Witcher- problem kod pokretanja

poruka: 9
|
čitano: 1.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam jedan problem, instalirao sam witchera, sve normalno, upalim, kaze moram pokrenut ko admin, ok, stavio sam compatability na admina, onda mi se upali launcher, ja kliknem play, a onda mi se otvori prozorcic minimum system requierments not met, a znam da mi je bratic to igrao i na slabijem kompu bez problema, ja kliknem ok, i onda mi se otvoi da je witcher prestao radit i opcije da pogledam online za rijesenja ili samo zatvorim...

jel zna netko rijesenje, popi*zio sam vec...  {#}

The quieter you become, the more you are able to hear

0 0 hvala 0
16 godina

http://www.yougamers.com/gameometer/10204/ - ovo su preporuke za igru. Em imaš laptop sa inetgriranom grafom, em nemaš dovoljno rama, em proc... Ne kužim kak misliš uopće pokrenut igru, te da je tvoj bratić pokrenuo na još slabijem kompu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Witcher- problem kod pokretanja
bratic ju je igro na single core 1.8 GHz, 1280mb ram i prastaroj grafi iz 2002g....
jednio sto je jace od mene je ram, i to je to, ja sam na ovom kompu igao empire total war, tako da mislim da ce moci i witcher, na minimalnim detaljima naravno, reza 1024x700...
15 godina
neaktivan
pod minimalnim je pentium 4 (moj proc je jaci on njega) 1 gb ram (tolko ja imam) i 128mb grafa sa DX9 i Pixel shader 2.0 support, moja grafa sve to podrzava i ima toliko memorije...
16 godina

Pokreni task manager pa pogledaj koliko ti samo 7 troši, te koliko ti rama ostane na rapolaganju. Nadalje imaš integriranu grafu, kojoj kad ponestane njenih rama, vuče od te gige koju imaš. Ja sam Witchera prešao sa svojim kompom (Moj Pc), samo je grafa bila 3870, pa mi je znao trzat, posebno kad sam ušao u grad gdje je bilo gro likova. Tako da mi stvarno nije jasno, kak ti misliš na tom laptopu vrtit Witchera..

Drugo, uvijek pogledaj preporučenu konfu, a ne minimalnu...

15 godina
neaktivan
pa ako treba mogu smanjit i rezu na 800x600, nije problem vec sam tako igrao igre, ali ako je laptop vrtio empire total war, ili npr sins of a solar empire na max, onda ce valjda ovo na min sa smanjenom rezom, pa to je ipak igra iz 2007g....
i btw, i da nemogu igrati, onda se igra nebi crashala nakon poruke...
16 godina

Nije stvar samo u rezi, nego kad upadneš u city gdje ima gro npc-a. Da ne kažem svako malo neki grupni fajt.. Cica sve resurse i proc i grafu i rame. To mi je najbolja igra ever, te sam ju vrtio sa starom i novom grafičkom. Ako želiš vjeruj mi, ako ne želiš ne, ali sa lapom koji ima gigu rama i integriranom grafom, ja stvarno ne vidim kak ćeš to odigrat.

Vidim da planiraš novi pc, pa rađe onda pričekaj dok ga ne dobiješ, pa onda zavrti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 15:38 (Kvod).
15 godina
neaktivan
ma nemogu vise cekati, cekam novi komp vec jaako dugo... :(
ako je iso dragon age ici ce valjda i ovo, upravo skidam patch 1.5, pa cu probat onda...
16 godina

Sretno ti bilo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice