Total War: Attila

poruka: 159
|
čitano: 34.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Total War: Attila novi je naslov od Creative Assemblya.

The next instalment in the multi award-winning PC series that combines turn-based strategy with real-time tactics, Total War: ATTILA casts players back to 395 AD. A time of apocalyptic turmoil at the very dawn of the Dark Ages.
How far will you go to survive? Will you sweep oppression from the world and carve out a barbarian or Eastern kingdom of your own? Or will you brace against the coming storm as the last remnants of the Roman Empire, in the ultimate survival-strategy challenge?
The Scourge of God is coming. Your world will burn.

Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina

Malo detaljnije, (gameplay):

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 18:27 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Moram priznati da sam dosta razocaran ovom najavom... Ocekivao sam Empire II ili barem neko razdoblje sa vise baruta, a dobili smo samo dodatak za Rome II {#}

Moj PC  
5 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izgleda da im se nije dalo mapu novu radit pa samo portali staru... Ugl, razocaranje -.-

Izgleda da je u zadnje vrijeme praksa iskoristavat dobre fransize samo da dobiju jos koji dolar. 

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Total War: Attila
UOG-Atlas kaže...

Izgleda da im se nije dalo mapu novu radit pa samo portali staru... Ugl, razocaranje -.-

Izgleda da je u zadnje vrijeme praksa iskoristavat dobre fransize samo da dobiju jos koji dolar. 

Haj to i nekako, ali cjepanje igre i prodaja dlc-ova koji su morali biti sastavni dio igre, e to je za objesit.

You better run, you better take cover!
12 godina

jel ovo expanzija kao fall of the samurai ili neki jednostavniji stand alone tipa napoleon total war?

btw zakon da rade dark ages, ja sam valjda jedini koji ne voli barut u total waru lol 

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 23:06 (Fanu).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...

jel ovo expanzija kao fall of the samurai ili neki jednostavniji stand alone tipa napoleon total war?

Kao Napoleon

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 23:18 (doktor1).
16 godina

Ne znam, nisam nešto posebno ni oduševljen ni razočaran ovom najavom. Ovo s Hunima da su neigrivi i da se tijekom vremena pojave kao skakavci mi se čini zanimljiva ideja. Također i ovo s mijenjanjem klime i paljenjem provincija. 

Nadam se da i dalje rade na Warhammer Fantasy Total War, to bi moglo biti obećavajuće i zanimljiv novi TW.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 1 hvala 0
16 godina
Fanu kaže...

btw zakon da rade dark ages, ja sam valjda jedini koji ne voli barut u total waru lol 

Nisi jedini. :)

Ovo će bit sr*nje isto kao što je Napoleon bio, jednostavno bespotrebno.

15 godina
neaktivan

Očekivao sam Empire 2 ili Medieval 3, ali eto šta je tu je.

Ne izgleda loše i sviđa mi se šta je ostala mapa Europe, ali se nadam da cijena neće biti kao da se o potpuno novoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

i da ne čekamo godinu dana da se može pošteno igrati

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Drago mi je što nisu isli na neki gunpowder era sa novim TWom jer je to najdosadnije ratovanje ikad. xD

Al ovo vise ko DLC izgleda nego standalone...a kao i takvog su ga mogli izdat.

12 godina

ne kontam zasto su uzeli istu mapu kao i u rome 2 (u biti kontam, da si smanje troskove) ako je rijec o hunima i dark ages

sjever afrike je totalno nepotreban za to razdoblje (ako se dobro sjecam povijesti), bolje da su prosirili mapu istocno prema rusiji/mongoliji 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pridodajem svoj glas za "malo razocarenje"

Mozda timeframe i bude zanimljiv ali sam osjecaj da igram na mapi koju sam igrao te relativno istom HUD-u me ne uzbudjuje bas toliko...

slazem se sa kolegom povise da je mapa mogla bar malo ic vise prema istoku

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 12:51 (Abomb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dobro,za mapu jos nismo sto posto sigurni kolika ce bit i da je baš ista kao od Rome-a.

12 godina

pogledaj mini mapu u gameplay videima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koliko se ja sjećam povijesti, Huni su pokrenuli Vizigote koji su 410. spalili i opljačkali Rim da bi se potom preko Španjolske preselili u sjevernu Afriku. A ako kampanja počinje 395. sve to dobrano spada unutar kampanje pa zato i sjeverna Afrika. Na istok mapu nisu širili pretpostavljam zbog toga što su tamo samo Huni, a kako se s njima neće moći igrati željeli su spriječiti igrače da osvoje to područje i da više ne moraju brinuti o napadima Huna.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 13:54 (Rhox).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Koliko se ja sjećam povijesti, Huni su pokrenuli Vizigote koji su 410. spalili i opljačkali Rim da bi se potom preko Španjolske preselili u sjevernu Afriku. A ako kampanja počinje 395. sve to dobrano spada unutar kampanje pa zato i sjeverna Afrika. Na istok mapu nisu širili pretpostavljam zbog toga što su tamo samo Huni, a kako se s njima neće moći igrati željeli su spriječiti igrače da osvoje to područje i da više ne moraju brinuti o napadima Huna.

ovi je lik rekao da ce se moci igrati sa Hunima...

16 godina

''The real threat, however, is being born in the steppes of the Far East. A few turns after the start of the campaign in 395AD, Attila will be born. Once he grow to adulthood, he'll lead a nearly unstoppable army of Huns in a terrifying march to the west, steamrolling everyone in his way. Your job, as the ruler of one of the powers in his way, is to prepare your defenses and alliances in order to hold out as best you can or to divert Attila to your weaker neighbours.''

Citirano iz članka IGN-a. Znači ima smisla zašto nisu igrivi Huni, na početku kampanje oni ni ne postoje, tj. Atila se tek rađa. Cilj igre je uz ratovanje i svladavanje sa susjedima pripremanje obrane i organiziranje savezništva za eventualni dolazak Atile i Huna i uništenja koje oni dovlače sa sobom. Zapravo zar nije bilo nešto ovako slično s Mongolima u Medieval 2 Total War?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Rhox kaže...

''The real threat, however, is being born in the steppes of the Far East. A few turns after the start of the campaign in 395AD, Attila will be born. Once he grow to adulthood, he'll lead a nearly unstoppable army of Huns in a terrifying march to the west, steamrolling everyone in his way. Your job, as the ruler of one of the powers in his way, is to prepare your defenses and alliances in order to hold out as best you can or to divert Attila to your weaker neighbours.''

Citirano iz članka IGN-a. Znači ima smisla zašto nisu igrivi Huni, na početku kampanje oni ni ne postoje, tj. Atila se tek rađa. Cilj igre je uz ratovanje i svladavanje sa susjedima pripremanje obrane i organiziranje savezništva za eventualni dolazak Atile i Huna i uništenja koje oni dovlače sa sobom. Zapravo zar nije bilo nešto ovako slično s Mongolima u Medieval 2 Total War?

Samo što će AI imat inteligenciju morskog krastavca pa će ta "prijetnja" biti svedena na trening za lvlanje trupa

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ovo je tipicni primjer muznje novaca od igraca, prema ovome sto je prikazano igra ne donosi nista novo....dapace, izgleda kao ekspanzija za Rome 2.

Da su izdali kao DLC sigurno bi prodali vise primjeraka nego kao standalone....osobno nema sanse da kupim.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

po viđenom spinoff romea, kao napoleon i empire. radije bih igrao medieval 3

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Od mene više para neće dobiti, {#} skidam piratsku i boli me briga.

16 godina

Igra dolazi 17.02...

Total War: Atilla - Preview

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 18:51 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moje mišljenje RomeTW ni sa 10 ekspanzija 100 patcheva neće imat dušu ko orginalni Rome... Tako da i ovo ću izbjegnut jer je bezveze, shogunu svaka čast ali rome je promašaj ... I da ovi video je cili fejk samo te nabrije pa kad dobijes gotovi proizvod vidis koliko se razlikuje od najave...

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Ovaj video nije od Cretive Assembleya...

A za pljuvat po Romeu II imaš i njegovu temu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Još onda bolje ako nije od CA oćekujem potpuni fail kojeg će naivci platit 50-60€..

I točno znam što će se dogodit jer se sjećam 'ranog' preview-a Roma 2 di je isto sve bilo savršeno a na kraju si više čeka loading nego igra igricu ali možda i pogriješim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sama igra je od CA, ono što je doktor htio reći da taj snimljeni video nije službeno od njih.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 14:02 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice