Total War: Attila

poruka: 159
|
čitano: 36.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Kupio itko igru?

Ovo je prvi tota lwar koji nisam uzeo još od empirea

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čitam na TW centru i ljudi su poprilično zadovoljni igrom!!

"They have all the basics, AI is probably the best in recent times, family tree, complex campaign (good!), atmospheric and more"

Tema sa prvim dojmovima koji jako obećavaju...

Ovo je nakakva medium prezentacija i izgleda odlično dok GTX 570 bez problema vrti igru te sui u pogledu perforamnsi dojmovi pozitivni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jedini je problem opet dat 50 eura za ekspanziju.

da su napravili novi medieval onda da

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Total War: Attila
Kill Frenzy kaže...

jedini je problem opet dat 50 eura za ekspanziju.

da su napravili novi medieval onda da

Itako će doći kilo DLCa paketa počupanih iz igre kao i kakva dva, tri već proširenja i napravit igru još boljom... Tj, sadržaj koji bi prije bio tu od samog početka, ane se prodavao po 5 eura...

I tada, kada je igra kompletirana i povoljnije cjene kupiš igru i uživaš!

A ako ti se sada igra tu je torrent... Jednostavno...

____

Čini mi se da je razlika između frakcija najveća do sada u nekom Total War naslovu...

Sura ću probat pa bacim koji dojam...

16 godina
neaktivan

Cekat goty ili neki complete i onda kupit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prednaručio igru. Opalio prvih sat vremena. Čini mi se dosta dobro. Odlično usporedno s Rome II verzijom 1.0. Nisam otkrio baš nešto mape, turnovi idu dosta brzo za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mene u zadnje vrijeme smeta kod total wara to što je sami početak uzbudljiv a kasnije se sve svodi na štancanje vojske i haranje po mapi.Igrao sam na hard.Početak bude jeben a kasnije love i svega u izobilju i tu sam obično odustajao.Nekako mi nije bilo dobro balansirano.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Mene u zadnje vrijeme smeta kod total wara to što je sami početak uzbudljiv a kasnije se sve svodi na štancanje vojske i haranje po mapi.Igrao sam na hard.Početak bude jeben a kasnije love i svega u izobilju i tu sam obično odustajao.Nekako mi nije bilo dobro balansirano.

iskreno,to je uvijek tako bilo. od prvog total wara dosad.

a igrao sam ih sve.

17 godina

Djeluje složenije i zabavnije definitivno! Pogotovo "The Huns" frakcija, čini mi se da ćče mi oni biti prvi...

Na službenom forumu se neki i žale da počinje ličit na Crusaders Kings II, (naravno daleko je od toga, ali vjerovatno su ipak malo doradili igru)

Evo Legend of Total War gameplay, (igra na najnižim grafičkim postavkama)... U 15toj minuti kaže da je impresioniran igrom za sada...

Darren Total War je počeo raditi u Creative Assembleyu tako da njegovih videa više neće biti...

Još jedan video...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 1:10 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo ću kupiti kad bude 75% sale na steamu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tsar kaže...

Ovo ću kupiti kad bude 75% sale na steamu...

Sta je najbolje bilo je na kinguinu 45% off kupon na atilu. Ispado je oko 25 dolara,tako nešto.

I razmisljam si bi-nebi ali rome 2 je ostavio gorak okus,a ipak atila je na istom engineu (dakle isti urođeni problem combata ima)...

Skinucu jogurt definitivno da isprobam pa kud puklo da puklo

17 godina

Probao sam malo i igra je unaprijeđena u svakom segmentu.
Na početku se najviše promjena vidi na samom user interfaceu.. Sve je informativnije, preglednije i mnogo, mnogo ljepše. Iako osobno, više su mi se  sviđale one unit i building ikone iz Rome II naslova. Ali sve ostalo je ovdje drastično ljepše i bolje odrađeno!

Building browser...

Tu je napokon opcija da razvučemo prozor gdje se vrše pregovori!! Aleluja! I da, nema više onog laga kod prelaska iz kampanjske mape u stratešku...

*vidio sam na internetu opciju poklanjanja regija

Zna se da je došlo do povratka "obiteljskog stabla" te mi taj segment skupa sa političkim djeluje razrađenije nego ikad do sad!

Vidim da je dosta kompleksnije nego u ijednoj Total War igri do sada - evo zanimljiva tema na TW centru

Automatski mi je stavilo na "quality" postavke, (to su high, a još ima very high i ultra) i reko bi da igra i na tim postavkama izgleda bolje nego Rome II na makslimalnim.
Sjećam se problema kod izlaska Rome II naslova sa kampanjskom mapom gdje se je FPS kretao oko 30 dok ovdje to nije slučaj, a da ne kažem da kampanjska mapa nije nikad izgledala bolje! No same performanse treba vidjet kada se otvori veći dio mape...

Ima opcija stavljanja 2D portreta umjesto 3D...

O AIu i drugim stvarima nakon više sati provedenih pošto su ovo samo prvi dojmovi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 10:23 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Cujem da je dosta indepth strateski dio igre

Ali mene zanima samo jedna stvar,kakav je combat,kakav je AI i jel i dalje blobfest koji nema masu ikakvu. Samo 1v1 i kill moves.

16 godina
neaktivan

Nakon Rome 2 nije bas da se tjeram da kupim ovo. 

Ako bude dobro,kao sta se govori onda ce se ubost, kako je kolega rekao gore na nekakavom sale-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Abomb kaže...

Nakon Rome 2 nije bas da se tjeram da kupim ovo. 

Ako bude dobro,kao sta se govori onda ce se ubost, kako je kolega rekao gore na nekakavom sale-u...

A neznam baš,  načekat ćeš se da bude jeftinije od 23 eura.

Prvi dojmovi su odlični, dok u Rome 2 su bili katastrofa, bar meni.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

A neznam baš,  načekat ćeš se da bude jeftinije od 23 eura.

Prvi dojmovi su odlični, dok u Rome 2 su bili katastrofa, bar meni.

hahaha... istina. al Rome 2 sam tek prosao punokrvno jedanput tako da imam jos fore igranja toga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 10:46 (Abomb).
17 godina

Malo o politici...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 12:57 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kupio za 23€ i nije mi krivo. Nakon sto sam saznao da ide novi Total War, pa skoro ko DLC, bio sam razocaran, ali eto, bio sam u krivu. Ovo izgleda i igra se kao punokrvni nastavak. Puno novitete, razlicite frakcije i sve ispeglano kak spada!! Igra je dosta teza sto je veliki plus. Preporuka za fanove serijala

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dobrodošo povratak - možemo upisati sumu koju želimo u pregovorima

Inače igra je zbilja jako dobra. Ne djeluje mi kao neki DLC ili ekspanzija za Rome II

Dobro, interface je na istoj bazi, ali dizajn, muzika i sveukupna atmosfera su mngo bolji nego kod prethodnika.

Imo sam samo tri bitke pa nemogu previše o AIu, ali ni došlo do blobinga i glupiranja AIa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trgovanje provincijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovako na prvu loptu mi je jos uvijek neigrivo,kreša mi u fajtovima stalno (ali na jogurt verziji sam tako da je mozda do toga)

Ali,moram pohvalit family tree,i opcenito broj stvari koji se da napravit,to mi je stvarno falilo u Romeu...Super mi je horde mehanika (barem što sam vidio,nisam duze od par redova igrao jer u fajtovima je kreš apsolutno svuda)

Doduše primjetio sam da je FPS all over the place,baš šara ono....Bez razloga nekad je 25 fps u fajtu,a u drugim slucajevima najnormalnije baca 45-60. Stovise cudno je što zumiram na generala (kojeg nisam micao uopce) i fps je 23,provrtim se malo po mapi i vratim na isto mjesto (kamerom) i zumiram na generala iz istog kuta,50 fpsa...Nariktam kut da cak i uvatim trupe iza njega,fps i dalje ok.

Enivejs,svjestan sam da jos driveri iz nvidije trebaju izac ,mada primjetih da je GPU usage 100% all the time,tako da nije do toga da mi ne koristi graficku do maksimuma...

Enivejs,kakvi su vasi utisci? Moji na prvu loptu su puno bolji od Rome-a ,al opet...Rome je fakat imao jako loš launch,pa cak i sad sa emperorom se nemogu natjerat da ga igram kad znam da ima toliko stvari koje su hard coded u engineu i nijedan mod nemre popravit..

17 godina

To rušenje pa čak i performanse su do jako lošeg tj apsurdno nevaljalog cracka! Nekad ne radi enciklopedija pa se igra sruši, nekad se ruši kod kraja turna, nekad u bitki... Nije kirva IGRA nego nedovršeni crack koji nema veze ni sa ALIjem ni 3DMom ni ostalim poznatim grupama kojima je to u opisu posla..

Vrlo vjerovatno je to razlog i čudnih perofmansi jer je nenormalno da intro video ima stuttering kao i glavni izbornik. Toga u originalu nema. Čak veliki boroj ljudi kaže da imaju mnogo bolje peroformanse sa Atillom nego Romeom...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
doktor1 kaže...

To rušenje pa čak i performanse su do jako lošeg tj apsurdno nevaljalog cracka! Nekad ne radi enciklopedija pa se igra sruši, nekad se ruši kod kraja turna, nekad u bitki... Nije kirva IGRA nego nedovršeni crack koji nema veze ni sa ALIjem ni 3DMom ni ostalim poznatim grupama kojima je to u opisu posla..

Vrlo vjerovatno je to razlog i čudnih perofmansi jer je nenormalno da intro video ima stuttering kao i glavni izbornik. Toga u originalu nema. Čak veliki boroj ljudi kaže da imaju mnogo bolje peroformanse sa Atillom nego Romeom...

:)

u tom slucaju cekam bolji krek i sve šta ide s njim.

Najjednsostavnije rijesenje je kupit attilu ,ali...Ogroman za*eb sam sa Romeom imao i nema tog boga da cu im dat pare opet ako nisam sto posto ziher da zasluzuju :D

17 godina

Ovih dana malo čitam po TWC i službenom forumu...

Vrate family tree - ljudi kukaju da je prekomplicirano, čak da je bolje bez bla bla bla.. Neću niti spominjat deset tona anketa, peticija i ostalog kukanja kada je Rome II izašo, a stabla nigdje...

Igra ima neki tamniji filer u bitkama kao šta je bio onaj u Carthage Rome II preview videu.. I sada..

Kad su ga makli iz Rome II naslova svi su srali zašto nije tu, imerzivnije je bla bla bla...

Sada je filter u Atili - opet nevalja, ljudi seru da je sve smeđe, jednoliko bla bla bla...

Stavili su da se portret generala mjenja kako stari - opet nevalja i ljudi kukaju da svi imaju isti armor...

Kampanjska mapa je puna detalja i najljepša do sada.. Ljudi kukaju da je nepregledna i da je bolja ona iz Rome II naslova iako se onda kukalo da je sva neka meh i jednolična...

Jednostavno uvijek, ali uvijek će se njurgat ma šta god napravili...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

nego, gdje bi bilo najjeftinije nabaviti ovu igru? 

nadjem na kinguinu za 36€, ne planiram davati toliko za igru koja je prakticki expanzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pogledaj na g2a, tam bi trebao biti ispod 30$

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

kak se doda HR VAT (prokletih 25%) ispadne 36$ :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pa uključi "hola better internet" ekstenziju, ip adress postavi iz BiH (ili bilo koju drugu državu izvan EU) da izbjegneš taj famozni VAT.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 1
12 godina

lol uzasne perfromanse na mom kompu

aliasing je gori nego u rome 2 

osvjetljenje je lose, sve nekako bljesti zbog cega kampanjska mapa izgleda lose :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

na kojim detaljima igraš? i jel igra oriđiđi?

jer meni na laptopu na high, shadows na med, bez aa na fhd ide ok, od 30 do 40 fps-a. puno puno bolje nego rome 2

edit: u laptopu je gtx 860m koja je duplo slabija od desktop 770.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 16:39 (Apachy).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice