Tomb Raider Underworld pomoć

poruka: 53
|
čitano: 10.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zapeo sam na onom djelu ispred Thorovih rukavica...znači imam neka dva stupa, dvije prostorije sa svake strane i trebam neštu učiniti sa onom kukom za bacanje al ne kuzim kaj...a na podu su dva kamena koja treba stisnutai da bi se vrata otvorila.

Prodajem jednotipkastu tipkovnicu. Povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 11:30 (s0va).

0 0 hvala 0
17 godina

Kad si u prostoriji s kamenjem stani na onaj gumb za otvaranje vrata, baci kamenje kroz vrata i probaj brzo protrčati ispod vrata. onda stavi dva kamena na jedan gumb ispred vrata gdje su rukavice, ti stani na drugi i uhvati kukom vrata te ih povuci. Ona bi trebala pasti i to je to.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 11:39 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tomb Raider Underworld pomoć
Hmmm....kak se baca kamenje?
17 godina
s0va kaže...
Hmmm....kak se baca kamenje?
 Meni je sa caps lockom.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan

Da, baš se treba baciti kamen. Tu sam i ja zapeo. Dakle, treba ona dva kamena odnijeti do vrata i tamo ih ostaviti a onda otići i stati na kockasti mehanizam koji otvara vrata, onda stisneš Y na tipkovnici i mišem naciljaš na kamenje ispred vrata i stisneš Caps Lock da Lara baci granatu koja odbaci kamenje u drugu prostoriju. Protrči kroz vrata, stavi kamenje na jednu plohu a na drugu nek stane Lara, ispali kuku prema vratima i povuci je.

I am Borg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh, ovako. Ja se nalazim u Mexicu, The Midgard Serpent.

Naime, prvi preskok motorom preko rupe nije moguc jer je u pitanju "musica" Osmijeh.

Komadi drveta bi trebali biti uspravni tj. prema gore, da Lara dobije na brzini i preskoci to.

ALI, oni gledaju prema dolje, Lara svaki put pada i jednostavno je nemoguce nastavit igru.

Za rjesenje navode resetirati nivo ili use a trainer to bypass the gap (PC only). Resetiranje mi ne pomaze (probala nekoliko puta nanovo uc u taj dio i nanovo poceti nivo, loadanjem - nista). A trainer nemogu nac...

I kaj sad? Molim savjet, prijedlog, ista...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako misliš da se ne može proć nema nikakve cake ja sam bez problema prvu preskočio a drugu di su mi te skakaone okrenute prema dolje siđeš s motora i imaš one šipke da se okrećeš i onda se baciš na zid na koji će ona kad se uhvati povući dolje i podići će ti se te skakaone nalazi ti se na lijevoj strani to. Nadam se da sam pomogao XD.

Evo ja pak imam drugi problem došao sam u onu sobu di imate za skupiti ona 4 kamena žuti, crveni, plavi i bijeli i sad ja sam skupio bijeli plavi i crveni a u sobu di je žuti nemam pojma kako ući pa dali mi netko od vas može pomoći kako ući u tu sobu.

16 godina
neaktivan

Hmmm...

Prva rupa je ona gdje ona na cut-scenu zakoci cm od provalije... I nju ne mora preskakat...

Onda ti to dodje druga rupa koju treba preskocit... Nju nemrem...

Vec sam fkt svasta probala... Sizim vec! Uvijek smrtno strada Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm čekaj jesi ošla lijevo s motorom poslije cutscene ?? il da maybe daš printscreen da vidim di si jer prešao sam taj dio.

16 godina
neaktivan

Evo... Nije moja slika vec s neta jer igram na burazovom kompu. Ja imam lap koji ima jedno 3 god pa je nemogu pokrenut...

Uglavnom, te skakaone su meni prema dolje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

te su ti prema dole hmm jbg onda ti je greška na igrici, jedino ako oš save tamo di sam ja da ti dam isto je mexico samo malo dalje odatle XD

jer vidiš iza tih imaš baš one koji jesu prema dolje i imaš caku da ih digneš al ako su ti prve prema dolje onda ima neki bug vjerojatno jbg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 21:25 (Bosscee).
16 godina
neaktivan

Ajde moze. Mailaj mi ga na ana1511@net.hr

Ionako to nije neznam kak tezak dio... Inace volim sve sama proc...

Kad se samo sjetim kolko sam se naubijala na tom dijelu....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok budem samo malo da ja nađem to XD

EDIT:

evo poslo sam ti pa da znaš XD, usput skužio sam kako preći taj dio što sam bio pito u prijašnjem postu. Aj uživaj u daljnjem igranju ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 21:38 (Bosscee).
16 godina
neaktivan

Nije stiglo jos. Valjda ce skoro...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm kak nije a valjda bude ne znam mogu ponovo probat kasnije mal.

16 godina
neaktivan

Nije stiglo... Moze kasnije. Thx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel to sigurno dobar mail jer opet sam poslao ??? dal imaš možda skype il msn ak oš da ti pošaljem pošalji na pm ak želiš???

EDIT: Skužio sam zaš neće da pošalje neš moj mail ima neki kolaps pa ak oš da ti prek skype-a il msn-a pošaljem to ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 22:13 (Bosscee).
17 godina
neaktivan

Ne znam šta je tu nejasno, a netko je već dao odgovor. Prije te skakaone imaš šipke na zidu na koje skočiš i onda ti se šiljci okrenu prema gore i možeš preskočiti.

I am Borg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da al to njoj nije na onoj drugoj skakaoni već na prvoj koja je kod mene u igri normalna tj. ima bug u igrici.

17 godina
neaktivan

Zapeo sam tamo di bi trebala biti druga Thorova rukavica, al je nema i moram izaci iz hrama al ne znam kako...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sOva

O pa okreni postolje na kojem stojiš i izđeš van,tam kam gledaš.

Samo malo treba skakati,pa vidiš da ti pod svjetli plavo kad ideš po njemu,to ti je znak da nekaj trebaš sa tim delati.Okreneš ga dole pomoću rukavice.Pa imate pomoć u toj igri,na PDA-u,tam ti Lara skoro sve veli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 15:58 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
da skuzio sam da se mogu dole spustit i okretat to. Hvala na odgovoru.
17 godina
neaktivan

Jel igra dobra , grafika,priča,zagonetke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
je
16 godina

A ja sam zapeo na nekom drugom dijelu.. Lara kaze da bih se trebo vratit do kipova Shiva i Kali da iskoristi "gemss-ove ne znam sta to znaci" koje je nasla... Al ne mogu se vratit putem kojim sam doso posto moram ic gore kroz nek rupu kroz koju sam skocio a to je jednostavno nemoguce.. pa moze pomoc, kako ste vi to prosli..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ana1511 kaže...

Hmmm...

Prva rupa je ona gdje ona na cut-scenu zakoci cm od provalije... I nju ne mora preskakat...

Onda ti to dodje druga rupa koju treba preskocit... Nju nemrem...

Vec sam fkt svasta probala... Sizim vec! Uvijek smrtno strada Plač

Imas sa strane lijevo put po kojem trebas ic da bi izbjegla pad i smrtno stradanja.
16 godina
steve90 kaže...

A ja sam zapeo na nekom drugom dijelu.. Lara kaze da bih se trebo vratit do kipova Shiva i Kali da iskoristi "gemss-ove ne znam sta to znaci" koje je nasla... Al ne mogu se vratit putem kojim sam doso posto moram ic gore kroz nek rupu kroz koju sam skocio a to je jednostavno nemoguce.. pa moze pomoc, kako ste vi to prosli..

naso sam..
16 godina
s0va kaže...
 Kad se spustis, jel se uhvatis za ono i pređes na onaj mali dio u sredini i onda guras ? ja sam se spustio dole al ne znam di da stanem da poguram to..
17 godina
neaktivan

stanes na sredinu i guras   prema desno (Lara ide desno) i guras ono malo dokle ide. Onda odes i skocis na onu liticu lijevo i ides do kraja i sad tamo opet moras gurat al prema sebi...

16 godina
steve90 kaže...
s0va kaže...
 Kad se spustis, jel se uhvatis za ono i pređes na onaj mali dio u sredini i onda guras ? ja sam se spustio dole al ne znam di da stanem da poguram to..

evo naso sam i to..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice