TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
TitanFall

Sinoć oficijelno probali Titanfall, 4 u partiju... thoughts: Definitivno zabavna igra, ne toliko ozbiljnog karaktera, koja odlično dođe onako za odmor mozga.

Definitivno postoji određeni kompetitivni karakter ako bi se našla na programu esl-a ili nekih turnira.

Svaki dio opreme u igri (vrste pušaka za pilote, titane, tactical abilities...) ima definitivno puno smisla ako se igra timski i taktički. 

Smeta me jedino na određenim mapama neka vrsta lagga ili stutteringa, nadam se da će to nekim patchem srediti.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
TitanFall

Mnogo ljudi ima probleme sa stutteranjem i FPS dropovima,ono sto trazim a ne mogu da nadjem nigdje jel bar Respawn uvazio ovo kao bug i da ce trebati patch ?
To twitteru i gdje vec odgovaraju na mnoga pitanja nigdje nisam vidio nista konkretno za ovo sto se dogadja sa FPSom na PCu. 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: TitanFall

fps stutter nije bug,to je loš port

puno teze za ispravit buducim patchevima

16 godina
odjavljen
TitanFall

Ja nisam naišao na te probleme, dosta glatko se igra vrti. No, igranje je čudno... Ulazak u neki meč je neobičan (nema jasno istaknutog MP i SP, nego kampanja i classic...), ali okej igra skroz.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall

Igra je zabavna i sasvim OK, ali ne vidim ovdje nekog competitive potencijala, daleko mi je od toga, možda na konzolama...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TitanFall

Ja nemam nikakvih problema. Sve glatko ide, bez trzanja.

Zasad super zadovoljan igrom.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Eto čudno ja bez obzira na graf.postavke na nekim mapama osjetim trzanje kao i kolega koji ima sli još jačih grafčkih od mene,lol.

Trza mi na onoj lagoon, demeter i relic, desi se pogled u daljinu i mali drop od 10fps i onda izgubim dvoboj bezveze.

To me malo muči i ne znam dali to vide kao problem i dali će fixati.

PLASMAorLCD kaže...

Igra je zabavna i sasvim OK, ali ne vidim ovdje nekog competitive potencijala, daleko mi je od toga, možda na konzolama...

Titan only mode nudi dosta toga,samo treba naći savršenu mjeru atačmenta i pravila da bi dobio na zanimljivosti.
Razne kombinacije titana i oružja te timske igre mogu izgledati odlično...bar mislim.
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 19:34 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TitanFall

Jel se vama pojavljuje greška da kod loading screena ne dobijete sliku nego neke zeleno plave crte? Meni se to od danas javlja,poslije stavim sliku kako to izgleda. 

Igra mi se sviđa,i dobro mi ide ,već par puta prvi na listi po titan kills.

Minus je to što svi igraju ko COD po podu,i eventualno neki dupli skok,po zidovima nisam niti jednoga vidio da trči.

Ugl ako ste za koju partiju il tako nešro dodajte me na origin - CROzvone

Mogli bi se sastat pa 6 vs 6 ako nas ima haha

Pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 15:02 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
TitanFall

Ima fora odes u sound,pa ono zadnje ne mogu imena da se sjetim sada,stavi na low umjesto na high dobije se 10-15 FPSa,ali mora se svaki put staviti na low kad opet udjes u igru.

0 0 hvala 0
15 godina
TitanFall

Koje su vam najdraže mape ?

Meni su A. City i Boneyard. Objekti su odlično postavljeni i može se super efektivno kretat po mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
TitanFall

Ne znam jos za mape,sve su mi manje vise dobre,ali prvo se moram rijesiti BF/COD mindseta i hodanja pravo kad ima toliko drugih opcija.

0 0 hvala 1
14 godina
Wack kaže...

Ne znam jos za mape,sve su mi manje vise dobre,ali prvo se moram rijesiti BF/COD mindseta i hodanja pravo kad ima toliko drugih opcija.

Upravo to odbija hrpu ljudi jer umiru kao ludi od likova koji skaču okolo i rade super killove.

Ja se polako prebacujem na taj mindset i polako mi se dopada kako kretanje može puno pomoći u što uspješnijoj rundi.

Dobro su objekti na svim mapama složeni baš za dobar combo wallrunova.

10 godina
TitanFall

Yep vidi se da vrijeme koji nisu ulagali u SP,su ulozili u kvalitetan i mulilayerd  map desing,bar ne pokusavam objasniti ljudima stalno da ne igraju ovo kao BF/COD al djaba,igrali su 20 min i zakljucili da je ovo COD kopija sa robotima.
Za sada mi je najljepse wall hodati vidim jadnika ispod sebe,skocim mu na glavu i udradim ga nogom.

1 0 hvala 0
13 godina

točno se vidi kak novije generacije nisu nikad igrali neki malo brzi arena shooter (quake,UT...)

trčanje i skakanje u tim igrama bilo je skoro pa ko ovo u titanfallu (doduše niej bilo wall runanja i tako tih fensi smensi stvari) al je bilo iznimno brzo...

treba ti doslovce 5 minuta da se prešaltaš na ovaj sistem iz titanfalla ako si ikad iskustio to. al eto,šteta novijih generacija koji su se malo kasnije ukljucili u gejming pa nisu nikad UT il Quake iskusili

14 godina
Rocinante2112 kaže...

točno se vidi kak novije generacije nisu nikad igrali neki malo brzi arena shooter (quake,UT...)

trčanje i skakanje u tim igrama bilo je skoro pa ko ovo u titanfallu (doduše niej bilo wall runanja i tako tih fensi smensi stvari) al je bilo iznimno brzo...

treba ti doslovce 5 minuta da se prešaltaš na ovaj sistem iz titanfalla ako si ikad iskustio to. al eto,šteta novijih generacija koji su se malo kasnije ukljucili u gejming pa nisu nikad UT il Quake iskusili

Da, ali gle igrao sam i kvejk i anril i svejedno nakon tisuće sati šetanja po podu i vojnih arkada, malo mi je bilo teško prešaltati se u daj trči po zidu bit će ti bolje.

Puno ljudi je igru otpisalo radi kicka nogom da im je to blesavo, meni je to baš yebeno, a da ne pričam da ih smeta parkourer koji mu da hedaru dok on trči po sred ceste i onda rage i kako je igra smeće.

Igra je fantastična, nije neka da te drži 1000 sati, ali nudi sate i sate trčkaranja i otkrivanja što bolje kombe wepona i perkova što za pilota, što za titana a da ne pričam tražnje savršene rute da ne dirneš zemlju.

Po meni maštovito, energično i treba mu pružiti priliku ako ste ikad volji kvejkove i unrealove :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ako ste ikad volji kvejkove i unrealove :)

Rocket launcher {#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 8:38 (Zura).
16 godina
odjavljen
Zura kaže...
fila2208 kaže...

Rocket launcher {#}

Rail gun zapravo :)

13 godina
Tonči kaže...
Zura kaže...
fila2208 kaže...

Rocket launcher {#}

Rail gun zapravo :)

rail gun ubojica :))

obozavam ta 1shot 1killoruzja. sve ovisi o meni.ako pogodim i ubijem zakon,ako fulam nisam dovoljno dobar i trebam jos vjezbat.

mene najviše zivcira u battlefieldu recimo kad skucam nekog u prsa,il u vrat...lik ostane ziv. koja frustracija. ajde da sam ruku il nogu pogodio...al u prsa sa bolt actionom dobit. good luck with that

16 godina
odjavljen

Nekoć su se FPS-ovi igrali u LAN-u s pingom od 2ms, a sad se igraju na 2000% i više. Precizno i skill-based igranje nije moguće u tim uvjetima pa su zato FPS-ovi i  bitno sporiji i lakši.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nekoć su se FPS-ovi igrali u LAN-u s pingom od 2ms, a sad se igraju na 2000% i više. Precizno i skill-based igranje nije moguće u tim uvjetima pa su zato FPS-ovi i  bitno sporiji i lakši.

misliš ping 50ms? 

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

da.. osim u slučaju kućnog LAN partija gdje je malu prednost imao onaj koji je hostao :)

A računala (pogotovo ona koja su mogli vrtiti kvejk i unreal) su koštala 2.000 DEM, tako da je rijetko netko imao još jedno viška za svrhu dediciranog hosta.

Ali barem je bilo zabavno sve to slagati, pogotovo još dok se mreža izvodila preko koaksijalca.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
TitanFall

Kaj,niste bas odusevljeni sa Titanom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Zura kaže...
Tonči kaže...

da.. osim u slučaju kućnog LAN partija gdje je malu prednost imao onaj koji je hostao :)

A računala (pogotovo ona koja su mogli vrtiti kvejk i unreal) su koštala 2.000 DEM, tako da je rijetko netko imao još jedno viška za svrhu dediciranog hosta.

Ali barem je bilo zabavno sve to slagati, pogotovo još dok se mreža izvodila preko koaksijalca.

da bilo je zabavno slagat ,al dok smo sve slozili ostalo je vremena za jednu partiju i onda sve pospreman natrag i nosi doma :D 

13 godina
Tonči kaže...

istina.

tehnologija koliko i je napredovala toliko je i sve ''usporeno''

što nije loše . neigra se svakom arena shooter u kojem trčiš ko usain bolt dok skačeš po zraku i rokas ljude rocket launcherom.

meni nekad paše sporija igra,ajmo reć realističnija.

al zato netcode nije kako je nekad bio...danas previše ometanja ima,oces od desstrukcije,vecih mapa,veceg broja igrača...jednostavno se više stvari dešava u isto vrijeme,treba sve to obradit i vratit nazad kao feedback igračima...hebiga

14 godina
drahic kaže...

Kaj,niste bas odusevljeni sa Titanom? 

gdje si to zaključio?

Hrpa ekipe igra i ne piše po forumu jel im igra dobra ili ne.

{#}

13 godina
TitanFall

Bas zato i pitam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Bas zato i pitam. 

Pa nije titan dignuo toliku prašinu, većina je rekla da je nahaypani cod i popljuvala ga, dosta domaćih igra, svako malo vidim dodatak cro u imenu, a i dosta me pita za nickl pa vidim da su domaći.

15 godina
TitanFall
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Ukratko prikazana ljepota vertikalnosti titana.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice