jeli može netko dati link od downloada specijalnih fajlova sa GoG verzije , unaprijed hvala
jeli može netko dati link od downloada specijalnih fajlova sa GoG verzije , unaprijed hvala
E bok ja sam početnik u ovoj igri, pa me zanima ako mi netko može reći kontrole, jer u opcijama ih nigdje ne vidim.................malo i pokoji savjet, npr onom zmaju na početku nemogu zbrisat, vatra me uhvati i mrtav sam.
Svaka vama cast ali ... Da bi ovo igrao moras biti malo mazohista. Bar u samom pocetku. Evo vec vise od pola sata ne uspijevam proci sam pocetak igre. Trial by Fire. Vatra me sprzi vojnici napadaju. Blazeni brainless hack`n`slash!!
eh joj pa ti nisi niti procitao kaj treba raditi jeda? :) eto sto brainless ''RPG"ovi rade nasoj deci!!! :) trebas se spustiti dolje i razbiti one na ballisti (ima par valova neprijatelja)
e sad glede borbe i ja sam na pocetku bio pomalo frustriran ali onda reko cekaj stani stop. sta ja to pokusavam ovdje ? i ja sam probavo hack and slash metodama ali ehee heee dragi moj nejde tako! za BILO koju boru tu ima vishe - naglasavam VISE stvari na koje moras obracati paznju. moras kombinirati poitone/magiju/jake ili slabe udarce/kolutove/bezanjija i repozicioniranje i ako je GRUPA neprijatelja kako ces koga mlatnuti u kojem trenutku i kako i s cim!
ako gledas pazljivo za svaki udarac treba odredjeno vrijeme i kada nekoga opandrcis taj je neko vrijeme (kratko istina bog ali zamjetno) van stroja jer dolazi sebi nakon sto ga mlatnes (dakle ako je grupa ljudi mlat jednog pa drugog na treceg magiju da padne na guzicu, kolut vamo kolut onamo pa opandrc jacim udarcem(desni gumb misa) itd itd)
ugl upotrebi MOZAK gledaj sto se dogadja kada nekoga opandrcis i razmisljaj TAKTICKI! ne zaboravi KOMBINIRATI SVE ELEMENTE koji su ti na raspolaganju!
Boze Hvala Ti Konacno Na Ovakvoj Igri! ALLEEELLUUJJAAAA!!!!
Prešao igru, predobra je, odlična priča, likovi, animacije, dugo nisam igrao ovako dobar RPG da me satima držao zaljepljenim za komp.
Išao sam na sve side questove koje sam mogao naći, od svih su mi samo 3 propala. Mislim da cu još jednom krenuti prelaziti igru, samo main questove ali na drugi način, zanima me kako će se priča odvijati.
Uh, tko će dočekati Skyrim sada.. Nadam se da će on pružiti još više sati zabave..
evo malo ss od mene...
btw kolko chaptera ima??
Bolje da neznaš
Ima 3 Chaptera i Epilog - završni quest.
@ thesekiman
Svaka čast!
Za kolko si ju prešo, 3-4 dana(sati)?
@ thesekiman
Svaka čast!
Za kolko si ju prešo, 3-4 dana(sati)?
oko 20-25 sati, 3 dana igranja.. je8at ga, ja se vratim s posla u 14 i onda sam cjelo popodne free, a ova igra te baš traži da ju igraš
Svaka vama cast ali ... Da bi ovo igrao moras biti malo mazohista. Bar u samom pocetku. Evo vec vise od pola sata ne uspijevam proci sam pocetak igre. Trial by Fire. Vatra me sprzi vojnici napadaju. Blazeni brainless hack`n`slash!!
eh joj pa ti nisi niti procitao kaj treba raditi jeda? :) eto sto brainless ''RPG"ovi rade nasoj deci!!! :) trebas se spustiti dolje i razbiti one na ballisti (ima par valova neprijatelja)
e sad glede borbe i ja sam na pocetku bio pomalo frustriran ali onda reko cekaj stani stop. sta ja to pokusavam ovdje ? i ja sam probavo hack and slash metodama ali ehee heee dragi moj nejde tako! za BILO koju boru tu ima vishe - naglasavam VISE stvari na koje moras obracati paznju. moras kombinirati poitone/magiju/jake ili slabe udarce/kolutove/bezanjija i repozicioniranje i ako je GRUPA neprijatelja kako ces koga mlatnuti u kojem trenutku i kako i s cim!
ako gledas pazljivo za svaki udarac treba odredjeno vrijeme i kada nekoga opandrcis taj je neko vrijeme (kratko istina bog ali zamjetno) van stroja jer dolazi sebi nakon sto ga mlatnes (dakle ako je grupa ljudi mlat jednog pa drugog na treceg magiju da padne na guzicu, kolut vamo kolut onamo pa opandrc jacim udarcem(desni gumb misa) itd itd)
ugl upotrebi MOZAK gledaj sto se dogadja kada nekoga opandrcis i razmisljaj TAKTICKI! ne zaboravi KOMBINIRATI SVE ELEMENTE koji su ti na raspolaganju!
Boze Hvala Ti Konacno Na Ovakvoj Igri! ALLEEELLUUJJAAAA!!!!
Hvala na objasnjenju i pojasnjenju. Napravio sam uninstall. Izmedju ostalog komp mi stuca uz ovu igru cak i na ultra low. A nemam namjeru a pogotovo novaca zbog jedne igre ga pojacavati.
Btw procitao sam sto treba napraviti koliko sam stigao dok me vatra ne pocne prziti. I veli da treba srediti strazu na vratima. Nigdje nisam uocio da se spominju ikakvi ballisti.
Bit ce igara i za mene :))
Odlična igra, na početku sam bio malo skeptičan, no što idem dalje sve je bolja.. btw, mislim da nema govora o nekoj neoptimiziranosti ako ja na 3 god staroj konfi vrtim na ovim postavkama :P
I na koliko fps-a? vrtis igru?
Ako netko zna riješit critcal error problem neka se javi u pp. Bio bih mu jako zahvalan..
Jel mi može netko na PM reći gdje da strpam W1 save gameove?
Našao sam 2 save gamea, al ne znam dali su od pred kraj igre ili od kuda,
ali našao sam ih...
EDIT: Skužio, ne u mapu od W1 nego u mapu od W2 savegameova..
PS - Odoh staviti 4870HD, na 8800GT je neigrivo... :D
E bok ja sam početnik u ovoj igri, pa me zanima ako mi netko može reći kontrole, jer u opcijama ih nigdje ne vidim.................malo i pokoji savjet, npr onom zmaju na početku nemogu zbrisat, vatra me uhvati i mrtav sam.
bump
bump
Kontrole su ti u direktoriju igre, odnosno u bin mapi.
I daj podsjeti me koja je to vatra.
bump
Ma kad onaj zmaj puše vatru, al općenito me rokaju vrlo lako skinu health bilotko
Ma kad onaj zmaj puše vatru, al općenito me rokaju vrlo lako skinu health bilotko
Pa izmići se, kad se bježi ispod onih drvenih nastrešnica, samo trebaš brzo pobiti one likove što se tamo nalaze, i čim se jedna od njih zapali bježi pod drugu i to je to, dio je dosta lagan zapravo, ako je to taj na koji misliš.
Što se tiče toga da ti lak oskidaju health, hebiga, tako je, izmići se, bacaj se po podu, koristi signove, quen naročito, spašava živote i gotovo, što duže igraš i napreduješ bit će ti lakše.
bump
Pojavi ti se ikona za miš...kad zablicne samo desni klik, i Geralt se izmakne s kretenom u stranu.
Jel se isplati da je igram, ako nisam odigrao 1 deo?
Jel se isplati da je igram, ako nisam odigrao 1 deo?
nemoj, odigraj prvi dio prvo, totalno epic :-)
Eto prešao i ja igru.
Priča je zbilja zapanjujuča.
Ista je kao i u prvom witcheru,na kraju se sve sazna.
Za priču se možer reći jednsotavno: tu svako svakoga :), svi u krivi a nitko nije kriv:).
Igra zaslužuje RPG godine a sad niti igra godine joj nije nepoznanica.
Imam S*****W verziju. Neće mi se igrica pokrenut, onemogućio sam scan na nortonu i paul mi je uredu(ako znate o čemu pričam) ali opet mi se neće pokrenut.
P.S.: Modovi nemojte mi molim vas obrisat poruku jer nije piratska!
Skidam da isprobam ovo čudo. Mada nisam jedinicu igrao, niti sam ljubitelj RPG-a. Al ajde neka ne škodi isprobati igru :)
Mali hint : U katakombama koristi aard sign na zidove da ih srušiš
Jel to onaj u vezi zastave moras ona mumificirana tijela . imas one zidove sto su oslabili moras ih s jednim signom unistit da mozes proci ( ne sjecam se koji ) .
Sustav borbe prava frustracija,potion uporaba također.
Totalno otežava igru očajan fight sistem.
Path finding također totalno loš,a skučenost prostora u borbama je sveprisutna.
po forumima rageaju Konzolasi da je nemogu igrati ;)
?