Evo danas je bio Day 2 Chaffee training
I nakon 5 odigranih s Chaffeeom stigo je score koji bi mi bio dovoljan (po meni) da osvojim laptop na Infogameru
bezveze treniraš kad ću i ja igrat za taj laptop al dat ću ti da ga isprobaš kad ga osvojim
I nakon 5 odigranih s Chaffeeom stigo je score koji bi mi bio dovoljan (po meni) da osvojim laptop na Infogameru
bezveze treniraš kad ću i ja igrat za taj laptop al dat ću ti da ga isprobaš kad ga osvojim
1200 avg dmg za t54? kako uspijevas?
naravno veci wr nemozes ocekivati...
Vidio bih tebe da igraš na 15-tak fps-a.
Nekako sam stekao dojam da mi je najbolje igrati sa teškim tenkovima s obzirom da mi igra stalno trza. Sa TD-ima mi nije zgodno igrati jer je poželjno s njima se nalaziti u grmovima ili među stablima, pa mi još više uspori (5-10 fps-a), a kod srednjih tenkova se traži da si često u pokretu, pa ni tu nije lako igrati pri niskom fps-u.
Jednog dana kada budem igrao na novom računalu očekujem da gazim sve.
ne znam kako uopce mozes igrat na tako losem racunalo, a jos mi je nevjerojatnije kad vidim da imas 10k borbi.
Meni je jedino malo krivo to što kada jednog dana budem igrao na boljem računalu neću moći tako lako podići statistiku jer imam 10k odigranih partija.
Što ti smeta to što top puca sporije? Ili to što je otežao s tim topom, pa je postao manje pokretan? A po pitanju probojnosti je bolji od onog topa sa Tigra 2, a i radi više štete. Jedino što je manje precizan uz već spomenutu činjenicu da sporije puca.
Meni još relativno malo treba iskustva da otključam E-75. Samo što onda još moram skupiti novaca da ga kupim, ali baš se veselim i jedva čekam da ga kupim.
Pa pomalo da, navikao sam na veci rof, al najvise me smeta slab aim time i nepreciznost!!
Koristi bocni oklop tj nakosi E-75icu i load-aj tu i tamo neku zlatnu granatu...
pa kosim ja, al nekako mi to slabo ide :(
a budem probao malo cesce...
Ja sam ostao šokiran, lik je brutala...
Evo jedna od nedavno u vodu sa artyma
http://wotreplays.com/site/421879#self
samo da su drugi iz tema bili malo bolji
Zavrsen grind 13 90 i ujedno jedan i od najzabavnijih do sada, definitivno ostaje u garazi i mislim da nece skupljati prasinu
Loreina je za sada polustock, imam top sa 50 100 vec otkljucan i radio ali bez gusjenica i motora je pomalo trom u smislu manevrisanja, a ubrzanje i brzina po pravom su mu poprilicno dobri Imam osjecaj da ce biti odlican tenk kada se nadogradi u full mada koliko sam primjetio ima los MM, stalno na sredini ili pri dnu liste ili sam se ja razmazio sa 50 120 i Fochom koji su imali bas dobar MM
Mastery i sa 112 i to u dobroj partiji
Ako nekoga zanima replay: http://wotreplays.com/site/421869#el_halluf-drvicko-112
Naisao na veoma zanimljiv nick danas
U 36k borbi nemas veci score od 2600 xp-a, si siguran da imas koji 3000+ score u rukavu?
Zivi bili pa vidili
U 36k borbi nemas veci score od 2600 xp-a, si siguran da imas koji 3000+ score u rukavu?
Zivi bili pa vidili
nemam zato što sam se čuvao samo za ovu prigodu
1200 avg dmg za t54? kako uspijevas?
naravno veci wr nemozes ocekivati...
Vidio bih tebe da igraš na 15-tak fps-a.
Nekako sam stekao dojam da mi je najbolje igrati sa teškim tenkovima s obzirom da mi igra stalno trza. Sa TD-ima mi nije zgodno igrati jer je poželjno s njima se nalaziti u grmovima ili među stablima, pa mi još više uspori (5-10 fps-a), a kod srednjih tenkova se traži da si često u pokretu, pa ni tu nije lako igrati pri niskom fps-u.
Jednog dana kada budem igrao na novom računalu očekujem da gazim sve.
Bez uvrede ali nesto cu ti reci,da si pola tog vremena sto si postrosio na tih 10k gameova na tenkovima utrosio u nesto korisnije kao npr naci neki ucenicki ili studentski posao i zaraditi za neko dobro racunalo ti ovdje non stop kukas...
dok on zaradi radec kao student crknit ce dok kupi sebi pristojno racunalo...
dok on zaradi radec kao student crknit ce dok kupi sebi pristojno racunalo...
zasto to govoris? ja sam kao ucenik preko ljeta radio i skupio sebi za prvo racunalo...mislim sto pricas? pa da je mjesec dana brao jagode mogao je skupit 3000-4000kn sto je i vise nego dovoljno za pristojno racunalo
prvo govorimo o studentima, ne ucenicima. ogromna razlika. drugo, nije nitko rekao da nece moc skupit, nego da ce se satrat dok to skupi, jer studirat i radit nije jednostavno osim ako ce jednu godinu studija odradivat dvije godine.
nisi ti mene dobro shvatio vidim ja.
pa da ono...mislim,tko je se vidio mucit za neki pristojan posao
radije igrat 10k gameova na 10 fps
Ako sam ja igrao Battlefield 2 na Pentiumu II. :P
to je cijela poanta. ne mozes i jare i pare
ovaj amx m4 skroz nelos tenkic!!
bio sam u velkom strahu kako ce to ici, al sam se skroz iznenadio!!
istina je da bas ne okrece partije sam tak, al je skroz ok!!
moguce je da je to zbog ocekivanja - nisam nista ocekivao pa me znenadilo.
nadam se da se zbog ocekivanja necu razocarat u amx 50 100 ;)
Gdje ti vidiš da stalno kukam i žalim se? Spomenuo sam možda 3-4 puta da mi je teže igrati i sad ovo zadnji put da se "opravdam". A pratim ovu temu praktički od početka.
I kako ti znaš što ja radim i koliko, a i uostalom da mi je stvarno tolika tlaka igrati na niskom fps-u bi li onda imao 10k partija?
Ima i bitnijih stvari od (novog) računala. To je naravno lijepo i zgodno imati, ali nije i presudno u životu.
Lud si ako se tvoja ludost ne poklapa sa ludoscu vecine
Boli vas tuki sto cojk igra na 10 frejmova. On igra ne igrate vi.
Koliko se sjecam citava prica oko tih frejmova je pocela sto ga je neko prozivao za neke statse na T54 i kako malo dmga pravi na njemu. Boli vas tuki i za to. U ovoj temi bi se treballo primarno diskutoovati o tenkovima, gameplay-u i po mogucnosti davati savjete jedni drugima.
Ali na zalost tema se pretvorila u samopromociju i jos da par ljudi koji su ultimate badass face na WoT ismijavaju i kritikuju ljude jer nisu ultimate badass face kao oni.
Svako ima neke talente i zamislite na sta bi igra licila kad bi svi imalli eff preko 2000. Ja ne mogu da se sjetim primjera otkako pratim ovu temu (preko godinu i po) da je neko od boljih igraca trazio ili pogledao kakav replay od losijeg igraca pa udijelio koji savjet.
Pustite cojka na miru neka igra na 1 frejmu ako hoce....
Cesto igram na laptopu kad nisam kod kuce i na zahtjevnijim mapa zna pasti frejm oko i ispod 20 i tada pogoditi nesto dalje od 100 metara u igri je pravo cudo.
ajde djeco bez svadjanja, podijelicete bratski-ja cu dat svakom da "proba malo"
uostalom, kad dodje cika EDO pa se skrumpa, dace meni sve laptope odma
Zavrsen grind 13 90 i ujedno jedan i od najzabavnijih do sada, definitivno ostaje u garazi i mislim da nece skupljati prasinu
Loreina je za sada polustock, imam top sa 50 100 vec otkljucan i radio ali bez gusjenica i motora je pomalo trom u smislu manevrisanja, a ubrzanje i brzina po pravom su mu poprilicno dobri Imam osjecaj da ce biti odlican tenk kada se nadogradi u full mada koliko sam primjetio ima los MM, stalno na sredini ili pri dnu liste ili sam se ja razmazio sa 50 120 i Fochom koji su imali bas dobar MM
Mastery i sa 112 i to u dobroj partiji
Ako nekoga zanima replay: http://wotreplays.com/site/421869#el_halluf-drvicko-112
Naisao na veoma zanimljiv nick danas
blago tebi, ja sam ubo loren kad je bio tir 8 i bacili ga u 9, a ja s njim grajndo top , tak da je sad 50 100 dosao sa full opremom
bacat ce te u tir x cesto, najvise kad je malo ljudi na serveru, brz je i okretan, al ne ko betmen, i vislji je i ne dinga ni komarca na sofersajbi, nije mi bas lego al sam probo betmena koji je pravi otrov, tak da cu se rjesit ovog govanceta cim uzmem bata
ovaj amx m4 skroz nelos tenkic!!
bio sam u velkom strahu kako ce to ici, al sam se skroz iznenadio!!
istina je da bas ne okrece partije sam tak, al je skroz ok!!
moguce je da je to zbog ocekivanja - nisam nista ocekivao pa me znenadilo.
nadam se da se zbog ocekivanja necu razocarat u amx 50 100 ;)
tek ce te 50 100 odusevit, ima 3 topa sa autoloaderom, stok 90 je sra**, al je drugi top isti ko sa m4 45, puni 35 sec i ima opaku pen, da ne velim da su granate po 250 cred, dok zadnji 100mm top puni po meni predugih 50 sec, i puca granate po soma, znaci 1 clip je 6k, dok sa srednjim topom je 1.5k, a dmg je tu negdje, nemres bas svih 6 sprasit tocno-meni osobno je lakse igrat sa srednjim topom jer znam da necu bankrotirat ak se raspucam u pokretu ili dingam cesto, a i taj srednji top dca 45 ima pen prek 200, vise nego dovoljno za sve sto ces sresti
a kad vidis kolko mozes biti depresivan s topom, cudo jedno
inace m4 45 je bitan jer ce se s njega u jednom trenu moc otkljucat i drugi tir 8 koji ce bit amx m4 48, tak da si nagrajndaj jos tolko expa kolko ti treba za 50 100 prije nego ga prodas, da s eposle ne vracas i ne kupujes ga opet
inace, uzmi gore vent, optiku i gld i igraj ga ko mediuma snajpera, obavezno 90mm top, onaj 105 je ko ziz 107 ruski, oce fulat na daleko
ko misli doc odma u cetvrtak na infogamer?
Nije problem dati savjet,pogledati replay itd.
Rijetki su ti koji pitaju,jer većina zna sve i super su igrači samo imaju problema sa timovima.
Koliko se sjecam citava prica oko tih frejmova je pocela sto ga je neko prozivao za neke statse na T54 i kako malo dmga pravi na njemu. Boli vas tuki i za to. U ovoj temi bi se treballo primarno diskutoovati o tenkovima, gameplay-u i po mogucnosti davati savjete jedni drugima.
Ali na zalost tema se pretvorila u samopromociju i jos da par ljudi koji su ultimate badass face na WoT ismijavaju i kritikuju ljude jer nisu ultimate badass face kao oni.
Cuj, usporedivanja ce uvijek i biti kad je ovo competitive igra, tako da ti to nebi trebalo smetati osim ako nisi i sam los...
Ja sam od petka tamo
I ja igram u rasponu od 20-30fps-a, a nekad i ispod 20....pa se gura i drlja.
Vrh fps miline je kada gleam nebesa..., a dno kada kroz grmlja snipam "pro" igrače...;)
tek ce te 50 100 odusevit, ima 3 topa sa autoloaderom, stok 90 je sra**, al je drugi top isti ko sa m4 45, puni 35 sec i ima opaku pen, da ne velim da su granate po 250 cred, dok zadnji 100mm top puni po meni predugih 50 sec, i puca granate po soma, znaci 1 clip je 6k, dok sa srednjim topom je 1.5k, a dmg je tu negdje, nemres bas svih 6 sprasit tocno-meni osobno je lakse igrat sa srednjim topom jer znam da necu bankrotirat ak se raspucam u pokretu ili dingam cesto, a i taj srednji top dca 45 ima pen prek 200, vise nego dovoljno za sve sto ces sresti
a kad vidis kolko mozes biti depresivan s topom, cudo jedno
inace m4 45 je bitan jer ce se s njega u jednom trenu moc otkljucat i drugi tir 8 koji ce bit amx m4 48, tak da si nagrajndaj jos tolko expa kolko ti treba za 50 100 prije nego ga prodas, da s eposle ne vracas i ne kupujes ga opet
inace, uzmi gore vent, optiku i gld i igraj ga ko mediuma snajpera, obavezno 90mm top, onaj 105 je ko ziz 107 ruski, oce fulat na daleko
joj, ja sam se vec nalozio skroz - sve me nesto strah ;)
vec sam na pol puta ;) i ne znam jel cu moc cekat dok skupim jos tolko expa, a u garazi bas i nemam nesto mjesta :(
btw. kakav je vk3002d? 3001d mi bas i nije...
trazim nekog finog meda za odmor od HT-a (T 34-1 mi je bas ok bio...)
Gledam malo onog rusa Luciquell, na twitchu streama, kako lik štela ovaj Wt E100, u 100 borbi avg dmg 6500
Jest da je tenk OP i vecina koja ga voze imaju veci avg. neg s drugim tier 10kama, ali toliko dmg ...
Istina da ima taktiku da ide na max dmg. ali koji tajming u reloadau i pozicioniranju ima, skoro pa gresku nije napravio u tih 100 borbi
Ako vas zanima vrijedi pogledati...
Klan OSVETA, regrutira nove aktivne igrače, min uvjeti 18+, WN7 1 200+ www.osveta.site90.net
Ja sam mislio da se igre igraju radi zabave, i ono, igre, ne, a ne radi statistike, pozicija i gluposti.