THE WITCHER i gamepad ??

poruka: 5
|
čitano: 1.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
THE WITCHER, nemog korstiti gamepad ??

Poštovani forumaši,

baš sam si kupio igru The Witcher 2 i imam problem taj što nemog koristiti gamepad.

Može li mi netko odgovoriti u čemu je caka? Dali zbilja nemogu za ovu igru koristiti gamepad ili postoji neko rješenje za ovo?

Hvala lijepa.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: THE WITCHER, nemog korstiti gamepad ??

Bez obzira na to da je gamepad spojen na PC, u izborniku igre trebaš odabrati da ćeš igrati gamepadom. Tek tada će raditi.

Naravno, uvijek postoji mogućnost i da igra ne podržava sve gamepadove. Ja samo mogu iz vlastitog iskustva potvrditi da Logitech ChillStream radi u toj igri.

KaeR
15 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Bez obzira na to da je gamepad spojen na PC, u izborniku igre trebaš odabrati da ćeš igrati gamepadom. Tek tada će raditi.

Naravno, uvijek postoji mogućnost i da igra ne podržava sve gamepadove. Ja samo mogu iz vlastitog iskustva potvrditi da Logitech ChillStream radi u toj igri.

očito moj ne podržava, jer ga u igra ne prepoznaje, točnije samo tipkovnicu mogu odabrati u izborniku.

Mislio sam da je to sve isto. To znači da si za svaku igru moram kupiti poseban gamepad??

Kako glupo.

16 godina
neaktivan

Ne nego se kupi malo skuplji gamepad od poznatijih proizvođača i miran si. Obično je razlika između no name shroteksa i kakvog logitecha 50-80 kn.

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Nos kaže...

Ne nego se kupi malo skuplji gamepad od poznatijih proizvođača i miran si. Obično je razlika između no name shroteksa i kakvog logitecha 50-80 kn.

neznam koji je kod mene, koštao je nekih 240 kn ako me sjećanje služi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice