War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 437.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
War Thunder

Evo da se i ja ukljucim u temu.

War Thunder sam poceo igrati cim je izasao,no,onako na prvu mi se nije svidio,tako da sam acc ostavio da se malko "hladi".Vidim par novih patcheva koji su ovu igru doveli blizu savrsenstva!

2 Tjedna derem po WT i ne mogu se vise zasititi{#}.

Poceo sam sa Švabama,nagurao ih do lv 5 i nekako mi nisu sjeli.Tada sam poceo Amere,koji su me zaista odusevili u bombarderskim sposobnostima,no u dogfightu su malko ispod ostalih nacija.

Amere sam nagurao do lv 7 i nekako sve su losiji postajali (ili sam ja loš XD).Tada Britanci!

Spitfire klase jednostavno ownaju u dogfightu,ili barem meni "sjedaju" mome nacinu igre,Onaj lv 4 bombarder sa cannonom "jest vala ružan ko porez" ali dere ko blesav!

Sa Britancima sam jos uvjek 5 lv i odusevljavaju me iz dana u dan!Valjda ce i tako ostati?!

E sada zanima me par pitanja:

Gotovo uvjek u borbi jedan od mojih pilota biva pogođen "cnock-outom"?

Kako im to uspjeva?

Iako sam sveukupno 9 lv,nikada nisam uspio nekoga cnock-out-ati,koliko god ja ciljao u njegovu kabinu!

Zasto moj torpedo NIKADA ne pogodi brod iako pucam na visini od 150-500 m,te na raznim brzinama 200-300 km/h(ma sve sam probao)!?

Nemojte sada odgovarati kako ja profulam ili nesta slicno!hehehe!

Repair ili reload kod mene NIKADA ne sljaka u historic modu!?

Iako lipo parkiram pilu na pistu,pritiskam Y(mislim)....

Takoder Airfield domination,ja jos nisam uspio osvojiti niti jednu,pridrzavajuci se toga da moram biti prvi,da nema neprijatelja(ground targets u okolici),tockovi na pisti...........

U dogfightu onaj kružić što označava hit zone,kod mene Bogme ne šljaka,jer uvjek da bi nekoga pogodio,moram 5-10 mm ciljati ispred njega!

Sve u svemu,nisam loš,uvjek završim na 1-3 mjestu{#}

Za sve ovo gore boldano.......Bugići možda ili sam ja jednostavno noobina?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 12:32 (Milka30).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
War Thunder

Mene isto to zanima najviše taj knock out pilota (poludim nekad zbog toga jednostavno krenem u bitku i valjda zalutali metak mi pogodi pilota) i taj krugić isto kao da nije precizan... 2 stvar zasada koristim auto repair jel svi su mi avioni rank 4-5 (imam onaj mali rank 2) tako da mi se isplati... ima netko da je veći rank i kako stoji s popravcima)

Što se tiće same igre ide bez problema na movie kvaliteti najmanji fps mi je bio oko 25 (ali kada smo svi se sakupili na jednom mjestu i letjeli nekih 50 m iznad tla) inaće igra radi dosta fluidno nema nikakvih dropova niti ničega. fps u zračnoj bitci ostaje na 75 dok se nekada zna spustit na 45... sve u svemu dosta dobro odradjeno.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 13:09 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
War Thunder

Kako bi smanjio vjerojatnost da će ti pilot popiti metak trebaš povećati njegov vitality. Capanje baze i mene nekad buni, nekad bez problema zauzme, a nekad ne bi počeko zauzimati ni kad bih potpuno stao na pisti.

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: War Thunder
Kewin kaže...

Mene isto to zanima najviše taj knock out pilota (poludim nekad zbog toga jednostavno krenem u bitku i valjda zalutali metak mi pogodi pilota) i taj krugić isto kao da nije precizan... 2 stvar zasada koristim auto repair jel svi su mi avioni rank 4-5 (imam onaj mali rank 2) tako da mi se isplati... ima netko da je veći rank i kako stoji s popravcima)

Što se tiće same igre ide bez problema na movie kvaliteti najmanji fps mi je bio oko 25 (ali kada smo svi se sakupili na jednom mjestu i letjeli nekih 50 m iznad tla) inaće igra radi dosta fluidno nema nikakvih dropova niti ničega. fps u zračnoj bitci ostaje na 75 dok se nekada zna spustit na 45... sve u svemu dosta dobro odradjeno.

Mene opet opčinjava lag u ovoj igri-tocnije sto ga nema!Hardware-ski sam potkovan za nju,ali nazalost brzina neta mi je mizarna 0.02 Mps-vjerovali ili ne!Opet ping mi je oko 44,ali sve to igra relativno dobro podnosi,osim kada se stick zagrije i dobijem dobijati BAD INTERNET CONECTION poruku!

Sve u svemu svaka cast majstorima koji su napravili ovako detaljnu igru,koja moze podneti 0.02 Mps bez problema!

Reichz kaže...

Kako bi smanjio vjerojatnost da će ti pilot popiti metak trebaš povećati njegov vitality. Capanje baze i mene nekad buni, nekad bez problema zauzme, a nekad ne bi počeko zauzimati ni kad bih potpuno stao na pisti.

Jedan pametni koji WT isto igra (lv 4 je) kaze da je na Youtubeu gledao kako nikada ne pokupiti "head shot".

Navodno-prilikom okretanja dno aviona okrenuti prema napadacu i okretati tzv poniranjem-samo u ovome slucaju poniranje u zeljenu stranu!

Ma mislim ono-kako se tako okrenuti?Za teskoga bombardera to bi bio krug od 3 km i uopce je pitanje dali se tako moze okrenuti!

13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ma mislim ono-kako se tako okrenuti?Za teskoga bombardera to bi bio krug od 3 km i uopce je pitanje dali se tako moze okrenuti!

Ako letiš ravno prema suparniku, okreneš sa naopako sa D i zatim držiš W kako bi krenuo prema tlu. Problem je što mu time daješ veću metu pa te je lakše pogoditi, a i nema smisla uopće to izvoditi kad idete frontalno jedan prema drugome. Kad ideš frontalno, ideš do kraja :) jednom smo se tako ja i jedan njihov zaletili jedan prema drugome, on meni ubio pilota, ja njemu {#}

Više nervira kad ti netko bezveze dođe u naletu sa strane ili odozgo pa ga ne vidiš dok nije kasno, promaši te sa svim osim sa jednim metkom koji skine pilota.

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
14 godina
War Thunder

Jel to samo meni stoji launcher sa download update info sa 0% updatea vec 10 min ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Meni se normalno update-alo ugl što točno ove kvalifikacije rade sa crew-om? I da još jedna stvar vidim da u svakoj drzavi na odredjenom levelu se dobiva gift avion. Dal dobivam s njime slot ili moram staviti umjesto nekog drugog aviona jel sad moram kobajage kupovati sa gold eagle-sima slotove.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 19:39 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Meni se normalno update-alo ugl što točno ove kvalifikacije rade sa crew-om? I da još jedna stvar vidim da u svakoj drzavi na odredjenom levelu se dobiva gift avion. Dal dobivam s njime slot ili moram staviti umjesto nekog drugog aviona jel sad moram kobajage kupovati sa gold eagle-sima slotove.

Nemoj zezat.. to bi bilo super ako je tocna informacija

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
War Thunder

Gift avion se ne dobija kad dosegnes odredeni lvl nego kada npr. kupis graficku karticu u njemackoj uz nju dobijes key koji upises u wt i otkljuca ti taj avion.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
War Thunder

Da u pravu si treba kupiti neki starter pack da bi se dobio taj avion... njihova logika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Milka30 kaže...

War Thunder sam poceo igrati cim je izasao,no,onako na prvu mi se nije svidio,tako da sam acc ostavio da se malko "hladi".Vidim par novih patcheva koji su ovu igru doveli blizu savrsenstva!

Poceo sam sa Švabama,nagurao ih do lv 5 i nekako mi nisu sjeli.Tada sam poceo Amere,koji su me zaista odusevili u bombarderskim sposobnostima,no u dogfightu su malko ispod ostalih nacija.

Amere sam nagurao do lv 7 i nekako sve su losiji postajali (ili sam ja loš XD).Tada Britanci!

Spitfire klase jednostavno ownaju u dogfightu,ili barem meni "sjedaju" mome nacinu igre,Onaj lv 4 bombarder sa cannonom "jest vala ružan ko porez" ali dere ko blesav!

Sa Britancima sam jos uvjek 5 lv i odusevljavaju me iz dana u dan!Valjda ce i tako ostati?!

Kako im to uspjeva?

Iako sam sveukupno 9 lv,nikada nisam uspio nekoga cnock-out-ati,koliko god ja ciljao u njegovu kabinu!

Zasto moj torpedo NIKADA ne pogodi brod iako pucam na visini od 150-500 m,te na raznim brzinama 200-300 km/h(ma sve sam probao)!?

Takoder Airfield domination,ja jos nisam uspio osvojiti niti jednu,pridrzavajuci se toga da moram biti prvi,da nema neprijatelja(ground targets u okolici),tockovi na pisti...........

U dogfightu onaj kružić što označava hit zone,kod mene Bogme ne šljaka,jer uvjek da bi nekoga pogodio,moram 5-10 mm ciljati ispred njega!

1. Unaprijeđuj vitality i stamina

2. Torpedo ne možeš lansirati s velike visine, piše ti to high ili wrong angle i moraš naciljati metu kao da gađaš topom te lansirati torpedo što bliže meti (osobno to radim na 800 m). Vidi tutorial.

3. U historic modu kada isprazniš bombe ili topove moraš natrag na aerodrom ili nosač aviona sletjeti i te napuniti.

Što se tiče dogfight-a tu su najbolji Japanci i najbitnije je da znaš s kim možeš u krug a s kim ne:)

Frka85
15 godina
War Thunder

Prilikom kupnje aviona moram platiti neki crew traning... prekjučer kupim onog drugog yak-a i morao dati oko 100k samo za traning. Nije problem kupit avion ali je problem školovat pilote :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stručnjak kaže...

1. Unaprijeđuj vitality i stamina

2. Torpedo ne možeš lansirati s velike visine, piše ti to high ili wrong angle i moraš naciljati metu kao da gađaš topom te lansirati torpedo što bliže meti (osobno to radim na 800 m). Vidi tutorial.

3. U historic modu kada isprazniš bombe ili topove moraš natrag na aerodrom ili nosač aviona sletjeti i te napuniti.

Što se tiče dogfight-a tu su najbolji Japanci i najbitnije je da znaš s kim možeš u krug a s kim ne:)

1-Da,taj dio sam totalno zaboravio,tako da mi se nakupilo 300-400 bodova na svakome avioncicu za unapređivanje.No ipak probao sam sve staviti na vitality-no nekako mi se cini da sam jos gore napravio,jer me sada cesce knockaju XD!Za usporedbu maloprije sam 2 sata igrao i ukupno me je 23 puta netko knockao!Opet-gle sto mi je jedan na chatu objasnio:

Lagano je knockati debeloga bombardera,jer imaju poprilicno isturenu kupolu+ sto su spori,veliki i nije bitno pogoditi samoga pilota-pogodak u gunnera isto pali!

Ima nekakve logike,jer u ovoj 2 satnoj borbi stalno su me knockali sa mojim debelim (Bearfighter lv 5 i 6...tak nekako),sa mojim Spitfireima samo sam bio 2 puta knockan!

-Opet,kako to meni ne pali?Bas sam probao,odem visoko i zakacim se za nekoga bombardera,rokam ga ko lud,ciljam,zumiram,ma otkidam mu krila ako treba!Pogodak u mašinu radi perfektno,jednom sam bas ciljao u točak i lipo ga otkinem,flapsove preciznim ciljanjem otkinem i natjeram ga da se najeri ko stara bakica........Ali kupole i pilota-nema sanse koliko god ja ciljao i gađao,samo obicni DMG!

Ostaje mi još samo izbor municije,mozda je to recept za knock?Nemam pojma,ja uvjek odaberem one zadnje-najskuplje!

2-Torpedo,uffffffff Ako si visoko,fino piše too high i nemas onu crtu,cak mislim ako si prebrz ili prespor crta ti nije zelena nego siva.Takoder fino piše da je optimala za lansiranje above 1000 m-sve ja to znam i pridrzavam se toga!Turotial sam 5 puta presao i uredno tamo sljaka bez problema!

No,gle ti cuda sta sam danas "otkrio" pracenje torpeda,bombe ili rakete pritiskom na U.Eto bas sam to probao-lansiram torpedo na brod,brzina,250 km/h,visina 350 m,udaljenost oko 800 m,kut dobar(zelena crta),stisnem U,pratim torpedo,on bućne u vodu i...to je to nakon kratke animacije torpeda u vodi on jednostavno potone,nema ga,animacija prestane???Probao sam tako 5 puta,svaki puta isto!Probao sam i lansirati torpedo na zemlju-animacija ga prati sve do trenutka udara-pa cak i 2-3 sekunde nakon sto se raspadne ili explodira-ovdje animacija prestane cim torpedo dirne vodu!?

To mi je zaista cudno!

3-Za historic mode sva pravila znam i sve mi je jasno-samo sto to kod mene jednostavno ne sljaka,sletim na aerodrom i to je to,ko kreten mogu cekati 3 dana i stiskati bilošta,nista se ne desava!

No,manje-više sada mi nije niti bitno imam Britanca Bearfighter lv 6 full nadograđivan,sa topčinom koja jednim metkom otkida krila,te vrlo iskusnim gunnerom koji skida sve sto mi se približi,tako da cesto zavrsim sa 4-5 killova u jednom komadu{#}

17 godina
War Thunder

Dodajte me u igri: Crozoki

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Svaki avion ima drugačiji pristup....sa tim beaufighter-om NIKADA nemoj ići head to head jer mu je pilot naprijed i odmah ga ubiju, budi strpljiv i traži metu koja se odvojila ili kada je metež iskoristi zbrku odaberi metu, zaleti se, ispucaj i samo produži naprijed i u većini slučajeva ćeš se izvući te se okreni i ponovi. Bombarderima nije teško ubiti gunera, pogotovo na većem levelu. I ovisi koji bombarder gađaš, nekima je pilot u repu i tu većinom nema problema  ali kada je guner u sredini kao u njemaca i rusa tu se pazi je ti spirfire-a ubije ako su napredni. Uglavnom moraš poznavati ostale avione i znati kojeg možeš napasti kojeg ne itd. Preporučam ti rusku liniju Yak...onako za gušt{#}. Torpedo kada lansiraš oko 1 km, jako je velika šansa da ga presretnu zato ga ispucaj na 700-800 i budi slobodno što brži jer će te destroyer ubiti.

Ako imaš pitanja, tu sam{#}.

ps. Zato sam ja sve grane istodobno igrao{#}

Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Moj nick u igri Crofly dodajte ko zeli
Samobor je lepa varoš
11 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Svaki avion ima drugačiji pristup....sa tim beaufighter-om NIKADA nemoj ići head to head jer mu je pilot naprijed i odmah ga ubiju, budi strpljiv i traži metu koja se odvojila ili kada je metež iskoristi zbrku odaberi metu, zaleti se, ispucaj i samo produži naprijed i u većini slučajeva ćeš se izvući te se okreni i ponovi. Bombarderima nije teško ubiti gunera, pogotovo na većem levelu. I ovisi koji bombarder gađaš, nekima je pilot u repu i tu većinom nema problema  ali kada je guner u sredini kao u njemaca i rusa tu se pazi je ti spirfire-a ubije ako su napredni. Uglavnom moraš poznavati ostale avione i znati kojeg možeš napasti kojeg ne itd. Preporučam ti rusku liniju Yak...onako za gušt{#}. Torpedo kada lansiraš oko 1 km, jako je velika šansa da ga presretnu zato ga ispucaj na 700-800 i budi slobodno što brži jer će te destroyer ubiti.

Ako imaš pitanja, tu sam{#}.

ps. Zato sam ja sve grane istodobno igrao{#}

slazem se pogotovo uz boldano..laggovi i mig su jako ubojiti pogotovo sa boom n zoom taktikom..yak nisam bas puno igrao ali jako su slicni..

a hvatanje bombardera bas i ne prakticiram previse jer u gotovo 50% slucajeva odlazim s ostecenim avionom..

ubijanje pilota je moguce gotovo uvijek kada protivnicki pilot otkrije gornju stranu aviona,tj kokpit..ali zapravo sa strane nikad ne pise da je pilot killed,uvijek je unconscious?

ugl ingame nick isti ovaj pa tko hoce nek me doda

14 godina
Milka30 kaže...

Kako im to uspjeva?

Rekao sam ti da je War Thunder bolji :)

15 godina
War Thunder

Ja bombardera uvjek lako uništim sa raketama.... jednom sam catalinu uništio ali trebale su 3 rakete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Ja bombardera uvjek lako uništim sa raketama.... jednom sam catalinu uništio ali trebale su 3 rakete...

Da, ako se popnes na visinu bombardera... mene su dosad rijetki pokusali skinut {#}

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
War Thunder

Ma ja sam imao sreće da njihovi bombarderi lete nisko a fighteri visoko {#} I naravno tu rakete preuzimaju dalje. I da nešto mi je zapelo za oko kod štuke... vidio sam da na prednjem kraju kotaća ima 2 mana propelera? wtf?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 15:23 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kewin kaže...

Ma ja sam ...

Hehe ma i ja sam u pocetku letio bombarderom kao s fighterom, ali sad sam ipak donekle skuzio kak se  s njima

igra.

Jedini bombarder s kojim letim je premium Peshka i cini mi se dobar, jedino ima slabe prednje strojnice

pa se ne upustam vise u borbu protiv drugih aviona.

14 godina
War Thunder

Pokretne mete je vrlo tesko sa velike visine bombarderom skinuti...jer se...krecu XD!Ja koristim taktiku sa velike visine obrušavanje na metu,tada nakon isporuke bombi opet u full brzini visoko gore.Uz kriticnu brzinu obrusavanja i pravi luk dizanja ubrzo postignem 2 500 metara sto je dovoljno za izbjegavanje fightera....nekada XD!Uostalom,nisam tip igraca koji voli letati visoko i bacati bombe,tako da cesto nakon isporuke iskocim iz aviona,jer mi se neda cekati da se on ponovo napuni!

Probao sam sa Rusima igrati....nevjerovatno su OP na lv 1-3,ali lagano vec na lv 4 osjetno padaju u kvaliteti.DMG im je poprilicno "do jaja",ali za prvom pojavom mig-ova i Yak lv 4,dosta gube na maneuverabilityu,tako da mi i nisu nekako "sjeli".Zanimljiva pojava u svezi Rusa,knockanje je svedeno na minimalu,ustvari ne pamtim da me je itko sa Rusom knockao-za razliku od Britanaca,koji su ocito podlozni tome!

Probao sam Švabe,Amere,Britance i Ruse-za sada dajem prednost Britancima i mome stilu borbe,ostaju još Japanosi koje idem sada probati!

Eh da   ikoCRO  ako itko zeli pro za frenda{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 17:16 (Milka30).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Milka30 kaže...

Pokretne mete je ...

Ja sam ju pocetku igrao samo s britancima, ali trenutno zbog Peshke igram s rusima i jako sam zadovoljan njima, iako

kako si rekao s lvl. 4 i vise pocinju gubiti taj neki OP filing.

11 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Ma ja sam imao sreće da njihovi bombarderi lete nisko a fighteri visoko {#} I naravno tu rakete preuzimaju dalje. I da nešto mi je zapelo za oko kod štuke... vidio sam da na prednjem kraju kotaća ima 2 mana propelera? wtf?

mislim da je to ona zracna sirena mozda?

16 godina
War Thunder

Ako se odlučim bacati bombe na tenkove obavezno je obrušavanje nema veze što nije dive bombarder, ali ako bacam na bazu onda idem što više, jako teško s njemcima i britancima ali zato rusi i japanci idu jako visoko i brzo se penju. Probajte japanske bombere zakon su ali slaba ubojitost. Najjače mi je kada neki lik dođe na 5000 m ubiti japanskog bombera i onda sa njimu dogfight i ubije ga bomber s prednjom strojnicom i ne može pobjeći...a još pritisnite F i idemoooooo {#}.

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MementoMori051 kaže...
Kewin kaže...

Sumnjam jel ima par aviona na mlazni pogon koji isto imaju taj mali ventilator (gledo sam ih u shopu).

16 godina
Kewin kaže...
MementoMori051 kaže...
Kewin kaže...

Sumnjam jel ima par aviona na mlazni pogon koji isto imaju taj mali ventilator (gledo sam ih u shopu).

Nisam siguran za taj avion ali sigurno znam da neki novi Boeing avioni koriste ventilator za pokretanje generatora u slučaju otkaza osnovnih, znači otkaže generator , izvuku ventilator koji se okreće kretanjem kroz zrak i imaju struju za osnovne instrumente na avionu.

Frka85
11 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
Kewin kaže...
MementoMori051 kaže...
Kewin kaže...

Nisam siguran za taj avion ali sigurno znam da neki novi Boeing avioni koriste ventilator za pokretanje generatora u slučaju otkaza osnovnih, znači otkaže generator , izvuku ventilator koji se okreće kretanjem kroz zrak i imaju struju za osnovne instrumente na avionu.

malo sam googlao i cini se da je to ipak zracna sirena..na onoj prvoj stuki tier 2 ili 3,neznam..ostale nemaju te propelercice..na ostalim avionima u igri to nisam primjetio,bas cu malo bacit oko

15 godina

Pa onda je to to... Ko hoće nek me doda da odigramo koju :)  kewin1231

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice