The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2

jeli može netko dati link od downloada specijalnih fajlova sa GoG verzije ,  unaprijed hvala {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 2:09 (joc).
15 godina
protjeran
The Witcher 2

E bok ja sam početnik u ovoj igri, pa me zanima ako mi netko može reći kontrole, jer u opcijama ih nigdje ne vidim.................malo i pokoji savjet, npr onom zmaju na početku nemogu zbrisat, vatra me uhvati i mrtav sam.

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eld kaže...

Svaka vama cast ali ... Da bi ovo igrao moras biti malo mazohista. Bar u samom pocetku. Evo vec vise od pola sata ne uspijevam proci sam pocetak igre. Trial by Fire. Vatra me sprzi vojnici napadaju. Blazeni brainless hack`n`slash!!

eh joj pa ti nisi niti procitao kaj treba raditi jeda? :) eto sto brainless ''RPG"ovi rade nasoj deci!!! :) trebas se spustiti dolje i razbiti one na ballisti (ima par valova neprijatelja)

e sad glede borbe  i ja sam na pocetku bio pomalo frustriran ali onda reko cekaj stani stop. sta ja to pokusavam ovdje ? i ja sam probavo hack and slash metodama ali ehee heee dragi moj nejde tako! za BILO koju boru tu ima vishe - naglasavam VISE stvari na koje moras obracati paznju. moras kombinirati poitone/magiju/jake ili slabe udarce/kolutove/bezanjija i repozicioniranje i ako je GRUPA neprijatelja kako ces koga mlatnuti u kojem trenutku i kako i s cim!

ako gledas pazljivo za svaki udarac treba odredjeno vrijeme i kada nekoga opandrcis taj je neko vrijeme (kratko istina bog ali zamjetno) van stroja jer dolazi sebi nakon sto ga mlatnes (dakle ako je grupa ljudi mlat jednog pa drugog na treceg magiju da padne na guzicu, kolut vamo kolut onamo pa opandrc jacim udarcem(desni gumb misa) itd itd)

ugl upotrebi MOZAK gledaj sto se dogadja kada nekoga opandrcis i razmisljaj TAKTICKI! ne zaboravi KOMBINIRATI SVE ELEMENTE koji su ti na raspolaganju!

Boze Hvala Ti Konacno Na Ovakvoj Igri! ALLEEELLUUJJAAAA!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 8:09 (Genie).
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Prešao igru, predobra je, odlična priča, likovi, animacije, dugo nisam igrao ovako dobar RPG da me satima držao zaljepljenim za komp.

Išao sam na sve side questove koje sam mogao naći, od svih su mi samo 3 propala. Mislim da cu još jednom krenuti prelaziti igru, samo main questove ali na drugi način, zanima me kako će se priča odvijati.

Uh, tko će dočekati Skyrim sada.. Nadam se da će on pružiti još više sati zabave..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

evo malo ss od mene...{#}

btw kolko chaptera ima??

smc
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
besi kaže...

evo malo ss od mene...{#}

btw kolko chaptera ima??

Bolje da neznaš{#}

Ima 3 Chaptera i Epilog - završni quest.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina

@ thesekiman

Svaka čast!

Za kolko si ju prešo, 3-4 dana(sati)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 9:22 (nevrjeme).
15 godina
neaktivan
nevrjeme kaže...

@ thesekiman

Svaka čast!

Za kolko si ju prešo, 3-4 dana(sati)?

oko 20-25 sati, 3 dana igranja.. je8at ga, ja se vratim s posla u 14 i onda sam cjelo popodne free, a ova igra te baš traži da ju igraš{#}

17 godina
Genie kaže...
Eld kaže...

Svaka vama cast ali ... Da bi ovo igrao moras biti malo mazohista. Bar u samom pocetku. Evo vec vise od pola sata ne uspijevam proci sam pocetak igre. Trial by Fire. Vatra me sprzi vojnici napadaju. Blazeni brainless hack`n`slash!!

eh joj pa ti nisi niti procitao kaj treba raditi jeda? :) eto sto brainless ''RPG"ovi rade nasoj deci!!! :) trebas se spustiti dolje i razbiti one na ballisti (ima par valova neprijatelja)

e sad glede borbe  i ja sam na pocetku bio pomalo frustriran ali onda reko cekaj stani stop. sta ja to pokusavam ovdje ? i ja sam probavo hack and slash metodama ali ehee heee dragi moj nejde tako! za BILO koju boru tu ima vishe - naglasavam VISE stvari na koje moras obracati paznju. moras kombinirati poitone/magiju/jake ili slabe udarce/kolutove/bezanjija i repozicioniranje i ako je GRUPA neprijatelja kako ces koga mlatnuti u kojem trenutku i kako i s cim!

ako gledas pazljivo za svaki udarac treba odredjeno vrijeme i kada nekoga opandrcis taj je neko vrijeme (kratko istina bog ali zamjetno) van stroja jer dolazi sebi nakon sto ga mlatnes (dakle ako je grupa ljudi mlat jednog pa drugog na treceg magiju da padne na guzicu, kolut vamo kolut onamo pa opandrc jacim udarcem(desni gumb misa) itd itd)

ugl upotrebi MOZAK gledaj sto se dogadja kada nekoga opandrcis i razmisljaj TAKTICKI! ne zaboravi KOMBINIRATI SVE ELEMENTE koji su ti na raspolaganju!

Boze Hvala Ti Konacno Na Ovakvoj Igri! ALLEEELLUUJJAAAA!!!!

Hvala na objasnjenju i pojasnjenju. Napravio sam uninstall. Izmedju ostalog komp mi stuca uz ovu igru cak i na ultra low. A nemam namjeru a pogotovo novaca zbog jedne igre ga pojacavati.

Btw procitao sam sto treba napraviti koliko sam stigao dok me vatra ne pocne prziti. I veli da treba srediti strazu na vratima. Nigdje nisam uocio da se spominju ikakvi ballisti.

Bit ce igara i za mene :)) 

17 godina
protjeran
The Witcher 2

Odlična igra, na početku sam bio malo skeptičan, no što idem dalje sve je bolja.. btw, mislim da nema govora o nekoj neoptimiziranosti ako ja na 3 god staroj konfi vrtim na ovim postavkama :P

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Odlična igra, na početku sam bio malo skeptičan, no što idem dalje sve je bolja.. btw, mislim da nema govora o nekoj neoptimiziranosti ako ja na 3 god staroj konfi vrtim na ovim postavkama :P

I na koliko fps-a? vrtis igru?

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ako netko zna riješit critcal error problem neka se javi u pp. Bio bih mu jako zahvalan..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel mi može netko na PM reći gdje da strpam W1 save gameove?

Našao sam 2 save gamea, al ne znam dali su od pred kraj igre ili od kuda,

ali našao sam ih...

EDIT: Skužio, ne u mapu od W1 nego u mapu od W2 savegameova..

PS - Odoh staviti 4870HD, na 8800GT je neigrivo... :D

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 17:43 (Don Kihoty).
15 godina
protjeran
Kora kaže...

E bok ja sam početnik u ovoj igri, pa me zanima ako mi netko može reći kontrole, jer u opcijama ih nigdje ne vidim.................malo i pokoji savjet, npr onom zmaju na početku nemogu zbrisat, vatra me uhvati i mrtav sam.

bump

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Kora kaže...

bump

Kontrole su ti u direktoriju igre, odnosno u bin mapi.

I daj podsjeti me koja je to vatra.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
Kora kaže...

bump

Ma kad onaj zmaj puše vatru, al općenito me rokaju vrlo lako skinu health bilotko

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Ma kad onaj zmaj puše vatru, al općenito me rokaju vrlo lako skinu health bilotko

Pa izmići se, kad se bježi ispod onih drvenih nastrešnica, samo trebaš brzo pobiti one likove što se tamo nalaze, i čim se jedna od njih zapali bježi pod drugu i to je to, dio je dosta lagan zapravo, ako je to taj na koji misliš.

Što se tiče toga da ti lak oskidaju health, hebiga, tako je, izmići se, bacaj se po podu, koristi signove, quen naročito, spašava živote i gotovo, što duže igraš i napreduješ bit će ti lakše.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
protjeran
Kora kaže...
thuglife kaže...
Kora kaže...
Kora kaže...

bump

Pojavi ti se ikona za miš...kad zablicne samo desni klik, i Geralt se izmakne s kretenom u stranu.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jel se isplati da je igram, ako nisam odigrao 1 deo?

0 0 hvala 0
15 godina
nenadwolf kaže...

Jel se isplati da je igram, ako nisam odigrao 1 deo?

nemoj, odigraj prvi dio prvo, totalno epic :-)

LoL Nick (EU): hRay
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Eto prešao i ja igru.

Priča je zbilja zapanjujuča.

Ista je kao i u prvom witcheru,na kraju se sve sazna.

Za priču se možer reći jednsotavno: tu svako svakoga :), svi u krivi a nitko nije kriv:). 

Igra zaslužuje RPG godine a sad niti igra godine joj nije nepoznanica.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 2

Imam S*****W verziju. Neće mi se igrica pokrenut, onemogućio sam scan na nortonu i paul mi je uredu(ako znate o čemu pričam) ali opet mi se neće pokrenut.

P.S.: Modovi nemojte mi molim vas obrisat poruku jer nije piratska!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

IGN impressions 

I po misljenju   reviewera   bolja od DA2   , po forumima rageaju Konzolasi da je nemogu igrati ;)   .  Jedva cekam kad ce IGN postaviti review pa da jos vise QQ-aju  :D

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Skidam da isprobam ovo čudo. Mada nisam jedinicu igrao, niti sam ljubitelj RPG-a. Al ajde neka ne škodi isprobati igru :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2
Trebam malu pomoc

Znaci u questu death symbolized, koji trazi da nadem katakombu te taj item koji su sakrili ono prokleti patuljci. No problem je sto dodem u katakombu ali nema toga itema... prosao sam je valjda 100 puta ali nikak da ga nadem, zato jel bi netko mogao rec tocnu lokaciju toga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Momchina kaže...
Trebam malu pomoc

Znaci u questu death symbolized, koji trazi da nadem katakombu te taj item koji su sakrili ono prokleti patuljci. No problem je sto dodem u katakombu ali nema toga itema... prosao sam je valjda 100 puta ali nikak da ga nadem, zato jel bi netko mogao rec tocnu lokaciju toga.

Mali hint : U katakombama koristi aard sign na zidove da ih srušiš

I'm diggin' my way to somethin' better
15 godina
neaktivan
Momchina kaže...
Trebam malu pomoc

Jel to onaj u vezi zastave moras  ona mumificirana tijela   .  imas one zidove sto su oslabili moras ih s jednim signom unistit da mozes proci  ( ne sjecam se koji ) .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
Hvala majtore, zaboravio sam na zidove koji se mogu unistit, hvala jos jednom.
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Sustav borbe prava frustracija,potion uporaba također.

Totalno otežava igru očajan fight sistem.

Path finding također totalno loš,a skučenost prostora u borbama je sveprisutna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 0:03 (dax1974).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

po forumima rageaju Konzolasi da je nemogu igrati ;)

?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice