Definitivno boom sajma. Kako igra dobro izgleda to je strahota. Ubisoft je prevazisao sam sebe.
E pa do sad sam sve konfenencije gledao i Ubisoftova je najbolja (.)(.).
A da ne pričam o WD-u. Briljantno... brijem da će sve igre zasjeniti na E3u.
Predobro stari moj, predobro.
Izgleda odlično!! Jel će to izać za PC isto ili samo konzole?
Yup, ovo je perverzno.
Stize na PC i prezentovana je na PC-ju
http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-05-ubisofts-watch-dogs-unveiled-platforms-not-yet-disclosed
Na just cause definitivno nevuce, u just cause u gradu nema zivota, kao ni na vecini mape, i neizgleda nimalo realno, ni fizika ni nista.
Ovako je trebao izgledati novi Splinter Cell, ali nije mi žao što je potpunosti nov IP..
Ovako nekako sam zamišljao Deus Ex ako izbacimo augmentacije iz priče..
Obožavam što je onog čuvara samo prebio..
Nadam se da će postojati i više načina za riješiti misiju od prikazanog izazivanja nesreće..
Trebalo bi..
Le what?
Igra izgleda awesome.
Samo, kakvo je to ime. Mogli su nešto orginalnije
Stalno miješam Watch Dogs i Sleeping Dogs..
Obe dvije će biti vrhunske igre..
Samo se nadam da će biti optimizirano..
Pozdrav,igra se cini odlica 100% ce biti neki HIT,ali me zanima ako znate datum izlaska.Hvala.
Pozdrav,igra se cini odlica 100% ce biti neki HIT,ali me zanima ako znate datum izlaska.Hvala.
Izlazi tijekom 2013. Točan datum nisu rekli.
Zanimljivo je kako iste teme padaju ruka pod ruku. Gledaš 2. sezonu person of interest-a i igraš watch dogs. Da živim u nekom gradu u USA postao bi paranoidan xD. 2013-a će biti super godina za sandboxove GTA V i WD ( obje nemaju datum izlaska, ali valjda će do kraja 2013-e ).
konacno da je krenula nova generacija igara bemga... odavno me nesto nije vise odusevilo od ovoga... a tema igre nemre bit bolja u gore vrijeme hehehehe....
mene ovo malo podsjeća na person of interest na steroidima
ja sam negdje bio pročito da je ovo neslužbeni nastavak True Crime serije,inače igra izgleda uber,jedva čekam zaigrat
ipak je ta igra na koju sam mislio sleeping dogs
ja sam negdje bio pročito da je ovo neslužbeni nastavak True Crime serije,inače igra izgleda uber,jedva čekam zaigrat
Mislim da je Sleeping dogs nastavak True Crime-a/ ili nešto na to foru... Watch dogs je novi IP.
Kažu oni koji su imali priliku igrat da je ograničena na pokretima tijela,totalno skriptirana i da užasno vuće na assassins creed.Kad se ponadaš dobiš k *. :P
Kažu oni koji su imali priliku igrat da je ograničena na pokretima tijela,totalno skriptirana i da užasno vuće na assassins creed.Kad se ponadaš dobiš k *. :P
Ja sam je nekako tako i zamislio, Assassins Creed u modernom vremenu, ali vidjećemo. Meni se čini veoma zanimljivo i ne bih sudio prema nekim izjavama jer pitanje je koliko su uopće igrali ti koji si davali te izjave :)
Zanam i odakle si to i procitao. Licno mislim da je gomila gluposti i da je rjec o ne poznavnaju E3 prakse. Na E3 se donosi demo koji ima za zadatak da privuce publiku. Mozda i jeste demo bio skriptovan ali za to postoji razlog. Svaki demo na E3 sajmu je bio manje vise skrpitovan. Sobzirom da igra izlazi najvjerovatnije za godinu i po bice sasvim dovoljno vremena da tvorci igre prezentuju igru isve njene aspekte.
A kaj su igrali?!
Dio misije, pre-alpha verzije..
Stize na PC i prezentovana je na PC-ju
http://www.eurogamer.net/articles/2012-06-05-ubisofts-watch-dogs-unveiled-platforms-not-yet-disclosed
Nemoj vjerovati Eurogameru na rijec, cesto pisu gluposti i lazu.... posebno njihovi "tajni izvori" i "anonymous" developeri lol. Osramotili su se vise puta tak da, citam ih tu i tamo jer naletim ali s velikom dozom opreza.....
ONTOPIC
Igra je igrana na "sarenom" kontroleru odnosno u prijevodu Xbox 360 kontroleru, to se takoder lako moze zakljuciti kada malo bolje pogledamo kako micu kameru tijekom igranja. Snimka je takoder 720p (gameplay trailer) itd tako da je pitanje radi li se uopce o PC jer zasto onda nije full HD?
Svejedno.. ili je Xbox 360 ili PC sa Xbox 360 kontrolerom, ne mozemo znati ali bolje bi bilo da je Xbox 360 jer igra izgleda opako + inovativan gameplay (na PC-u bi moglo biti samo bolje), inace preferiram mis/tipk i klasicne kontrolere za TPS igre (malo vise mis) ali posto ova igra ima takozvani "gadget" hmm onda si zamisljam kako bi ta stvar savrseno funkcionirala na Wii U touch kontroleru, nebi bilo cudno ocekivati to kada Ubisoft u 90% slucajeva podrzava sve platforme.
Ubisoft je potvrdio da se igra vrtila na PC-ju tako da tu nema rasprave vise :D A sem toga onaj nivo detalja konzole mogu sanjati jer je previse volumetrijskih elemenata ukljuceno kao i same fizike koju i novije PC konfiguracije mogu jedva da svare.
Ubisoft je potvrdio da se igra vrtila na PC-ju tako da tu nema rasprave vise :D A sem toga onaj nivo detalja konzole mogu sanjati jer je previse volumetrijskih elemenata ukljuceno kao i same fizike koju i novije PC konfiguracije mogu jedva da svare.
Pa igra dolazi za current gen console, PC moze biti samo bolji sto se tice grafike...... gdje i kada je potvrdio? citiraj ih, nigdje to nisam nasao. Samo je potvrdeno da igra dolazi za current gen konzole i PC