World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.494
|
čitano: 9.272.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
cod4gamer kaže...

vidio sam na par videa lampicu mod.pa me zanima cemu sluzi??

to je mod koji se aktivira svaki put dok mi odumre 5 moždanih stanica čitajući postove u ovoj temi

sine oladi malo,nisu se svi rodili sa tenkom u rukama

Vulgar Display Of Power
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

to je mod koji se aktivira svaki put dok mi odumre 5 moždanih stanica čitajući postove u ovoj temi

tvoj mozak bi onda trebao biti mrtav pri prvom citanju ove teme.

u danasnje vrijeme ne mozes ni pitat nesto da ti ne uletis sa svojim kvazi-humoristicnim komentarima.makar znam da sam se osramotio, to ti nije dobar razlog da pises komentare po uzoru na mauricija idijota. 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
ED63 kaže...

p.s. whats the difference between a pregnant women and a light bulb?{#}

you can unscrew a lightbulb, but you can't unscrew a pregnant woman {#}

cod4gamer kaže...

u danasnje vrijeme ne mozes ni pitat nesto da ti ne uletis sa svojim kvazi-humoristicnim komentarima.makar znam da sam se osramotio, to ti nije dobar razlog da pises komentare po uzoru na mauricija idijota. 

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 10:20 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
cod4gamer kaže...

vidio sam na par videa lampicu mod.pa me zanima cemu sluzi??

sluzi tome u biti da ti javi da si upravo dobio dobru ideju {#}

mozes uzet i onu od 60 W al su generalno ove od 100 i 150W daleko bolje-imas veci view range jer ti dalje osvjetljavaju put

p.s. bolje si to kreni nabavljat odma, kad ubace promjenu doba dana i noci, nebus mogo vozit po noci {#}

jao kad dedaa ovo vidi bice {#}

{#}{#}{#}

p.s. samo se salim, nemoj mi zamjerit

to ti je light-bulb za light tenkove i laksava spotanje

p.s. whats the difference between a pregnant women and a light bulb?{#}

Nije samo za light tenkove, ja ga imam na svakom tenku koji imam...bilo light, heavy, td...

12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
The Unforgiven kaže...

mauricije se ne narugava s ovakvim koji nešto pitaju,nego upravo s ovakvim poput unforgiven-a koji su popili pamet čitavom svijetu i kojima se ''znanje'' svodi na vožnju tenka(i to virtualnog)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
World of Tanks

{#}

un rustle them jimmies

Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam na SU 85,uskoro cu imati su 100 pa me zanima koji je bolji 268 ili 263.

Na koji tenk da idem,pa bi sad kupio nesto od opreme dok je na popustu..

17 268
1 263

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Još jedna zamjerka...turreti na američkoj T liniji postaju sve više beskorisni...jučer me KV-1S penao frontalno s cca 150m udaljenosti u kupolu,s tim da sam ja bio na višem položaju od njega...udarac koji me penao je vjerojatno okrenuo Newtona u grobu jer to je bilo fizički nemoguće...kut udara od gotovo 180°,malo iznad famoznih 279mm ali taj hit kao da je od artija ispaljen...I nije prvi put da mi se dogodilo...jednostavno impossibru!

Mislim da imam jednu sliku i od prijašnjih sličnih slučajeva(u suprotnom timu nema artyja)

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
t29 i t32 imaju monster turrete, al m103 turret je skoro pa beskoristan
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Nez o cemu ti pricas, m103 ima super turret, ok mozda ne sa strane i od iza al napred nema da te pobiju, a  tumor je dosta mali.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 13:27 (WItcher).
13 godina
World of Tanks

Na T32 je kupola bila toliko tvrda da me  t110e4 nije mogao probiti ,a na M103 t110e4 sa običnom granatom me probije bez problema . 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma odite si sa IS serijom igrati nubovi onda.

Cim tenk nije OP za tire onda vam nejde meni se cini.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 13:35 (WItcher).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Ćoby kaže...

Još jedna zamjerka...turreti na američkoj T liniji postaju sve više beskorisni...jučer me KV-1S penao frontalno s cca 150m udaljenosti u kupolu,s tim da sam ja bio na višem položaju od njega...udarac koji me penao je vjerojatno okrenuo Newtona u grobu jer to je bilo fizički nemoguće...kut udara od gotovo 180°,malo iznad famoznih 279mm ali taj hit kao da je od artija ispaljen...I nije prvi put da mi se dogodilo...jednostavno impossibru!

Mislim da imam jednu sliku i od prijašnjih sličnih slučajeva(u suprotnom timu nema artyja)

Nije ti to ništa novo...meni se to dogodilo xy puta u istoj situaciji....kada me pogode bacim oko gdje me je pogodilo....prečesto ostanem{#}{#}, sa t 34 da ne govorim.

Frka85
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...
The Unforgiven kaže...

Nez o cemu ti pricas, m103 ima super turret, ok mozda ne sa strane i od iza al napred nema da te pobiju, a  tumor je dosta mali.

Turreti od t29 i t32 su puno bolji od m103 turreta.M103 turret je težak za probit jedino na gun mantletu.Tko zna gađati ga može frontalno probit ako promaši gun mantlet.Kod t32 i t29 to nije moguće jer je tih 279 i 298mm oklopa,oklop baš od turreta,a još usput imaju gun mantlet koji još povećavaju oklop.T34 i T30 pretpostavljam imaju iste turrete.

stručnjak kaže...
Ćoby kaže...

Nije ti to ništa novo...meni se to dogodilo xy puta u istoj situaciji....kada me pogode bacim oko gdje me je pogodilo....prečesto ostanem{#}{#}, sa t 34 da ne govorim.

To nije frontalno nego na krovu,a svaki tenk tu ima oko 10-25mm oklopa pa se dogodio overmatching.122 mm top ima malo veći bullet drop od normalnih topova,koliko sam kužio na IS-u.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
WItcher kaže...
The Unforgiven kaže...

Turreti od t29 i t32 su puno bolji od m103 turreta.M103 turret je težak za probit jedino na gun mantletu.Tko zna gađati ga može frontalno probit ako promaši gun mantlet.Kod t32 i t29 to nije moguće jer je tih 279 i 298mm oklopa,oklop baš od turreta,a još usput imaju gun mantlet koji još povećavaju oklop.T34 i T30 pretpostavljam imaju iste turrete.

Brojkice ne lažu ali slope laže.

T32 je više flat nego M103 zato ima impresivnih 300 armora .

+ M103 puno više gađaju  gunovi sa preko 250 probojnosti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 13:59 (WItcher).
16 godina
World of Tanks

Je li netko skinuo ovaj WG-om časopis u digitalnom izdanju? Meni ne radi niti na mobitelu (Xperia Mini ST15i) i niti na tabletu (SG Tab 2 10.1). Lijepo skinem aplikaciju na Google Play-u, otvorim je i onda se skine časopis, ali ga ne mogu otvoriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Je li netko skinuo ovaj WG-om časopis u digitalnom izdanju? Meni ne radi niti na mobitelu (Xperia Mini ST15i) i niti na tabletu (SG Tab 2 10.1). Lijepo skinem aplikaciju na Google Play-u, otvorim je i onda se skine časopis, ali ga ne mogu otvoriti.

Meni je bilo isto tako.

16 godina

Očito moraju više poraditi na tome, ako žele da nešto bude od toga. No dobro, to je tek u začetku, pa pretpostavljam da će na kraju postati "gledljivo".

15 godina
World of Tanks

evo zadnje u ovoj zvjeri koju si mozda ipak i ostavim

Victory!
Battle: Serene Coast 16.2.2014. 14:34:14
Vehicle: Jagdpanther
Experience received: 1.435
Credits received: 45.910
Battle achievements: Tank Sniper, High Caliber, Mastery Badge: "2nd Class"
 falil mi 1 bod i do defendera {#}

Researched:
Ferdinand researched. Undistributed experience spent: 77365. Free Experience spent: 135.

necu ga jos kupovat, probo bi posadu dignut do 6th sensa bar, znam da ce ferdiju trebat

a ova misija top of the tree-kaj JgTiger nejde i sa ferdija ? {#} wg

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Ćoby kaže...

Poptuno se slazem sa T29 se fino nakosim, hull down i onda me lik uspije penati pod kutom od 180 isto tako ko na tvojoj slici. Nevjerovatno da ce se moj 100mm odbiti od ravne plohe pod 90% ali njihov ulazi ko nista pod 180 stupnjeva.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Molim pomoć nekog iskusnjače vezanog za posadu na T110E5.

Na svima je braca po oruziju, zapovjednik ima 6. culo, topnik ima snajper a jedan punitelj ima nedodirljivo spremiste streljiva.

Na ostala 3 clana posade su popravci.

Sto da stavim na treci sk? Mislio sam staviti tutor, virtuoz voznje i na jednoga kamuflazu a na ovima koji nemaju staviti isto popravke..??

To ok?

Hvala!!

E/ tek sam skuzio da su 4 clana posada, zabrijao sam da ih je 6.

+ nebi na svima bili popravci ako bi stavio tutora..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 16:09 (plug-in).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

T29 ima 38mm oklopa na krovu, a KV-1S 122mm top. Prema overmatch sistemu (38*3 = 114 < 122), top kalibra 122mm ne može bouncati, već će svaki pogodak pod bilo kojim kutem probati probiti taj oklop.

Ista stvar je i sa 30mm na krovu IS-3. Svaki top kalibra 90mm ili više će ga stalno penetrirati. Isto i sa Fochom. Svaki 120mm+ top će mu probiti bočni oklop i krov iz bilo kojeg kuta.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
13 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks
nesto me krenulo sa medaljama

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
The Unforgiven kaže...

Samo dedaa smije biti tako drzak jer dedaa je jedinstven, svi ostali su:

15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima ko problema sa lagom {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
urnebes009 kaže...

jel ima ko problema sa lagom {#}

Ma kakvih problema, uživam u igri kad mi je ping 200+.

17 godina
World of Tanks

Eto Vicko je otisao na prodaju {#}

Stavio sam jbg 500$ sto dodje negdje oko 350 eura pa valjda ce netko uzeti, realno vrijedi i vise {#}

Da napisem i ovdje ako bude zainteresovanih ili cujete da je netko zainteresovan moze za nasu raju i 300 eurica {#}

Svaki dan udjem da odigram napokon koju ovu nacionalnu borbu i nikako da me potrefi {#}

Doduse zbog laga i odigram mozda po 3-4 partije {#}

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Se isplati uzet maltida IV

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

reko bih da je bolji izbor matilda bp

15 godina
Voltron kaže...
nul-3 kaže...

reko bih da je bolji izbor matilda bp

ma imao sam 500 golda al sam potrosio sad 250 na premium

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice