The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

aktivirao sam igru ali nece da mi se otkljuca downloadable content*

xXxXx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Otkljucat ce ti se sa patchom ovako ionako.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

ee ajd da te zamolim nesto, ako imas original igru, samo provjeri imas li the witcher 2 folder na ovom mjestu : C/Users/Public/Games/The Witcher 2

xXxXx

0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 2
AA-d00d kaže...

BTW je li se jos nekome desilo da mu odjednom nestane quiped steel sword? To mi se vec 2 puta desilo, mislim da je bilo dok sam prodavao maceve blacksmithu pa mi se i taj quipani mac nasao (IZ NEKOG RAZLOGA) na listi, a ja naravno sam samo double-clickao.

meni se zna desit da geralt ne zeli prominit mac, ili da ga ne zeli vratit nazad na leđa. to su neki bugovi, valjda ce ispraviti uskoro, mozda u sljedecem patchu

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
RAPTOR XxX kaže...

ee ajd da te zamolim nesto, ako imas original igru, samo provjeri imas li the witcher 2 folder na ovom mjestu : C/Users/Public/Games/The Witcher 2

ako ti se patch ne moze instalirat, nema ti koristi ic u glavni folder.

vidim da si kupi original igru, pa imas par opcija:

reinstaliraj igru

ajde na sluzbenu stranicu pa procitaj sta kaze pod FAQ ili na forum

posalji mail developerima ako ne mozes naci rjesenje

ja imam piratsku verziju i nisam imao nikakvih problema.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

na pirat*ku verziju si instalirao patch??

xXxXx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Da li je izasao fix za atijeve(amd) graficke ???

izbacuje me svako malo .....

marroncevic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Zasto ne bi instalirao patch na piratsku? Kad se instalira patch, cak vise ne treba ni crack, buduci da su maknuli DRM.

17 godina
Vuja12 kaže...
RAPTOR XxX kaže...

Zasto ne bi instalirao patch na piratsku? Kad se instalira patch, cak vise ne treba ni crack, buduci da su maknuli DRM.

pametno mamino {#}

17 godina
Brkovi kaže...

a ono imas 11.5b hotfix nekakav, al sve to zavisi koliko ti je jaka graficka... nista posebno mozda ti se digne 5-10 fps

17 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Meni je ovakav path

15 godina
neaktivan
Brkovi kaže...

Izsli su prije par dana novi 11.6 driveri

KLIK 

INSOMNIJA!
17 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

ali ne mogu uopste instalirati patch, samo izbaci ovo:

Možda je glupost, ali probaj vidjeti da li ti je možda C particija puna pa zato ne može napraviti privremeni fajl.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

trebam hitno pomoć!! instaliram igru i ništa mi nebude u folderu u E disku u kojem sam ju instalirao,ima ima folder al bude prazan i ja odem da krekiram i zaljepim sve ono kad otvorim igricu u taj folder gdje sam instalirao i neće nikako igra da se pokrane...kad onam na launch game on mi ništa ne reagira samo kao refresha se i ništa...zna netko u čemu je problem???????

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroždero kaže...

trebam hitno pomoć!! instaliram igru i ništa mi nebude u folderu u E disku u kojem sam ju instalirao,ima ima folder al bude prazan i ja odem da krekiram i zaljepim sve ono kad otvorim igricu u taj folder gdje sam instalirao i neće nikako igra da se pokrane...kad onam na launch game on mi ništa ne reagira samo kao refresha se i ništa...zna netko u čemu je problem???????

instaliraj patch 1.2 i neces trebat crack..

INSOMNIJA!
17 godina
CrNa StreLa kaže...
peroždero kaže...

instaliraj patch 1.2 i neces trebat crack..

bas kako ti je kolega rekao. vec i ptice na grani znaju da je patchom ponistena DMR zastita

14 godina
neaktivan

evo hoću da instaliram patch i kaže mi : Installed game version is invalid or incomplete....a sve sam normalno instalirao i trebalo bi dobro biti...

17 godina

a moj pero ne znam sta da ti kazem...

mozda postoji razlike u steamovoj verziji ili retail... mislim da sam negdje vidio na nekom forumu da ima neki fix za tu stvar, al nisam siguran.

14 godina
neaktivan

ako išta znači sad sam pokrenuo preko Power IS-e i bude mi poruka kao RAPTORU gore ..nešto error itd. ako znate kako je on riješio taj problem? ako ne nema veze hvala na pokušaju pomoći svejedno ;)

17 godina

cek cek jel to original ili piratska verzija igre?

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

ja evo ponovo igram... :D
poslije witchera sam pokusao neke igre tipa gothic arcania , risen i jos neke ... 
i sve mi je smijesno :( Ne mogu ni posolit Witcheru ... Witcher mi je unistio slast igranja igara xD
sve mi je nekako bezveze poslije witchera :o
i need help xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peroždero kaže...

ako išta znači sad sam pokrenuo preko Power IS-e i bude mi poruka kao RAPTORU gore ..nešto error itd. ako znate kako je on riješio taj problem? ako ne nema veze hvala na pokušaju pomoći svejedno ;)

a da kupis originalnu verziju igre?

INSOMNIJA!
17 godina
CrNa StreLa kaže...
peroždero kaže...

ma mozes instalirat piratsku igru bez problema, samo sto on to ne kuzi kako... tako sam ja shvatio

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
CrNa StreLa kaže...
peroždero kaže...

ma mozes instalirat piratsku igru bez problema, samo sto on to ne kuzi kako... tako sam ja shvatio

ma razumjem ja to ali ako ne razumije kako instalirat piratske igre nek se ostavi toga.a ova se stvarno lako instalira i patchira se sama cim je pokrenes i uz to jos ne treba ni crack pa di ces lakse

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 18:15 (CrNa StreLa).
17 godina
CrNa StreLa kaže...
Obi Wan kaže...
CrNa StreLa kaže...
peroždero kaže...

ma razumjem ja to ali ako ne razumije kako instalirat piratske igre mozda to nije za njega.a ova se stvarno lako instalira i patchira se sama cim je pokrenes i uz to jos ne treba ni crack pa di ces lakse

congratulation. u just won a big pile of nothing.

15 godina
neaktivan

Zar ti stvarno mislis da si toliko pametan da svakome  mozes odgovarat nekakvim  arogantnim postovima??

16 godina
odjavljen
The Witcher 2

zavrsio! predobro odmah sam loadao prvi chapter gdje sada biram scoiatel path.... prefakindobro!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

I ja isto. Vec sam zapoceo sa drugim pathom i opet sam pri kraju i skoro potpuno novi tijek radnje. Najbolje potrosenih 200kn na igru..ikad!

..unatoc tome sto nema ni MP komponentu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 21:33 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Stvarno steta sto se nakon zavrsetka igre ne moze ici new game na istoj tezini sa svim itemima,armorom,macevima i skillovima koji se imaju na kraju igre DUSA ME BOLI!!! sto ne mogu pojacat Geralta skroz do maxa i sto ne mogu provesti vise vremena s onim awesome armorom i macevima koje poberes na samom kraju...

2 0 hvala 0
17 godina

ja cekam da napravi netko save game editor za witcher 2... ako je uopce moguce ga napraviti

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice