The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Pa to šta sam linko je uglavnom to...

Samo kod imerzivne kamere i njenih opcinalnih datoteka treba koristit script merger da sve proradi. Kao i za volumetric clouds...

Evo galerija slika sa svim modovima... To sam krenuo u new game nakon dolaska novog patcha i ekspanzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Dakle, ubacim neki graficki mod i nema nikakve promjene. Jel zna netko mozda zasto? Cak sam za neke vidio na slikama da postoje opcije pod settings ali nema nista kada ubacim mod...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Postoji li mod samo za vodu, vidio sam one reshadeove sto poboljsaju vodu ali mi se ne svidja kako se boje izmjene opcenito u igri

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Vani je STLM 2.2 sa podrškom za Blood and Wine... Rekao bi da izgleda vrhunski pošto su sve regije obuhvaće!

Uhvatio sam jedan screen u bogu sa 2.2.... - SLIKA

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 19:08 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Završio Blood and Wine glavni quest,happy ending ali loadat ću raniji save za bad ending zbog achievementa.

Nekako mi cijeli DLC izgleda kao zahvala od CDPR nama igračima,baš se osjeti kraj Geraltove priče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

nemojte spominjat kraj ni u kojem kontekstu pls-vec su neki prodsli stranicu i previse spojlali

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Nitko ne komentira soundtrack ? Ovo nije normalno koliko je dobar ovaj Percival  

Jos je bolje kad se sazna pozadina oko cega se vrti skladba...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Da ostale igre imaju bar trecinu kvalitete ove expanzije svijet bi bio lijepse mjesto.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Svidja mi se odakle posudjuju materijal za questove. OpenSesame u HeartsofStone ekspanziji (pljacka, braca) -> Schillerovi Razbojnici.

Onaj dio oko fajta s Imlerithom (brdo, vjestice...) -> WalpurgisNight (Goetheov Faust izmedju ostalog).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Pri kraju sam sa HoS i jedva čekam Toussaint ali ovaj DLC me fino podsjetio da mi je Witcher najbolji serijal koji sam ikad igrao. Fak, usudio bih se reći i za pojedinačne djelove da su svaki bolji od boljeg. Ima tu stvari koji mi nisu po guštu ali na njih lako zaboravih kad ima mali milijon stvari koje su pogodili bolje nego alkar Stipe Breko u sridu. Po meni, jednostavno najbolji serijal ikad! 

I samo da još nadodam da se nadam da je ovo kraj serijala. Ne treba silovat, priča je super i zaokružena i neka tako i ostane.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Da li moram imati zadnji patch 1.12 da bi instalirao Hearts of Stone ? 

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

...

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Presao i posljednju expanziju,predivno da ne idem u spoilere i detalje meni licno najdrazi i najbolji RPG i najdraza i najbolja trilogija generalno,iz nastavka u nastavak su pravili bolju i bolju igru i sve zaokruzili sa W3 i ove 2 expanzije.
RPG koji ce se jos godinama i godinama igrati uci u legendu zajedno sa ostalim legendama zanra poput Fallouta 1/2,KOTRa,Planescape Tormenta i drugih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2016 23:04 (Wack).

6 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pozdrav ekipa,

Jučer sam kupio konačno Witchera 3 GOG verziju. 

Da sad sam igrao "pitarsku" verziju i došao sam do lvl. 18.

Kad sam prebacio svoje save filove i pokrenuo igru dobio sam poruku kao na slici.

Instalirani su zadnji updatovi.

Kako ovo rješiti a da ne startam od početka?

E da, nemam eksanzije, samo baznu igru.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Odi u library i skini si sve free DLC_ove. Fali ti taj koji ti piše u "grešci" a on je besplatan. 

16 godina
quickr kaže...

Odi u library i skini si sve free DLC_ove. Fali ti taj koji ti piše u "grešci" a on je besplatan. 

Da, sad vidim da mi to nije skinio u samoj instalaciji.

THX

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
doky01akablava kaže...

Nitko ne komentira soundtrack ? Ovo nije normalno koliko je dobar ovaj Percival  

Jos je bolje kad se sazna pozadina oko cega se vrti skladba...

Pre*ebeno. Već 20-ak puta na repeat.

Ovo ima negdje u igri? Ne sjećam se da sam je čuo.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zahvalnica od CD Projekta. Veća slika.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 0:12 (CoLdPlay).
Moj PC  
16 0 hvala 1
12 godina
Pokušavam riješavati contracte i side questove koji su malo veći level nego ja. Zapravo riješavam sve jer mi je main story nekako žao prelaziti dok ne prijeđem sve okolo što se trenutno može haha. Napokon me igra tjera da koristim beastary, napitke, bombe, ulja, izmicanje i sve ostalo i bitke su duge i epic. Samo ovaj samostrel jel ovako jadan samo u početku ili?

Igra na karte je zakon, kupujem krate od svih na koje naiđem i igram sa svim prodavačima koje ugledam na mapi. Također quest riješio, samo osjećam da je bar za sada prelagana ili bar nisam naišao na bolje protivnike. Jednostano prvu ruku baciš sve koje tj dopuštaju da peškaš. Iduću dvije imaš 3-4 karte više. Drugu postavljaš jake karte a za treću ostaviš one dvije, što ti dopuštaju da vraćaš odbačene i magične za pojačavanje ili da opet odigraš jednu od te dvije. Nisam nijednu izgubio od kad sam skonta ovu taktiku.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Za ove koji su presli igru zanima me otprilike na koliko % main storya sam ja. Dosao sam do dijela gdje sam na onoj zabavi i trebam naci Ceciliu

Nadam se da nisam još ni blizu kraju jer ce mi biti zao zavrsiti ovo sve :D

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ma poserem se na gwent u toussaintu, dodem u birtiju, probam odigrat koju, cisto da se malo naucim itd. i qrc... Uvijek sam izgubio 2:1 jer kad pomislis da ga imas (skoro 20 bodova u prednosti) on izvede neke kerefeke, baci neku pm od karti gdje sve svima podupla i odjednom on ima prednost cca 30-tak bodova... i tako svaki put... jednostavno mi se neda uzalud na to gubit vrijeme jer ili ocito imam prejadne karte ili oni varaju pa mu se od svih pet partija poklopi da bas "dobije" pravu kartu... U prvoj rundi se NPC ispuca, ima preko 60 i ja passam, drugu dobijem glatko, a trecu on opet cuda ima...

0 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Ma poserem se na gwent u toussaintu, dodem u birtiju, probam odigrat koju, cisto da se malo naucim itd. i qrc... Uvijek sam izgubio 2:1 jer kad pomislis da ga imas (skoro 20 bodova u prednosti) on izvede neke kerefeke, baci neku pm od karti gdje sve svima podupla i odjednom on ima prednost cca 30-tak bodova... i tako svaki put... jednostavno mi se neda uzalud na to gubit vrijeme jer ili ocito imam prejadne karte ili oni varaju pa mu se od svih pet partija poklopi da bas "dobije" pravu kartu... U prvoj rundi se NPC ispuca, ima preko 60 i ja passam, drugu dobijem glatko, a trecu on opet cuda ima...

Ma varaju, sigurno. Mora da je wallhack ako ne i aimbot 

10 godina
neaktivan
quickr kaže...
Shivi kaže...

Ma varaju, sigurno. Mora da je wallhack ako ne i aimbot 

Haha, namjesti si sta da dobije u deck ;)

16 godina
Shivi kaže...

Malo ti to trebaš vježbati. gwent težina mi je na najjače i izgubim 1-2 od 20 partija. Imam jak deck, otkrio sam sve karte osim ovi skelige ali i tako igram sa northern relms deckom (Foltest: Lord Commander).

Deck je složen sa close combat i siege combat unitima, ranged combat cards gotovo da i nemam (1-2 reda radi) osim oni herojski.

generalni hintovi

- nabavi što više karata koje stavljaš na protivnikovu ploču a ti dobiješ dvije dodatne (Thaller, dijkstra, Stenis, mysterius elf itd). Ove karte uglavnom odigravaš u prvoj rundi koju protivnik dobija ali se ti zauzvrat napuniš kartama za sljedeće dvije runde.

- nabavi karte koje odigravanjem vračaju uništenu kartu iz prethodne partije (Yennefer, Dun Banner Medic).

- obavezno nabaviti scorch i decoy te naučiti kada i kako ih odigrati (Scorch doslovno preokrene partiju, ponekad mu 2-3 najjače karte uništim jednim scorchom. pazi da sam sebe ne sjebeš).

- bitting frost, impenetrable fog, torrential rain. Uvijek ih je dobro imati pri ruci. ako si slabiji u toj liniji odigravaš neku od ovih karata koje sve resetira na 1. Ako se situacija u međuvremenu promjeni ili tebi netko odigra onda koristiš leader ability Foltest: Lord Commander. uglavnom s ovim kartama i leader abilitijem "Foltest: Lord Commander" držiš ploču pod kontrolom.

- ubija te karafeka kada podupla snagu. Pa ubij i ti njega!!! Dakle, 2 Commander’s Horna obavezno u deck mada s vremenom kada se nakrcaš heroic kartama nisu više toliko potrebni.

- karte kojima se dupla snaga kada su iste na ploči (bond ability) ( 3 x Blue Stripes Commando, 2 x Catapult itd). još kada na ovo odigraš ranije spomenutog Commander’s Horna

- Villentretenmerth karta, pogotovo ako imaš protivnika sa melee deckom. dobra u kombinaciji sa decoy kartom jer nije heroic (Villentretenmerth -> decoy -> Villentretenmerth)

- malo provježbaj

15 godina
The Witcher 3

Iako igram PC (steam) verziju igre, kupio sam PS4 collectors blood and wine samo da karte dobijem i naradvno poduprem CDPR.

Za dusebriznike imam witcher in na playu.

Pošto je witcher 3 prvi witcher koji igram jako mi je zao sto sam tolko zakasnio na party ali bar sam stigao na oprostaj.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Vidim da cu se nalutat od trgovca do trgovca da pokupujem koliko toliko dobre karte... Imam leadera koji moze samo maglu prizvat i to sam dosta dobro koristio... Pocnem se nervirat bzv kad mislim da ga imam, a on onda pocne bacat svakojake buffove, spell karte itd. itd...

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Pošto sam se tek sada ukljucio u temu , a ne znam da li je bilo prije napominjem da za one koji imaju steam verziju igre 

desni klik na igru u libray-u -> properties -> local files -> browse local files 

cete naci wallpapere, artbook u pdf-u, mapu svijeta u pdf-u te cijeli soundtrack ukljucujuci i hrvatsku pjesmu Naranča pod nazivom Widow maker 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ghost777 kaže...

Iako igram PC (steam) verziju igre, kupio sam PS4 collectors blood and wine samo da karte dobijem i naradvno poduprem CDPR.

Za dusebriznike imam witcher in na playu.

Pošto je witcher 3 prvi witcher koji igram jako mi je zao sto sam tolko zakasnio na party ali bar sam stigao na oprostaj.

Ja dok sam W3 cekao presao sam W1 i W2 opet da se prisjetim svega,i jedna i druga igra se odlicno drze W1 ima tezak comat al uopste nije los kao sto neki tvrde,a W2 se jos i graficki dosta dobro drzi preporucujem obje igre ako imas vremena i zelje,mogu se naci obje za 4-5 eura na popustima cesto.

W1 ima odlican story pogotovo ako pratis bas sta se dogadja bude mind fuck teski na kraju jedan od najboljih :) a W2 ima super boss fajtove i solidnu pricu.

15 godina
Wack kaže...
Ghost777 kaže...

Ja dok sam W3 cekao presao sam W1 i W2 opet da se prisjetim svega,i jedna i druga igra se odlicno drze W1 ima tezak comat al uopste nije los kao sto neki tvrde,a W2 se jos i graficki dosta dobro drzi preporucujem obje igre ako imas vremena i zelje,mogu se naci obje za 4-5 eura na popustima cesto.

W1 ima odlican story pogotovo ako pratis bas sta se dogadja bude mind fuck teski na kraju jedan od najboljih :) a W2 ima super boss fajtove i solidnu pricu.

Imam ih obje, samo ih nisam nikada igrao, jedinicu sam pokusao ali mi se nikako nije sjela.

10 godina
Ghost777 kaže...
Wack kaže...
Ghost777 kaže...

Imam ih obje, samo ih nisam nikada igrao, jedinicu sam pokusao ali mi se nikako nije sjela.

šteta, ja bi na tvom mjestu pokušao, malo je zastarjela grafa i sistem borbe možda neće svakom odgovarati, ali zbog priče i mogućnosti izbora je igra predobra, atmosfera, likovi, ma sve je super, i koliko zapravo tok igre ovisi o tome koliko ćeš obratiti pozornost na sve detalje, kad se sjetim kad je tek izašla i ja je prvi put igrao, nije mi baš išlo, kao sam završio misiju ali nisam napravio sve dodatno što sam mogao i na kraju me zlikovci zaskoče u zasjedi, što sam mogao izbjeći da sam sve riješio kako treba, uživao sam baš u igri

@Wack priča W2 je i više nego solidna onome ko je pročitao knjige, onda su ti lokacije i likovi poznati, a ovako kad prvi put ulaziš u to malo je problem zbog previše likova i zapleta u priči. također treba napomeniti da je igra grafički prekrasna

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice