I Wanna be The Guy

poruka: 27
|
čitano: 2.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy!

ajmo gameri da vas vidimo :)

svi vi koji se hvalite kak ste prešli CoD na Veteran bez smrti, posramit će te se nakon ovog pakla od igre.... većina od vas tetkica će odustati nakon 5 min. :))

I Wanna be The Guy je jednostavno rečeno najteža i najiritantnija igra ikad napravljenja. Ima sličnosti sa Mario rom hackovima (npr. Mario frustration na youtubeu), ali je vrlo orginalna što se tiče priče i level designa. Zapravo je to običan platformer: lijevo-desno, pucanje i double jump. Niš posebno teško, što se tiče kontrola. Svi djelovi igre su zapravo kopije starih popularnih igara sa Nintenda, tako da će neki sigurno vidjeti par poznatih stvari i likova...

Ja sam trenutno na zadnjem bossu kojega nemogu pobijediti već par dana. Do sada sam skupio preko 1800 smrti :)

Igra je freeware i možete je skinuti ovdje: http://kayin.pyoko.org/iwbtg/downloads.php   (skinite Frame Skip verziju, a ak bude bugovita na vašem kompu, skinite Slowmo). Evo jednog tutoriala prvih par screenova, tako da znate na čemu ste:

p.s. igrajte na Hard, na Normal vam daju rozu mašnicu na glavi i koji save point više (Easy ne postoji :)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
I Wanna be The Guy

Hmm... Znatiželjan sam, idem probati. Sad se skida...

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

hmmmm...zvuči zanimljivo sad idem isprobati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

nemogu preči prvi level...hahaha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: I Wanna be The Guy
Agent_Squirrel kaže...

nemogu preči prvi level...hahaha

pogledaj tutorial koji sam linkao, iako sumnjam da će ti pomoć...
There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

Bolesno teško.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovo je za izluditi na živce. uostalom počeo mi izbacivati neki error i onaj preludi "dont send" tako da je bilo SHIFT+DEL i ciao.

17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

De mi reci kako predjes onaj prvi dio, spustim se ja dole 3-4 platforme, ali nikako nemogu onda dole ispod sletiti na ulaz, uvijek sletim na one bodlje.. xD

Btw. Prejaka muzika kad pogines.. :D

You cannot change your fate, no man can...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...

De mi reci kako predjes onaj prvi dio, spustim se ja dole 3-4 platforme, ali nikako nemogu onda dole ispod sletiti na ulaz, uvijek sletim na one bodlje.. xD

Btw. Prejaka muzika kad pogines.. :D

nemoraš opće ići dolje, čim igra krene skoči prema gore :) ima i na ljevo prolaz kroz zid, jednu platformu ispod mjesta gdje počneš.

17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

al me ove jabuke zaje*ase.. ja mislio one se skupljaju.. hahah..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

ma ovo je preteško...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

pretesko ali i prezarazno..

nesto sam malo presao one platforme,sva sreca radi mi gamepad pa je lakse nego sa tipkovnicom

poginuo sam 100-tinjak puta a tek sam na pocetku :(

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 10:52 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
I Wanna be The Guy

Nisam igrao, samo sam gledo video i mogu reci da samo gledanje videa me ras***** nemogu ni zamislit kako bi mi bilo da igram, hehe. xD

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

evo prešao sam par levela ali sad sam zapeo na 3 ili 4 neznam točno..

0 0 hvala 0
17 godina
Instalirao,umro milju puta,pretuko komp,monitor titra :),deinstaliro,postao ovisnik,opet,instalirao,ne tukao monitor,prešo prvi level(jeeeeeeeeeeeddddddddvvvvvvvvaaaaaaaaaa)
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

boooooo...ti si lud

0 0 hvala 0
17 godina
unknown kaže...
Instalirao,umro milju puta,pretuko komp,monitor titra :),deinstaliro,postao ovisnik,opet,instalirao,ne tukao monitor,prešo prvi level(jeeeeeeeeeeeddddddddvvvvvvvvaaaaaaaaaa)
 Moram priznat, igra mei nteresira, al bas zato ju necu igrat. Jos mi je komp nov, nezelim ga jos demolirat.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Ja nisam demolirao komp. igrajuci, inace na youtube imate video, pa pogledajte malo nacin na koji trebate proci odredjeni nivo, meni licno favorit je onaj lik sto je snimao u 5 dijelova i igrao na very hard, damn, kad on igra sve se cini laganim.. :)
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

piše ti link na početku foruma ali evo ti još jednom ovdje...

http://kayin.pyoko.org/iwbtg/downloads.php

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

AHAHAAA!!!!!  I Am The Guy!

Istina 2059 smrti i isto tolko živčanih slomova, ali šta češ...

i am the guy i am the guy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niki kaže...

AHAHAAA!!!!!  I Am The Guy!

Istina 2059 smrti i isto tolko živčanih slomova, ali šta češ...

Koliko ti je trebalo vremena? Nevjerujem da si 8 i po sati samo sjedio za komp. i igro IWBTG :P
Osim toga, sta poslije igre? Dobijes nesto ko neko slovo, ali sta s njim? I kad loadas gdje se rodis? I sta radis? Puno pitanja ali me zanima.. :P
17 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...
 Koliko ti je trebalo vremena? Nevjerujem da si 8 i po sati samo sjedio za komp. i igro IWBTG :P
Osim toga, sta poslije igre? Dobijes nesto ko neko slovo, ali sta s njim? I kad loadas gdje se rodis? I sta radis? Puno pitanja ali me zanima.. :P

pa nisam 8 sati u komadu sjedio za kompom; zato služe save pointovi :)

ali dobiš.. pa... ništa... dobiješ "Boss Rush mode" kojeg možeš izabrati na startu. Imaš sobu sa transportacijom na sve bossove i mjeri ti se vrijeme...
A ako standardno loadaš, stvoriš se na zadnjem saveu prije zadnjeg bossa, ali na zidu pored piše "You Won! Press backspace to return to the room of Divine Transportation"

i kakvo slovo spominješ?
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

Aaa, znam tu sobu, vidio sam je kad prodjes one oblake na pocetku pa mozes ici lijevo, ali tamo su spikeovi, i ja skocim u neku rupu kod spikeova, propadnem dole i poginem xD ali bar sam vidio tu sobu :D samo sto su meni X-ovi umjesto slika bossa.. A u vezi slova, pa nista, nego ucinilo mi se da kad pobijedis zadnjeg bossa, malac nosi ko neko slovo L neki predmet, neznam.. nije vazno..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dark Prince kaže...

A u vezi slova, pa nista, nego ucinilo mi se da kad pobijedis zadnjeg bossa, malac nosi ko neko slovo L neki predmet, neznam.. nije vazno..

ahh,  to je kao gun od "The Guya", istina slabo se vidi :)
17 godina
neaktivan
I Wanna be The Guy

eve mene na boss-u...yuppySmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
s kojim se gumbom puca uopce?
17 godina
neaktivan
fps_gamer kaže...
s kojim se gumbom puca uopce?

po defaultu sa Z (glupi ameri i qwerty tipkovnice)
al odi pod File-Controls i stisni X koji je na Keyboard pod stupcem 1 i promijeni Button 2, Button 1 je za skok, a 3 i 4 ne služe ničemu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice