The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
The Witcher 3

I nema ti nekg smisla farmat gold za t kupit jer je igra debelo prelagana i na deathmarch, ja nisam koristio ni ulja ni decoctione a i taj runewright nema nista posebno korisno..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Te runhe su zak..ac. Platija i nikad napravija ni jednu. Jedino sta vridi je sta lik ima drugacije gemove pa u njega kupis. Kako tako malo love imas?

Ja san ima oko 180k kad san njemu dava golde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

ne bih se slozio da rune nista ne valjaju. ako nista drugo za armor ima nekoliko dobrih kao sto su deflection i 3 rune koje mijenjaju da li je armor heavy, medium ili light

sto se tice oruzja tu su malo napravili problem jer moras imat dvije iste na dva maca. zato ja na oba stavim severance (povecava whirl range) i za moj playstyle to je savrseno.

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
protjeran
The Witcher 3

Poanta je da u Witcheru nema smisla min/max-anje i fino podesavanje lika jer borba nije nikakav izazov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Poanta je da u Witcheru nema smisla min/max-anje i fino podesavanje lika jer borba nije nikakav izazov.

ja igram na death march sa enemy scaling pa mi je izazov u smislu da mi se ne da svako malo umirat...

10 godina
Zajeb kaže...

Te runhe su zak..ac. Platija i nikad napravija ni jednu. Jedino sta vridi je sta lik ima drugacije gemove pa u njega kupis. Kako tako malo love imas?

Ja san ima oko 180k kad san njemu dava golde.

pa stvarno ne znam, dakle završio sam base game i sad igram hos, imam dosta onih zlatnih srebrnih i svakakvih prstenja ogrlica i onih bisera i šta ti ja znam, nisam to još prodavao, i dosta mačeva i armora imam u stashu a i ostalo mi je još onih upitnika po Skelligama. na kraju sam dao tom tipu sve novce, dakle 30k crownsa, sad imam oko 20k

s druge strane nisam baš štedio novce, možda je i do toga, često sam znao kupiti alchemy substance a nekad i za craftanje, iako rjeđe. doveo sam sva 4 seta witcher geara na mastercrafted, ni to nije bilo jeftino

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

da, ali opet ponavljam, farmanje coinsa na death march je najlakse i uvijek ces imati coinsa! upalis enemy scalling i na jedan bandit fajt lako zaradis 2k coinsa. Kad dodjes na BaW i rjesavas Hanse farmanje love je too easy

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

treasure hunt questovi ne donose xp jel tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

treasure hunt questovi ne donose xp jel tako?

mislim da ne a i da donesu xp kolicina je zanemarivo mala

10 godina
The Witcher 3

nakon questa sa borsodi aukcijskom kućom, može li se tamo doći i kupovati/prodavati? na završetku questa mi je jedan lik (neću spoilat ako netko nije još prešao) rekao da navratim i donesem ako imam nekih vrijednih stvari za prodati, i nekoliko sam puta došao i uvijek su vrata zaključana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

nakon questa sa borsodi aukcijskom kućom, može li se tamo doći i kupovati/prodavati? na završetku questa mi je jedan lik (neću spoilat ako netko nije još prešao) rekao da navratim i donesem ako imam nekih vrijednih stvari za prodati, i nekoliko sam puta došao i uvijek su vrata zaključana

moras ic dole kod njega di je secret exit

10 godina
Obi Wan kaže...
Cansee kaže...

moras ic dole kod njega di je secret exit

tamo odakle smo izašli iz sefa?

17 godina

yep

9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

nadam se da si kupio cijel Viper set :)

artuditu
17 godina
The Witcher 3

Malo po pitanju grafike....

Vani je STML 3.1; mod koji kopira art koji je bio viđen na E3 2014 traileru prije downgradea...

Neke bitne stavke iz moda:

- completely removed the projector behind geralt

- revamped vegetation translucency/lighting now coloring depending on Tod like vanilla

- imported cirrus layer clouds from B&W

- implemented anamorphic lensflare for the sun ( in certain Tod ) and firelight sources

- fixed AO in shadowed areas
- increased AO in general
- reduced geralt reflection in certain situation to prevent him from glowing

Par slika koje sam okinuo, (sve osim u močvari su slikane oko podne)

ja još imam 30 ostalih modova plus ini tvikanje...

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

SLIKA4

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
flpmyslf kaže...
Cansee kaže...

sve kupio, tj. armor kupio a mačeve pronašao, i pokupovao sve na aukciji, uopće mi to nije bio plan na početku, al kad sam vidio šta nude, profesorove naočale sad stalno nosim :D

sad igram blood and wine, i sad me stalno muči xp, bojim se riješavati questove i POI koji su viši lvl, rješavam prvo što niže levele da dobijem što više xpa, al ne znam jel imam razloga za brigu, sada sam na 41 lvlu a igram blood and wine možda 2 sata. ako sam lvl 41 a riješim quest 43. lvl, jel dobijem više xpa nego što bi dobio da sam lvl 44 i riješim quest 43lvl?

15 godina
protjeran
The Witcher 3

Meni je to sta pise lvl. questovima nesto sta mi totalno ubija gust igranja. Pa nismo totalni debili da ne skuzimo jel neki quest iznad nasih mogucnosti ili ne, pogotovo sta i protivnicima pise lvl iznad glave 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ansha kaže...

Meni bi gust igranja ubilo to da pređem pola mape da rijesim neki quest, a kad dodjem tamo tek onda vidim da su likovi 15 lvl-a iznad mene.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...
flpmyslf kaže...
Cansee kaže...

sve kupio, tj. armor kupio a mačeve pronašao, i pokupovao sve na aukciji, uopće mi to nije bio plan na početku, al kad sam vidio šta nude, profesorove naočale sad stalno nosim :D

sad igram blood and wine, i sad me stalno muči xp, bojim se riješavati questove i POI koji su viši lvl, rješavam prvo što niže levele da dobijem što više xpa, al ne znam jel imam razloga za brigu, sada sam na 41 lvlu a igram blood and wine možda 2 sata. ako sam lvl 41 a riješim quest 43. lvl, jel dobijem više xpa nego što bi dobio da sam lvl 44 i riješim quest 43lvl?

igras na death march? Ako da, onda pripazi da ne igras preveliki lvl quest za razliku od tvog Geralta. Ako ides rjesavat Hense, mozes rjesit skoro sve, al dosta toga zavisi i o tvom gameplayu i donekle do monsteru na pojedinom lvl-u. Kaj se tice bas main quest-a tu pratis flow, tak da nemres zalutat na lvl 50 sa lvl 45?! Ako igras death march i enemy scaling onda te mogu one-hitat pa ti moze killat mood. Znam da kad rjesavas nekih zaostali lvl koji je recimo 20, a ti si 40 da dobije onak 20-50 xp-a, al mislim da bez obzira na lvl koji jesi quest nosi isti xp, ne sjecam se vise tocno, nisam dugo igrao

artuditu
15 godina
protjeran
Reichz kaže...
ansha kaže...

Meni bi gust igranja ubilo to da pređem pola mape da rijesim neki quest, a kad dodjem tamo tek onda vidim da su likovi 15 lvl-a iznad mene.

E pa to je pravi rpg, to su najljepsi trenutci, kad te negdje razbiju pa se vratis po osvetu nakon 20h igranja.

Ovo je tesko poglupljivanje. Witcher 3 je vise akcijska igra nego rpg, a opet ko akcijska igra suxa jer ne trazi nikakav skill u borbama...

17 godina

jeste vi ljudi mozda culi za enemy scaling?

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

To je druga tragedija u modernim "rpg"-ovima i ne rijesava spomenuti problem..

17 godina
ansha kaže...
Obi Wan kaže...

molim elaboraciju izjave

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
ansha kaže...
Obi Wan kaže...

molim elaboraciju izjave

Pa totalni idiotizam, opet je svijet umjetan i nerealan, a i opet ti pise lvl questova. Da ne kazem da me lvl 7 wraith udarao jace nego lvl 50 wraith kad sam bio cca lvl 45... 

17 godina

meni je emeny scaling predobar (dakle ovaj kakav je u witcheru, a ne generalni). puno mi je napetija kad znam da moram pazit gdje idem, bez obzira u kojem se dijelu mape nalazim. a ne sad dodem tipa u velen otvarati chestove ili ne znam sta pa se samo prosetam. to je meni nerealno. svaki trenutak mora bit opasan, pogotovo kad me kakva bestija zaskoci

12 godina
The Witcher 3

upravo sam završio igru, zadnji moment sa ciri pod drvetom iznad vinograda, ostalo par misija sa šaketanjem koje mi ionako nije gušt

uh, kakva igretina, šteta što ne volim igrat iznova igre dok ne prođe bar nekoliko godina od zadnjeg prohoda

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

pošto za grandmaster witcher gear nije potreban mastercrafted witcher gear, kontam da bi to onda mogao prodati? dakle sva 4 mastercrafted witcher seta, nije da će mi za nešto trebati jel tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cansee kaže...

pošto za grandmaster witcher gear nije potreban mastercrafted witcher gear, kontam da bi to onda mogao prodati? dakle sva 4 mastercrafted witcher seta, nije da će mi za nešto trebati jel tako?

Kako nije? Ne sjecam se toga..

12 godina
Potrebno je, ja sam koristio feline armor i trebala mi je mastercrafted za zadnji upgrejd

Vjerojatno ne treba za onaj manticore jer ga i nema ranije, nisam siguran
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
picajzla0707 kaže...
Potrebno je, ja sam koristio feline armor i trebala mi je mastercrafted za zadnji upgrejd

Vjerojatno ne treba za onaj manticore jer ga i nema ranije, nisam siguran

za grandmaster wolf mi nije trebao mastercrafted wolf, stoposto, evo sad sam provjerio još jednom, možda treba za feline ili neki drugi

problem je što trebaju neke komponente kojih nije bilo dosada, pa to sad treba pronalaziti ili kupovati a dosta su skupe

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice