The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: The Witcher 3

ako ti kažeš ... ipak si rekorder po broju prelazaka, super kada završim krv i vino pokušati ću ispočetka na NG+. Inače vidim da ste neki već završili ekspanziju, ja to jaaako polako guštam, a i ne stignem srećom ....

17 godina
TopoGigio kaže...

ako ti kažeš ... ipak si rekorder po broju prelazaka, super kada završim krv i vino pokušati ću ispočetka na NG+. Inače vidim da ste neki već završili ekspanziju, ja to jaaako polako guštam, a i ne stignem srećom ....

ja sam bas jucer poceo new game +, bas mi je gust. nekako mi je uvik bilo blesavo da geralt pocinje ko cmoljo, ni potiona, ni skilova, ni nicega. ovako se osjecas bas ko pravi witcher.

jedan mali savjet. prije pocetka new game + bacite sav buckthorn i odmah posjetite nilfgaardiana pa ga upitajte za yen. 

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
The Witcher 3

tnx, sa kojim levelom si počeo ng+ ?

0 0 hvala 0
17 godina
TopoGigio kaže...

57. mislio sam de ce bit previsoko al to nije bio slucaj.

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam feeling da je Skellige deck trenutno najjaci uz Monsters. Mozda neki misle drugacije, tj sigurno misle, ali norther realms i nilfgard su mi postali ne dosadni, ali nekako prelaki. Igram na hard i trenutno nisam vec poduze vrijeme izgbuio match s time da sam Passiflora turnir odradio sa 22. lvl-om. Ne koristim nikakav weather effect i sad jedva cekam da se ufuram u Blood and Wine.

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Obi Wan kaže...
TopoGigio kaže...

57. mislio sam de ce bit previsoko al to nije bio slucaj.

da, zato sam i pitao, ako su bestiari lvl. 31 u početku recimo ... super ako kažeš da nisi OP, sigurno krećem nakon završetka ekspanzije 

17 godina
flpmyslf kaže...

Imam feeling da je Skellige deck trenutno najjaci uz Monsters. Mozda neki misle drugacije, tj sigurno misle, ali norther realms i nilfgard su mi postali ne dosadni, ali nekako prelaki. Igram na hard i trenutno nisam vec poduze vrijeme izgbuio match s time da sam Passiflora turnir odradio sa 22. lvl-om. Ne koristim nikakav weather effect i sad jedva cekam da se ufuram u Blood and Wine.

ja igram samo sa foltestom i po meni najbolji deck samo radi extra card draw. skellige mi je onako... situational. ja volim dekove sa puno spy karti.

9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
flpmyslf kaže...

ja igram samo sa foltestom i po meni najbolji deck samo radi extra card draw. skellige mi je onako... situational. ja volim dekove sa puno spy karti.

Naravno da je to odlicno za tvoj deck...Monster i Skellige imaju te karte koje se spajaju sa drugim kartama i u monster decku recimo mozes odigrat 2 karte a na ''stolu'' ih imas 8 npr, jer si odigrao Katakana i dodao si jos 4 i odigrao si Arachas i dodao si jos 3, ubaci Commander Horn i vec si na 50+ points-a. Naravno to se ne odvija svaki match na isti nacin, ali opet trebas pazljivo dropat 2 karte, iako ponekad dropam samo jednu ili cak i nijednu ako ima super karte...npr. I to mi nekako ima puno bolju ulogu nego spy karte. Sve ovisi od igraca do igraca, ali velim Skellige deck je veliko osvjezenje. Jedino ne kuzim kak su odredili gwent na hard, znaci match maloprije, zadnja runda ja imam cca 90 points-a, on ima 78 i ima jos jednu kartu a to je Kayran i umjesto da ubaci u close combat di ima jos 10 drugih karata, on ubaci u range di nema apsolutno nijednu kartu i ja na kraju pobjedim. To se desilo vise puta, ovo je samo primjer

artuditu
17 godina

istina, ai u gwentu nije na nekoj vrhunskoj razini. meni se desilo xy puta da ai radi takve bedastoce da ti zlo dode. ono sto je hard tezina dodale je vise hero karata protivnicima, pogotov npr nilfgaard deckovima masu spy karti koje svako malo bacaju i tako te sitnice. nista extra, malo veci challenge i to je to

sto se tice koji deck igrati... to each his own. kako kome pase, tako i igras.

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Momci imam pitanje, dali da krenem HoS prije ili poslje main price?

0 0 hvala 0
14 godina
haydara kaže...

Bolje što kasnije jer će ti main story biti još i lošiji nakon genijalnog HoS-a.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

Blood and Wine Easter eggs:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hexfire kaže...
haydara kaže...

Bolje što kasnije jer će ti main story biti još i lošiji nakon genijalnog HoS-a.

Vidim da su to redovito pljuca po main questu originalnog Witchera. Meni je on odličan, napet do kraja i Wild Hunt mi je baš bio zanimljiv. Nisam još odigrao ni jednu ekspanziju i ne isključujem da su tamo main questovi još bolji ali smiješno mi je nakon jednog Skyrima, Fallouta, DA3 govorit da je main quest loš.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina

Ma nije main quest loš, daleko od toga, ali kad odigraš Wannabe witcher, return to croockback bog ili bloody baron quest, sama igra podigne ljestvicu dosta visoko pa očekuješ puno više od main questa. 

Da ne spominjem opijanje u kaer morhenu sa ekipom. 

10 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ma nije main quest loš, daleko od toga, ali kad odigraš Wannabe witcher, return to croockback bog ili bloody baron quest, sama igra podigne ljestvicu dosta visoko pa očekuješ puno više od main questa. 

To opijanje mi je jedan od najdrazih dijelova u igri :)

ja sam prvo presao main quest pa sam onda krenuo na ekspanzije...

17 godina
protjeran
quickr kaže...

Bloody baron je dio main questa dok tražiš Ciri a Return to Croockback Bog jest sporeni quest ali je toliko umrežen sa glavnim da moraš bit specijalac da ga ne dobiješ i odigraš. Ta integracija sporednih questova s glavnim je veliki forte Witchera. Svaka čast CDP-u na tom.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
10 godina
The Witcher 3

objavljen GWENT na sve tri platforme, PS4, X1 i PC

In GWENT, you’ll clash with your friends in fast-paced duels that combine bluffing, on-the-fly decision making and careful deck construction. The game is played over a best-of-three series of rounds, as players unleash their hand by slinging spells and diverse units with special abilities and use clever tricks to deceive their opponents.

prijavite se za betu :)   https://www.playgwent.com/en

Moj PC  
9 0 hvala 3
11 godina
The Witcher 3

Srece sa betama nikada nisam imao ali prijavio sam se,Hearthstone igram vec dugo los sam ali dosta zabavna igra,ovo bi moglo biti jos bolje (i punoooo jeftinije) tako da jedva cekam.

0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

koliko sam shvatio igra će biti besplatna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...

objavljen GWENT na sve tri platforme, PS4, X1 i PC

In GWENT, you’ll clash with your friends in fast-paced duels that combine bluffing, on-the-fly decision making and careful deck construction. The game is played over a best-of-three series of rounds, as players unleash their hand by slinging spells and diverse units with special abilities and use clever tricks to deceive their opponents.

prijavite se za betu :)   https://www.playgwent.com/en

Danas sam gledao na Live stream, koliko sam shvatio igrači sa PC će moći igrat protiv igrača sa konzola.

17 godina

vidim da u new game + sa ovim patchom nisu nista rijesili od problema koje sam i prije nalazio. prvo i osnovno problem sa merchantima koji nemaju dovoljno love. drugi je problem crossbow bolts koje opet ne mogu prodat. i treci problem je crossbow kao weapon, njegov scaling. dobio sam prvi crossbow losije kvalitete nego onaj koji ja imam. sad moram cackat po nexusu da nadem mod koji povecava pare merchantima i koji dozvoljava prodaju crossbow bolts. bezveze...

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo završio Blood & Wine, ma fantasticno, ne vjerujem baš da sam dobio dobar kraj, ali ja sam zadovoljan. Ali nekako mi nije dugacko kao sto su rekli s obzirom da sam vecinom igrao side i contracte... Kako god fantasticno ali i dalje mislim da mi je Hearts of Stone naj drazi Witcher story

EDIT: Zna li tko gdje se mogu naci Witcher knjige na netu ? Po mogucnosti da je na hrv. iako nije nuzno

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 1:07 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ono kaj smo dobili sa Blood and Wine je najbolje kaj se desilo ovoj igri. Ja sam full odusevljen. Kako je brutalna grafika, boje/svjetla, arhitektura. Super mi je kaj su ubacili animaciju za abandoned place. I špica je kaj je Geralt dobio svoj vinograd, to se malo udaljava od onog cime se Geralt bavi, ali s obzirom da igra tu staje i onda kao takav prestaje sa svojim poslom mogucnosti sa tim vinogradom donose novu dusu ovoj igri. 2h sam igrao gwent sa B.B.-em...Sa svakim deckom sam igrao protiv svakog...oh joy...Ugl, tek sam odradio 10h, a glavni quest sam nesto sitno poceo. Uglavnom istrazujem cijelu regiju i svako malo okinem koji SS :)

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Odigrao jučer prvih sat vremena Blood i Wine. Sam početak je miljama od kvalitete HoS-a koji te odmah ugrabi sa dva nova genijalna lika i ne pušta do samog kraja chaina. B i W main quest je na početku podosta blesav i neuvjerljiv, kao neka parodija na Witchera, ali možda se stvari poprave. Estetski izgleda fora, sviđa mi se da je malo drugačije, iako se Witcher 1 okreće u grobu. A ovo s uređivanjem vinograda mi na prvu izgleda ko nešto ugurano unutra reda radi jer i neke druge igre imaju takve gluposti. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da Blood & Wine je više sladunjav, dok je Hearts of Stone pravi Witcher lore... Ali volim oba

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
The Witcher 3

Ja roleplajam Vinograd kao mjesto gdje budem zimi Witcheri koliko sam shvatio stede novac od ugovora a zimi odmaraju i zive od toga novca,tako da ja i Ciri vecinom godine slejamo monstere a zimi chillamo i vina pravimo 

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Je li moguce igrati Blood and Wine prije HOS ?

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Je li moguce igrati Blood and Wine prije HOS ?

veci level pa mislim da neces moci.

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

BaW se moze zapocet za 34, a s tol'ko sam ja i zavrsio Main Story

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flpmyslf kaže...

BaW se moze zapocet za 34, a s tol'ko sam ja i zavrsio Main Story

jel to bas mudro zapoceti sa lvl 34? ja se sjecam da su neki questovi bili lvl 50 pri kraju ekspanzije?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice