Zasto nema firefly-a?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jer je firefly britanski tenk
Trebali su napravit neku opciju da mozes namjerno ic sa slabijim tenkom medu jace,i onda na dobivas vise bodova za kill.
Trebali su napravit neku opciju da mozes namjerno ic sa slabijim tenkom medu jace,i onda na dobivas vise bodova za kill.
Odes u squadron s nekim. On uzme Tigera II, ti Panzer IV C i mirna Bosna.
Da istina je ali izgleda da je tako najbolje... zbog balansa jelte zamisli da svi imaju taj tenk... samo bi rakete letjele po mapi... samo me zanima dal če ubacivati katyushu i Panzerwerfer 42...
Ako ima neko ko igra 5 tier arcade ground units neka me doda nick CRO_IwanF7X imam otkljucane ruse i njemce a uskoro i amere.
Ubagovan je 152 mm HE... čudo kad god pogodi tenk razvali top i municiju :) tako da ni ovaj jadnik nije imao šanse...
Oštečenje nastalo pogotkom 152mm HE granate u kupolu Panthera.
-Ne radi se o bugu, nego o 40 kg ekploziva.
ma znam ali kad gledaš kill cam fragmenti otidju samo na cijev tenka i prema municiji :).. sve u svemu vrlo zanimljiva rupa.
Ako netko voli igrati AVIONE (SIMULATOR ili REALISTIC) neka se javi.
Korisnik u igri: Boris_CRO
AKo netko želi naučiti voziti simulator, treba kontrole za upravljanje mišem ili joystickom, treba podešavanje POSTFX za bolju vidljivost
u simulatoru i slično, slobodno me kontaktirajte kada me vidite online.
Ne vozim bombardere, samo lovce.
koji ammo preporučate u ovim low tier ruskim avionima sa 20mm shvakovima, ja trenutno koristim ground target belt koji ima puno HE shellova i čini mi se da je bolje od ostalih
koji ammo preporučate u ovim low tier ruskim avionima sa 20mm shvakovima, ja trenutno koristim ground target belt koji ima puno HE shellova i čini mi se da je bolje od ostalih
Ah cuj,stealth ti cini najvise stete i pro ekipa koristi samo stealth.
Universal ti je po nekim "studijama" u OSRH klanu naj municija za SVE.tako da...
Ja sa low tierovima koristim tracers,jer volim paliti ljude :-)
Moje osobno "otkrice" da je sa Britancima 3-4 tier najbolja tracers municija,dok je na svima ostalim nacijama šit.
Gotovo nikada nisam niti sam cuo da netko koristi grounde.
Da, ground target je najbolji za ruske shvak topove.
Moje osobno "otkrice" da je sa Britancima 3-4 tier najbolja tracers municija,dok je na svima ostalim nacijama šit.
Gotovo nikada nisam niti sam cuo da netko koristi grounde.
Po mome iskustvu i na low tier Svabama je dobra tracer municija. A koji god top ili sta vec ima mogucnost ground municije - OBAVEZNO!
Kod tracer municije treba pogledati o kakvoj se municiji točno radi jer nije svaki tracer isti.
Recimo, čisti tracer metak (T) je gotovo beskoristan jer nema nikakav eksploziv u sebi, niti ima probojnost.
S druge strane "probojno-zapaljivi" tracer (API-T) je puno bolji jer ima probojnost i može unutar aviona izazvati požar.
Nekakvo je pravilo da se za strojnice (7.7mm - 12.7mm) koristi AP municija, a za topove (20mm+) se može koristiti HE.
Za Japanski zero je također odlična mucija Tracers za 20mm topove.
Pozdrav ljudovi.Imam jedan problemcic sa fps-ima u war thunderu sto se tice tenkova. Fps mi neprelazi 30 :S a sva grafika je na minimumu i nista vise nemoze manje .Osim rezoluzcije da stavim na 800 x 600 al to mi nepada napamet i ovak je sve kockasto :)
Pa me zanima dali je to samo do graficke i rama ili nazalost je i procesor preslab?
Moja konfiguracija:
grafa AMD Radeon HD 6450
proc : AMD Athlon (tm) 7750 DUal-core procesor (2.7 ghz)
rami : 2 gb ddr 2
Probaj ovo, možda pomogne.
Ovo je prvenstveno za menu lag(kod mjenjanja nacija, pregledavanje statsa na profilu, scoreboard u igri itd...), ali meni je i FPS u tenkovima sad puno stabilniji i nemam lagova koje sam prije imao.
Probaj ovo, možda pomogne.
Ovo je prvenstveno za menu lag(kod mjenjanja nacija, pregledavanje statsa na profilu, scoreboard u igri itd...), ali meni je i FPS u tenkovima sad puno stabilniji i nemam lagova koje sam prije imao.
ja sam time rješavao probleme, a onda sam se vratio na windows 7. Mogao sam čekati nove drajvere, ali eto shvatio sam da win10 nisu za mene.
Inače novi 1.53 patch će napokon riješiti (valjda) probleme pilota na simulatoru. Dodaje se nova grafika, novi engine.
Jedva čekam poletjeti sa fw190 a-5 i ganjati bombere.
Pozz....nakon sto sam izludio zbog dote odlucio sam je neigrati vise pa sam malo po netu gledao sta bi mogao igrati pa mi se ovo ucinilo dosta zanimljivo,
dali mi netko moze dati kakav savjet kako da igram u pocetku jer sam teski pocetnik
btw nisam igro nista slicno ovom cak ni onaj wot
hvala unaprijed
AVIONI:
Igraj arkadu na početku.. barem mjesec dana.
Dođi do tiera 3 (sa rusima)
Zatim kreni igrati i sa drugim nacijama, ali kod njih imaj samo jedan slot i igraj Realistic ili Simulator.
Tenkove nisam igrao.