Evo da se i ja ukljucim u temu.
War Thunder sam poceo igrati cim je izasao,no,onako na prvu mi se nije svidio,tako da sam acc ostavio da se malko "hladi".Vidim par novih patcheva koji su ovu igru doveli blizu savrsenstva!
2 Tjedna derem po WT i ne mogu se vise zasititi.
Poceo sam sa Švabama,nagurao ih do lv 5 i nekako mi nisu sjeli.Tada sam poceo Amere,koji su me zaista odusevili u bombarderskim sposobnostima,no u dogfightu su malko ispod ostalih nacija.
Amere sam nagurao do lv 7 i nekako sve su losiji postajali (ili sam ja loš XD).Tada Britanci!
Spitfire klase jednostavno ownaju u dogfightu,ili barem meni "sjedaju" mome nacinu igre,Onaj lv 4 bombarder sa cannonom "jest vala ružan ko porez" ali dere ko blesav!
Sa Britancima sam jos uvjek 5 lv i odusevljavaju me iz dana u dan!Valjda ce i tako ostati?!
E sada zanima me par pitanja:
Gotovo uvjek u borbi jedan od mojih pilota biva pogođen "cnock-outom"?
Kako im to uspjeva?
Iako sam sveukupno 9 lv,nikada nisam uspio nekoga cnock-out-ati,koliko god ja ciljao u njegovu kabinu!
Zasto moj torpedo NIKADA ne pogodi brod iako pucam na visini od 150-500 m,te na raznim brzinama 200-300 km/h(ma sve sam probao)!?
Nemojte sada odgovarati kako ja profulam ili nesta slicno!hehehe!
Repair ili reload kod mene NIKADA ne sljaka u historic modu!?
Iako lipo parkiram pilu na pistu,pritiskam Y(mislim)....
Takoder Airfield domination,ja jos nisam uspio osvojiti niti jednu,pridrzavajuci se toga da moram biti prvi,da nema neprijatelja(ground targets u okolici),tockovi na pisti...........
U dogfightu onaj kružić što označava hit zone,kod mene Bogme ne šljaka,jer uvjek da bi nekoga pogodio,moram 5-10 mm ciljati ispred njega!
Sve u svemu,nisam loš,uvjek završim na 1-3 mjestu
Za sve ovo gore boldano.......Bugići možda ili sam ja jednostavno noobina?