Turniri u PC igrama

poruka: 6
|
čitano: 3.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD4 turnir

30.01.2010 se odrzava turnir u CoD4...igra se u timovima po 4 igraca...ulaz za svakog igraca je 35kn...prijava se vrsi do 29.01.2010

glavna nagrada ovisi o broju igraca...najmanji broj timova je 6...najmanja nagrada moze bit 540 kn za tim(135 po osobi)...pobjednicki tim moze igrati free for all da si podjele nagradu

prijaviti se moze na moj inbox ili na mail ivca.puljc@rocketmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: CoD4 turnir

ajmoooo

16 godina
neaktivan
Turniri u PC igrama

Sumnjam da će ti se netko prijaviti.Nemaš službenu stranicu,nisi napisao bilokakve informacije osim "upad je 35Kn prijavite se na mail",nisi napisao gdje je mjesto održavanja,nagrade ti baš nisu primamljive,a niti si napisao što dobiju prva tri,osim da je minimalna nagrada 540Kn.Obično se igra za neki zanimljivi komad hardvera.Kuda idu ostali novci?Kolika je provizija organizatoru?Jako,jako loše.I još bumpaš post u istoj minuti.

alrighty then

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što ne bi bilo bolje da se odmah igra FFA, u nekoliko skupina, recimo max 10 igrača i prvih 5 ide dalje, itd. Na kraju prvih 5 dobije nagrade.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Mislim da od ovoga nece biti nista...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
15 godina
neaktivan

daj mi molim te objasni kak da odrzim turnir na 24 osobe minimalno i da svaki da 35 kn kaj mozes sa tim(igraona dobiva 30% od ulaza,a 70%ide u nagrade...da sam napiso da je ulaz 50 nebi niko doso...turnir je u trakošćanskoj 9 (trešnjevka)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice