The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.881
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Tonči kaže...

Najteži dvoručni mačevi imali su oko 4kg, većina velikih mačeva imala je 2-3kg. To i nije baš nikakva težina i nije predstavljala problem u "vitlanju". Ideje o teškim mačevima i oklopima notorne su gluposti.

Duboko se ispričavam što sam pretpostavio da ti s 2-4kg metala ne možeš zamahnuti 5 puta u jednoj sekundi.

doktor1 kaže...

Tnx na odgovoru. Ne očekujem DS. Nešto između dva navedena primjera je OK za RPG ovog tipa. Još ću razmisliti malo dal mi se čeka GOTY verzija, pa možda već danas kupim.

10 godina
doktor1 kaže...
Magibagi kaže...

Što se tiče kontrola, na gamepadu je sasvim ugodno igrat. 

Još kada se stavi LeftStickSensitivity=0.7 na LeftStickSensitivity=1

Milina

kao šta sam reko, probao sam sa tipkalom i glodavcem i sa gamepadom je mnogo ugodije i bolje igrat...

Nemogu nigdje nać leftsticksensitivity=0.7. Može pomoć? Right stick sam našo u  user.ini, to ljudi preporučaju da se smanji na 0.85.

17 godina
Magibagi kaže...

Nemogu nigdje nać leftsticksensitivity=0.7. Može pomoć? Right stick sam našo u  user.ini, to ljudi preporučaju da se smanji na 0.85.

Veća slika

11 godina
fra_miljenko kaže...
Tonči kaže...

Najteži dvoručni mačevi imali su oko 4kg, većina velikih mačeva imala je 2-3kg. To i nije baš nikakva težina i nije predstavljala problem u "vitlanju". Ideje o teškim mačevima i oklopima notorne su gluposti.

Duboko se ispričavam što sam pretpostavio da ti s 2-4kg metala ne možeš zamahnuti 5 puta u jednoj sekundi.

doktor1 kaže...

Tnx na odgovoru. Ne očekujem DS. Nešto između dva navedena primjera je OK za RPG ovog tipa. Još ću razmisliti malo dal mi se čeka GOTY verzija, pa možda već danas kupim.

Kupi vrijedi svakoga centa.

16 godina
odjavljen
fra_miljenko kaže...
Tonči kaže...

S 2kg metala u obliku mačam svatko tko nije od papira može mahati poprilično brzo i često. Doduše, nisam ni u Witcheru vidio nikakva mahanja od 5 puta u jednoj sekundi. Čak i da jesam, to je video igra. Gdje si ti vidio vještice, ghoulove, grifone, vatru iz ruku, telekinezu...?

15 godina

Da, igra je pravo nerealna. Ja s kumom svakog četvrtka dok idem lovit Griffine uopće ne izgledaju tako, i mnogo ih je teže ubit nego u igri.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 12:53 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan

Užas je šta svi kod svake igre počnu ljepit neke Dark Souls usporedbe! Odigro sam Dark Souls 1 i 2 i ta borba nije ništa toliko specijalno da se mora stavljat u svaku vražiju temu gdje se pojave virtualni mačevi. Odlična je, ali to nije razlog da svaka igra mora imati takvu borbu. Dosadni su ljudi, a pogotovo neki hardcore DS fanovi!

Može pitanje koji je to upgrade točno za Yrden što koristiš u drugom videu?

P.S. Meni je DS jedna od najboljih igara ikad ali imas pravo nema smisla uspoređivati igre i jesu rađene za zabavu a ne neki veliki realizam,pogotovo nemože se očekivati super ogroman realizam u fantasy igrama zato se i zovu FANTASY...

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
17 godina
The Unforgiven kaže...

Da, igra je pravo nerealna. Ja s kumom svakog četvrtka dok idem lovit Griffine uopće ne izgledaju tako, i mnogo ih je teže ubit nego u igri.

Smanji težinu prije nego krenete; nemorate biti hardcore

@Rei Ayanami

Magic Trap

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 13:05 (doktor1).
11 godina
The Witcher 3

Ja sam neki ganja potion/alch build testirao jucer jos ga koristim,ugl vecina potiona kojima je trajanje 20tak sec,sada mi traju po 1 do 2min,toxicity isto nije problem,svaki koji popijem me heala nekih 5%,i jos mi nedostaje par talenata da otkljucam,kad god popijem potion da neki random potion proca sa njim bez dodatnoga toxicitija,mislim da bi moglo biti zabavno :).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ona kula pored bojnog polja istočno od mosta i vojnog logora je puna opakih pauka i harpija na vrhu, ali vrijedi te borbe... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Unforgiven kaže...

LOL

Znam da je beskorisni komentar, ali je zlata vrijedan. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 14:06 (Moloch).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ona kula pored bojnog polja istočno od mosta i vojnog logora je puna opakih pauka i harpija na vrhu, ali vrijedi te borbe... :)

Di tocno ?

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Spomenili ste da imam problem sa bojama, neznam kako da pravilno namjestim boje. Evo par ss iz igre i postavke u amd ccc. Mora sam povecat zasicenost jer na 100 mi je sve sivo (koristim prastari monitor btw).

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
doktor1 kaže...
Magibagi kaže...

Veća slika

Doktore, zahvalujem 

16 godina
odjavljen
Zajeb kaže...
Tonči kaže...

Di tocno ?

Desno od mosta za kamp koji moraš proći za Novigrad.

fanaticni gejmer kaže...

Spomenili ste da imam problem sa bojama, neznam kako da pravilno namjestim boje. Evo par ss iz igre i postavke u amd ccc. Mora sam povecat zasicenost jer na 100 mi je sve sivo (koristim prastari monitor btw).

Sad se čine OK.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Zajeb kaže...
Tonči kaže...

Di tocno ?

Desno od mosta za kamp koji moraš proći za Novigrad.

fanaticni gejmer kaže...

Sad se čine OK.

Sad san se sitija. Risija san to odavno. Da vridi borbe.

11 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Awww, Tonči izgleda opet ima one dane u mjesecu... :(

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kraftao sam assassins gauntlets, daleko najbolji item sto sam do sad imao. 10% crit chance sa bonus crit dmgom na macu wrecka sve. Udjem medju 10 ghoulova samo spamam igni i lmb i pobijem sve. Ne moram vise ni mislit jer imam regeneraciju hpa ako padne pre nisko preko adrenalina. Igra je postala jako laka, moram prebaciti na death march, trenutno igram na blood and broken bones.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fra_miljenko kaže...
Tonči kaže...

Awww, Tonči izgleda opet ima one dane u mjesecu... :(

Odlicno argumentiran post. Uvjerio si me u svoje stajalište.

10 godina
The Witcher 3

Kod mene nema problema sa experiencom, sad sam igro 3 sata u komadu i dobio za svaki kvest exp. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Moze li neko detaljno da objasni razliku u tezini borbe? Sta se desava? Dal samo dobijaju vise helti i jaci udarac ili dobijaju malo "mozga"?

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

XP 1.05 PC patch u utorak, srijedu; PS4/X1 1.04 patch, (koji će imati xp fix) za tjedan, tjedan i pol.
Dolazi i suttering fix za PC i PS4 kao i problem sa mjerenjem vremena provedenog u igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Comi123 kaže...

Moze li neko detaljno da objasni razliku u tezini borbe? Sta se desava? Dal samo dobijaju vise helti i jaci udarac ili dobijaju malo "mozga"?

Imaju vise hp'a i uzme ti vise hp'a kad te udari. Ništa drugo.

14 godina
suspendiran
Jonja kaže...

Udjem medju 10 ghoulova samo spamam igni i lmb i pobijem sve.

rpg desetlječa.

16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Zna netko može li se uopće ući u napušteni toranj kod Heathertona, onog smrznutog sela, zapadno malo...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Zna netko može li se uopće ući u napušteni toranj kod Heathertona, onog smrznutog sela, zapadno malo...?

Ja sam tražio ulaz, ali nisam našo...

Inače, tu sam naišo na nevidljivi zid, pa sam snimio i stavio na support forum od CDPR ako vide da poprave...

Šta se tiče ulja na oružju... kada se stavi ostaje na maču 24 sata ako se ne koristi. U suprotnom se vidi koliko hitova će odradit, (ima skill koji povećava trajnost ulja)

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 19:32 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

@Rei Ayanami

Magic Trap

Hvala! Bio sam isprobavao to no konj nisam skontao da moram ga prvo "chargeat" da se sign pojavi pa sam mislio da je bug ili nesto lol sad sam skontao :)

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
12 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Manje tezine ubijaju imerziju tako sto ponistavaju svrhu ulja, bombi, potiona (alkemije ukrakto), jer potpuno su bespotrebni, mozes samo spamat dodge i attack i bez problema proci.

Na death march ne mozes ni pomisliti rijesit 3 wraitha bez spectre oila i yrdena. Sto se tice packova nekkera, drownera, vukova ili bandita npr, na death marchu redovito flankaju.

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja mislim da to flankanje nema veze sa tezinom :)
Ali igra vam postane pre lagana poslije, moja preporuka igrajte na najteze od pocetka i uzivajte dok mozete. Nakon 20-ak levela gazite sve.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Nakon 20-ak levela gazite sve.

Draže mi je i to nego da igra ima prokleti lvl scaling!

Ovako imam osjećaj da sam razvio lika, Witcher je posao opasniji, a sa lvl scalingom bi mi na lvl 20 došli smrdljivi drowneri koji bi me namučili!

A koma je sada vidjet koliko tema niče na službenom forumu da je igrala trebala biti kao Skyrim i imati lvl scaling. Da je igra došla sa lvl scalingom tada bi isti ti njurgali, 100%!

Nikad nevalja...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 20:45 (doktor1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice