The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
The Witcher 2

LoL...i zato tebi igra ne valja?

Pa čuj, nikad ni nisam mamu upoznal tak da...jbg.

Sve niže i niže padaš.

Gledam i ne vjeruje, pa ova igra se može odigrat na minimalno 10 prolaza RAZLIČITIH. i to bez save iz prvog dijela. S njim ima još više mogućnosti...ooooomg.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 21:40 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
The Witcher 2

prestanite trolati i svađati se!

PRIJAVITE onoga tko bezveze spama temu ili vrijeđa, a nemojte se sami obračunavati!

...
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
doxy kaže...

Gledam i ne vjeruje, pa ova igra se može odigrat na minimalno 10 prolaza RAZLIČITIH. i to bez save iz prvog dijela. S njim ima još više mogućnosti...ooooomg.

Samo da pitam jer nisam to pratio, šta ti daje save game iz prvog dijela? jel se morao cijeli prvi dio preći da ti prihvati save ili?

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
17 godina
protjeran
thesekiman kaže...
doxy kaže...

Samo da pitam jer nisam to pratio, šta ti daje save game iz prvog dijela? jel se morao cijeli prvi dio preći da ti prihvati save ili?

Da moraš...ma i  bez njega imaš brdo odluka koje promijene tijek igre.

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Tko li će recenzirati igru i koliko će % dobiti.....Ja kazem Ante i 92% {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ja bi dao igri ocjenu 96/100. U cijelom gameplayu mi se ne svida samo jedna stvar, a to je lockanje neprijatelja, tj. nervira me kad ne prebaci na najblizeg protivnika i ispadne da dok ga udaram zapravo mu ne radim nista. Ostalo mi je sve odlicno, izuzevsi neoptimiziranost igre i cinjenicu da mi se graficka nenormalno grije dok igram.

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vuja12 kaže...

Ja bi dao igri ocjenu 96/100. U cijelom gameplayu mi se ne svida samo jedna stvar, a to je lockanje neprijatelja, tj. nervira me kad ne prebaci na najblizeg protivnika i ispadne da dok ga udaram zapravo mu ne radim nista. Ostalo mi je sve odlicno, izuzevsi neoptimiziranost igre i cinjenicu da mi se graficka nenormalno grije dok igram.

Meni mijenja lock na onoga prema kojem trčima, sam se okrenem prema njemu i W. I locka ga odmah, da vidiš, Geralt se ko divljak odmah baca na njega lol.

14 godina
neaktivan
doxy kaže...

Nemogu zamislit igranje ovog na kontroleru...jednostavno nema dovoljno tipki.

A - dodge

B - interakcija

X - light attack

Y - heavy attack

R1 - magija

L1 - cirkularni izbornik magije/oružja/meditacije (kakav je već u igri)

START - izbornik igre

SELECT - character/journal/inventory (mijenjaš tabove s R1 i L1)

Strelice - pocket slots

Evo, i ostale su ti još četiri tipke neiskorištene. Eventualno možeš staviti pospremanje oružja na jednu gljivu i reset kamere na drugu.

17 godina
besi kaže...

a gle sad ce ti izac Dungeon Siege III, tam ce ti fajt bit lagan i sigurno neces morat previse razmisljat kad ces igrat...

Jedva čekam. Moči ću ga igrati lijevom rukom dok gledam Ezela :)

besi kaže...
meni je gust kad moram naucit nesta o cudovistu protiv kojeg se idem borit, znaci koje potione moram popit da ga lakse ubim i slicno..

ekipa je malo zaboravila cari rpg, svi bi nesta nabrzaka, mislim takav je danas cijeli svijet ali witcher ipak ima neke elemente old school rpga i zato mi se i sviđa takav kakav je...

Pa nije baš tako komplicirano. Nema oklopa - fast style, ima okolop - strong, ima štit - dodge. Jednostavno :)

Bez daljnjeg, witcher je bolji RPG od nedavno predstavljenog koga nećemo imenovati - ali ipak ima djelova koji nas starce smetaju. Vidjeti ćemo kako će se priča odvijati...

Meni i dalje ne ide u glavu da je baš tolika kazlika između Normal i Easy načina igranja?

@doxy

Da :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 8:55 (Elles D.).
16 godina
The Witcher 2

Meni osobno igra je u redu, ali najviše mi nedostaje glas orginalnog witchera!

ButcherCRO ingame! Dumbass offline!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Meni osobno igra je u redu, ali najviše mi nedostaje glas orginalnog witchera!

a meni kume da triss napokon obrije mackicu:){#}

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan

Meni igra sada iz nekog razloga vise ne crash-a na desktop i sad mogu detalje bez beda stavit na high, a prije toga sam dobivao 15 frame-a u sekundi sa svime na low {#} Mjenjao sam drivere isprobavao razne stvari i nista prije toga nije pomoglo. {#} Pise se po forumima da samo nekako treba prijeci onaj dio sa vjesalima i da nakon toga igra radi bezprijekorno. Isprobat cu ovo s loading-om jer mi je loadanje i dalje brutalno dugo.

Sto se tice igre za sada moram reci da je combat system po meni jedan od najboljih ikad napravljenih u rpg-u, i drago mi je da su maknuli onaj iz jedinice. Brz je, dinamican, ima puno mjesta za taktiku, ovakvo nesto sam cekao vec dosta dugo.  

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

i ljudi sa retail verzijom kad bi stavili ovaj executable file od GoGa, bi dobili ubrzanje u ucitavanju igre,save fileova i mozda jos fps-a u igri. Znaci najvjerojatnije je problem u SecuRomu.

Ne pratim drugdje vjesti o Witcheru osim ovdje, al zar je to stvarno tako?

Ako da onda je ovo jedan od žešćih DRM failova u zadnje vrijeme...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Znači, zaobilaženje igrine zaštite se sad naziva povećavanje performansi, a ne krekanje.{#}

Pa oni sami prodaju igru bez zaštite {#}

Ylem kaže...

Meni igra sada iz nekog razloga vise ne crash-a na desktop i sad mogu detalje bez beda stavit na high, a prije toga sam dobivao 15 frame-a u sekundi sa svime na low {#}

A šta si onda tako žalostan {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 12:53 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Znači, zaobilaženje igrine zaštite se sad naziva povećavanje performansi, a ne krekanje.{#}

Kao sto je vec thesekiman napisao, to nije nikakvo zaobilazenje zastite nego je to file od "verzije" igre koja se moze kupiti preko GoG-ovg site-a. Btw vlasnik GoG-a je CDProjekt. Retail verzija dolazi sa SecuRom zastitom, digitalna verzija kupljena preko GoG-a dolazi "bez zastite".

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 13:17 (toTheCore).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
toTheCore kaže...

i ljudi sa retail verzijom kad bi stavili ovaj executable file od GoGa, bi dobili ubrzanje u ucitavanju igre,save fileova i mozda jos fps-a u igri. Znaci najvjerojatnije je problem u SecuRomu.

Ne pratim drugdje vjesti o Witcheru osim ovdje, al zar je to stvarno tako?

Ako da onda je ovo jedan od žešćih DRM failova u zadnje vrijeme...

Mogu mirne duse rec da je!! Performanse su se poboljsale (u kombinaciji sa beta driverima od n.divije) i ucitavanje je skoro pa trenutno! Nice drm fail

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nisam igrao duže od 10 minuta (borba za balistu u prologu), ali ono što sam vidio IMA neke segmente s konzola, ali DOBRE segmente s konzola. Za razliku od Dragon Agea 2, Witcher 2 je lijep, brz, ugodan i zabavan za igranje bez pretjerivanja, preseravanja. Dragon Age 2 mi se smučio u demou.

Vidjet ćemo dalje...

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 2

Gdje kopirati save-ove od W1?

Stavio sam u My Documents i W2 ne pronalazi save od W1.... (znači path je MD\The Witcher\save\...)

Radi se o save-ovima od W1, ne onog Enhanced bego baš original verzije, možda je stvar u tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Kao sto je vec thesekiman napisao, to nije nikakvo zaobilazenje zastite nego je to file od "verzije" igre koja se moze kupiti preko GoG-ovg site-a. Btw vlasnik GoG-a je CDProjekt. Retail verzija dolazi sa SecuRom zastitom, digitalna verzija kupljena preko GoG-a dolazi "bez zastite".

Da, ali ti koristiš fileove koje si neovlašteno skinuo s interneta, od verzije koju nisi kupio.

To je isto kao da ja kupim igru za PC, i skinem kopiju za Xbox jer sam igru već kupio.

17 godina
The Witcher 2

Nije ni približno isto.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nakon još odigravanja dojmovi su ostali isti, možda su se i poboljšali, priča mi se čini stvarno izvrsnom, likovi zanimljivi, osebujni i lijepo okarakterizirani ( ne svi naravno, ali većina glavnih ), onaj osjećaj života u selima, birtijama i slično dosta dugo nisam vidio, nešto što bi DA itekako trebao skupiti od Witcera ( uz tonu drugih stvari ).

Misije, odnosno questovi su uglavnom izvrsni, zabavni ( ono s onim pijanstvon je vrhunska stvar, tetovaža FTW ). Ovo bi vrlo lako mogla biti igra godina ukoliko neka igra od q4 ekipa ne ispadne stvarno izvrsna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Imam malo problema sa igrom prvu sekvencu uopće nisam vidio jer je ne moguće vidjet. Slika dolje, a u daljnjem igranju teksture titraju. ?

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 2

rade li oni special fileovi s GoG verzije na yogurt verziji igre :( ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sad probao vjerovao sam da nece radit al ipak rade fileovi sad ulazim u igru za 5 sec a ne ko prije da sm trebo cekat skoro 20 30 sec :D

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
15 godina
neaktivan

hvala radi i na yourt verziji :D

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Možda je već rečeno, ali ako imate grafičke kartice od Nvidia-e deinstalirajte 3D Vision drivere. Ja nisam mogao ni ući u igru, ali kad sam deinstalirao te drivere igra radi super.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

za kaj služe ili kako se koriste crafting itemi i Enchantment-ima ???

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Ima li još tko problem sa titranjem tekstura? Ati serija grafickih kartica.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 2

kako dobro ,imamo crack koji je izdao proizvođač sam.to se jos nikad nije dogodilo  {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
medo94 kaže...

za kaj služe ili kako se koriste crafting itemi i Enchantment-ima ???

Laički objašnjeno, craftign itemi su stvari koje skupljaš i koristiš pri izradi drugih stvari, recimo nakupiše se dijamanstske prašine, kože, metala i još pokoje stvari i neki NPC ili trgovac ti izradi mač.

Enchantmenti su pojačanja za oružje, recimo vatra, struja itd itd.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice