Može li mi netko reci neku PC igru koja je slična Risen-u, Witcher-u i Gothic-u. Upravo sam završio Risen i super je pa sam nabrijan na takve igre trenutno. Imam Dell Studio 1735 sa Ati Radeon HD 3650 i Risen je isao sasvim ok dok Witcher ide na low. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dam ti ja Stalkera Clear Sky LIMITED EDITION u aluminijskoj kutiji za 50kn, dobio sam ga besplatno za popravak compa.
XD da stvarno kakve veze ima? XD ugl. ova tema još ostaje otvorena. Hvala svima unaprijed
Može li mi netko reci neku PC igru koja je slična Risen-u, Witcher-u i Gothic-u. Upravo sam završio Risen i super je pa sam nabrijan na takve igre trenutno. Imam Dell Studio 1735 sa Ati Radeon HD 3650 i Risen je isao sasvim ok dok Witcher ide na low. Hvala unaprijed!
A da probaš Oblivion? Ja već 2 godine namjeravam a nikako da se latim posla.
Gothic 2 + ekspanizija, Gothic 3 i Witchera sam prešao.
Oblivion je u prvom licu.
ne nuzno, mozes zumirat van pa je iz treceg
edit: kasnim
U usporedbi s Witcherom i s Risenom, Oblivion nije baš nešto. Jedna stvar koju ne mogu podnjeti u Oblivionu je UŽASAN voice acting (osim naravno od Patricka Stewarta na početku igre).
Na pamet mi pada Jade Empire.
OVO je xbox recenzija, ali PC ima jedan dobar port.(preporučam makar je malo starija igra)
Možda ako nisi igrao KOTOR 1 i 2.
Mass Effect 1 i 2 također.
Ali, što se tiče stila borbe Jade Empire je najbliži Witcheru i Risenu.
Oblivion je solidan tek kada stavim hrpu modova na njega, ali bez ičega je užas (barem meni). Svi likovi se ponašaju totalno neprirodno i nonstop razgovaraju o tome kako su sreli gobline itd. Kako je Yahtzee rekao u svojoj recenziji da je "najbolje" dok lik razgovara sa samim sobom o tome kako voli kupovati u dućanu koji on sam posjeduje. Glavni "quest" ima priču koju bi i ja bolje napisao. Iako je mapa velika, nema se baš što otkriti. Svaka šuma, livada izgleda slično. Ali, sve u svemu kada se stavi dosta modova igra je OK, ali ja bih najrađe da netko napravi "supermod" koji sav voiceacting još jednom ispočeka odglumi (s vise od 4 čovjeka). Što se te raznolikosti i voiceactinga, pa čak i priče glavnog questa Fallout 3 je daleko superiorniji. Oh, da leveling sistem je užas. Ako nešto treba modati onda je to leveling sistem.(srećom ima ih dosta)
Ako sav već spomenuo Yahtzeea: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/75-Oblivion
Iako se baš ne oslanjam na njegovo mišljenje, ovdje je u pravu.
Fable: Lost chapters
Dark Messiah of Dark and magic
Mass effect 1 (ako još nisi)
Fable: Lost chapters
Dark Messiah of Dark and magic
Mass effect 1 (ako još nisi)
Eh da kako se to ga nisam sjetio, veoma dobra igra sa prilično ok grafikom. Igra se iz prvog lica i nije previše duga.
Zapravo se zove Dark Messiah of Might and Magic
Iskreno nisam ni znao da je Fable za PC, a za ovaj drugi cu pogledati isto. Hvala! A sto se tice Obliviona da slažem se ja sam igrao Morrowind i to je cisto Sr..nje. Igra je totalno nerealna, od kretanja lika pa na dalje. Neka tema ostane otvorena mozda ima jos netko ko zna nesto dobro.
Može li mi netko reci neku PC igru koja je slična Risen-u, Witcher-u i Gothic-u. Upravo sam završio Risen i super je pa sam nabrijan na takve igre trenutno.
Preporučujem, za 3-4 mjeseca, Gothic 4 :)