The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: The Witcher 3
Zajeb kaže...

Slusaj knjige na engleskom. Meni sama pomisao da ce nesto bit prevedeno na hrvatski povisi tlak.

http://audiobookbay.me/audio-books/the-witcher-audiobook-collection-2015-english-andrzej-sapkowski/

Lol, pa original je na ceskom, sta je slavenski jezik tako da je prirodniji prevod na hrvatski nego na engleski...

13 godina
ansha kaže...
Zajeb kaže...

Slusaj knjige na engleskom. Meni sama pomisao da ce nesto bit prevedeno na hrvatski povisi tlak.

http://audiobookbay.me/audio-books/the-witcher-audiobook-collection-2015-english-andrzej-sapkowski/

Lol, pa original je na ceskom, sta je slavenski jezik tako da je prirodniji prevod na hrvatski nego na engleski...

Pa da to je potpuna istina,puno bi bolje pasa hrvatski nego engleski...pa cak su i razna cudovista iz slavenski legendi a ne neki zapadnjacki gluposti.

14 godina
neaktivan
ansha kaže...
Zajeb kaže...

Original je na Poljskom.

Bolje mi zvuci engleski nego bilo koji slavenski jezik. Ista stvar kao i windowsi tj prozori.

8 godina
protjeran
Zajeb kaže...
ansha kaže...
Zajeb kaže...

Original je na Poljskom.

Bolje mi zvuci engleski nego bilo koji slavenski jezik. Ista stvar kao i windowsi tj prozori.

Idi skoci kroz windows.

...
16 godina

E sad si ga za*ro! Baš si našao sa čime uspoređivat. Evo ti minus!
Windowse (i Office) su na HR prevodili nadripravoHRpisci dok se knjige ipak prevode
sa puno više "senzibiliteta". Uostalom vjerojatno bi to i sam znao da više čitaš.

14 godina
neaktivan
Krx kaže...

E sad si ga za*ro! Baš si našao sa čime uspoređivat. Evo ti minus!
Windowse (i Office) su na HR prevodili nadripravoHRpisci dok se knjige ipak prevode
sa puno više "senzibiliteta". Uostalom vjerojatno bi to i sam znao da više čitaš.

Moga ih je i J.R Martin i Tolken i Rowling skupa s Kušanom, Brlic-Mazuranic i Ujevicem prevodit opet nikad nebi koristija software niti cita knjige tipa Witcher s hrvatskim jezikom.

9 godina
Knjige se prevode s puno više senzibiliteta?

Jel to ono kada prevode Hobbita pa napišu Thorin "HRASTOŠTIT"

Ja isto hrvatski prijevod ne preferiram, puno mi je prirodniji engleski jezik.
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nije li glupo raspravljati kako tko doživljava pojedini jezik?

Engleski jezik je razvijeniji i ima neusporedivo više riječi dok se HJ još razvija i zna biti ponekad nespretan, ali nije baš tako loš.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Glumačka postava za Witcher 3

http://imgur.com/topic/Gaming/Te4VS

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
boxer kaže...

Puno mi je bolja ona sa Madsom... Ovo mi je nekako mlako

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
skank666 kaže...
boxer kaže...

Puno mi je bolja ona sa Madsom... Ovo mi je nekako mlako

Mads Mikkelsen? 

Josh Holloway (Sawyer iz Losta) se ubio za ulogu Geralta.  

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
odjavljen

Jedino je Red Baron isti na obje liste.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
protjeran
The Witcher 3

Obje liste su odlične, ali blaga prednost prvoj zbog sisa Christine Hendricks

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Bilo bi odlično kada bi HBO uzeo Witchera i napravio seriju...

Sudeći po GoTu mislim da su najkompetentniji da prenesu doživljaj i potpunu atmosferu po svim aspektima iz Witchera. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 10:47 (boxer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

Obje liste su odlične, ali blaga prednost prvoj zbog sisa Christine Hendricks

Ovako nekako 

GIF

17 godina
protjeran
The Witcher 3

Njam, Triss inače ima veće sise od Yennefer ali je ova bitch pa je napetija. Prokleti bili CD Projectovi što nam niste omogućili threesome.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
Yennefer je razmažena princeza a Triss je skriveni psycho.

Shani je najnormalnija u glavi a po izgledu i atributima joj ništa ne fali.

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Meni je glumica  Rhona Mitra najsličnija Yennefer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

imam dva pitanja za base game, dakle bez ekspanzija

prvo je za witcher gear, sva četiri seta sam doveo na mastercrafted (koliko sam shvatio ima još grandmaster u blood and wineu) i sad sam primjetio da svi imaju jednaku vrijednost napada odnosno obrane, dakle ursine armor ima obranu 205 kao i feline armor što mi baš nema neke logike pošto je prvi heavy armor a drugi light armor, jel to tako treba biti?

drugo je za decoctions, jedino nisam napravio succubus i dopler decoction, pošto ih nisam htio ubiti tokom igre, jel ima neki način da ih napravim bez ubijanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

drugo je za decoctions, jedino nisam napravio succubus i dopler decoction, pošto ih nisam htio ubiti tokom igre, jel ima neki način da ih napravim bez ubijanja?

Nisam ih ubio ni ja i nisam uspio napraviti u osnovnoj igri. Možda ima način u dodacima ali nisam igrao.

Ako nema ostaje opcija new game i odradiš ih sljedeći puta.

17 godina
The Witcher 3

oj!

Poceo sam nedavno igrati witcher 3 i tek sam presao u velen pa me zanima, posto sam procitao da bi trebalo prvo odigrati hos prije wild hunta, da li da sada odigram ili da cekam jos jedno vrijeme, kada preporucujete itd.

Takoder sto se opreme tice, da li kupujete opremu, pravite ili ostavljate ono sto nadete?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
goodye kaže...

oj!

Poceo sam nedavno igrati witcher 3 i tek sam presao u velen pa me zanima, posto sam procitao da bi trebalo prvo odigrati hos prije wild hunta, da li da sada odigram ili da cekam jos jedno vrijeme, kada preporucujete itd.

Takoder sto se opreme tice, da li kupujete opremu, pravite ili ostavljate ono sto nadete?

Od opreme nikad nista nisam kupio i na pocetku igre sam stavljao ono sta sam nasao, a kasnije sam si pravio... Inace sam uvijek tezio imat sav witcher gear

I am over 9000!!!
10 godina
goodye kaže...

oj!

nisam još sve prešao, ali su mi na ovoj temi neki ljudi koji stvarno znaju o witcheru rekli da prvo pređem osnovnu igru, dakle wild hunt, pa onda tek hearts of stone i onda blood and wine

10 godina
The Witcher 3

jel se isplati dati onom runewriteru u hos tolike novce da može raditi te rune? dao sam mu 5000, sada bi kao trebao još 10 000, a ne bi bašp ni davao ako će biti nešto bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cansee kaže...

jel se isplati dati onom runewriteru u hos tolike novce da može raditi te rune? dao sam mu 5000, sada bi kao trebao još 10 000, a ne bi bašp ni davao ako će biti nešto bezveze

I onda ce ti tražit 15 000. Ako baš nemaš novaca radije si čuvaj za grandmaster gear kasnije jer su neki dijelovi dosta skupi čak i ako detaljno prelaziš igru i sve živo skupljaš. 2 ili 3 rune su vrijedne spomena koliko se sjećam, ali definitivno možeš bez toga.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
10 godina
inri kaže...
Cansee kaže...

I onda ce ti tražit 15 000. Ako baš nemaš novaca radije si čuvaj za grandmaster gear kasnije jer su neki dijelovi dosta skupi čak i ako detaljno prelaziš igru i sve živo skupljaš. 2 ili 3 rune su vrijedne spomena koliko se sjećam, ali definitivno možeš bez toga.

ako mu dam 25k, onda mi ostaje 6-7k, valjda ću uspjet nakupit još love? tko daje najbolje cijene za mačeve i oklope, jel se zna možda?

14 godina
Cansee kaže...
inri kaže...
Cansee kaže...

ako mu dam 25k, onda mi ostaje 6-7k, valjda ću uspjet nakupit još love? tko daje najbolje cijene za mačeve i oklope, jel se zna možda?

A trebao bi moći nakupiti, pogotovo ako nisi rješavao upitnike na mapi. Ako ti treba novaca uzmeš brod i ideš skupljat smugglers cache u skellige. Možda će ti biti dosadno, ali fino se da zaradit kad sve prodaš. Mislim da i kod treasure huntova isto zna bit vrijednih itema. Ne znam ko daje najbolje cijene, ali ja sam sve svoje mačeve i štitove prodavao kod armorera na trgu u novigradu. Ima oko 8k golda uvijek, a svakih 6 dana meditacije vrati mu se 2k golda. Dosta možeš zaradit i prodavanjem životinjskih krzna, ali za njih mislim da je najbolje otići u bilo koji inn.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
10 godina
inri kaže...
Cansee kaže...
inri kaže...
Cansee kaže...

A trebao bi moći nakupiti, pogotovo ako nisi rješavao upitnike na mapi. Ako ti treba novaca uzmeš brod i ideš skupljat smugglers cache u skellige. Možda će ti biti dosadno, ali fino se da zaradit kad sve prodaš. Mislim da i kod treasure huntova isto zna bit vrijednih itema. Ne znam ko daje najbolje cijene, ali ja sam sve svoje mačeve i štitove prodavao kod armorera na trgu u novigradu. Ima oko 8k golda uvijek, a svakih 6 dana meditacije vrati mu se 2k golda. Dosta možeš zaradit i prodavanjem životinjskih krzna, ali za njih mislim da je najbolje otići u bilo koji inn.

pola tih upitnika sam odradio, sad ću se malo baciti na to, ali sam se sjetio da mi je i dosta dobrih itema u stashu, i armora, mačeva, golda, pearlova, jedino mi je sad bitno da prodam što bolje

9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

za mene se jako isplatio jer sam najvise igrao s aerondightom i uz to sam kod runewrighta uzeo severance s kojim pojačava distance na Whril i Rend tako da uz taj mac na death march si najjaci! Mislim da nemas kaj izgubit jer do love ionak dođeš lagano. Igraj death march, jedan obican sword ce ti biti 700+ coinsa i brzo skupis 30k kolko ti treba za master lvl runewright.

artuditu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice