The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ništa ne bude.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: The Witcher 3
Praetorian1 kaže...
HowYesN0 kaže...
Wayto XD kaže...

Witcher 3 sinoc napokon zavrsija i jos dobija najbolji zavrsetak,super...sada instalirat Hearts of stone :)
Zanima me mogu li samo nastavit igrat dlc da ne pocinjem sve iz pocetka?..usput lv sam 37

prošao si igru i onda igraš Hearts of Stone? Ja idem suprotno, tek sam na Final Preparation, i rješavam HoS.

kad budem gotov sa HoS, idem dovršit ostatak glavne igre i onda ma Blood and Wine.

Mislim da sam trebao Hos igrati prije nego je Vesemir ubijen, da vidim što bude sa Countess Mignole.

DaJ koristi jebeni spojler kretenu, ima nas hrpa koja nije ovu ogromnu igru presla..

Igra je vani godinu i pol.  

Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina

Pa do kad ćemo paziti na spoilere? Ajde tjedan-dva nakon izlaska igre. Ajde mjesec ili dva. Ali godinu i pol? Pa imao si dosta vremena da ju pređeš, a i ne možeš mi reći da u godinu i pol surfanja internetom nisi naletio na neki witcher 3 spoiler. 

Btw, Dumbledore umire, isto kao i Han Solo. A Bruce Willis je mrtav od samog početka filma. 

Moj PC  
2 9 hvala 0
12 godina
Evo ja je trenutno prvi put prolazim i bilo bi ok da se pripazi na spojlere, makar ne znaci da cu se sad ubit od muke
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ma Heart of stone je ionako izasa vise od pola godine nakon Wild hunta tako da je logicno da se igra nakon sto si glavnu pricu prosao ali more se vijerovatno i tako kako ti igras.....realno nece i nekih problema ali meni je drago samo što cu jos ovu igru igrat i nove dijelove genijalne price viditi :)

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ova igra će mi zauvijek ostat trn u oku. Prelijepa grafika, toliko sam je čekao igrati, krenem je igrati ono pentagrami (sotonistički znakovi) u prvoj sceni na onoj ženskoj nekoj. Iman neke principe sa kojima se ne zajebajem iskreno govoreći.

Šteta, ne volim kad mi vjerske stvari mišaju u igricama.

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

0 22 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Ova igra će mi zauvijek ostat trn u oku. Prelijepa grafika, toliko sam je čekao igrati, krenem je igrati ono pentagrami (sotonistički znakovi) u prvoj sceni na onoj ženskoj nekoj. Iman neke principe sa kojima se ne zajebajem iskreno govoreći.

15 godina
The Witcher 3

ajoj, ajavoj

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

mislim da u bronwnovim knjigama je objašnjeno da ti znakovi nemaju nikakve veze sa sotonizmom , samo ih je crkva naknadno bila sotonozirala ... pa eto sad se mozes vratit igri :P

14 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

Ako ih ne voliš u igrama, kako se ne ubiješ u stvarnom životu gdje ih je pun k. oko nas.

12 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
Neznalica121212 kaže...

mislim da u bronwnovim knjigama je objašnjeno da ti znakovi nemaju nikakve veze sa sotonizmom , samo ih je crkva naknadno bila sotonozirala ... pa eto sad se mozes vratit igri :P

Nemoj me krivo shvatiti ali to je totalna glupost.

Zajeb kaže...
Neznalica121212 kaže...

Ako ih ne voliš u igrama, kako se ne ubiješ u stvarnom životu gdje ih je pun k. oko nas.

Fokusiran se na križ.

Nemojmo o vjeri ekipa ta tema uvijek zavadi. Samo sam rekao otvoreno.

Igra ima prelijepu grafiku.

17 godina
The Witcher 3

Mani se ćorava posla!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Neznalica121212 kaže...

Svih vrsta demona u witcheru a ti si zapeo na zvijezdu (koja nije pentagram btw) na Yenefer... I ne, pentagram nije nužno poveziv samo sa sotonizmom.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Pentagram

Ostavi se ćorava posla i odigraj igricu jer je ovo jedan od najboljih serijala u gejmingu uopće.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
Neznalica121212 kaže...

a moj sinko...

It's not who you are, it's who you know.
16 godina
skank666 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Svih vrsta demona u witcheru a ti si zapeo na zvijezdu (koja nije pentagram btw) na Yenefer... I ne, pentagram nije nužno poveziv samo sa sotonizmom.

Ostavi se ćorava posla i odigraj igricu jer je ovo jedan od najboljih serijala u gejmingu uopće.

Đizs, on kraj takve p*** gleda njenu ogrlicu ili što je to već... 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
The Witcher 3

bogtejeba sad tek vidim tu ogrlicu idem doma obrist i formatirat disk, ne vjerujem da imama sotone na računalu. molite se za moju dušu

Dirty dosen
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Samo ću ovo ostaviti ovdje...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
24 0 hvala 0
9 godina
Pislje kaže...

bogtejeba sad tek vidim tu ogrlicu idem doma obrist i formatirat disk, ne vjerujem da imama sotone na računalu. molite se za moju dušu

Nedovoljno, trebaš cijeli komp odnijeti popu da ga poprska svetom vodicom

12 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Neznalica121212 kaže...

Prijatelju, citiram ovo što si linkao.

"...U kršćanstvu se koristio i tumačio kao simbol pet Isusovih rana, zbog čega se isprva koristio kao talisman za tjeranje "đavolskih sila", dok se u engleskoj tradiciji tumačio kao simbol pet kršćanskih otajstava (navještenje, rođenje, uskrsnuće, Kristovo uzašašće i Marijino uznesenje).

Obrnuti pentagram je sotonistički simbol, koji je prvi uveo Eliphas Levi (1810.-1875.) kao razlikovni prikaz u odnosu na uspravni pentagram. Za sotoniste je to simbol palih anđela, neposlušnosti i pobune protiv Boga.[7]  "

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

I kakve veze taj medaljoncic ima s krščanstvom i bogom ?

Niti u igri ima krščanstva ( iako tehnički ima puno zatucanih ljudi koji mogu bit u prenesenom smislu krščani ) tako da ogrlica ne predstavlja sotonizam, nego je simbol za magiju. Skoro sve "čarobnice" u igri ga koriste za magiju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Neznalica121212 kaže...

Obrnuti pentagram je sotonistički simbol...

odigraj igru, naguzi tetu i dok je budeš guzio u igrici, pentagram će se okrenuti (jer će teta biti na leđima) i dobit ćeš onaj ispravni

shvati to kao jednu od misija i sve će biti ok

16 godina
odjavljen

Je, krivo sam pročitao. Moj bed. Sorry

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
12 godina
The Witcher 3

Ljudi upomoc...Nigdje nemogu naci rjesenje.Poceo sam igrati igru i na onom djelu gdje vjezbam sa onim seronjom,trazi od mene da mjenjam one magije.Ali nakon prvog mjenjanja trazi da iskoristim drugi i jednostavno ne reagira.Geralt mi ne zeli zamjeniti napad.Sta da radim?Mislim vec odmah na pocetku nekakvi problemi...WTF!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Ljudi upomoc...Nigdje nemogu naci rjesenje.Poceo sam igrati igru i na onom djelu gdje vjezbam sa onim seronjom,trazi od mene da mjenjam one magije.Ali nakon prvog mjenjanja trazi da iskoristim drugi i jednostavno ne reagira.Geralt mi ne zeli zamjeniti napad.Sta da radim?Mislim vec odmah na pocetku nekakvi problemi...WTF!!!

ufff davno je to bilo kad sam prelazio turtorial... koliko se sjecam vesemir govori koji sign trebas koristit. signovi se mjenjaju ili sa middle mouse button (scroll) ili se otvori quick menu sa q. moze i sa brojkama od 3 pa nadalje.

It's not who you are, it's who you know.
12 godina

A nis.Probat cu.A taj quick menu je u opcijama ili...?

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Za sve one koji imaju W3 i season pass na galaxiju, dobit cete i zasebnu GOTY verziju igre.

https://www.gog.com/news/upgrade_to_the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Dobio mail u 19h, pogledo na Galaxy i GOTY je u library-u :), 

stvarno lijepo od njih, opet nikakvo iznenađenje poznavajući CDPR :) 

A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.
9 godina
Skida se GOTY izdanje na GOG-u. Super je da su svi patchevi, DLC-ovi i ekspanzije zapakirani u jednu instalaciju.

1 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

jesu li save - game kompatibilni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ono kad besplatni DLC  ekspanzija dobije best rpg of the year award! 

http://thegameawards.com/nominees/

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 10:32 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice