U inat onima sto nece da kupe T14
Ma tenk je odličan!
Ma tenk je odličan!
Čekam deduu da da konačan sud o tenku, vi nubeki ste nebitni.
Stigao konacno bat, jucer sam izgrinda 88k exp
Kasnije bi moga resetat crew skills, pa moze savjet? BIA korsitan? cammo vs repair?
BiA, 6th sense, camo + repair :) sve treba :)
Ljudi imam problem sa XVM zadnji dva tjedna mi se uopce nije update-o jel zna neko kako to riješit
BiA, 6th sense, camo + repair :) sve treba :)
Znaci ovako:
Comm: BIA, sixth sense, cammo
Gunner: BIA, snap shoot, cammo
Driver: BIA, off-road driving, cammo
Nakon cammo slijedi repair svi i to bi bilo to..
*Tenk je autoloader pa bi li deadeye perk bio dobar izbor, za drugi skill umisto snap shoot-a?
pokušavam doć do V levela u njemaca,i svaki put me(IV sam lvl) uavle s VII...necu skupit ništa iskustva do nove godine
4 partije s IS4, jedna s T25/2, to ne računam..
jedan od najboljih startova u wot dan
IS 4 je preheben tenk, samo ga treba znati nakositi u pravom trenutku i radiš čuda(iskusni kolege mogu to potvrditi)
4 partije- 28900 potential dmg received
Šta će ti mreža na njemu, zar ti nebi bilo bolje tavit vertikalni stabilizator?
scoutam...samo je problem šta moji uvijek ili kempaju,ili idu svi na jednu stranu
Potential damage received 17380 ,mislim da mi je to najvise do sad :)
nemogu si pomoc da ne primjetim, 6 tenkova na dnu ekrana-ja imam 7 na 1366 x 768
jel to old skul 1280 x 1024 ili 1024 x 768?
http://www.rtl.hr/rtl-sada/magazini/hotspot/43993/hotspot-14/ eo ima te tu na 23. minuti prilog o igrici, a vidio sam i kratku reklamu sinoć dok sam gleda CSI :D
p.s. ja igram s fps 35 i sve mi super. nekad upalim youtube i tak neke stvari, padne na 18-20 i opet mi ok, ne primjetim neku razliku :P
Jel nam ovo gavranko s kafijem na 24:44?
niet
ja sam na 24:42 onaj u crvenoj majici
edo reko gavranku: nemoj vise
"but the raven said: never more"
posadi daje crvenu kolu i crveni benzin, sebi crvenu majicu, kaj je iduce?
crvene gace za srecu?
pokušavam doć do V levela u njemaca,i svaki put me(IV sam lvl) uavle s VII...necu skupit ništa iskustva do nove godine
jel se to mucis sa nA ili luchsom?
www.tazilon.net
you tube- proscout
light tenkovi koji imaju oznaku scout imaju MM +4 / -2, u odnosu na ostale koji imaju +2/-2
malo baci oko
ja tak igram i sa brzim mediumima i td-ima
juris u grm, kemp, camo i binos obavezno, uz vent na tenku
ne pucam nego spotam, a moji desetkuju iz daljine, uz moju najavu prije starta di cu ic i trazim pomoc
zadnji put ja u cromwelu, camo posade na 90 i nesto posto, dodje is-3 na manje od 100m od mene i ne vidi me-grm + camo skill + camo paint + vent a njubek okrece kupolu i nezna kak ga vide i otkud pucaju po njemu- neprocjenjivo (i stronk)
kad ces znat kaj je mid court scouting, counter scouting, counter arty, delayed rush, onda mozes igrat scout MM lightove
dotle si beskoristan i bolje igraj nekaj drugo, uci, vjezbaj, gledaj videe
raven je vjezbal tjedan dana prije infogamera i uzo laptop-mogu se ja smijat tome kolko ocu, al nisam doso ni blizu njegovom expu i kefiTM
i ja sam kad sam pocinjal patil na tiru 4 jer me baco u nemoguce borbe, nemogu nikog pogodit, ak pogodim nemogu probit, bio sam frustriran,....
bio sam light nub a nisam ni znao da neznam
ak slucajno ides na njem light liniju i sad si na luchsu a ne na nA, onda ucis i za vise tirove, da ne pricam kakva je zvijer vk 2801 i scout panter
dedaa jel oces da ti giftamo t14?
ipak smo mi tvoji sljedbenici a ti nas guru
ajd ja cu lobirat kod serba da ti da jedan zarobljeni t14 Ausf.F pa da budes i dalje iznad svih nas sa t14 vulgaris
ipak si ti stronkiest of the stronk
one dedaa to rule them all
dedaa jel oces da ti giftamo t14?
ipak smo mi tvoji sljedbenici a ti nas guru
ajd ja cu lobirat kod serba da ti da jedan zarobljeni t14 Ausf.F pa da budes i dalje iznad svih nas sa t14 vulgaris
ipak si ti stronkiest of the stronk
one dedaa to rule them all
Kome gold netreba moze giftat slobodno
Evo ova zadnja 2-3 dana igram na testu sa JagdPz E-100 i oduševljen sam! To je moj sljedeći tenk do kojeg idem. To će mi biti nadam se 3. desetka pored IS-7 i Object-140 kojeg sam baš prije par dana kupio. Nekako mi je dosta tenkova koji rade prosječno oko 500 štete. Hoću više!
Sviđa mi se i njegov oklop koji za razliku od oklopa na FV215b (183) zna i odbiti granate. Već imam Ferdinanda i 88k iskustva na njemu, pa će biti relativno lako doći do JagdTigera i ove zvijeri na kraju. Barem se nadam.
E moj gamer_101 nemoj da te JuraPura uci ;)...
Evo ova zadnja 2-3 dana igram na testu sa JagdPz E-100 i oduševljen sam! To je moj sljedeći tenk do kojeg idem. To će mi biti nadam se 3. desetka pored IS-7 i Object-140 kojeg sam baš prije par dana kupio. Nekako mi je dosta tenkova koji rade prosječno oko 500 štete. Hoću više!
Sviđa mi se i njegov oklop koji za razliku od oklopa na FV215b (183) zna i odbiti granate. Već imam Ferdinanda i 88k iskustva na njemu, pa će biti relativno lako doći do JagdTigera i ove zvijeri na kraju. Barem se nadam.
Ja idem prema 183 taj tenk trenutno po meni ima najveci fun efekt u igri kad opalis full batu haha epic.
JagdPz E-100totalno smeće od td-a...P meni Obj268 zvijer, imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.
Preporuka WT e100 pa da vidiš što je fun ;).
imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.
70% Win Ratio za 4200 bitaka...? zvuči mi kao lovačka... poslikaj statse da vidimo
imam oko 4200 bitaka s njime i 70% wr, overall dmg preko 3,5k.šteta što će biti nerfan u sljedećem patchu.
70% Win Ratio za 4200 bitaka...? zvuči mi kao lovačka... poslikaj statse da vidimo
hehe,što je tu čudno?!?!
Provjeri mi profil u igri JuraPura. Doduše prije sam igrao jako puno na poslu cca 27k bitki(jbg mogao si dozvoliti), nažalost više ne stignem jer imam drugi posao i radim na Linux/Unix platformi ;).
Btw. dosta si sjebo statse na poslu, uvijek netko dodje pa si bot, jbg random acc :D. U svakom slucaju statsi su unicum :).
P.S mogu poslikati za vrijeme ručka kad odem na pauzu...
Object 268 U.S.S.R. TD 10 4291 69.87%