovice heltha a ja mu iz inata vratim i onda smo par minuta buljili jedan u drugoga dok su neprijatelji bili okolo nas jer smo već bili na prvoj liniji bojišta(i onda mi je on zaprijetio da će me ubit) al sam onda odlučio malo pričekat i s leđa ga razvalit pa me pogodio neprijateljski artillery.Još jedan baksuz   je jednog čak uspio ubiti i nastavio ubijati druge ali ga je onda netko treći ubio.

p.s. koja vam je najgora mapa?

Meni westfield,jer je cijela ta mapa jedno ogromno brdo koje nemožeš zaobić,a ako se penješ po brdu netko će te pogodit iz nekog kuta sa kojeg ti nemožeš gađati.A ako si ispod brda onda opet nemožeš gađati one na vrhu a oni tebe mogu,ali kad se ti popneš dovolno već buš dvaput umro.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 19:35 (g12356).
14 godina
neaktivan

poz raja :D 

mozel mi ko dati link za taj "patch" da i ja skinem u hrvatskom jeziku ? 

i btw. 

uzimam sutra t29 fali mi jos 200k al brzo cu ja to :D 

pa me zanima sta sve da uzmem uz njeg od opreme ? :D

hvala.

14 godina
g12356 kaže...
zrimo kaže...
Berko kaže...

Samo o lovi i o ''mother Russia''.

I vodka.{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
World of Tanks

Ja sam imao skoro pa potpuno istu situaciju. Mapa je bila Redshire, ne sjećam se koji sam tenk imao, ali kud god ja krenem lik stane ispred mene, kad sam pokušao da odem od njega on opali u mene i skine me na pola. Ja poludio, počeo psovati prijetiti ali ništa. Valjda mu je dosadilo pa me ostavio na miru kasnije.

Druga situacija se dogodila nedavno, mapa Arctic, ja Jagdtiger a lik KV, i ide iza mene i stalno puca u mene, sve granate se odbijaju, ja mu napišem jel normalan šta radi i neka prestane, ali lik i dalje nastavlja pucati. Meni već dop*dilo okrenem se i s jednim hitcem ga svedem na 1%. lik se okrene i ode dalje od mene. Kad nije prošlo puno opet vidim netko puca straga u mene. Ja htio razbiti tipkovnicu i miša koliko sam poludio. Počnem se okretati da ga ubijem kad ga već neprijateljski tenk ubije.

Otišao sam kasnije na stranicu od WoT-a i uputio ticket u vezi toga, opisao sve, imao izvješće iz bitke i sve. Kad uskoro dolazi odgovor da su implementirali neki sustav bla bla u igru i da se od sada više ti ticketi ne uzimaju uobzir bla bla bla.

Zbog ovoga i još masu sitnica morao sam uzeti odmor od WoT-a. Ne znam koja me igra naživcirala više od ove.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iNFY kaže...

poz raja :D 

mozel mi ko dati link za taj "patch" da i ja skinem u hrvatskom jeziku ? 

i btw. 

uzimam sutra t29 fali mi jos 200k al brzo cu ja to :D 

pa me zanima sta sve da uzmem uz njeg od opreme ? :D

hvala.

Samo u launcheru promijeni britansko/američku zastavu u hrvatsku i automatski će ti se skinuti language pack.

Za T-29 rammer, toolbox i spall liner.

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Duche kaže...

ma daj, 8k partija, jbg klinac nema zivot, nista impresivno, tuzno nadasve

Da klinac u 30 godinama,radi po noci i tako.bas si tuzan nadasve!

da 70 partija dnevno lik igra i radi po noci aj ne pricaj gluposti, lik ti se napricao svega

A pogledaj mu stil pisanja na forumu, 13-15 god

a o tugi sto se tice, hehe imas ogledalo

15 godina
neaktivan
GPJ3333 kaže...

...

Valjda nema nikog ovdje kome se to nije dogodilo, nažalost. Ktome, što je popularnija igra, više ih i ima, također nažalost.

P.S. Ljudi, dajte molim vas nemojte se prepucavat. Ko oće igrat nek igra, ionako to radi zbog zabave. Radije postajte nešto konkretno ili zabavno o igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 21:32 (Bajac).
15 godina
neaktivan
GPJ3333 kaže...

Ćao !

Ma čim te drugi put prejebe, tj nastavi zaj, opalis ga i amen, nece te banat za jedan TK. A i da te banuju, bar ces se ljepse osjecati.

Znaci: "bodi jozo, stara ce robijat"

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj 7,5 cm KwK 42 top za Panzera IV je fakat zakon.

~
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Sto od opreme da uzmen za KV-1S i StrungIII. Usput na njima je vec instalirana maskirna mreza.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice