The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.780
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt -- 16 free DLCs for everyone!

The FREE DLC program for The Witcher 3: Wild Hunt consists of 16 entirely free DLCs, that will be available for every gamer owning a copy of Wild Hunt, for Xbox One, PC, and PlayStation®4, and is applicable to all versions (digital or physical, standard or Collector’s).

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 17:29 (null).
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
null kaže...

The FREE DLC program for The Witcher 3: Wild Hunt consists of 16 entirely free DLCs, that will be available for every gamer owning a copy of Wild Hunt, for Xbox One, PC, and PlayStation®4, and is applicable to all versions (digital or physical, standard or Collector’s).

pljuska i pljuvačka u lice svim drugim izdavačima... moraš biti čoban da ih piratiziraš...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Može li mi neko objasniti ko je ova pica sa desne strane ovog mudonje? Jel' se pojavljuje i u prethodna dva dijela? Kad bih se mogla izabrati umjesto ovog macho-man-a vrijedilo bi probati.

Ovako mi ne pada na pamet da gledam u pakšu ratnika dok mu plava kosica leluja na povjetarcu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 19:14 (SPY).

1 12 hvala 0
16 godina
SPY kaže...

Može li mi neko objasniti ko je ova pica sa desne strane ovog mudonje? Jel' se pojavljuje i u prethodna dva dijela? Kad bih se mogla izabrati umjesto ovog macho-man-a vrijedilo bi probati.

Ovako mi ne pada na pamet da gledam u pakšu ratnika dok mu plava kosica leluja na povjetarcu...

To bi trebala biti ova!  I traži nju prva 2 dijela!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 20:02 (Butcher).
15 godina
Rocinante2112 kaže...

pod B: zasto bi iko htio igrat ko zena. witcher je witcher ,geralt of rivia. Lik je badass,drugacije nejde.

Kao u W2, mozda neke mini uloga kak je bilo s roche i Iorweth borba ili hodanje s kraljem ili nekim drugim (nesjecam se) kako izaberes put. To je moje mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SPY kaže...

SPY kaže...
Rocinante2112 kaže...

onak A: ocito da je yennefer ,nema ko drugi bit.

pod B: zasto bi iko htio igrat ko zena. witcher je witcher ,geralt of rivia. Lik je badass,drugacije nejde.

Dječko šta mene boli q...c što je witcher ili ne znam neki drugi rpg... Tebi očito prijaju jaja da mlataraju ispred ekrana... Vjerovatno si čuo o ukusima štošta... To badass neću ni komentarisati.

Malo si promašio (promašila?) poantu. Iza igre The Witcher stoji cijela serija knjiga po kojima je rađen, nije lik bezveze takav kakav je. Eto, poljsko "šovinističko spisateljsko đubre" ga je zamislilo kao mačo princa i tu nema pomoći.

Nego, ima ondje Dragon age franšiza, tamo možeš igrat s kim hoćeš, štoviše možeš yebat kog hoćeš.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina

Gle radi se o tom da sam ja muško. A ovo je role playing game. Ako igram bilo kakav RP onda se želim moć poistovjetit s glavnim likom kojeg ja role playam. Dakle zelim se uzivit.

Nisam zensko nit znam kak zene razmisljaju i nemrem se ufurat jednostavno. Nekazem da ne postoje badass zene tu i tamo al to nije moja šolja čaja.

Its just whatever makes you more comfortable. A eto,meni je ugodno jer mi je poznato.

Also,imat dugu kosu i bradu ne škodi. Mozda je i zbog toga

17 godina
protjeran
Perki kaže...
SPY kaže...

SPY kaže...
Rocinante2112 kaže.

Nego, ima ondje Dragon age franšiza, tamo možeš igrat s kim hoćeš, štoviše možeš yebat kog hoćeš.

a i mozes biti heban odn. zguzen ako je  u tom smjeru osobni RP-ing

12 godina
Netko voli igrat kao muško, netko kao pičoka, netko se voli obući kao badass biker, netko potajno nosi haltere i grudnjak... Sto ljudi, dvjesto koljena
13 godina
Van_Blaster kaže...

a i mozes biti heban odn. zguzen ako je  u tom smjeru osobni RP-ing

Jep, tamo može svatko sa svakim, stvarno za svakoga ponešto. A za one najslobodoumnije, replay value Dragon agea je upravo ogroman.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
12 godina
skank666 kaže...
null kaže...

pljuska i pljuvačka u lice svim drugim izdavačima... moraš biti čoban da ih piratiziraš...

realno DLC je pljuska i pljuvacka u lice svim gejmerima kad ih usporedis sa expanzijama od prije 10 i vise godina..

to sto pod DLC spada da li ce geralt imati bradu ili ne, hoce li neka zenska biti u crnom ili plavom kostimu te hoces li imati jedan dodatan quest je smjesno 

rijec je o stvarima koje nikako ne pridonose samoj radnji i mehanici igre.. cisto mazanje ociju (sto je najjace, vjerojatno je rijec o contentu koji je trebao biti dio igre po izlasku)

i preoderao sam igru na gogu prije nekoliko mjeseci da ne bi ispalo da sam obican hater..

15 godina
Fanu kaže...

...

Zato dođe EE koji se može smatrati ko besplatna "mala" expanzija, tako da taj upgrade nadoknađuje sve te dlc-ove koji nisu potrebni ali su tu kao neka promocija marketinga, a i k tome su besplatni pa dal je bitno?

za DLC-ove i stare expanzije na kaj to liči znaju i kak bi se reklo i ptice na grani, ali prolazi što je zalosno.

16 godina
The Witcher 3

Gledajte ljudi, neke stvari su se mijenjale od 90ih kad su izlazile igre bez DLC-a koje sada spominjete. Vise ljudi radi na projektima, igre su kompleksnije, place su dosta isle gore...

Sa druge strane puno vise ljudi kupuje te proizvode, cijene igara su skocile sa 30 na 50 cak i 60$ odnosno € tu kod nas, pa stoga ti DLCovi sluze samo ko dodatna muznja para. Dokaz je Witcher koji, iako ga radi manji studio i dalje ima kvalitetu bilo koje AAA igre, cak kad se gledaju novi AAA naslovi rekao bih i koje koplje iznad, pogotovo u prici, ideji i atmosferi unutar same igre. Usporedite Witcher sa recimo Ryse, son of Rome, kojeg doduse hvalim radi nacina na koji je prica predstavljena, grafickom dijelu igre i glazbenoj pozadini, ali kvaliteta price ovdje i tamo je nebo i emlja.

Svi ovi DLCovi koje planiraju dat su samo dokaz da oni i dalje ne planiraju pustit Witcher serijal i da zele jos i tokom slijedece godine davat nam nesto zauzvra a i nagradjivat ljude koji ce se kasnije pridruzit serijalu.

Jedva cekam vidjet sto ce nam ovaj studio dat nakon Witchera! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...
null kaže...

A u PM. Zakon.

Definitivno kupujem uskoro. Svaka im čast.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ovo čudo moj zvijerkan neće moći gurati [2x3.0, 4GB RAM, HD4870 512MB] {#}

I sad bi ja triba dati 7 keka, krasno i prekrasno, kriminal! {#}

Najrađe bi renta PC na misec dana kad izađe. {#}

My PRECIOUS!!!!

2 10 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pa ovo iskreno ne razumijem... 6 godina stari komp imas i sto sad? Ljudima auto krepa za manje, mislim da je jednom u 6 godina u redu promijenit masinu, a ko ne moze nije sramota, ali ne treba se ni zalit previse. Da developeri razvijaju igre imajuci u vidu 6-8 godina stare konfiguracije nikada mi ne bi Crysis i slicne igre igrali. Ja sam isto prije mjesec dana novu kantu uzimo jer je stara vec stucala nakon 5 i pol godina, da ne velim da sam na pola graficku mijenjao.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ma sve je to super, ali današnje igre pogotovo FPS su jako loše, forsiraju Sci-Fi tematiku dok WWII su pre jeftine. {#}

I da bi bilo još gore izgleda da je ovaj Witcher zadnji i poslije prelaze na neki Punk-shit.

I na kraju bi ispalo da za jednu igru dajem 7 keka, najrađe bi renta PC ako toga ima negdi.

0 9 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ljudi, još manje od 3 meseca do izlaska, i šta mislite kakvi će zahtevi da budu? Dal će Intel i5 3570, 8 GB ram i GTX 970 moći to ispratiti na 30 FPS-a 1080p, naravno bez ubersamplinga ili kako se to već zove?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Stavia sam slanutak u vodu prije po sata. Pricekaj da odem do ducana po novi, i onda cu ti odgatat.

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
Comi123 kaže...

Ljudi, još manje od 3 meseca do izlaska, i šta mislite kakvi će zahtevi da budu? Dal će Intel i5 3570, 8 GB ram i GTX 970 moći to ispratiti na 30 FPS-a 1080p, naravno bez ubersamplinga ili kako se to već zove?

blesavog pitanja,s tom konfom bi 60 fps trebao imat,kakvih 30.

13 godina
odjavljen
Zajeb kaže...

Stavia sam slanutak u vodu prije po sata. Pricekaj da odem do ducana po novi, i onda cu ti odgatat.

Samo tebe sam čeko majstore. {#}

13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Comi123 kaže...

Daj Bože da si u pravu, mada sećaš se vremena kada je Witcher 2 izašao? Nije postojao PC koji ga je mogao vrteti na max. Witcher 3 izgleda još bolje od Witchera 2, još je open world "bez loadinga".

13 godina
Comi123 kaže...
Rocinante2112 kaže...
Comi123 kaže...

Daj Bože da si u pravu, mada sećaš se vremena kada je Witcher 2 izašao? Nije postojao PC koji ga je mogao vrteti na max. Witcher 3 izgleda još bolje od Witchera 2, još je open world "bez loadinga".

biće nekakvog loadinga po zonama garantiram.
al stvarno,s tom grafickom ,8gb rama i takvim procesorom nema sanse da nedobijes 60 fos na 1080. Pa dobra je to konfiguracija čovjece

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2014 15:30 (Rocinante2112).
16 godina
The Witcher 3

The Witcher 3 : Wild Hunt - Elder Blood Trailer

Btw.sjeca li se netko ovog trailer za Witcher 2 ?
Kakav glas lik ima,poput nekog terapeuta hehe
The Witcher : Official Enviroments Trailer
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 13:47 (doky01akablava).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Ja jedvo cekan da ova igra izađe {#} ali mi je zao sto cu morat igrat na low postavkama da dobijem nesto vise od 30 fps... :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
etino kaže...

Ja jedvo cekan da ova igra izađe {#} ali mi je zao sto cu morat igrat na low postavkama da dobijem nesto vise od 30 fps... :/

Ne mora znaciti,Witcher 2 je bila meni barem vrhunski optimizirana igra,na laptopu sam vukao skoro sve High postavke na 30 fps bez problema...

Nece podbaciti ni sa trojkom,moci ces ugodno igrati,nije to AC Unity :) 

16 godina
The Witcher 3

Ja sam na i7 920 i GTX 470 sa 6GB RAM na Witcher 2 na medium igrao 18-35 fps (uglavnom prihvatljivo), te u biti tek sada u ponovom prijelazu gustam u igri. Sumnjam da ce trojka koja je open world (Witcher 2 je vise-manje set uzih ili sirih tunela koji su ispresjecani) biti hardverski nezahtjevna - pogotovo sto su se odmah u startu ogradili od (starijih) konzola.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

ja si vec pikiram veci monitor, a mozda i jos jednu grafu u cf cisto da mi suze radosnice poteku kad ga upalim prvi put {#}

a onda jedno 2-3 tjedna prije izlaska krece potpuni prelazak od jedinice do trice. veselim se ko malo dijete, ogromni sam fan witchera i cd projekta, smatram da zasluzuju svaku kunu svojim nacinom poslovanja i odnosom prema igracima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina

iskreno ne ljutim se na njih, vise bi po*izdio da izdaju poluproizvod tipa unity. mozda mrvicu neozbiljno od njih sto se igraju s tim datumom toliko ali ocito ekipa zeli nastavit gradit svoju reputaciju u pozitivnom smjeru.

jos jedna stvar koja igra veliku ulogu je i zasicenje igrama od 1. - 3. mjeseca. izlazi GTA V za PC, dying light, H1Z1 itd.  kad se izigraju navedeni naslovi do petog mjeseca, witcher ce dobit pozornost koju zasluzuje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice