Wheelman

poruka: 44
|
čitano: 9.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wheelman

Dali je netko isprobao

igru na PC-u ili na nekoj drugoj konzoli... vidim da je vec na torrentima Namigiva

Bolje ispasti budala nego iz aviona.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wheelman
ja nisam još, ali morat ću prvom prilikom. ovako po ss-ovima izgleda da nije loša. ajde de nabaci neki ss da vidimo malo
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
ja nisam još, ali morat ću prvom prilikom. ovako po ss-ovima izgleda da nije loša. ajde de nabaci neki ss da vidimo malo

gameplay... meni izgleda cisto ok, vidjet cemo
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
 ehh. pogledao bih rado, ali ne mogu jer imam 56k modem. a ja mislio da ti to imaš instalirano...
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
leo_819 kaže...
 ehh. pogledao bih rado, ali ne mogu jer imam 56k modem. a ja mislio da ti to imaš instalirano...
 a nemam ne... al budem mozda sutra imao :D... ako instaliram bacam ss obavezno
17 godina
neaktivan
Wheelman

Pari dobra igra

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Wheelman

Ja ju imam još od jučer u ovo dobaCool

Pa igra ko igra, nisam previše do sad prolazil jer nisam imal vremena.

Bježanje od policije i slične stvari, slično GTA serijalu, ili još preciznije, Driveru!

Grafika je zbilja super i meni dela ko "podmazana" na 1680/1050.

Evo vam i nekoliko screensa iz samog početka:

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 3:43 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Wheelman

I ja sam igrao. Što se tiče mehanike vožnje to je stvarno dobro napravljeno, ali on-foot kretanje i akcija nije baš dobra. Igra je ono prosjek, za jednom odigrat bi vrijedilo.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wheelman

Probao sam igru i mogu reci isto kao i za Saints Row 2-zivi ocaj po pitanju svega: fizike,grafike(nije toliko losa ali smeta sto nema FSAA,nikakve opcije za mjenjati),nerealnosti do kraja(zabijes se u sve i svasta i nimalo se ne osjeti na zdravlju igraca),preporuka nemojte instalirati osim ako ste od 5 do 10 godina.GTA 4 je stoljecima udaljena od ove igre i nemojte to dvoje uspoređivati

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Wheelman

Jel se mogu nekako mjenjat kontrole, neda mi se igrat na wsda?

Meni šteka ali kao da je neki bug, ono radi 1 sekundu dobro, drugu sekundu se uspori kao bullet time pa opet dobro pa onda sporo i tak cijelo vrijeme.

Imam 8600GT sa 512, 3GB rama i 1,8 dual core intel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wheelman

Igra leti - super odrađen engine - problem je jedino što ne mogu namjestit kontrole od joysticka jer je preodrađeno za microsoft kontroler.

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wheelman

Jel postoji verzija da se može grafika (detalji) malo smanjiti jer ja imam pod VIDEO samo rezoluciju??

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Fakat je ubisoft glup ako je isključio postavke detalja !

Inače igra je ok ali nikao bolja od gta 4 .

Još da mogu mijenjati postavke .

17 godina
protjeran
Wheelman

pa igra nije ni zamišljena da bi konkurirala gta serijalu

udar je na drivera

i bogami je uspio

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wheelman

evo ja ga upravo skidam nadam se da ce sve bit ok jel mi se igra na prvi pogled cini predobra :)

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Jel se mogu nekako mjenjat kontrole, neda mi se igrat na wsda?

Meni šteka ali kao da je neki bug, ono radi 1 sekundu dobro, drugu sekundu se uspori kao bullet time pa opet dobro pa onda sporo i tak cijelo vrijeme.

Imam 8600GT sa 512, 3GB rama i 1,8 dual core intel

meni takoder...jedno vrijeme leti na 100 FPS i odjednom samo padne na 40 ali se vidi ko da je zastekala...s obzirom na konfu iz potpisa morala bi letjet...grafika je odlicna i prica mi se svida samo eto...malo je neoptimizirana
CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD
17 godina
Wheelman

sry ak je malo ot al skinuo sam si ga i ono skinulo mi je vise fajlova nekih kak da to pokrenem?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wheelman

otvori prvi file sa winrar i extractaj ga nekud

onda će se automatski jedan za drugim lijepit u jedan image...

uzmi daemon tools i pokreni image i pravi si pirat

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

otvori prvi file sa winrar i extractaj ga nekud

onda će se automatski jedan za drugim lijepit u jedan image...

uzmi daemon tools i pokreni image i pravi si pirat

heh otvorim prvi file i extractam ga u neki folder i druge mi neradi on sam automatski neznam zas

@ evo ide thx
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 12:13 (lucky_look).
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Probao sam igru i mogu reci isto kao i za Saints Row 2-zivi ocaj po pitanju svega: fizike,grafike(nije toliko losa ali smeta sto nema FSAA,nikakve opcije za mjenjati),nerealnosti do kraja(zabijes se u sve i svasta i nimalo se ne osjeti na zdravlju igraca),preporuka nemojte instalirati osim ako ste od 5 do 10 godina.GTA 4 je stoljecima udaljena od ove igre i nemojte to dvoje uspoređivati

GTA niti nemoj uspoređivat s ovima igrama jer on ostoji već od davnih vremena. meni će se mislim ova igra bolje sviditi od gta jer gta mi je nekako preozbiljan. a koliko ja znam igre su tu da nas zabave a ne da jedni druge napucavamo iako i to zna biti zabavno
thp kaže...

Igra leti - super odrađen engine - problem je jedino što ne mogu namjestit kontrole od joysticka jer je preodrađeno za microsoft kontroler.

takvi komentari mi se sviđaju. važno je gledati sa svijetle strane.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 12:15 (Raving Rabbid).
18 godina
neaktivan
thp kaže...

To sam i ja mislio ali ima i za tipkovnicu samo malo bolje pogledaj!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
Wheelman

Evo meni se u 20 min igre sve cini ok i super, igrivost i grafika su mi cisto solidni a jedino me nervira sto mi zna lagat malo iako mislim da mi nebi smjelo sa novom konfom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wheelman

Jel bih ja mogao ograt wheelman:AMD sempron 1.8 GHz,1 gb ram,radeon 9550 256 mb shader model 2.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Wheelman

pa i ne baš. Možda i bi da su hreteni stavili da se detalji mogu spustit ovako je meni s konfom u potpisu malo štekala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 1:27 (TOMs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wheelman

pomagajte molim vas imam problem veliki.igra mi radi na najače mislim na rezoluciji 1680x1050 i sve super u krugu od 15-20 metara ali u pozadini sve što je daleko mo je kockasto ko da mi je na najmanjoj rezoluciji,texture mi trepere.nekad ih čak i nema dok im se ne približim negdje na 20 metara možda malo više.igra mi je super ali to me živcira.i nije mi jedina igra s takvim problemom.stavim postavke do kraja i meni kocke u daljini.rubovi ko zupci.pomagajte molim vas,bit ću vam zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
Wheelman

e na ovoj misliji (slika dolje) jel iko zna kak da dodjem do druge strane jer mi je tam onaj neki lik?

slika

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 18:51 (lucky_look).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wheelman

Kako se instalira ova igra s cda

Tuče mi gornja u donju

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wheelman

molim pomoć kupio sam igricu i dobio sam 2 DVD koja sam kopirao na hard.Winrarom sam raspakovao prvi DVD i instalirao sam igricu.Međutim kada sam je instalirao nemogu je pokrenuti.dali netko zna šta trebam napraviti da je pokrenem .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ddrda1 kaže...

molim pomoć kupio sam igricu i dobio sam 2 DVD koja sam kopirao na hard.Winrarom sam raspakovao prvi DVD i instalirao sam igricu.Međutim kada sam je instalirao nemogu je pokrenuti.dali netko zna šta trebam napraviti da je pokrenem .

kupi original. jer je to siguran sam piratski
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
16 godina
neaktivan

ma je piratski je.ali se instalira sve do kraja,stavi ikonu na desktop i kada kliknem na nju kaže mi da ubacim original dvd.dali možda nešto treba krekirati.hvala unaprijed

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice