TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.688
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: TitanFall
Flux_Pavilion kaže...

Upravo sam skidao Titanfall BETA sa origina, i prvih 3gb mi se skidalo mojom normalno brzinom koju imam, 1mb/sec (brže i ne mogu imat u gradu u kojem živim :/) a zatim, ostalih 10gb mi se skidalo po brzini od 8-9mb/sec...i skinulo se veoma brzo...Kako je moguće da je origin skidao igru tom brzinom kada je moja brzina zapravo samo 1mb/sec...? Stvarno mi nije jasno {#}

Bass kaže...
Meni isto skida po 500kbps i onda pocne po 4MBps pase vrati.

To 500kb/s je stvarno skidanje, a ovo 4Mb/s je instalacija koliko sam shvatio jer igra ima 12Gb na hard disku ali nema toliko za skinuti nego manje.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
TitanFall

Kak se ude na server di igraju samo pravi ljudi bez botova? Zivciraju me botovi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall

Misliš gruntova i spectrea? Nikako valjda, oni su dio igre, nisu botovi u klasičnom smislu da su tu umjesto igrača..

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Ima tko beta key viška?

HTC 8X :)
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall

Razmisljao sam cak kupit igru al sad kad vidim da ima botova sam instantno odustao. Neda mi se igrat sa botovima multiplayer to mi je uzasno iritantno jer ih je prelagano ubiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:41 (kach).

0 5 hvala 0
14 godina

Baš će biti botova i kad izađe igra?
Koliko sam ja skužio, pošto je još u beti može se igrati samo 6 na 6, a mape su malo veće pa zato botovi, da popune malo a ne da se traže ljudi pola sata po mapi. 

15 godina
neaktivan
kach kaže...

Razmisljao sam cak kupit igru al sad kad vidim da ima botova sam instantno odustao. Neda mi se igrat sa botovima multiplayer to mi je uzasno iritantno jer ih je prelagano ubiti.

očito da ne kužiš poantu igre... 

14 godina
kach kaže...

Oni služe da skupiš bodove i ubrzaš dolazak tvog titana, samo su žrtve u svemu tome niš posebno.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
TitanFall

Pa da, i rekli su davno da će biti samo 6 igrača, i očito je po challengeima (ubij 25 Gruntova itd..) da nisu tu da zamijene igrače.

Btw kako idu ove bete kod EA, hoće li brisati statse ili?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 22:43 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jedna nebitna anketica da vidim koliki je interes za igru...

Meni je dobra, ali je necu kupiti. Po meni su sve te igre koje toliko kostaju preskupe, kada vidis koliko kosta jedan CSGO...

Sto se tice igrice, odlicna. Samo onaj smart pistol je nesto najgluplje sto sam vidio u jednoj igrici. Pa skoro svaki put poginem od njega. Dosta te puta ubiju a da nisu ni mislili. Pucali na nekog drugog, pa pogodi tebe kad naletis.{#}

Jos sto mi malo smeta su botovi. Nije lose onako da ih ima radi zanimljivosti, ali da ih je barem lakse razlikovati od pravih igraca. Nekad naletis na hrpu botova i moras poceti pucati po njima, jer ce i oni po tebi. I dok se ti napucajes sa botovima, naleti pravi igrac i ubije te...

14 godina
TitanFall

Evo postupak ako netko hoće igrati BETU. Ja napravio kako tamo piše, i dobio odgovor u roku sat vremena, pojavio mi se Titanfall u libraryu Origina. Samo što je igra 12GB, a ja imam 2mbit/s net.. :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Evo postupak ako netko hoće igrati BETU. Ja napravio kako tamo piše, i dobio odgovor u roku sat vremena, pojavio mi se Titanfall u libraryu Origina. ...

ne treba poseban postupak. Svi koji su se registrirali su dobili pristup tijekom jučerašnjeg dana.

Igrao sam jučer jedno dva sata, dosta zabavno i brzo. malo su predugi razmaci između mečeva. Smartpistol i nije tako iritantan, bitno je puno se kretati (i skretati) da te ne uhvati u lock, što na onoj uskoj "gradskoj" mapi i nije tako teško. I još ima kratki domet locka.

Matchmaking je bedast. Prva igra koju sam igrao, bilo je nas 6 do levela 3 protiv njih 6 leveli 11-14. I izgleda da nema nekog balansera, ako ne izađeš van timovi ostaju takvi kakvi jesu.

Konačan dojam: zgodno za malo ubit vrijeme.

Definitivno North Europe serveri imaju manji ping. Na deafultnom West Europe sam imao od 130-170, a na "sjevernim" je oko 70.

i jedno pitanje: kako visiti na zidu? vidim da ima neki challenge vezano uz to.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Zura kaže...

Držiš desni klik.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
Zura kaže...
kratos091 kaže...

Dok si na zidu - desni klik

www.kolarek.com
14 godina
TitanFall

Do kad se može igrati beta? Da znam dal da skidam dalje ili ne, trebat će mi još nekih 12 sati... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TitanFall

19.2.14 U 6 sati po nekom americkom vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

Do kad se može igrati beta? Da znam dal da skidam dalje ili ne, trebat će mi još nekih 12 sati... {#}

Skini, stignes jos isprobat kako mi se cini. A mozda i produze betu, nikad ne znas.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
12 godina
neaktivan
TitanFall

EA je napravio odličan posao sa brdom reklama, trailera i čega sve ne tako da će igra vjerojatno ostvariti vrlo dobru prodaju (a i zbog pozitivnih reviewa).

A što se tiče igre, proba san par mapa i nije mi se baš svidjelo. Većinu igre samo gledaš kako uništiti robote pa samo napucavanje pješke pada totalno u drugi plan. Botovi su totalna glupost, samo smetaju, mape traju kratko ko u COD-u što je totalno bezveze jer se uopće ne moreš uživiti, a i svi trče sumanuto brzo što mi se isto nimalo ne sviđa. {#}

Da su stavili više igrača i duže trajanje mapa ovo bi možda i vridilo kupiti. Ovako ispada da su iskopirali većinom COD, u nekim elementima Crysis i to je to. Sve skupa bezveze, ali kao što san reka, zbog pretjeranog hypea će se prodati.{#}

5 4 hvala 0
14 godina
TitanFall

Pa sto se tice prodaje to ce se vidjeti jos, ali slazem se da igra ima dobar hype i to ce im pomoci svakako. Sad sto se tice kritike tu treba cekati punu verziju, po beti se moze vidjeti otprilike kakva je igra, ali ipak full verzija ce sve pokazati kako spada.

Napravio sam video kako sam osobno dozivio igru barem sto se tice same bete pa ako imate volje pogledajte.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
TitanFall

Probao sam igru nekih sat vremena. Ipak je ovo beta. Vjerujem da će finalna verzija nakon koje zakrpe biti bolja. Sviđa mi se ali je kupujem kad joj cijena padne ispod 100 kn. Dakle za sada ide samo na wishlistu. Imam još previše dobrih igara koje skupljaju prašinu a ne stignem ih ni igrati radi ganjanja rankova u BF4. Crysis 3 i druge instalirane igre (CSGO, AC1, Warface...) zbog toga odigram max. 2-3 sata tjedno.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thechosenfreak kaže...

Pa sto se tice prodaje to ce se vidjeti jos, ali slazem se da igra ima dobar hype i to ce im pomoci svakako. Sad sto se tice kritike tu treba cekati punu verziju, po beti se moze vidjeti otprilike kakva je igra, ali ipak full verzija ce sve pokazati kako spada.

Napravio sam video kako sam osobno dozivio igru barem sto se tice same bete pa ako imate volje pogledajte.

Kaj si finog papao danas?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina

Kupus {#}

15 godina
thechosenfreak kaže...

Kupus {#}

{#} {#}

12 godina
neaktivan
TitanFall

Bio sam skeptican o Titanfallu zbog raznoraznih prica "overrated" "MW2 Dev Team" i takve gluposti, ali evo nakon skoro 10 sati igranja mogu reci da je igra i vise nego odlicna. Nacin kretanja mi se osobito svida i drago mi je da se FPS zanr polako vraca korijenima.

Jedina zamjerka su mi lobby serveri i nadam se da ce biti moguce imati community servere.  

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
TitanFall

Pa šta je ovo beta 12ipo gigabajta, jesu oni normalni?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TitanFall

Moram priznat da me nešto vuče da igram, kupit ću je nekada kada bude na sniženju/padne cijena ako ne bude failala. Jedino što me smeta je onaj auto lock-on pistol i čekanje u lobbyu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
TitanFall

Sta fali tom auto lock pistolju ? Pa oruzije je sasvim ok, ako igras stalno s njim nema te nitko a odlican za grindanje AI.a... kad si na dalje, desni klik i rokas... ja stvarno ne vidim sta vam svima smeta u tome.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
TitanFall

Ja nisam uspio niti jedan match odigrat, loada se odaberem klasu i baš kad treba počet izbaci mi Lost connection to server. dafux?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Sta fali tom auto lock pistolju ? Pa oruzije je sasvim ok, ako igras stalno s njim nema te nitko a odlican za grindanje AI.a... kad si na dalje, desni klik i rokas... ja stvarno ne vidim sta vam svima smeta u tome.

Poanta je u tome da te moze ubiti netko tko je prvi put pokrenuo FPS igru ako nadje dobro mjesto za kampanje. Uopce nije potrebna ni mrvica znanja. Nemoras ni ciljat.

To smeta iskusnim igracima :)

Ne znam da li si probao BF4, ali su napravili istu stvar i uveli jako puno samo-navodecih oruzja. Prilicno iritantno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
SimeKZ kaže...

Poanta je u tome da te moze ubiti netko tko je prvi put pokrenuo FPS igru ako nadje dobro mjesto za kampanje. Uopce nije potrebna ni mrvica znanja. Nemoras ni ciljat.

To smeta iskusnim igracima :)

Ne znam da li si probao BF4, ali su napravili istu stvar i uveli jako puno samo-navodecih oruzja. Prilicno iritantno.

Pa samo se trebas micat. Vrlo sporo locka pilota. Cak i s enhanced lockingom sporo locka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice