- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

znam sam kome treba šupće namazati, ali volim auto oil i jump in shalow watter!
Ono kad besplatni DLC ekspanzija dobije best rpg of the year award!
Pa ekspanzije su meni neusporedivo bolje od "golog" Witchera. Jos da su nekako postigli da je fight tezi i da trazi skill...
Može jedna preporuka ekipa... da li igrati sa tipkovnicom i mišom ili sa gamepadom? Tnx
7 | Gamepad |
---|---|
27 | Mouse&Keyboard |
jebemtiwičeraisvesvece uuuuuuuuuuuuuuuuu kako sam ljut
došao sam do pred kraj igre i krenuo rješavati zaostale misije, jedna od njih ona gwent turnir
sve uredno dobijem u kartama i na koncu ono govno od napuhanog vilenjaka me prebije ko mačku nebrojeno puta zaredom
priznajem, uopće mi se ne sviđa faking šaketanje u igri, nisam skužio baš ništa, niti kako udariti jako, znam jedino blok postaviti
dosad bi brzim šaketanjem pritisnuo svakog protivnika u neki kut i nisam mu dao disati, dosad je to palilo, no ovaj mulac me svaki put stuna i ubije
obično kad dođem do ovakve situacije u igrama bez ikakve grižnje savjesti ide unistall, ali ovdje mi je stvarno žao to napraviti
jel ima koja dobra duša za objasnit mehaniku borbe i kako nakantat ovog napuhanca
igram s mišem i tipkovnicom i uopće ne kužim mehaniku
heeeeelp
Kad te ide napast, counter, 2 puta opalis, maknes se, krene te napast, counter, 2 puta opali, makni se, repeat.
došao sam do pred kraj igre i krenuo rješavati zaostale misije, jedna od njih ona gwent turnir
sve uredno dobijem u kartama i na koncu ono govno od napuhanog vilenjaka me prebije ko mačku nebrojeno puta zaredom
priznajem, uopće mi se ne sviđa faking šaketanje u igri, nisam skužio baš ništa, niti kako udariti jako, znam jedino blok postaviti
dosad bi brzim šaketanjem pritisnuo svakog protivnika u neki kut i nisam mu dao disati, dosad je to palilo, no ovaj mulac me svaki put stuna i ubije
obično kad dođem do ovakve situacije u igrama bez ikakve grižnje savjesti ide unistall, ali ovdje mi je stvarno žao to napraviti
jel ima koja dobra duša za objasnit mehaniku borbe i kako nakantat ovog napuhanca
heeeeelp
Ovo sto zajeb kaze uglavnom radi. Al imas muckih provokatora na vecim levelima kad te napadnu ne stignes counter uvijek. Ono kad samo ispruzi ruku ako si mu blizu. Po meni najbolja ti je taktika stalno plesat oko njega sa alt i smjer u kojem zelis pa kad vidis da ti se krene priblizavat izmaknes se i onda ce on udarit u prazno i tad ti nastupas. Probaj se prvo samo izmicat pa vidi kako i kad napada. Osobno sam volio izmicat se sa alt i naprijed znaci u njega tocno (znam da ti se cini kao da nema smisla ali probaj). Mislim da ga dvaput mozes udarit. I onda opet cekas priliku. Eto sad imas dvije taktike pa eksperimentiraj. I nemoj brisat igru zbog glupog fistfighta molim te.
Sta ce rec tek za zadnjeg bosa u Blood and Wine :D
Haha. Bome je i mene nasekiro kad sam prvi put prelazio igru. Al zato sam u drugom prolazu bio spreman za njega.
heeeeelp
Fist of Fury?
heeeeelp
Ovo sto zajeb kaze uglavnom radi. Al imas muckih provokatora na vecim levelima kad te napadnu ne stignes counter uvijek. Ono kad samo ispruzi ruku ako si mu blizu. Po meni najbolja ti je taktika stalno plesat oko njega sa alt i smjer u kojem zelis pa kad vidis da ti se krene priblizavat izmaknes se i onda ce on udarit u prazno i tad ti nastupas. Probaj se prvo samo izmicat pa vidi kako i kad napada. Osobno sam volio izmicat se sa alt i naprijed znaci u njega tocno (znam da ti se cini kao da nema smisla ali probaj). Mislim da ga dvaput mozes udarit. I onda opet cekas priliku. Eto sad imas dvije taktike pa eksperimentiraj. I nemoj brisat igru zbog glupog fistfighta molim te.
Mislim da kod Tailora to ne pali, ako se izmičeš često te zahvati udarcem, samo block, pa dva udarca i povlačenje pa opet tako. Serija brzih udaraca ne pomaže.
evo uploadam video kako sam ga ja pobijedio, bilo je malo greški u koracima gdje me je neočekivano zahvatio, ali to je ta taktika.
Nešto su ove noonwraith jake ili sam ja slab?
Imate kakvih savjeta protiv njih?
I protiv onih dead drownera sam isto tako slab.
Nešto su ove noonwraith jake ili sam ja slab?
Imate kakvih savjeta protiv njih?
I protiv onih dead drownera sam isto tako slab.
Jake su, kada se boriš protiv Spectera aka noonwraith koristi Moon Dust da im spriječiš magične moći, zatim Specter Oil za veći damage i Yrden sign da ih usporiš.
Shield pod obavezno.
Za drownere obična taktika, brzi su, izmicanje, Igni sign je koristan, također i stun, koristi silver mač, povećaj mu dmg sa necrophage oil.
Nešto se i ne sjećam toga, izgleda da nije težak fight čim ga se ne sjećam, mada nisam igrao igru pola godine tako da zaboravi se.
Ma bilo je svakakvih. Uglavnom ja sam mu pricao za ovaj video sto sam ja stavio. Kad zamahne recimo na 0:28 onda sam isao alt i ravno u njega (da mu prodjem ispod ruke ajmo tako rec). Mislim da je to prolazilo. A mislim da nije bio nesto tezak fight. Nije bio bas ni najlaksi, ali nije bio ni tezak.
Jedini potencijalni problem u tom fightu je skuzit kako izbjec sismise koji su one-shot kill. Cim sam to skuzio u slijedecem pokusaju je pao, deathmarch naravno...
zahvaljujem na odgovorima, pogledat ću video i probat po vašim savjetima kad uhvatim vremena
jbga, šaketanje mi od početka nije bilo zanimljivo i nisam vježbao ništa, nego sam čistom silom bezumnog kliketanja dosad prolazio
vidim po komentarima da ima tih zajebanih i kasnije, očito nema druge nego naučiti taj dio koji mi nije napet ni malo
Jedini potencijalni problem u tom fightu je skuzit kako izbjec sismise koji su one-shot kill. Cim sam to skuzio u slijedecem pokusaju je pao, deathmarch naravno...
Govorimo o fist fightu.
Govorimo o fist fightu.
I ja sam isto mislio da govoris o ovome sto ansha prica. xD Sad sam se sjetio koji je na kraju fist fighta u blood and wine-u. Bit ce mu zanimljivo. xD
Govorimo o fist fightu.
A meni je svaki fist fight isti, jedino kad bude 3 na 1 u malom prostoru zna bit malo zeznuto al nista posebno..
Ma nisam ja nikakav profic nego borbe u Witcheru ne traze nikakav skill, samo trebas znat par stvari i onda to primjenjujes u beskonacno.
Picajzla evo video možda ti pomogne
kolega, zahvaljujem još jednom
trebalo mi je nekoliko puta, ali sam barem bio sve bliži da ga skinem i na koncu sam uspio
sad ću malo odmoriti od tog fistfight sranja i onda idem probati skinuti onoga tailora, jer na njemu sam tek zapeo koristeći taktiku brzog šaketanja glupog klikanja po lm
Haha baš juce se borija s njim...kolko sam puta umra dok ga nisam sredija..igram na hard ili kako se tu zove,a ona very hard ili death march sam igra samo wild hunt i to zadnju trecinu jer mi je bila igra pocela bit malo lagana(volim igru kad mogu lako umrit..sta ces).
Napokon danas zavrsen i zadnji dlc blood and wine i mogu reci nakon ovih 150 sati mi je jedan od najbolji ako ne i najbolji zapadnjacki rpg(kad sam bija mlađi prije desetak godina sam obožava a i sad ih volim JRPG)....neman sad vrimena da ju ponovo prođem jer me cekaju druge igre ali virujem da cu se za pola il godinu vratit ovoj igri da prođem u new game +..proša sam sve sideqouestove ma sve i iskreno jako mi žal što je doša kraj i još sam sam svojim odabirima(nisam gleda prohode) svaki put dobija najbolji kraj.Stvarno bi htio pošto volim knjige citati da nabavim knjige na našem jeziku koje je ovaj poljak napisao..njegov svijet mi je nešto puno bolje od Gospodara prstenova ili igre prijestolja i virujen da knjige cak i mogu biti bolje nego igra,svaka cast cd projektu što je napravija ovaj serijal igara koji je za svakog ko voli srednjovijekovnu fantaziju :)
p.s.ali falim ovu igru što od mene se rijeko cuje :)
Slusaj knjige na engleskom. Meni sama pomisao da ce nesto bit prevedeno na hrvatski povisi tlak.
http://audiobookbay.me/audio-books/the-witcher-audiobook-collection-2015-english-andrzej-sapkowski/
Ja pak ne volim audiobookove jer tekst čitam X puta brže od audia,
a i ne ovisim o vokalnoj interpretaciji pročitanog.
Što se prijevoda tiče, zašto ti skače tlak?
Slažem se da ima svakakvih prijevoda no najčešće su zadovoljavajući.
Dobro je dok imamo išta za čitati, jer kako vidim trenutna generacija teenagera ne čita skoro niš osim
poruka na mobitelima. A i tu polako prestaje čitanje - sve više ih snima audio poruke...