World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.274.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
began kaže...

U inat onima sto nece da kupe T14 {#}

Ma tenk je odličan!

17 godina
moderator
World of Tanks

Čekam deduu da da konačan sud o tenku, vi nubeki ste nebitni.

11 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigao konacno bat, jucer sam izgrinda 88k exp{#}

Kasnije bi moga resetat crew skills, pa moze savjet? BIA korsitan? cammo vs repair?

play2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Stigao konacno bat, jucer sam izgrinda 88k exp{#}

Kasnije bi moga resetat crew skills, pa moze savjet? BIA korsitan? cammo vs repair?

BiA, 6th sense, camo + repair :) sve treba :)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi imam problem sa XVM zadnji dva tjedna mi se uopce nije update-o jel zna neko kako to riješit

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

BiA, 6th sense, camo + repair :) sve treba :)

Znaci ovako:

Comm: BIA, sixth sense, cammo 

Gunner: BIA, snap shoot, cammo

Driver: BIA, off-road driving, cammo

Nakon cammo slijedi repair svi i to bi bilo to..

*Tenk je autoloader pa bi li deadeye perk bio dobar izbor, za drugi skill umisto snap shoot-a? 

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 16:11 (fanaticni gejmer).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve moje fanove evo jedne dobre s krafnom

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pokušavam doć do V levela u njemaca,i svaki put me(IV sam lvl) uavle s VII...necu skupit ništa iskustva do nove godine

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
da ne sucide rushsash na početku svake partije i pokušaš scoutat ko čovijek možda bi
14 godina
neaktivan
World of Tanks

4 partije s IS4, jedna s T25/2, to ne računam..

jedan od najboljih startova u wot dan {#}

IS 4 je preheben tenk, samo ga treba znati nakositi u pravom trenutku i radiš čuda(iskusni kolege mogu to potvrditi)

4 partije- 28900 potential dmg received

efficiency efficiency
kad dođe is4 svi bježe u vodu kad dođe is4 svi bježe u vodu
partija 1 partija 1
partia 2 partia 2
partija 3 partija 3
partija 4 partija 4

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta će ti mreža na njemu, zar ti nebi bilo bolje tavit vertikalni stabilizator?

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
da ne sucide rushsash na početku svake partije i pokušaš scoutat ko čovijek možda bi

scoutam...samo je problem šta moji uvijek ili kempaju,ili idu svi na jednu stranu

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Potential damage received 17380 ,mislim da mi je to najvise do sad :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 18:15 (Cro_Biggy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Neznam kolko vas je vidilo ovaj

, al sjecam se dok je imao par tisuca pogleda, sad 220k. Predobro napravljen.

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
began kaže...

U inat onima sto nece da kupe T14 {#}

nemogu si pomoc da ne primjetim, 6 tenkova na dnu ekrana-ja imam 7 na 1366 x 768

jel to old skul 1280 x 1024 ili 1024 x 768?

Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...
ataM kaže...

http://www.rtl.hr/rtl-sada/magazini/hotspot/43993/hotspot-14/ eo ima te tu na 23. minuti prilog o igrici, a vidio sam i kratku reklamu sinoć dok sam gleda CSI :D

p.s. ja igram s fps 35 i sve mi super. nekad upalim youtube i tak neke stvari, padne na 18-20 i opet mi ok, ne primjetim neku razliku :P

Jel nam ovo gavranko s kafijem na 24:44?

niet

ja sam na 24:42 onaj u crvenoj majici

edo reko gavranku: nemoj vise

"but the raven said: never more"

posadi daje crvenu kolu i crveni benzin, sebi crvenu majicu, kaj je iduce?

crvene gace za srecu?{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
on ne nosi gaće...
15 godina
kivic15 kaže...

pokušavam doć do V levela u njemaca,i svaki put me(IV sam lvl) uavle s VII...necu skupit ništa iskustva do nove godine

jel se to mucis sa nA ili luchsom?

www.tazilon.net

you tube- proscout

light tenkovi koji imaju oznaku scout imaju MM +4 / -2, u odnosu na ostale koji imaju +2/-2

malo baci oko{#}

ja tak igram i sa brzim mediumima i td-ima

juris u grm, kemp, camo i binos obavezno, uz vent na tenku

ne pucam nego spotam, a moji desetkuju iz daljine, uz moju najavu prije starta di cu ic i trazim pomoc

zadnji put ja u cromwelu, camo posade na 90 i nesto posto, dodje is-3 na manje od 100m od mene i ne vidi me-grm + camo skill + camo paint + vent a njubek okrece kupolu i nezna kak ga vide i otkud pucaju po njemu- neprocjenjivo (i stronk) {#}

kad ces znat kaj je mid court scouting, counter scouting, counter arty, delayed rush, onda mozes igrat scout MM lightove

dotle si beskoristan i bolje igraj nekaj drugo, uci, vjezbaj, gledaj videe

raven je vjezbal tjedan dana prije infogamera i uzo laptop-mogu se ja smijat tome kolko ocu, al nisam doso ni blizu njegovom expu i kefiTM

i ja sam kad sam pocinjal patil na tiru 4 jer me baco u nemoguce borbe, nemogu nikog pogodit, ak pogodim nemogu probit, bio sam frustriran,....

bio sam light nub a nisam ni znao da neznam

ak slucajno ides na njem light liniju i sad si na luchsu a ne na nA, onda ucis i za vise tirove, da ne pricam kakva je zvijer vk 2801 i scout panter

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pao ace sa ovim balvanom. Jos 45k do tortoisa. I bog vidi moju patnju pa mi dao ace {#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Hahahahahaha, evo za one koji su gledali Jinglesov zadnji "The good, bad and the ugly 7"... i zato je dobro znati engleski prije nego izvališ nešto glupo :D

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
ja još čekam dedin T14 replay
15 godina
The Unforgiven kaže...
ja još čekam dedin T14 replay

dedaa jel oces da ti giftamo t14?

ipak smo mi tvoji sljedbenici a ti nas guru {#}

ajd ja cu lobirat kod serba da ti da jedan zarobljeni t14 Ausf.F pa da budes i dalje iznad svih nas sa t14 vulgaris {#}

ipak si ti stronkiest of the stronk {#}

one dedaa to rule them all

{#}

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...

dedaa jel oces da ti giftamo t14?

ipak smo mi tvoji sljedbenici a ti nas guru {#}

ajd ja cu lobirat kod serba da ti da jedan zarobljeni t14 Ausf.F pa da budes i dalje iznad svih nas sa t14 vulgaris {#}

ipak si ti stronkiest of the stronk {#}

one dedaa to rule them all

{#}

Kome gold netreba moze giftat slobodno

16 godina
World of Tanks

Evo ova zadnja 2-3 dana igram na testu sa JagdPz E-100 i oduševljen sam! To je moj sljedeći tenk do kojeg idem. To će mi biti nadam se 3. desetka pored IS-7 i Object-140 kojeg sam baš prije par dana kupio. Nekako mi je dosta tenkova koji rade prosječno oko 500 štete. Hoću više!{#}

Sviđa mi se i njegov oklop koji za razliku od oklopa na FV215b (183) zna i odbiti granate. Već imam Ferdinanda i 88k iskustva na njemu, pa će biti relativno lako doći do JagdTigera i ove zvijeri na kraju. Barem se nadam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E moj gamer_101 nemoj da te JuraPura uci ;)...{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 8:50 (7AcE).
12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Evo ova zadnja 2-3 dana igram na testu sa JagdPz E-100 i oduševljen sam! To je moj sljedeći tenk do kojeg idem. To će mi biti nadam se 3. desetka pored IS-7 i Object-140 kojeg sam baš prije par dana kupio. Nekako mi je dosta tenkova koji rade prosječno oko 500 štete. Hoću više!{#}

Sviđa mi se i njegov oklop koji za razliku od oklopa na FV215b (183) zna i odbiti granate. Već imam Ferdinanda i 88k iskustva na njemu, pa će biti relativno lako doći do JagdTigera i ove zvijeri na kraju. Barem se nadam.

Ja idem prema 183 taj tenk trenutno po meni ima najveci fun efekt u igri kad opalis full batu haha epic.

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

JagdPz E-100totalno smeće od td-a...P meni Obj268 zvijer, imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.

Preporuka WT e100 pa da vidiš što je fun ;).

17 godina
7AcE kaže...

imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.

70% Win Ratio za 4200 bitaka...? zvuči mi kao lovačka... poslikaj statse da vidimo {#}

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
7AcE kaže...

imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.

70% Win Ratio za 4200 bitaka...? zvuči mi kao lovačka... poslikaj statse da vidimo {#}

hehe,što je tu čudno?!?!

Provjeri mi profil u igri JuraPura. Doduše prije sam igrao jako puno na poslu cca 27k bitki(jbg mogao si dozvoliti), nažalost više ne stignem jer imam drugi posao i radim na Linux/Unix platformi ;).

Btw. dosta si sjebo statse na poslu, uvijek netko dodje pa si bot, jbg random acc :D. U svakom slucaju statsi su unicum :).

P.S mogu poslikati za vrijeme ručka kad odem na pauzu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 11:05 (7AcE).
14 godina

Object 268   U.S.S.R.   TD   10   4291    69.87%

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 11:08 (quickr).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice