The Hunter

poruka: 39
|
čitano: 21.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Hunter

pozdrav svima!!! dali netko znak koji kod trebam ukucati za igricu the hunter? ili možda kako da dođem do koda,jer prilikom instaliranja traži da ukucam kod. unaprijed zahvaljujem!!!{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Hunter

pozdrav! znaš možda kako odkodirati tu igru-traži me aktiviraj kod?

11 godina
neaktivan
The Hunter

Jako mi se sviđa igrica ali mi je glupo što moraš kupit membership za druge životinje.

Bolje da su dali samo dozvole i da kad hunt-uješ(uloviš) životinju da dobijes em$.

:D

EDIT: Ima neko preporuku za neku hunting igricu.

Unaprijed,hvala :D.

Vozite sigurno, vozite tenk.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 16:15 (Thund3r).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Hunter
Dajte da obnovimo temu vec neko vrijeme se moze igrati multiplayer igra je extra
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
began kaže...
Dajte da obnovimo temu vec neko vrijeme se moze igrati multiplayer igra je extra

e hvala na infu, igra mi je hebena! pogotovo lov na fazane{#}

ja sam umro od smjeha:

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 11:25 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
The Hunter
Ja sam juce potrosio 20$ kupio pusku i aimpoint optiku da mogu ganjat veprove :)Igra je ludilo grafika extra jest da je malo skupa ali moze se skupit i besplatnih em-ova i gm-ova Lp
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
began kaže...
Ja sam juce potrosio 20$ kupio pusku i aimpoint optiku da mogu ganjat veprove :)Igra je ludilo grafika extra jest da je malo skupa ali moze se skupit i besplatnih em-ova i gm-ova Lp

daj mi reci kaj sve mogu raditi ak kupim igru? koje sve zivotinje mogu rokati itd ak ti nije problem, ja i mojih par fredova bi htjeli uzeti!{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
began kaže...

daj mi reci kaj sve mogu raditi ak kupim igru? koje sve zivotinje mogu rokati itd ak ti nije problem, ja i mojih par fredova bi htjeli uzeti!{#}

Pa u biti kad kupis licencu koja kosta oko 20$ dobijes 3 mjeseca membership tako da mozes lovit sve vrste divljaci ja sam kupio wayfarer mebmership i dobio pusku i pistolj,uostalom imas sve na njihovoj stranici i dodaj me began_ze mi je nick,mozemo nekad zajedno ganjat veprove {#}

13 godina
neaktivan
The Hunter

Pozdrav, ima li aktivnih u ovoj igri?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice