The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel zna netko na koju shemu funkcionira finishing attack? Nekada mi se desi da kad protivnik ima malo healtha ne uspijem napraviti finish attack, a nekada mi se dogodi da ga stunnam i napravim instant finish kill? Jako mi se sviđa taj slow mo i zanima me da li bas mora postojati određeni trenutak/potez kojim se to radi

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
flpmyslf kaže...

Jel zna netko na koju shemu funkcionira finishing attack? Nekada mi se desi da kad protivnik ima malo healtha ne uspijem napraviti finish attack, a nekada mi se dogodi da ga stunnam i napravim instant finish kill? Jako mi se sviđa taj slow mo i zanima me da li bas mora postojati određeni trenutak/potez kojim se to radi

to kako kad... ja sam ih osobno stavio sve na automatski

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Jel vama 1.11 patch poveća cjene robe? Nekon 1.10 su mi bile pale a sad nakon 1.11 otišle u nebesa.

Ja sam tek na početku igre međutim ne vjerujem da je u patchu "problem", možda samo nemaš informaciju da ne daje svaki vendor isto? Recimo, oružja prodaješ weaponsmithu, kože i gluposti od monstera prodajem tamo gdje mi je vreća na mapi (po selima, oni obični trgovci) i slično...

Svaki vendor ima svoje cijene, imaš na youtubeu koju su najbolji...

Tek sam startao witchera ali evo par fotki:

Noćno kupanje

Kralj sela sa glitch nogom

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 23:16 (HaM).
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da li se može switchat silver sword? Mozda bi se i mogao kad bi negdje nasao takav, ali nigdje nisam nasao...silver mi je attack 280, a steel 360 i htio bi to bar ujednacit. A i smeta mi to kaj nemogu nijedan runstone stavit na sword

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa napravi novi mac u weapon smitha. Kasnije ces imat rupe za rune.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

btw, bio netko ovdje? kak se dođe preko, po kamenju se nemogu penjat, stalno se ili odskliže ili padne, a most je podignut

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
flpmyslf kaže...

btw, bio netko ovdje? kak se dođe preko, po kamenju se nemogu penjat, stalno se ili odskliže ili padne, a most je podignut

Dođi do ruba i skoči dolje u vodu. Idi desno i trebao di s lijeve strane vidjeti ulaz u špilju koja te onda vodi do vrha. Nisam 100% siguran da li je ulaz vidljiv odmah ili moraš zaroniti. Uglavnom, tu negdje je :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
flpmyslf kaže...

Dođi do ruba i skoči dolje u vodu. Idi desno i trebao di s lijeve strane vidjeti ulaz u špilju koja te onda vodi do vrha. Nisam 100% siguran da li je ulaz vidljiv odmah ili moraš zaroniti. Uglavnom, tu negdje je :P

Mora zaroniti, ima podvodni prolaz, tu treba sa samostrijelom srediti nekoliko Drawnera. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

Ja sam uspio skocit do tamo, iako je pravi put kroz spilju.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo witcher dobija sve najvaznije nagrade na Golden joystiku.

Awesome news! We’d like to announce that we’ve won the prestigious Golden Joystick Awards in the following categories:

Best Storytelling
Best Visual Design
Best Gaming Moment
Studio of the Year
Ultimate Game of the Year

We would like to take this opportunity to thank everyone who voted for us and for your ongoing support!

http://www.gamesradar.com/golden-joysticks-all-winners-year/

http://www.gamesradar.com/witcher-3-dev-explains-what-golden-joystick-awards-really-mean-studio/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 20:55 (Zajeb).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Witcher 3 je na popustu na Steamu i na Originu, isti popust. Gdje je bolje kupiti na Steam ili na Origin?

btw. da li će mi witcher raditi imam GeForce GTX 460 1Gb GDDR5 karticu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 9:38 (speedydust).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
speedydust kaže...

Witcher 3 je na popustu na Steamu i na Originu, isti popust. Gdje je bolje kupiti na Steam ili na Origin?

btw. da li će mi witcher raditi imam GeForce GTX 460 1Gb GDDR5 karticu?

Ukoliko nemaš account ni na jednom od servisa onda Steam jer nudi puno veći broj igara za kupiti i puno je kvalitetniji servis od Origina. I jedan i drugi ti nude mogućnost povrata novca, pa ako ti i neće raditi možeš tražiti novce natrag. Onako od oka, nisam baš siguran da ćeš s tom grafičkom moći puno. Eventualno ako igraš na maloj rezoluciji. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
The Witcher 3

Pozdrav, imam problem sa velikim stutteringom u igri. Počelo se dešavati neki dan. Probao sam sva riješenja ali jedino reset PC radi. Verzija je GOG i patch 1.11.

Znači igra radi kao slide show, razlog ne poznat. Sve druge igre rade uredno.

Jel to do patcha ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 12:29 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Pozdrav, imam problem sa velikim stutteringom u igri. Počelo se dešavati neki dan. Probao sam sva riješenja ali jedino reset PC radi. Verzija je GOG i patch 1.11.

Znači igra radi kao slide show, razlog ne poznat. Sve druge igre rade uredno.

Jel to do patcha ili?

jel imas najnovije drivere za grafiku?

16 godina
The Witcher 3

Nemam najnovije, dali da stavim ili?

Isprike imam Nvidia grafu. 355.82

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 16:00 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Nemam najnovije, dali da stavim ili?

Isprike imam Nvidia grafu. 355.82

uvik je pozeljno da imas najnovije

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvo normalan prijelaz igre, pa onda NG+ i završena ekspanzija.

Sad odmor od Witchera sve dok iduća ekspanzija ne izađe jer sam skoro bio na rubu zasićenja.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Ništa i dalje slide show dok ne resetiram PC, primjetio sam da se događa pogotovo ako sam igrao prije neku drugu igru. Temperature su OK, samo od jučer od jednom loadam save i paf stuter skroz do ne igrivosti. Ne znam što je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ka da ti grafička ostane bez VRAMa i uguši se te FPS padne i nastane slideshow..

Ali čudno ako je do sada radilo da je odjednom počelo...

Koja grafička? Sumnajm 7600 GTX koja je u profilu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Ka da ti grafička ostane bez VRAMa i uguši se te FPS padne i nastane slideshow..

Ali čudno ako je do sada radilo da je odjednom počelo...

Koja grafička? Sumnajm 7600 GTX koja je u profilu

Pa niti meni nije jasno, pogotovo jer sve drugo radi u redu.

Samo od jednom jučer, load napravio i bam slideshow.

Grafa je 760 GTX

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 22:50 (Point-X).
17 godina
The Witcher 3

Stavi postavke na medium pa probaj...

Pitam za grafičku jer u profilu piše 7600 GTX

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
doktor1 kaže...

Stavi postavke na medium pa probaj...

Pitam za grafičku jer u profilu piše 7600 GTX

Probao sam, čim uđem u igru odmah lag fest. Znači i izbornik isto, stavio 30 fps, borderless itd. ali ništa. Inventory ne trza pa mi je još čudnije.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da nisi omogucia super rezoluciju u postavkama Geforce expirienca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Jesi kloko procesor možda?

Ja sam danas nešto sje.. dok sam se igro sa klokom procesora, (otišo sam ipak malo previše na 4.6 GHz) i u GTA V mi je FPS pao na 5-8 FPSa! Prije toga na 4.2 GHz uredno 50... Isto ako kada bi otišu u settings FPS nazad na 50....

A naše konfiguracije su slične i meni na High postavkama ima lock na 50 FPSa tako da stvarno neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Ma ništa, zato mi ni nije jasno što se desilo. Što me najviše zbunjuje je to da kad prvo upalim Witcher 3 ( Nakon reseta pca) radi super i onda nakon nekog vremen krene stuter ( fakat slideshow). Evo danas sam igrao LoL pa mi dojadio i upalim Witcher odmah nakon i stutter?! Ništa nisam radio, danas sam stavio nove drivere za grafu i to je to i sa prijašnjim je bilo isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nemam pojma...

Probaj sve očistit sa Display Driver Uninstallerom, (netreba safe mode) te snimi neke prethodne drivere, ne ove nove...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 23:36 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Stavio sam HW Monitor i gledam opet temp, piše 77c, a kad popipam grafu vruća je užas. Ali to bi bio problem i u ostalim igrama zar ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Dosta toplo... Witcher 3 možda više prži grafičku od ostalih igara pa dolazi do problema...

Meni je sa W3 temperatura oko 67 stupanjeva, ali sa velikim overclockom...

MSI Afterburner ti pokazuje sve bitne podatke pa malo baci oko!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 0:13 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Kvragu, ali igram i MGS5 sa svim na high i nema frke. Samo mi treba da mi grafa sere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Probaj testirat grafičku sa Furmarkom

Ovo je već tema za nešto drugo jer smo Witchera zaspamali pošteno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice