The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
The Witcher 3

Zasluzeno 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

kakav odnos imate sa Yenn, Triss i Keira-om? 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
flpmyslf kaže...

kakav odnos imate sa Yenn, Triss i Keira-om? 

Samo profesionalni, sex i ništa drugo.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Zasluzeno 

Naravno. Dočekao sam nakon toliko godina "pravi" witcher 2. To su mogli odmah tako a ne onoliko zajebati dvojku koja je kurac a ne igra... 

Kad se sjetim, toliko frendovima nahvalim witchera 1, svi ga odigraju, oduševe se... svi onda čekamo dvojku, dvojka kooonačno izađe a ono %$"#$%"#$%  

Sad iz vica stavio trojku i sretan što su ipak nastavili gdje su stali sa jedinicom  

Evo malo detalja iz mojega današnjega iskustva witchera

14 godina
HaM kaže...

Kad se sjetim, toliko frendovima nahvalim witchera 1, svi ga odigraju, oduševe se... svi onda čekamo dvojku, dvojka kooonačno izađe a ono %$"#$%"#$%  

Sad iz vica stavio trojku i sretan što su ipak nastavili gdje su stali sa jedinicom  

Pa trojka je puno sličnija dvojci nego jedinici... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dvojka loša? Tko može zaboravit onu priču i dijaloge.. 

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Witcher serijal je Game of Thrones u video igrama, a dvojka je najbolji primjer toga kad je priča u pitanju.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The Witcher 3

Pa dobro drago mi je da je vama bila dobra. Nama je bio top 1 promašaj u rpg serijalima zbog a) težine (arkadni dio + mačevanje) b) težina borbe (kamera) c) predmeta (količina i upotrebljivost).

Nazad na topic. Nisam 14i već 17i level i igrom slučaja sam završio side quest (witcher contract) koji me tražio lvl 23 (udari pa pobjegni + sign za prevenciju štete) tako da, može se.

Nije nemoguće. Da sam poginuo, sigurno se ne bih vraćao istog nivoa na taj quest (volim svoje živce).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bio bi red da stave lika koji daje glas Geraltu ulogu jer je čovjek stvarno glumac po profesiji (Doug Cockle), samo mu trebaju staviti umjetnu dugu kosu jer je u stvarnom životu ćelav

Ne mogu zamisliti film s Geraltom bez njegovog zaštitnog hrapavog glasa.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
12 godina
windir_zg kaže...

Bio bi red da stave lika koji daje glas Geraltu ulogu jer je čovjek stvarno glumac po profesiji (Doug Cockle), samo mu trebaju staviti umjetnu dugu kosu jer je u stvarnom životu ćelav

Ne mogu zamisliti film s Geraltom bez njegovog zaštitnog hrapavog glasa.

možda uzmu vladu kalembera, ima dugu kosu i hrapav glas

17 godina

da li netko zna koji merchant(i) osim onog alchemista istocno od novigrada kupuju crossbow bolt. imam osjecaj da su prije patch-a svi zivi to kupovali, sad samo taj jedan

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

da li netko zna koji merchant(i) osim onog alchemista istocno od novigrada kupuju crossbow bolt. imam osjecaj da su prije patch-a svi zivi to kupovali, sad samo taj jedan

Pogledaj kod onog beggara što prodaje flaše u Novigradu. Nalazi se kod velikog mosta uz rijeku. On kupuje sve.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
boxer kaže...
Obi Wan kaže...

Pogledaj kod onog beggara što prodaje flaše u Novigradu. Nalazi se kod velikog mosta uz rijeku. On kupuje sve.

probao... ne kupuje. problem je sta ovaj alchemist ima premalo para kod sebe, najvise 600, pa svako malo moram trcat do njega, a ja iman u sebe vrijednosti jedno 6k stvari koje zelim prodat. da je nac kakav mod koji dize lovu merchantima spasio bih se. ovih problema nisam imao prije patch 1.1 jer je blacksmith te stvari kupovao.

edit: ne znam dal onaj merchant iz dlc-a kupuje sve, zaboravio sam. doduse, za onoliko love koliko triba ukrcat u njega bolje mu je da kupuje...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 14:39 (Obi Wan).
17 godina
Obi Wan kaže...
 probao... ne kupuje. problem je sta ovaj alchemist ima premalo para kod sebe, najvise 600, pa svako malo moram trcat do njega, a ja iman u sebe vrijednosti jedno 6k stvari koje zelim prodat. da je nac kakav mod koji dize lovu merchantima spasio bih se. ovih problema nisam imao prije patch 1.1 jer je blacksmith te stvari kupovao.

edit: ne znam dal onaj merchant iz dlc-a kupuje sve, zaboravio sam. doduse, za onoliko love koliko triba ukrcat u njega bolje mu je da kupuje...

Mod se zove Wealthy Wendors, treba mu par ingame dana da vendori dobiju puno para... ne treba ti veći modifier od 20, trust me :) ja sam se zaigrao pa vendori imaju po 500000 novaca kod sebe :)

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
17 godina
Father_Dougal kaže...
Obi Wan kaže...

Mod se zove Wealthy Wendors, treba mu par ingame dana da vendori dobiju puno para... ne treba ti veći modifier od 20, trust me :) ja sam se zaigrao pa vendori imaju po 500000 novaca kod sebe :)

a vidio sam taj mod al ne znam dal radi na 1.11

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima jedan koji automatski daje wendorima 1500 golda kad pricas s njima. More money for traders. Radi na 1.11.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Zajeb kaže...

Ima jedan koji automatski daje wendorima 1500 golda kad pricas s njima. More money for traders. Radi na 1.11.

e svaka ti dala kolega Zajeb, spasio si stvar...

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Inace ja u W3 za drugi prelazak koristin dosta modova.

Yenefer green eyes

Enhanced steady shot ( kojeg vise ne koristin posto sam dobija achivement )

Gear Improvements last longer

More money from traders

Improved saddlebags

Enhanced monster trophies

Slots Slots SLOTS, odlicna stvar za prelazak New Game +

World Map Unlimited Zoom

Always full expireince (igran regiju po regiju, a krenija san u game + sa lvl 37 pa su mi bas svi questovi sivi)

Svi modovi koliko vidin rade s 1.11. Nisan siguran za Enhanced steady shot jer ga ne koristin vise.

te naravno Ciri bath bandage removal

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 20:51 (Zajeb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

evo nakon duuugo vremena i na cetvrtom prelasku prvi veci bug ili glitch. quest za bear (ursine gear) kad se ide u onaj clan tuirseach castle... i taman pri kraju kad se dode u za pokupit gear iz chesta trebalo bi se pojavit 4-5 wraiths i nakon toga povuc onaj lever za otvroti vrata medutim lever ne reagira a ni gamad se ne spawna. steta... al ajd bar mogu nabavit maceve koji su mi puno bitniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja sam si sa treasure hunt questovima nafillao lovu, trenutno imam 10k, ali zapravo nemam na kaj pametno iskoristit, craftanje swordova mi se ne isplati jer uvijek sword koji trenutno imam bude bolji od moguceg kojeg mogu craftat, najvise si craftam armor. Ne idem na to da mi sword ima najveci damage, tipa nađem 260-330 sword ali vise mi se isplati imat svoj sa 226-306 jer ima 75% critical hit, dok ovaj jaci ima tipa 5%

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sve sta dobijes i lutas se prodaje. Rade se samo Witcher setovi radi benefita i xpa. To sta neki item ima 20 dmga vise baci u vodu, vaznije je imat 20% sign intensity

Sta se tice tog buga, jucer sam bas tu skupio taj set i radilo je bez problema. Pojavila su se samo 3. I to stakani na prijestolju tako da sam se samo jednom zavrtija :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Sve sta dobijes i lutas se prodaje. Rade se samo Witcher setovi radi benefita i xpa. To sta neki item ima 20 dmga vise baci u vodu, vaznije je imat 20% sign intensity

Sta se tice tog buga, jucer sam bas tu skupio taj set i radilo je bez problema. Pojavila su se samo 3. I to stakani na prijestolju tako da sam se samo jednom zavrtija :D

navodno ima neka shema da se dobije taj set nekakvom teleportacijom... ako vrata ne rade priko konzole se teleportiras.

postoji jos jedna mogucnost... a to je onaj quest koji te vodi tim istim putem da se popnes na vrh. pa mozda da se taj quest prvo rijesi pa tek onda treasure hunt... ne znam...

9 godina
neaktivan
The Witcher 3
artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flpmyslf kaže...

u kojem smislu

edit: inace, rijesija sam svoj problem... skinio mod koji dozvoljava fast travel sa bilo koje lokacije, izasao iz dvorca, obrisao mod i prijatelji k'o sto smo i bili...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 21:29 (Obi Wan).
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

evo novi shooting

artuditu
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Hmm neznam jeli imam problem s igrom, ali kada igram s ciri ima samo jedan spell.

Sad sam na djelu di se borim protiv Wild Hunta na Skeligeu i koliko se sicam iz prvog prelaska vec bi tu treba imat Drugi spel da se Rasiri sfera , teleportira iza njih i pobije. To bi vec trebalo bit u Novigradu ako se dobro sican protiv Whorseona.

Da nije da na Death March to iskljucenoj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Dobije li se što pametno nakon završetka Gwent questova? odigrao desetak sati već,ali sam zaobilazio gwent jer mi je dosadan pa čisto da  znam hoću li propustiti što ako ga zaobiđem u potpunosti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 20:03 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

Dobije li se što pametno nakon završetka Gwent questova? odigrao desetak sati već,ali sam zaobilazio gwent jer mi je dosadan pa čisto da  znam hoću li propustiti što ako ga zaobiđem u potpunosti.

ne dobije se nista

16 godina
protjeran
The Witcher 3
Sa 21. levelom sam došao na Skellige, svi sideovi, svi contracti.

Taman postalo malo repetitvno i taman me fino opet vratilo na priču.

Prigodna pogled na Skellige otok:
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice