The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Jedno pitanje.Jarl od Whiteruna mi je kad sam mu donio Dragon scroll rekao je da mi da  neku površinu,ili tako nešto.Što je to?Hvala.

F1 2011 Codemasters
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 16:14 (emerik).
13 godina
neaktivan

pa da vam se pomuti pamet?{#}{#}

Pametnije je držat se igre,ne želim biti odgovorna za dodatne nuspojave {#}

17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja iskreno ne kužim kome takva grafika može biti loša.

Odaberite neko brdo, popnite se gore, pogledajte malo okolo, fucking takvi pogledi da ti dah zastaje.

Uopće me ne muči što su teksture dok zumiraš malo zamučene. I tako ne hodam okolo i blejim u zid ili pod da primjetim gdje je neka tekstura shebana.

Ma meni je ta grafika, okolina i osjećaj slobode koji imaš u skyrim-u jednostavno nevjerojatan (isto kako je bio i u Fallout-ima, gdje sam tražio sve moguće lokacije).

Btw. Mapa izgleda enormno velika.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neznam da li je bilo ali slika koja ce vas nasmijati do suza.(NSFW)

20 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Jedno pitanje.Jarl od Whiteruna mi je kad sam mu donio Dragon scroll rekao je da mi da  neku površinu,ili tako nešto.Što je to?Hvala.

ekšuli, dozvolio ti je da kupiš kuću u njegovom gradu. da bi kupio, obrati se onom njegovom savjetniku (nešto na V, neznan točno xD). samo da znaš, košta 5k golda xD i to samo kuća, bez uređenja xD

17 godina

Jednostavno riješenje ako dobijete FPS drop..... Alt+Tab u WIndowse, Alt+Tab nazad u igru, (dva puta na Skyrim za ući).... I opet radi.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Imam problem, ušao sam u onaj college za magea u winterholdu i dosao sam do nekog dijela u saarthal excavation siteu , tako nesto..  i onda bi tam trebao razgovarati s tim tipom i nemogu jer piše da je busy... i čekam cijeli dan i dalje je busy... ima ko kakvu ideju?

15 godina
neaktivan
Haha u dva dana promjenio sam 3 karaktera xD. Prvo two-handed, ali bio je Imperial... onda one-handed Nord, ali kad sam vidio kako me Mageovi unistavaju, odlucio sam se za Mage Norda. I zasad je super, nisam umro nijednom, i cini mi se da se sporije lvl-am (jer warrioru dizem armor, onehanded itd.pa se skupi xp prebrzo), to mi se svidja :). Sad sam po 3.put u Bleak Falls Temple-u, YAY :D.
17 godina

Malo sam se razocarao, ali samo malo.

Difficulty level je nekako neujednacen.

Sad sam lvl 15 dual wield warrior i ne moze mi nitko nista te je igra prelagana, a opet kada naides na nekog bossa, zna te ubiti u 2-3 udarca.

Zmajevi koji su izgledali opako i uzbudljivo su drek. Zmaja ubijem u manje od 30 sekundi bez da se ijednom uplasim da cu morati loadati.

Potion of fire resistance i mogu stajati ispred njega, a njegov plamen ce mi jedva healt skinuti.

Probat cu opet dici difficulty, iako mi je bilo malo pretesko zadnji put kad sam to napravio, vidjet cemo kako je sada.

Inace, igra je mrak.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...

Sad sam lvl 15 dual wield warrior i ne moze mi nitko nista te je igra prelagana, a opet kada naides na nekog bossa, zna te ubiti u 2-3 udarca.

Zmajevi koji su izgledali opako i uzbudljivo su drek. Zmaja ubijem u manje od 30 sekundi bez da se ijednom uplasim da cu morati loadati.

Potion of fire resistance i mogu stajati ispred njega, a njegov plamen ce mi jedva healt skinuti.

Probat cu opet dici difficulty, iako mi je bilo malo pretesko zadnji put kad sam to napravio, vidjet cemo kako je sada.

Inace, igra je mrak.

Na kojoj težini igraš? Ja igram na Expert i taman mi je. Još kada pravilno razvijam lika za moj način igre.... Taman. Adept je smeće od težine

ššššš - možda su u šumi
14 godina
protjeran

ja prebacio na master i ide lagano, ništa mi još ne radi probleme

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Inace, igra je mrak.

Ja sam sa adepta prešao ne expert i nije više toliko jednostavno. Treba taktike kod jačih protivnika zato prijatelj uvijek dobro dođe. Više nigdje ne putujem sam uvijek je netko samnom. Čak niti na adept nije lako, ako naletiš na bandu, ali netreba previše truda da ih se pobije. Na expert je druga priča, a Master sam malo probao i zanimljivo je no nemam vremena...

15 godina
neaktivan
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
18 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja sam na masteru od prve minute i iako sam level 12, još me uvijek pola neprijatelja ubije jednim potezom...no to možda zato jer sam mage i podizao sam samo magicku do sad :D

Savjet za sve koji igraju na master: vodite pojačanja sa sobom! konja/followera/conjuration magiju...fire atronach doista pomaže u fajtu a izgleda puno bolje nego u prethodnim Scrollsima. Također, ako vodite konja u fajt pripremite se da zagine...obični sabljozubi tigar mi je upravo raščetvorio bidno kljuse :(

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sanity153 kaže...

ne dira mene previše hoće li mi tko vjerovat ili ne  {#}

Kad počne mojih 1000 kako,zašto budu skužili  {#}{#}

pic or didnt happen

to su stare fore,klinac hebaje cijeli forum nitko ga ne doživljava i onda se rega ga cura i hoopsa evo i tutorila i crackova i kako instalirat itd itd.i onda kazu ženski rod ni povlašten {#}

15 godina
neaktivan

Ej ljudi moze pomoc, imam dva shouta jedan od njih je frost, to sam dobio kad sam ubio jednog zmaja usput, ali nemogu koristi, jel zna neko kako cu to "otkljucat" ?

Music is our life-So live oure life
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 17:08 (Saro_Teklic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Saro_Teklic kaže...

Ej ljudi moze pomoc, imam dva shouta jedan od njih je frost, to sam dobio kad sam ubio jednog zmaja usput, ali nemogu koristi, jel zna neko kako cu to "otkljucat" ?

Moras ubiti zmaja, prati glavni quest do prvog grada.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
Saro_Teklic kaže...

Edit: totalno sam se zahebo

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 20:06 (Arxi).
15 godina

Može neko pojasniti ovo sa joinanjem u neku od organizacija.Moja pitanja su.

1.Može li se joinati u više organizacija ili samo u jednu?(Companionsi, Imperial Legion, Stroamcloaksi,Dark brotherhood)

2.Ako neko može da pojasni koje su prednosti neke organizacije a koje mane.

3.Za šta se opredjeljuje koja od tih organizacija

Ne želim se na brzinu joinat u jednu od tih pa da poslje požalim kad shvatim da bi htio u drugu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

1.Može li se joinati u više organizacija ili samo u jednu?(Companionsi, Imperial Legion, Stroamcloaksi,Dark brotherhood)

Ne želim se na brzinu joinat u jednu od tih pa da poslje požalim kad shvatim da bi htio u drugu.

Nisam igrao skyrim puno ali mislim da znam.

1. Organizacije su ti isto kao Guilde u Oblivionu. Mozes se joinati u sve. (osim u Imperial i Stormcloak, to nisu organizacije vec sadasnja vlast i pobunjenici. Moras odabrati stranu.)

2. Companions = gilda ratnika, Dark Brotherhood = gilda ubojica. Thieves guild = gilda lopova. Imas I gildu magova, no neznam im pravo ime.

3. ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 17:18 (Arxi).
13 godina
odjavljen
Saro_Teklic kaže...

Pa selektiraj si u opcijama shout i možeš ga koristi svakih par sekundi koliko mu je cooldown

13 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

prema dosad dobivenim inforamcijama možeš se priključiti u maksimalno 5 frakcija od mogućih 6. to je zato jer su dvije frakcije sukobljene i ako se učlaniš u jednu, druga otpada. to su ti Stormcloaks i Imperiali. što se tiče ostalih do sada meni nije poznato ima li nekih sukobljavajućih questova zbog kojih bi bio spriječen priključiti se nekoj organizaciji (kao što je bilo sa fighters i thieves u morrowindu).

a što se tiče njihovih specijalizacija/poslova ... 

Dark Brotherhood - plaćene ubojice

Thieves guild - samo ime ti govori

Companions -  ako se ne varam, Skyrim verzija Fighters Guilda - plaćebnici koji obavljaju razne poslove za plaću, najčešće vezano za čišćenje, obranu i takve stvari

Mages Guild (neznam točno kako se zovu u Skyrimu, ali mislim da je neki Universoty u pitanju xD) - čarobnjaci koji se bave magijom (no shit, sherlock! xD) i njihovi zadatci su obično skupljanje arteakata, pomoć oko nekih magija ili ko zna što, ali uvijek vezano uz magiju

Stormcloaks/Imperial - nisam siguran čime se bave, ali u pitanju su dvije glane frakcije u skyrimu

ima još i Shield Brothers ako se ne varam koji se uglavnom bave klanjem divova xD

15 godina

Aj baš me zanima kako igrate:

51 pogled iz prvog lica
10 pogled iz trečeg lica
19 pomalo oboje
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
witch from the east kaže...

Aj baš me zanima kako igrate:

Generalni combat = prvo lice

Boss fight (ako je meele) 1v1 = Trece lice, zbog toga sto je mnogo lakse  kretati se iza zaklona i cekati pravu priliku za napad. Dok sam u prvom licu i bjezim, cesto mi se dogodi da se zaglavim i puff... Upravo me malj opalio i odnio to malo mizernog zivota sto sam imao.

15 godina

Stvarno se brzo skuplja lvl. Ubijem jednog Frost Trola i bandita i već sa lvl 2 na lvl 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas jasem ja laganini kad vidim 3 vojnika (Imperiali) vode jednog zarobljenika (Stormcloaks)... i stanem ja da vidim sto se zbiva, upitam zarobljenika kad ono meni ponudi da ga oslobodim ili da ga oslobodim i dijelim iteme s njim...izaberem ja ovu prvu opciju, Imperiali naravno poludili i napali me... na kraju sam ih ubio svu cetvoricu {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ylem kaže...
N3N0 kaže...
Imas u Whiterunu, quest dobijes od stare sa trznice, pratis je u kucu i onda ti njezin sin kaze da ukrades dokaze iz tudje kuce. Kad udjes u tu kucu ovaj te pita za koga si, (imaju 2 naziva, kao House X i House Y), onda kazes da si za njega pa ti i on da quest... i onda biras :D. Takodjer u Whiterunu, naletit ces na neke Arape, traze neku zenu. Zena ti je u birtiji i skriva se, onda ti ona zapovijedi da zakoljes njihovog vodju u Hideoutu...onda opet biras, hoces je cinkati ili ubiti vodju (ja sam ih pobio i nakrcao se scimitarima, dmg 16, preludi za dual-wield. To su samo 2 primjera quest conflicta.

On je vise mislio na cijele questove guild-ova, u Morrowind-u nisi mogao biti u Fighters Guild-u i u Thieves Guild-u zajedno zbog toga. 

Mogao si, ima negdje na netu korak po korak kako, osobno sam probao. I ne samo to ima i mogućnost da se učlaniš u dvije Great Houses.

Moguce je ako pratis Percius-ove savjete, inace ne, jer ubijes sefove Thieves Guild-a, u dvije Great Houses se mozes prikljucit iskoristavanjem buga, i to bi mi razbilo igru tako da nisam ni pokusavao. 

13 godina
neaktivan

ima li još tko problema sa izbacivanjem iz igre? meni uglavnom sve teče normalno, na ultra postavkama, 60ak FPSa, ali mi svakih 40ak min do sat vremena samo izbaci iz igre, bez ikakvog errora ili glitcha. mislio sam da je možda bug do nečega u igri, ali svaki puta bih normalno nastavio dalje i ponovio sve nespremljene akcije koje sam obavio prije izbacivanja. 

Igra je oiginal, kupljena i aktivirana bez poteškoća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Saro_Teklic kaže...

kada dobijes shout, moras ga otkljucati, a otkljucavas ga tako da odes u inventory, oznacis ga, i stisnes t ili r (nisam siguran, al jedno od to dvoje je). moras imati jedan dragon soul, koji se dobije kad ubijes jednog zmaja

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
neaktivan

Staljine, tvoj avatar mi odvlači pažnju od čitanja postova.

Nisi u redu {#}

Bring out your dead!
Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice