The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.024.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Witcher 3

ja se nadam da bu ipak u veljaci :) tesko je docekat :D

al da... cudno je da jos nema nikakvih novosti osim one dvije fotke, bar da nam neki teaser daju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Developer kaze da ce Blood and Wine biti bolji od glavne igre (price)

Kompleksna prica i zanimljivi neprijatelji... Evo vijest pa procitajte.

Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Moram li instalirati sve peceve igre, ili mogu samo 1.01, pa 1.10?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Svaki sljedeci pec sadrzava sve ono iz prethodnih peceva.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

ne sadrzava..pise ti u imenu patcha sto je ukljuceno u njemu..1.12 recimo ne sadrzava sve od ranije..

npr:  

patch_witcher3_1.01-1.10_2.0.0.40

patch_witcher3_1.10-1.12_2.0.0.42

znaci instaliras onaj prvi, 1.01, pa onda ova iznad + dlc-evi i to je to..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 14:01 (Vesperian).

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Igram Witcher 3 već neko vrijeme, 18 lvl, ne žurim sa prelaskom, onako baš guštam, istražujem, zanemario sam glavne questove pa sam ih prešišao za 6 lvl pa im se sada vraćam, a čitavo vrijeme sam potpuno zanemario Gwent, možda sam odigrao svega par partija i odlučio sam da mu dam šansu i toliko mi je Gwent zarazio da upalim igru i nekoliko sati samo bauljam po Novigradu i Velenu u potrazi za NPC-ovima koji nude opciju igranja Gwenta da bih skupio što veći i bolji dock.

Zanima me da li nakon pobjede nekog NPC nakon što se dobije karta iz njihovog docka kao nagrada postoje neki NPC od kojih možeš dobiti više od jedne karte. Probao sam sa 4-5 random NPCova igrati po više puta ali prvi puta dobijem kartu a ostale materijale?

Imam Nilfgardian, Nothern, Scoatel deckove osposobljene za igranje, Monster još nisam ospsobio, nešto rjeđe dobivam karte za taj deck, također vidim da imam svega po dvije leader karte u svakom decku, no moguće je imati 4-5 i one ostale su mi zasivljene. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni opet taj Gwent bio tlaka :D Bolji mi je dice game u jedinici

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

svaki merchant s kojim igras daje samo jednu kartu. poslije ti daje crafting materijale i golde. koju ti kartu daje to je sasvim random. mozes i kupovati karte od vendora, najcesce inkeeperi prodaju karte. opcenito, svaka pobjeda daje jednu kartu

imas i questove u kojima dobijes jako kvalitetne karte, a sto se tice leader karata neke ces morat kupit a neke ces dobiti kao quest reward

postoji quest koji je direktno vezan za gwent u kojem dobijes 9k golda pa ko voli nek izvoli... 

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 19:32 (Obi Wan).
17 godina
D3lBoy kaže...

Meni opet taj Gwent bio tlaka :D Bolji mi je dice game u jedinici

Ma zna biti tlaka kada me pijani inkeeper pobijedi 5-6 rundi za redom jer kao da vara, igra nam podijeli karte ali imam osjećaj baš da mu udjeli OP karte protiv mog tima. Ono dobije scorch, 2 double power, 2 weather, Geralta ili Ciri od 15 + one karte za dozivanje potrošenih karti i za pozivanje istovrsnih iz decka i to sve u jednoj rundi i tu još nafrlji hebenog Dandeliona za double power. Inače bude zanimljivo dok ne naletim na takvog igrača.

Obi Wan kaže...

svaki merchant s kojim igras daje samo jednu kartu. poslije ti daje crafting materijale i golde. koju ti kartu daje to je sasvim random. mozes i kupovati karte od vendora, najcesce inkeeperi prodaju karte. opcenito, svaka pobjeda daje jednu kartu

imas i questove u kojima dobijes jako kvalitetne karte, a sto se tice leader karata neke ces morat kupit a neke ces dobiti kao quest reward

postoji quest koji je direktno vezan za gwent u kojem dobijes 9k golda pa ko voli nek izvoli... 

To mi je sve poznato osim tog questa, pretpostavljam da se radi o High stake gwent questu, ali njega ću malo kasnije raditi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 22:28 (boxer).
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Comander horn dosta olaksava igru. Do tada, na samom pocetku najbolji bet ti je biting forst jer se ai fokusira na melee, te siege karte, to je kao backbone realmsa. Za kralja sam koristio Foltest, Lord Commander Of The Northn, nekako mi je bolje imati clear weather uvik dostupan i u deck sam tako mogao stavit korisniju kartu. N. Realms je starter deck a po meni je i najucinkovitiji, naveo sam zbog biting frost + siege karti, jos uz to oni spijuni koji ti daju draw 2 cards.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 14:59 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Comander horn dosta olaksava igru. Do tada, na samom pocetku najbolji bet ti je biting forst jer se ai fokusira na melee, te siege karte, to je kao backbone realmsa. Za kralja sam koristio Foltest, Lord Commander Of The Northn, nekako mi je bolje imati clear weather uvik dostupan i u deck sam tako mogao stavit korisniju kartu. N. Realms je starter deck a po meni je i najucinkovitiji, naveo sam zbog biting frost + siege karti, jos uz to oni spijuni koji ti daju draw 2 cards.. 

Ma zeznuto je to što po započinjanju igre sa nekim u prvom matchu ne znaš koji će deck koristiti, pa se onda može lagano izgubiti. Tek kada uđeš u igru onda vidiš pa onda sljedeći puta kontriraš sa svojim deckom.

17 godina

kod mene je jedan horn i ona frost karta (sta stavlja melee jedinicama vrijednost na 1) must have, narocito jer igram sa foltestom koji ima automtski clear weather. dalje se sve sastoji od toga da uzmem sto vise spy karti i normalno sto vise hero karti.

12 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ma zeznuto je to što po započinjanju igre sa nekim u prvom matchu ne znaš koji će deck koristiti, pa se onda može lagano izgubiti. Tek kada uđeš u igru onda vidiš pa onda sljedeći puta kontriraš sa svojim deckom.

Meni bi recimo bilo draze da je na pocetku lagano, dok se malo ne ušemiš, te kasnije postupno teze. Dakle da se protivnici prilagode tvom decku, no jbg kasnije je sve to gg. :/

17 godina
fanaticni gejmer kaže...
boxer kaže...

Meni bi recimo bilo draze da je na pocetku lagano, dok se malo ne ušemiš, te kasnije postupno teze. Dakle da se protivnici prilagode tvom decku, no jbg kasnije je sve to gg. :/

ako ti je tesko mozes smanjit tezinu na gwentu

16 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam od pocetka igrao sa northern realmsom, kupio i pokupio sto se za njega moze, igram ga na najtezoj razini i sad vise ne gubim..nisam probavao druge deckove jer nije bilo potrebe..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da nije sve monotomo i repetitivno, probaj i druge ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Bad ass Geralt

Worst Hunter Ever 

Crossbow Sniper

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

foliage distance mi je na high (na ultra oduzima previse fpsa) 

ali primjetim da trava na odredjenoj udaljenosti iskace u kadar (pop in) - jedino me to smeta, kako se toga rijesiti? 

GOG verzija igre (patch 1.12.1)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Jaoooo sinoć sam umalo pao sa stolice od smijeha kada sam radio quest za Zoltana i njegove karte. Kada je Geralt rekao Zed is dead i još onaj vampir sa Fuck off

Dijkstra, Zoltan, Cleaver su takvi šaljivci da ovima iz CD Project RED treba spomenik podignuti!

Ne sjećam se kada sam se zadnji puta smijao provalama iz neke igre kao što je Witcher 3.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
boxer kaže...

Jaoooo sinoć sam umalo pao sa stolice od smijeha kada sam radio quest za Zoltana i njegove karte. Kada je Geralt rekao Zed is dead i još onaj vampir sa Fuck off

Dijkstra, Zoltan, Cleaver su takvi šaljivci da ovima iz CD Project RED treba spomenik podignuti!

Ne sjećam se kada sam se zadnji puta smijao provalama iz neke igre kao što je Witcher 3.

A meni se bas jucer desilo u nekoj malo masovnijoj borbi da je jedan od npc vojnika prilikom juriša uzviknuo "You only live onceeeee!!!" /YOLO 

12 godina
protjeran
The Witcher 3

Di najjeftninije kupiti witchera sa dlc ? Ili ima netko da mi posudi igru da je pređem posto mi je igra vrhunska . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam zavrsio DLC Hearts of stone... i po meni cista 10/10, i usudio bi se reci da su questovi i story savrseni, zabavni i zanimljivi. Svaka cast za developere...

ako vam je main game bio dobar, ovo obavezno nabavite...

1 0 hvala 0
17 godina
AFARON kaže...
boxer kaže...

A meni se bas jucer desilo u nekoj malo masovnijoj borbi da je jedan od npc vojnika prilikom juriša uzviknuo "You only live onceeeee!!!" /YOLO 

Mene su strijelci neki dan napadali i uzvikivali "aim for the knee

Također ima i Gwent karda u Nilfgardian deku strijelac sa referencom na Skyrim. 

Sjećam se da sam uzeo ss smiješnog oglasa u Novigradu, kad ga pronađem postat ću ga. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:34 (boxer).
17 godina

naletio sam na jedan problem vezan uz gear... viper gear is HoS ima lvl 39 kao requirement. problem je u tome sto se konvencionalnim metodama taj level ne moze doseci. dakle ja sam cijelu ekspanziju odigrao u bear setu i kad sam igru zavrsio ne mogu uopce staviti taj armor na sebe... ozbiljan problem po mom misljenju... najbezbolniji nacin bi bio ukucat tih par xp pointova koji fale u console (meni osobno fali do lvl 39 negdje oko 120-130) medutim ne mogu nac novu verziju witcher 3 console.

ako ima netko tko ima jos laksi nacin kako popraviti ovu stvar nek se slobodno javi ili stavi post ovdje.

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako nekog zanima neka posluša :) Danas sam završio Witcher 1 pa me inspiriralo (nov sam na "klavijaturama" tako da nije nista ekstra) al jednostavno obožavam tu melodiju

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Evo onaj humoristični oglas u Novigradu, mislim da sam ga pronašao kraj Gold Surgeona i još koji zanimljiv ss. Igra ima stvarno mnogo referenci, vrlo je zanimljiva i dalje tvrdim da se radi o najboljem RPGu današnjice.

Zanimljiv grafit Zanimljiv grafit
Zanimljiva konstatacija za žene Zanimljiva konstatacija za žene
Quest Defender of gods - Karl Marx referneca Quest Defender of gods - Karl Marx referneca
Quest - Greedy God - referenca na Mojsija i grm koji gori Quest - Greedy God - referenca na Mojsija i grm koji gori
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

za one koji su zainteresirani za novu verziju witcher 3 console na nexusu postoji verzija 1.12 pa ko voli nek izvoli...

Edit: jedna vijest vezana za novu ekspanziju, jucer objavljena

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 16:06 (Obi Wan).
17 godina
The Witcher 3

Pitanjce, radim quest Deadly Plot (kada se sprema ubistvo Radovida)  i pronašao sam Thalera u pećini sa 2 trolla. Imam opciju da ih ubijem ili da ih mirno nagovorim da puste Thalera.

Mene sada zanima da li će kasnije u igri biti trollova koje ću moći ubiti jer mi trebaju leaver i ostali sastojci da napravim decoctione, ako neće da ih odmah smaknem i da ne razmišljam što će biti.

Ovo mi je 3 puta kako nailazim na trollove, a drugi puta imam opciju da se borim sa njima, pošto su bili OK i humoristični nisam ih dirao (zapravo drugog i nemožeš ubiti jer je Dijkstrin bodyguard).

Btw, jedan bad ass trailer na koji sam naišao, dosada ga nisam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Pitanjce, radim quest Deadly Plot (kada se sprema ubistvo Radovida)  i pronašao sam Thalera u pećini sa 2 trolla. Imam opciju da ih ubijem ili da ih mirno nagovorim da puste Thalera.

Mene sada zanima da li će kasnije u igri biti trollova koje ću moći ubiti jer mi trebaju leaver i ostali sastojci da napravim decoctione, ako neće da ih odmah smaknem i da ne razmišljam što će biti.

Ovo mi je 3 puta kako nailazim na trollove, a drugi puta imam opciju da se borim sa njima, pošto su bili OK i humoristični nisam ih dirao (zapravo drugog i nemožeš ubiti jer je Dijkstrin bodyguard).

Btw, jedan bad ass trailer na koji sam naišao, dosada ga nisam vidio.

bit ce dosta prilika za troll liver... bez brige

10 godina
The Witcher 3

ne igram witchera dok si ne kupim novu kantu, istražujem dosta što bi si kupio od komponenata, pa me sad zanima koliko su realni ovi recenzenti grafa, ovdje ću staviti guru3d ali mislim općenito na sve te tipove na svojim stranicama ili youtubeu što izbacuju benchmarks za pojedine grafe, evo naprimjer ovdje guru3d kaže da ćeš sa asus strix 980 Ti pri rezoluciji 2560x1440 vrtiti Witchera 3 prosječno 68 FPS (sve ultra, hairworks isključen) http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_rog_matrix_geforce_gtx_980_ti_platinum_edition_review,15.html

dakle znači li to da ako kupim asus strix 980 Ti, mogu očekivati takve rezultate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice