Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 321.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

evo taman sve reviewe peocitao.. *ebem mater EAu, SEGI i steamu sto je danas 2.9, datum izlaska igre, ja sam se vlazio cijeli dan da igram kada dodjem navecer doma i kuac palac igra i dalje chubi na mojem hard disku nepokretljiva....

ma bige to super igra.. jos koja expanzija. .par darth modova poslje i bice *ebena igra nad igrama.. uopce nemam nimalo sumnje..

Moja iPhone igra - Missile Storm - http://www.youtube.com/watch?v=bZISQSUOJPo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
Nitro233 kaže...
Fanu kaže...

turnove koji znaju trajati po 2min (i ne, SSD nece pomoci kod ovoga),

e ovoga sam se najvise bojao,radi turnova koji su trajali isto tako u shogunu2 i bitaka koje su se ucitavale po 5-6 minuta svaka sam i odustao od shoguna,jednostavno neznam sto tu pomaze,novi procesor mozda?

mda? meni shogun radi sasvim fajn....

Moja iPhone igra - Missile Storm - http://www.youtube.com/watch?v=bZISQSUOJPo
16 godina
neaktivan

Mogao si napisat koji PC imaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nitro233 kaže...
Fanu kaže...

turnove koji znaju trajati po 2min (i ne, SSD nece pomoci kod ovoga),

e ovoga sam se najvise bojao,radi turnova koji su trajali isto tako u shogunu2 i bitaka koje su se ucitavale po 5-6 minuta svaka sam i odustao od shoguna,jednostavno neznam sto tu pomaze,novi procesor mozda?

shogun 2 je bio ok po pitanju cekanja AIa da odradi turn

problem je bio u samim loading screenovima (najvise bi se nazivcirao cekajuci da udjem u igru/battle)

sto se tice cekanja na turn mislim da je najveci offender bio medieval 2, knjigu sam procitao cekajuci na AI na campaign mapi..

16 godina
neaktivan

Evo ovaj lik ima igru i radi odličan review.

Ono kaj mi je zapelo za oko je to kaj ima čekanje između turnova malo manje od 20s. 

Zašto? Zato kaj on jedini ima upaljenu opciju da ne gleda kaj AI radi tijekom čekanja drugog turna, dok svi drugi koji su radili review to imaju isključeno. Nacija u igri ima doslovno mali milion, tak da nije čudo da ak se prati AI kretanje tokom promjene turna, traje +2min. IMA BOGA!

Btw lika svakako gledajte u hd rezi ak ste u mogućnosti, fakat dobar review.{#}

...budem dalje stavljao čim on stavi na yt.

Još neki njegovi videi:

Uživajte! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 22:29 (Tsar).
Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
mitchell kaže...

Novi video:

vidim AI i dalje debilan...

^btw naravno da mu turn traje tako kratko posto je tek na pocetku gejma, znas da je pravi test kasnije kad se zahukta i bude dosta ratova (sto je uostalom i navedeno u reviewoima)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 22:33 (Fanu).
16 godina
neaktivan

Evo i trenutni dojmovi IGN-a. Trenutno ne zele napraviti review jer kazu da je igra prevelika i da ju trebaju jos istraziti.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

onda igra li se,kakvi su dojmovi za sada?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 10:57 (Nitro233).

0 0 hvala 0
16 godina

Meni igra još nije stigla.Poslana je u petak i nemam pojma kad bi mogla doć :/

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

PC Gamer - 85/100

Joystiq - 3.5/5

Eurogamer - 7/10

Strategy Informer - 80/100

"How to wrap this up then? The key point here is that Creative Assembly haven’t made a ‘bad’ game, not by any means… it’s just not a very exciting one. It’s fairly stable, as things go, and while you will probably break the game in some way, there’s nothing really game-breaking about the technical flaws we’ve encountered. The simplest way to sum up its biggest problem is that, really, it can be quite boring sometimes. Everything kind of just plods along and while you will get moments of brilliance, moments of wonder… they’re too easily buried by a startling amount of mediocrity. Total War: Rome 2 is a perfectly adequate/decent game. It should have been a bloody brilliant game."

"For all that the game may have promised, it isn't such a big step forward for the series. It's Total War done a bit bigger, a bit better and a bit different. Its borders hold firm."

"Rome 2 is the product of years of experience and the work of a studio that finally found the perfect harmony between RTS and turn-based. The developers changed certain parts drastically, but created a game that can surprise you at any time and offers a great deal of depth. "

Čini mi se da je Shogun 2 ostavio mnogo bolje dojmove kod svog izlaska. Malo sam gledao gameplay i općeniti sistem user interfacea je sto puta ljepši i bolji u Shogun 2 seriji. Ovdje neki opaki minimalizam koji mi se ne sviđa nikako!

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Điberi, ako netko već igra dobit će ben. Svi da ste čekali do 16:30, jer neće niko prije mene!

Jasno?! 

{#}

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 1 hvala 0
16 godina

Nadam se samo da nisu išli sa nikakvih pojednostavljivanjem gameplaya. Volio bi kad bi bilo još više stvari koje igru čine kompleksnijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

shogun2 mi nije bio bas nesto,ne radi samog gameplaya koji je dobar vec zbog settinga u japanu koji mi je bio nezanimljiv i dosadan,sto se tice rome-a on mi je bio odlican i gameplay i sami setting,nadam se da ce rome 2 biti barem blizu jedinici.jedino čega se bojim je loadanje bitki po 5 minuta

0 0 hvala 0
17 godina

Shogun2 UI  i art mi je bio fantastičan. Pogotovo od Fall of the Samurai..

Ovaj mi izgleda kao neka android aplikacija. neka transparentnost, teški minimalizam...

tech tree toliko minimalan da je to strašno...

No dok ne probam neću sudit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 11:10 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

"I can confirm there is no family tree. There isn't even a clan/dynasty screen in the most monarchical of factions, Ptolemaic Egypt. I'm now upset at the devs not only for releasing a game containing more bugs than an anthill, but also for using a family/domestic politics setup which is inferior to Shogun 2, both Medieval games and the original Rome.
I've been in denial, but I now believe those 7/10 reviews were sadly on the mark. Now I'm going to go and play Sleeping Dogs, because at least that game doesn't lock me at low res textures."

"Same. using an AMD card, the textures are absolutely ****e on ultra high/high. I pray to the lords almighty that CA does something to fix this + the performance issues many people are having. My campaign map textures look horrendous."

"At the moment, and i know this is the release day, but the performance i am getting from the game is absolutely unacceptable. i have a gtx 670 16gb's of ram blah blah blah and so on. in other words, i have a good pc. But when i play the game it is so laggy i can hardly stand to look at it. Mind you the performance has not changed when i lower the settings."

"Hi there !
I'm struggling to have access to the encyclopedia, am I the one one ? (I've got error pages most of the time)."

"Extremely disappointed with everything I have seen besides the movie parts, and even that....gets a mediocre review.
if this really is best strategy game of the year.....then its cause the year sucked.....not cause this game is worth the title
refund please!

UI - 3 of 10 just poorly done
AI - 2 of 10 - no shock another broken ai game"

"Yes, the UI sucks.
The optimisation sucks.
The AI sucks."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neznm čemu ovakav post kad bi se za svaku igru moglo tako ispisat sto stranica.

Ljudi se žale na sve.Nekažem da nisu u pravu ali debila ima svugdje i ne trebamo ocjenjivat igru po ovome.Ovakav post može samo odbit nekog od možda odlične igre.Svaka total war igra je imala problema na početku i kasnije je to došlo na svoje.

Uglavnom nepotrebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovak, bitke su mi super, testudo, formacije, konjica u špicu sve je tu, brodovlje je solidno, ali prelako zbog imba zabijanja u trup, tako da se sa manjom mornaricom, tj slabijom može potući veća i jača sa malo mozganja i manevriranja. Sve što je bilo i prije još je uvijek tu, samo dorađeno.

strateški dio mi je nakon europa universalis IV siromašan, manjakav opcijama i diplomacijom... tech stablo je malo osakaćeno, al ajd može se preći, AI je tak-tak, nekad zna povući neki bedast potez, a nekad radi logično.

Igrao sam 2 sata sa Spartom, da vidim kak to ide sve, al mislim da ću prekinut i prvu pravu igru odigrati sa rimljanima, ipak mi se čine da je njima posvećeno najviše pažnje.

Gore u doktorovom postu jedan review dobro opisuje, barem po meni - sve je solidno izvedeno, vidi se da su dosta ušminkavali i dorađivali stare koncepte, ali nema wow efekta kao kad sam igrao prvi rtw ili npr. pomorske bitke u empireu.

Vrijeme čekanja između turnova je na razini shoguna 2, na mojoj konfi je dosta brzo, grafiku ne treba opisivati, svi smo vidjeli dev gameplaye :D

Napišem navečer/sutra još pokoji dojam, ovo je onak na prvu.

o/

3 0 hvala 1
17 godina

Forum im vrvi nezadovoljstvom!

Kod Shoguna2 to nije bio slučaj!!

Mislim, micati familly tree, poglupiti UI da je to prestrašno, pojednostavniti tech tree, svi se žale na AI..., loša prezentacija sa užasnim performansama...

U četiri stranice na njihovom forumu pokrenuta jedina pozitivna tema - Wow - the campaign map is gorgeous!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 11:34 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uspio sam uhvatiti kojih pola sata vremena i zasada su dojmovi vrlo pozitivni. Igra gura na extreme opcijama na mom pc-u, tako da je test optimizacije odmah prošla. Gameplay što se bitaka tiče je kao i uvijek na razini. Kampanju sam započeo sa Egiptom i potrošio svih pola sata na prvom turn-u, gledajuči razvoj diplomatskih odnosa i razvoj tehnologija moje frakcije, uglavnom vrlo zarazno. Odmah da napomenem da nisam igrao shogun pošto mi to razdoblje nije previše zanimljivo. UI mi se jako sviđa, izgleda vrlo ozbiljno i nudi ogromnu količinu opcija baš kako i priliči igri ovog kalibra. Idem sada odigrati par sati kampanje da dobijem bolji dojam jer sam tek u fazi otkrivanja.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Apachy kaže...

Ovak, bitke su mi super, testudo, formacije, konjica u špicu sve je tu, brodovlje je solidno, ali prelako zbog imba zabijanja u trup, tako da se sa manjom mornaricom, tj slabijom može potući veća i jača sa malo mozganja i manevriranja. Sve što je bilo i prije još je uvijek tu, samo dorađeno.

strateški dio mi je nakon europa universalis IV siromašan, manjakav opcijama i diplomacijom... tech stablo je malo osakaćeno, al ajd može se preći, AI je tak-tak, nekad zna povući neki bedast potez, a nekad radi logično.

Igrao sam 2 sata sa Spartom, da vidim kak to ide sve, al mislim da ću prekinut i prvu pravu igru odigrati sa rimljanima, ipak mi se čine da je njima posvećeno najviše pažnje.

Gore u doktorovom postu jedan review dobro opisuje, barem po meni - sve je solidno izvedeno, vidi se da su dosta ušminkavali i dorađivali stare koncepte, ali nema wow efekta kao kad sam igrao prvi rtw ili npr. pomorske bitke u empireu.

Vrijeme čekanja između turnova je na razini shoguna 2, na mojoj konfi je dosta brzo, grafiku ne treba opisivati, svi smo vidjeli dev gameplaye :D

Napišem navečer/sutra još pokoji dojam, ovo je onak na prvu.

ovog boldanog sam se bojao... a i za očekivati je tako nešto, ipak je EUIV prava grand strategija, al neka sve ostalo bude ok i nema problema. prokleti steam!!! još samo 3 sata dok ne skine a onda niđe me nema, tamo do 1.10 kad predavanja krenu :D

kuku lele
17 godina
Đapa club kaže...
 Odmah da napomenem da nisam igrao shogun pošto mi to razdoblje nije previše zanimljivo.

Shogun 2 sa ekspanzijama je najbolji Total War naslov do sada! Naravno ne računam Rome 2 jer to još nitko pošteno nije igrao. Ali nakon Shoguna 2 ono šta sam vidio mi djeluje dosta toga okrljašteno...

ALi večeras ću probat pa ćemo vidjet di, kako i zašto..

16 godina
doktor1 kaže...

"I can confirm there is no family tree. There isn't even a clan/dynasty screen in the most monarchical of factions, Ptolemaic Egypt. I'm now upset at the devs not only for releasing a game containing more bugs than an anthill, but also for using a family/domestic politics setup which is inferior to Shogun 2, both Medieval games and the original Rome.
I've been in denial, but I now believe those 7/10 reviews were sadly on the mark. Now I'm going to go and play Sleeping Dogs, because at least that game doesn't lock me at low res textures."

"Same. using an AMD card, the textures are absolutely ****e on ultra high/high. I pray to the lords almighty that CA does something to fix this + the performance issues many people are having. My campaign map textures look horrendous."

"At the moment, and i know this is the release day, but the performance i am getting from the game is absolutely unacceptable. i have a gtx 670 16gb's of ram blah blah blah and so on. in other words, i have a good pc. But when i play the game it is so laggy i can hardly stand to look at it. Mind you the performance has not changed when i lower the settings."

"Hi there !
I'm struggling to have access to the encyclopedia, am I the one one ? (I've got error pages most of the time)."

"Extremely disappointed with everything I have seen besides the movie parts, and even that....gets a mediocre review.
if this really is best strategy game of the year.....then its cause the year sucked.....not cause this game is worth the title
refund please!

UI - 3 of 10 just poorly done
AI - 2 of 10 - no shock another broken ai game"

"Yes, the UI sucks.
The optimisation sucks.
The AI sucks."

Đapa club kaže...
Uspio sam uhvatiti kojih pola sata vremena i zasada su dojmovi vrlo pozitivni. Igra gura na extreme opcijama na mom pc-u, tako da je test optimizacije odmah prošla. Gameplay što se bitaka tiče je kao i uvijek na razini. Kampanju sam započeo sa Egiptom i potrošio svih pola sata na prvom turn-u, gledajuči razvoj diplomatskih odnosa i razvoj tehnologija moje frakcije, uglavnom vrlo zarazno. Odmah da napomenem da nisam igrao shogun pošto mi to razdoblje nije previše zanimljivo. UI mi se jako sviđa, izgleda vrlo ozbiljno i nudi ogromnu količinu opcija baš kako i priliči igri ovog kalibra. Idem sada odigrati par sati kampanje da dobijem bolji dojam jer sam tek u fazi otkrivanja.

razumiješ šta ti želim reć?

dok ne probaš sam neka nikakvog doma.odavno sam prestao čitat takve forume gdje većinom djeca jedu govna

14 godina
neaktivan
Vjerujem da je shogun odličan, brat je potrošio dane igrajuči, ali kako i on sam kaže nije to neko zanimljivo razdoblje. Zasada meni je rome 2 baš ono što sam i očekivano niti više, nit manje, možda zato što nisam HC fan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene je dosad jedino Rome držao dulje razdoblje. Napoleon i Empire su me odbili zbog puškaranja, a Shogun mi je bio pretežak. Zato velike nade polažem u ovo, pa kud puklo. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smradovi, ja još uvijek čekam svoju kutijicu....{#}

I daj nabacite koju slikicu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Iznad je netko rekao za pomorske bitke, ali i u stvarnosti je bilo tako u 2. grčko-perzijskom ratu gdje su flotu od ogromnih brodova sa 3 reda vesla na perzijskoj strani potopli mali ali i okretni grčki brodovi koji su se metalnom krmom zabijali u drvene trupove velikih perzijskih brodova i tako ih potamanili.

Fakat mi se sviđaju pomorske bitke, par puta sam uspio napravit ovaj potez prikazan kratko na 1:39 upravo sa rimskim transporterima protiv grdosija iz egipatske flote, fora je kad čovječuljki padaju u more i totalna tišina pred sam udar osim valova mora, fino su to napavili

Ostatak igre je po meni jako jako dobar, ne kužim zašto su na forumima masno popljuvali optimizaciju kad ja na Q6600 OC na 2.9 GHz i prastaroj 480 GTX vrtim igru na max, doduše na 1600x900 rezoluciji, a na FHD moram neke opcije samo staviti ha high, ostatak na ultra/extreme isve vrti na 40+ FPS-a u masovnim bitkama.

AI uopće nije tako loš, istina ima nekad muhe, al većinu vremena šljaka kako spada.

Meni je ovo 2. najbolji Total War naslov, prvi je oriđiđi Rome: Total War, al ovaj je opasno opasno blizu :)

A sad povratak u haračenje egipta, mučka đubrad će platit, bum zaoral alexandriu {#}

Layla, you've got me on my knees.

1 0 hvala 4
17 godina

Par pozitivnih komentara ovdje te na TW centru mi vraća nadu u igrinu kvalitetu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mučki provokatori!!!!! Jao još sat i pol samo sat i pol...

ove pomoske bitke mi zvuče sve bolje i bolje.

btw, novi 300 izgleda brutalno...

Mislim da ću prvo uzeti spartance i okrenuti na malu aziju, anfinišd biznis iz prvog dijela :D

kuku lele

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Par pozitivnih komentara ovdje te na TW centru mi vraća nadu u igrinu kvalitetu...

Prvi je dan, ekipa je puna entuzijazma pa je teško nešto izvući iz toga. Najviše ćeš znati kad sjedneš i probaš sam. 

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Mene je dosad jedino Rome držao dulje razdoblje. Napoleon i Empire su me odbili zbog puškaranja, a Shogun mi je bio pretežak. Zato velike nade polažem u ovo, pa kud puklo. :)

Ovo će ti biti još teže. Barem tako kažu u jednoj recenziji da je igra teža od prethodnika.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice