War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 438.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
War Thunder

Mene zanima kad dodju tenkovi jednog ljepog dana dali čemo dobit extra slotove za njih? 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: War Thunder
Kewin kaže...

Mene zanima kad dodju tenkovi jednog ljepog dana dali čemo dobit extra slotove za njih? 

Paaa jel se sjecas onih tabova u hangaru skroz dole ispod aviona Aviation,Army,Fleet,kada si kliknuo na Army ili Fleet fino ti je pisalo not available yet,e tako bi trebalo i biti i za tenkice kada dodu,novi hangar za svaku ekipu!

15 godina
War Thunder

Aha! Bilo mi je čudno kada sam gledo onaj prvi gameplay lik je imao i avione i tenkove... Tako da čemo u novom hangaru imati mogučnost staviti avione koje imamo? blahh... Neču nagadjati vidjet cemo kako ce to funkcionirati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Aha! Bilo mi je čudno kada sam gledo onaj prvi gameplay lik je imao i avione i tenkove... Tako da čemo u novom hangaru imati mogučnost staviti avione koje imamo? blahh... Neču nagadjati vidjet cemo kako ce to funkcionirati.

Mene više zanima,kako ce oni to nagurati toliko igraca na jednu mapu,jer kada na red dođu i brodići,kako ce oni to preštelati sve da ne lagga sa 96 igrača na jednoj mapi?

Kako ce tenkovi uopce imati šanse protiv jednoga aviona,osim ako ce biti kamuflirani-onda kako ih avionom primjetiti?

Kakve ce veze tenkovi imati sa brodićima?Ne znam možda ce ih gađati na foru igre Battleship,ono F2,C10,pa ako pogodi-pogodi!

Uglavnom ekipa War thundera za sada radi ozbiljan i dobar posao,niti ne sumnjam u njih da ce sve to doterati do savrsenstva!

16 godina
War Thunder

Odlična runda danas. Iako imam spitfire i to 2 komada, te beaufighter još uvijek mi nekako najbolje ide sa Hurricaneom(Mk II), jednostavno većina oborenih aviona s njim mi je da ubijem nekome pilota.

BTW. Zauzeo sam jednu bazu i dobio samo 10 lionsa na kraju, premalo mi se čini.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Jooooj samo da nisam na hebeni VIP-ov stick,da mogu uploadati video da vidiš šta moja Chaika radi u jednome šusu-12 komada lagano(aviona naravno) u jednoj bitci u trajanju od 5 min!

BTW:To sam tek danas otkrio-replay zadnjih 10 bitki,koji se lipo moze pogledati iz igre ili konvertirati u video file za Youtube!

Za sve koji ne znaju lokaciju:  Install folder/War Thunder/Replays

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
War Thunder

Ja kad uzmem chaiku e onda im xxxxx majku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Milka30 kaže...

Mene više zanima,kako ce oni to nagurati toliko igraca na jednu mapu,jer kada na red dođu i brodići,kako ce oni to preštelati sve da ne lagga sa 96 igrača na jednoj mapi?

Kako ce tenkovi uopce imati šanse protiv jednoga aviona,osim ako ce biti kamuflirani-onda kako ih avionom primjetiti?

Kakve ce veze tenkovi imati sa brodićima?Ne znam možda ce ih gađati na foru igre Battleship,ono F2,C10,pa ako pogodi-pogodi!

Uglavnom ekipa War thundera za sada radi ozbiljan i dobar posao,niti ne sumnjam u njih da ce sve to doterati do savrsenstva!

kako nebi tenkovi imali šanse ? pa receno je da ce se moc upravljat strojnicama na tenkovima poput mg42,DSHk i drugih sto su 7.92 i 12.7 kalibar koje takodjer ima na pojedinim avionima, mada nece radit prevelik dmg pretpostavljam jer je to samo 1 strojnica..ali za avione ce bit AA poput flakpanzera sto je naoruzan protuavionskim 20mm ili 37mm topovima, barem se flakpanzer vidi na scoreboardu i nesto malo u slici prilozenoj i takodjer 2 air killa.. u avionu nece biti lako vidjeti tenka jer mislim da iz par gameplay footage sto sam gledao tenkovi neprijateljski nemaju nikakav tag na sebi niti nista nego ih sam moras razaznat ako se sjecam

Edit: slika se nevidi bar dobro ali iz dev diarya je pa ju mozete tamo naci

wt wt
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 22:34 (WaZZi).
16 godina
Milka30 kaže...
BTW:To sam tek danas otkrio-replay zadnjih 10 bitki,koji se lipo moze pogledati iz igre ili konvertirati u video file za Youtube!

Za sve koji ne znaju lokaciju:  Install folder/War Thunder/Replays

U to ime replay od partije postane par postova iznad(ima i HD za bolju sliku){#}:

--------------------------

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:42 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

To igraš sa britancima ili ? 

Vidim da je nekako dosta okretan avion.. Kod mene jedino onaj Zuhorovski, kako već se zove je toliko okretan, a Lag i neki Mig koji imam su nekako ukočeni dosta

Majke mi
16 godina
Cromaki kaže...
Jack Sparrow kaže...

To igraš sa britancima ili ? 

Vidim da je nekako dosta okretan avion.. Kod mene jedino onaj Zuhorovski, kako već se zove je toliko okretan, a Lag i neki Mig koji imam su nekako ukočeni dosta

Da britanci su mi najbolji baš jer su dosta okretni. {#}

E da i ubrzan ti je video na momente da ne bude dosadan i ne traje baš 13 minuta, pa ti možda radi tog ubrzanja izgledao kao jako okretan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:58 (Jack Sparrow).
15 godina
War Thunder

Što mislite dali nas očekuju kakvi poklončići od strane gaijina{#}? Makar u obliku golden eagealsa ili pokoji slot...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Što mislite dali nas očekuju kakvi poklončići od strane gaijina{#}? Makar u obliku golden eagealsa ili pokoji slot...

Uhhh baš bi mi trebalo malo zlatnih,za otključavanje 7 mjesta u hangaru,da roknem jednoga bombardera!

Kada smo več kod zlathih orlova,iako sam imao 5 acc sa mojom pozivnicom,nisam dobio niti jednoga-propust ili????

Upravo sam se okušao u custom battles i zaista ne vidim smisao takvih bitaka!?Kreator je stavio unlimited planes-tako da mozes se vozati sa jednim te istim avionom,bez obzira koliko puta krepo!

Nakon sto smo 1 vremena rješavali misiju,iako sam bio prvi-ništa od exp-a nisam dobio,niti naljepnicu..ma ništa!Čemu smisao?

Ali plus je sto sam po prvi puta igrao noćnu bitku!

Opet,preljepo,moja GTS-ovka je cjelo vreme vrtila vent na max,grafika...ma savršenstvo.No,opet,radari u noći nemaju smisla,protivnika ne možeš naciljati na udaljenosti većoj od 1000 m,nego on samo šušne pored tebe i kada se za njim okreneš,već je on nestao u tami mraka!Bombarderi također nemaju šanse,osim ako lete na visinama manjim od 1500m,jer jednostavno ne vide mete(GT).

Ok,opet realnost tu ima velikoga ucinka,ali barem su mogli napraviti da kada se spustis jako nisko,i vidiš sve GT-koje ti se pojave na radaru,pa trebale bi i ostati na radaru kada se digneš visoko!

Barem je tako u drugim igrama!

Ok,beta je ipak,pa čemo zažmiriti na jedno oko,zato evo malo slikica noći,za sve one koji to još nisu vidjeli!

Trenutak kada te zabljesne reflektor sa zemlje! Trenutak kada te zabljesne reflektor sa zemlje!
12 godina
War Thunder

Hocu ta svjetla sa zemlje da ubacim,ali neznam kako :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Zanimljive slikice.

Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Zanimljive slikice.

odlično izgledaju, za razliku od wotovih koji su "savršenog" oblika, kao da je svaki ispod čekića

btw: može li se ikako utjecati da upadneš kao tester za GF ili možeš samo sjest i nadat se?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 19:18 (Predator003).
15 godina
War Thunder

Invite su dobili rijetki... A da si imao šanse opće dobiti invite trebao si taj neki event proči (nešto tipa uništi 100 aviona u 1 danu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Invite su dobili rijetki... A da si imao šanse opće dobiti invite trebao si taj neki event proči (nešto tipa uništi 100 aviona u 1 danu).

http://warthunder.com/en/news/379-Closed-Beta-Test-Diaries-en

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!
12 godina
neaktivan
War Thunder

Jel netko možda zna otprilike kad će doći ground forces.

0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Nezna se... Evo nešto vezano sa poklone... Ali kakvi su to pokloni koje mi moramo zaradit? jbt radit nešto da se dobi jedan od ta 2 aviona...

ajd ovo za -30% za rankove III mi sad odgovara buduči da namjeravam taman jedan kupit.

http://warthunder.com/en/news/383/current/

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 17:49 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Doživio sam to u World of warcraft,Call of duty,Battlefield 2,Two moons,ali da me admin kicka u War thunder-to nema u phicki strininoj!

Da rezimiramo-Score u igri mi je 12 AT i 9 GT i lipo mi ide,samo dva avioncica potrošio,odmah balavurdija nesposobna na chatu viće kako sam hacker i kako moj Yak 9-t nije u rangu sa njima(a maloprije skinuo švabu bombardera koji ima dupli trup-dakle puno veći lv od moga Yaka)odabirem modificiranu Chaiku i dobijam Hercules medalju za 2 killa većega ranga od mene i paff!!!

Samo DC na hangar-a exp sam pokupio,unatoć tome sto borba još traje!

U trenutku kada sam Chaikom skinuo zadnjega,on je u chatu napisao,"problem will be sloved"!

Jel moguće da je taj sto je to napisao balavac od GM-a koji nemoze podneti da njegov nabrijani Spitfire sruši jedan dvokrilac?

Jel ikako mogu saznati,stats,imena,bodove....predzadnjega meća?

Ma jel ikako moguće da sam kickan od strane admina?

Imao sam DC zbog pucanja veze i nikada mi EXP nije ostao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ma nemoj se sekirati... To što si reko dobro si reko hrpa balavurdije očekuje da če oni pobrati sve killove i pritom biti živi. Recimo lik ti kenjucka kako si ga ubio i sere ti u chatu a ja ga ganjao RAVNO znači nije se izmicao i onda mu nije jasno kako sam ga ubio{#}. Druga stvar mrzim kada bombardiram ground targets i pored mene se gura neki klinac i šta se dogodi? zabi se u mene... Poslje mi napiše kako me nije vidio... Moš si mislit IL-2 nisi vidio... Imam mnogo one shot instant killova  ali sve u stilu boom and zoom... jel ako ga idem lovit nemogu se okrenut... svi govore rusi OP... pa rusima se dosta izmicati i nemoze te pogodit... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Ma nemoj se sekirati... To što si reko dobro si reko hrpa balavurdije očekuje da če oni pobrati sve killove i pritom biti živi. Recimo lik ti kenjucka kako si ga ubio i sere ti u chatu a ja ga ganjao RAVNO znači nije se izmicao i onda mu nije jasno kako sam ga ubio{#}. Druga stvar mrzim kada bombardiram ground targets i pored mene se gura neki klinac i šta se dogodi? zabi se u mene... Poslje mi napiše kako me nije vidio... Moš si mislit IL-2 nisi vidio... Imam mnogo one shot instant killova  ali sve u stilu boom and zoom... jel ako ga idem lovit nemogu se okrenut... svi govore rusi OP... pa rusima se dosta izmicati i nemoze te pogodit... 

Meni je jasno da balavurdije ima,ali ako je ono meni GM napravio,nije baš fer.Ne kazem da mi se onakvav score dogada svakodnevno,u 90% slucajeva zavrsim na 5-10 mjestu(uglavnom kada su planine u pitanju XD,jer sa svojim Rusima nisi okretan),tako kada ti baš ono,krene,kicka te bezveze!Sada cu prije svakoga meća pitati tko je GM,da ga izbjegavam u sirokom luku!

Ma Rusi uopce nisu OP,prije bi rekao da su Britanci,ali..ajd dobro.Sa rusima treba znati igrati,a meni oni odgovaraju zbog moga stila borbe.

Ja sam na drugome acc igrao sa Japancima,koji su zaista loši do bola,ali poprilicno sam bio uspjesniji nego sa Rusima.NO kada čujem Japanski gun,tera me na povračanje i zato ne igram!

Imam ja acc i sa Britancima i Švabama-Britanci su zaista savrseno izbalansirani,dok su Švabe superiorni u bombardiranju,no ne leže mi i JBG!

Amerima sam prvima poceo igrati i sa njima sam najveci lv.no nemam pojma zasto sam ih prestao!

16 godina
War Thunder

Meni su najbolji oni što idu iza tebe na istog protivnika kojeg ganjaš pa onda i tebe deru po guzi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Imam nekakvih grafičkih problema sa ovom igrom.. Na prvoj slici mapa mjenja boje... a na drugoj je sve nekako kockasto.. Evo ovako mnogi javljaju slične ili iste probleme. Kažu da se to počelo pojavljivati sa zadnjim patchem..

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 9:42 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Koji su zadaci bili u jučerašnjem eventu? Uništiti 20 ground jedinica i 5 aviona, bilo kojih ili je bilo kao i danas da moraš s jednom određenom nacijom?

Danas u 19 ili 20 sati stream tenkova: OVDJE

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 10:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
War Thunder

Katastrofa!

Svaki dan nešta patchaju,a meni je igra sve gora i gora!

Jucer je bio onaj mini patch i imao sam probleme,no na svu srecu rjesio sam ih.

No vec sinoc imao sa grozni lag dok sam bio u squadu sa CROzokijem,no ajd jedva nekako sam uspio igrati!

Danas opet patch-a ja.....ma slika kaže sve!

Net mi je VIP-ov usb stick,brzina je ista kao i kada je sve bilo ok,virusa nema,defragmacija obavljena,ciščenje isto,ma cak i firewall sam iskljucio-itko kakav savjet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 11:46 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Da patch je katastrofa... dropovi zagarantirani... čudnovate anomalije u obliku zamuljanih textura i crta... PS danas je left4dead2 na steamu besplatan do 19h!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Da patch je katastrofa... dropovi zagarantirani... čudnovate anomalije u obliku zamuljanih textura i crta... PS danas je left4dead2 na steamu besplatan do 19h!

Ja sam War thunder poćeo igrati na max postavkama,no kada su krenuli patchevi,samo sam smanjivao detalje,rezoluciju,jer sam mislio da je net u pitanju.One slike su slikane na medium postavkama,maloprije sam sve spustio ne low postavke-i "zacudo" bilo je ok jedno 5 minuta,nakon toga je opet bilo nemoguce igrati,lag je katastrofa,a o detaljima da niti ne govorim,totalno je neigrivo i da je ping ok!

Kada potrošim 15 GB prometa brzina neta mi drastično pada-no cak i tada igrao sam bes problema,to sam bas i hvalio ovdje kao veliki +.

No danas nakon patcha-brzina je ok,detalji su staviti na minimalu i opet lagga!

Do njih je nema sta drugo biti.A te anomalije i kockaste texture sam ja jucer primjetio,no zanemario sam ih!

15 godina
War Thunder

Evo samo da se javim da sam pomalo počeo igrat ovu igru no stvarno mi je teška za skužit {#}

Ne mislim u smislu vožnje aviona jer mi to ide i više nego dobro nego sve ostalo vezano za igru, od kupovine novih aviona, nadogradnje istih i bla bla bla. Još ne znam kak igra funkcionira.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice