The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.460.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Baš mi se sviđa kako su uklopili lycanthropy (vukodlake) u igru, iako možda malo pre rano dobijete mogućnost da postanete jedan od njih...ali dok ste vuk ne možete lootati ništa, nema regeneracije healtha, no puno ste brži i jači, a sveukupno trajanje vučje forme je 2:30 minute s tim da "konzumacija" svakog tijela donosi daljnjih 30 sekundi i transformati se može samo jednom dnevno...jako dobro, nije overpowered!

Jel netko zna je li moguće postati vampir + vukodlak? Postojali su neki bugovi u Bloodmoonu s tim čini mi se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 23:08 (PeaceFrog).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
The White Wolf kaže...

Eto vecu glupost od ovog posta nisam vidio na ovom forumu NHF {#}

60 % korisnika ima iste probleme kao sto ja imam, pogledaj malo forume pa ces vidit da se velika kolicina ljudi zali na freezanje svakih 5-10 sec {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
14 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

Jel netko zna je li moguće postati vampir + vukodlak? Postojali su neki bugovi u Bloodmoonu s tim čini mi se.

Mislim da nije jer(znam samo da ako prvo postanes vukodlak) onda dobijes 100% resist disease.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan

Za razliku od prijašnjih nastavaka gdje sam radio specijalne pohode na kuće samo kako bi se nakrao zlata, tu ne kradem. Valjda zato jer sam se ufurao u ulogu Dragonborna pa se borim za pravdu i mir!

Čak i pomognem tu i tamo nekom. Sve je realnije pa mi je žao krasti, a još i piše crvenim slovima Steal pa me scima.

Ima stvarno toliko toga za radit, osjećam se da igram nekoliko igara. Glavni questovi su dosta dobri.

15 godina

ebemti... sad sam išao tražiti one greybeardse ali nemogu naći pravi put nikako...

aj, bar sam usput ubio jednog zmaja i 2 gianta... ove divove je duplo teže ubit {#}. kod njih sam imao taktiku, pogodim lika strijelom, on trči na mene, ja prijeđem rijeku... i tako 10 min :D

predobra je igra, trenutno sam level 10... nesjećam se kad me je neka druga igra ovako oduševila

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ebemti... sad sam išao tražiti one greybeardse ali nemogu naći pravi put nikako...

aj, bar sam usput ubio jednog zmaja i 2 gianta... ove divove je duplo teže ubit {#}. kod njih sam imao taktiku, pogodim lika strijelom, on trči na mene, ja prijeđem rijeku... i tako 10 min :D

predobra je igra, trenutno sam level 10... nesjećam se kad me je neka druga igra ovako oduševila

Dal se isplati ubijati divove? Mislim, dal što zanimljivo dropaju?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
Blizek kaže...

Dal se isplati ubijati divove? Mislim, dal što zanimljivo dropaju?

hmm.. dobro pitanje... kod mene nisu ništa vrijedno ispustili...

al mi se zato archery povećao za nekoliko levela...

0_o
15 godina
neaktivan

Ah, da, zaboravio sam na 100% resist disease kad postaneš vukodlak :)

Što ste izabrali ljudi, Stormcloackse ili Imperial Legion?

Momci iz Bethesde su napravili odličan posao s tim frakcijama...Stormcloacksi su parili dobri i pravedni ali čim sam ušao u Windhelm ispalo je da su rasistički gadovi koji mrze sve osim nordova, a Imperial Legion su pak gramzivi beskičmenjaci...ne znaš koji su gori...upravo kao u stvarnom svijetu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 0:33 (PeaceFrog).

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

Momci iz Bethesde su napravili odličan posao s tim frakcijama...Stormcloacksi su parili dobri i pravedni ali čim sam ušao u Windhelm ispalo je da su rasistički gadovi koji mrze sve osim nordova, a Imperial Legion su pak gramzivi beskičmenjaci...ne znaš koji su gori...upravo kao u stvarnom svijetu!

Pa sunce ti tvoje imas spoiler stil za to ................

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
PeaceFrog kaže...

Pa sunce ti tvoje imas spoiler stil za to ................

Da to je možda spoiler ali je jako rano u igri tako da nije ništa opasno... iako Stormcloaksi su i još gori rasisti, zaboravio si da ne vole mageve.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 23:55 (Blizek).
14 godina
neaktivan

Dal je neko skuzio da ako ubijes vampira s finisherom s macem da ce se pretvoriti u prah(no nisam suguran, nekako mi je to cudno izgledalo)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

Evo i sad ti meni lipo moraš shebati dio priče, hvala.

Bring out your dead!
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Sto znace te skupine Imperials itd. ?
Sto dobivam ako se uclanim u jednu od njih?
Jel se potrebno uclanjivati?
Zasto se uclaniti?

Hvala na odgovorima.. :)

EDIT: Na mojoj konfi igram na ultra detaljima, editirao .ini file kako ste preporucili u prijasnjim postovima i nemam nikakvog lagga... oko 50fps

Vidi se da ti je ovo prvi TES, pojma nemaš o igri čovječe... Nema veze, morao si negdje početi.

Uglavnom, Imperial je klasa ( rasa ), jedna od njih desetak koje biraš na početku igre, evo, o njima pročitaj ovdje.

Ono s čime si ih pobrkao jesu guildovi, udruženja ljudi određenih "profesija", pa imaš mage guld, sa mageovima, rješavaš questove za njih, dižeš svoj rang mađu njima, dobijaš nagrade i slično, isto ti je i za Thives Guild, Dark Brotherhood, svaka od njih ima svoje glavešine, ostale likove, questove, lokacije i slično. Učlaniti se nije potrebno ali je svakako preporučljivo.

Kakva je igra? Dojmovi može?? SKinuo sam ju pa ću ju sutra instalirati ali tražim dojmove. Ajde Thuglife ti znaš sve o svakoj igri pa reci XD

Dinamo živi vječno
17 godina
protjeran
Eld kaže...

Da li je netko naisao na ovu pecinu? Nemam nikakav zadatak u njoj ali me pati sto ne mogu naci ulaz i pocistiti je usput. Vise od nekoliko puta sam obisao oko tog vrha. Ili sam ja corav ili je i to bug.

Lako moguće da je to pećina za nekakav DLC, i da će tek naknadno biti moguće ući u nju, ništa nova za bethesdu, sličnu stvar sam zapazio i u falloutu 3.

Ylem kaže...
N3N0 kaže...
Imas u Whiterunu, quest dobijes od stare sa trznice, pratis je u kucu i onda ti njezin sin kaze da ukrades dokaze iz tudje kuce. Kad udjes u tu kucu ovaj te pita za koga si, (imaju 2 naziva, kao House X i House Y), onda kazes da si za njega pa ti i on da quest... i onda biras :D. Takodjer u Whiterunu, naletit ces na neke Arape, traze neku zenu. Zena ti je u birtiji i skriva se, onda ti ona zapovijedi da zakoljes njihovog vodju u Hideoutu...onda opet biras, hoces je cinkati ili ubiti vodju (ja sam ih pobio i nakrcao se scimitarima, dmg 16, preludi za dual-wield. To su samo 2 primjera quest conflicta.

On je vise mislio na cijele questove guild-ova, u Morrowind-u nisi mogao biti u Fighters Guild-u i u Thieves Guild-u zajedno zbog toga. 

Mogao si, ima negdje na netu korak po korak kako, osobno sam probao. I ne samo to ima i mogućnost da se učlaniš u dvije Great Houses.

14 godina
neaktivan

Mene zanima da li netko ima problema s bindanjem magije na ruke. Jer jednostavno ne mogu odbindat magiju s desne ruke nikako. Npr. namješteno mi je u favorites na desnu i lijevu ruku firebolt, a to oću isto napravit za frostbite, no kad pokušam samo mi na lijevu binda frostbite, a na desnoj mi  ostane firebolt i nemoguće ga je sklonit odatle.

Ako je već imao netko sličan problem, žao mi je, ali izbjegavam ovu temu zbog dosta spoilera.

17 godina

skini prvi patch u njemu je to popravljeno

14 godina
neaktivan

Random freezanje nije do procesora.. Igra tece tecno na medium postavkama i koci svake 2 min. Da je do procesora valjda bi sjeckala neprestano.. I da, ljudi sa extra masinama imaju iste probleme a opet ljudi sa low end konfiguracijama tecno guraju igru bez sjeckanja. Vjerovatno je problem u XP - u kao sto je neko rekao, cekamo fix onda. 

16 godina
neaktivan
Camalus kaže...

Mene zanima da li netko ima problema s bindanjem magije na ruke. Jer jednostavno ne mogu odbindat magiju s desne ruke nikako. Npr. namješteno mi je u favorites na desnu i lijevu ruku firebolt, a to oću isto napravit za frostbite, no kad pokušam samo mi na lijevu binda frostbite, a na desnoj mi  ostane firebolt i nemoguće ga je sklonit odatle.

Ako je već imao netko sličan problem, žao mi je, ali izbjegavam ovu temu zbog dosta spoilera.

Sklonit češ ga tak oda mountaš na desnu neko oružje, tipa mač, onda ga odmountaš i onda ti je desna prazna, sad možeš slijepiti što hočeš od magije na nju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran

magija je prejaka. upravo sam obavio quest u halted stream camp da pobijem neke bandite. na samom kraju unutra 3 lika koji me napadaju. uletim s štitom i mačem i umrem. drugi put stavim flames na obje ruke i pokosim ih prije nego su se doslovce pomaknuli. igram na adept težini.. malo ću još testirati s time ali ako je zbilja ovako stalno, sve si mislim da ponovo krenem igrati igru jer sam uložio 12 pointsa do sada samo u 1 handed oružja, heavy armour i archery a magija je ovako moćna

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
14 godina
neaktivan

The feeling kad imaš dual wield sa 2 Sabre-a a svaki 50 dmg :O. Ubijaš u 2 kombo-a zmaja .

own :O own :O
Even a fool knows you can't reach the stars, but that doesn't stop a wiseman from trying.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako sam se nasmijao sada, igra je preblesava;

IN MY TIME OF NEED QUEST;

Kako su me oni plaćenici pitali da saznam da li je u gradu žena koju oni traže. Ja je nađem u onoj birtiji i ona me zamoli da je ne predam u

zatočeništvo, kaže mi da je plemkinja a da su ovi tipovi assasini koji je hvataju i da li joj mogu pomoći da ih se rješi..

Ja kažem ok i nakon lutanja završim u nekakvoj pečini u kojoj su assasini i njihov vođa.

Dođe do sukoba, pobijem ih poprilično i pojavi se njihov vođa sa prijedlogom da zaebem žensku na način da je uvjerim

da ih nisam uspio pobiti i da je dovedem do konjušnice odmah ispred grada te da ću dobiti pristojnu nagradu ako pristanem.

Naime, po njegovom tumačenju, ženska je izdajica, ovo-ono...

I sad, odem ja natrag u grad, do ženske, uvjerim je da nisam uspio pobiti assasine koji je love i da mora pobjeći iz grada,

da sam pripremio konja za nju jer želim da bude sigurna i da joj se nista ne dogodi.

Otpratim je do konjušnice gdje je čeka glavni assasin koji je udre nekakvom paralyze magijom nakon par kratkih riječi.

Ženska se sruši kao balvan a tip mi da 500 golda kao obećanu naknadu na što se ja okrenem, izvadim macu i zatučem žensku po glavi dok leži

paralizirana i naravno, ubijem je na što mi assasin uvati urlati : 'Sva ova zahebancija i ti je sad ubiješ, jesi li normalan!? '...

na što naravno i njega zatučem po glavi jer mi se nije sviđao od samog početka i pomislim, uff hebote, stvarno sam zli pshopat {#}

Okrenem se natrag prema gradu a odjednom se stvori kostur prvog zmaja kojeg sam ubio (i dalje piše ime na njemu), usred ničega

i padne na pod te počne brakedance-ati, onako istrzano {#}

Sve u svemu, zabavna večer

padne s neba i počne brejkdensati padne s neba i počne brejkdensati
tako jedno 2 minuta i onda se umorio tako jedno 2 minuta i onda se umorio
a ovu momčinu sam pronašao u kripti, pokušava užicati piće al mu ne ide :) a ovu momčinu sam pronašao u kripti, pokušava užicati piće al mu ne ide :)
Bring out your dead!
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

magija je prejaka. upravo sam obavio quest u halted stream camp da pobijem neke bandite. na samom kraju unutra 3 lika koji me napadaju. uletim s štitom i mačem i umrem. drugi put stavim flames na obje ruke i pokosim ih prije nego su se doslovce pomaknuli. igram na adept težini.. malo ću još testirati s time ali ako je zbilja ovako stalno, sve si mislim da ponovo krenem igrati igru jer sam uložio 12 pointsa do sada samo u 1 handed oružja, heavy armour i archery a magija je ovako moćna

Pa i ja sam uložio dosta u one handed, ali sada pomalo ulažem u magiju. Nemoj kretat ispočekta samo se prebaci na expert. Kombiniraj malo negdje prolazi magija bolje, a negdje napad oružjem... sve ovisi.

13 godina
neaktivan

napokon i ja pokrenuh tu famoznu igru xD 

igra je ne samo ono što sam očekivao nego i puno više xD još od doba morrowinda i diabla II me skoro niti jedna PC igra nije ovako navukla xD prvo počeo sa nekim argonianom, ali odustah od toga i sad pičim sa bretonkom ko neki long blade destruction mage, sa kasnijim prrekvalificiranjem u summonera xD i kad god mogu kupujem spelice xD 

z7a sad riješih Svenove ljubavne probleme u riverwoodu (iako je jadan poginuo pomagajući meni u golden claw questu xD) i riješih golden claw xD sad malo prebacivanja stvari sa laptopa na komp i onda nazad u svijet skyrima xD

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

pozz kako uslikate screenshot da mogu spremit neke slike i dali tko ima negdje na netu cjelu pricu o skyrimu da procitam ? pozz

15 godina
neaktivan

Ja krenio tražit Greybeardse Bogu iza nogu, i eto ti sr*nja, ne mogu odolit da uđem usput u svaku j*benu pećinu i ne napravim spaćku. Sad sam pomogao nekom pajdi u kripti, nekakav necromancer mu je terorizirao ostatke obitelji, fina nagrada, golda i svega ko u priči.

Tražim inače vlasnika Golden Claw-a i tu žensku Redguardicu, nju nisam riješio još. Lv. 6 sam, kombinacija destructiona i one handeda, tipični hit-n-run, samo je za*ebano kad me okruže, onda brže bolje vadi štit, i njega buffam.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Dakle, odlična stvar šta nisam prije ubrao. Sada nakon šta sam ubio prbog zmaja otišao sam kod Jarla te smo razgovarali, ali nakon našeg razgovora, nastavlja se razgovor između njegovog brata Hongara i Aventusa vezanog uz Sivobrade i samog mene kao Dragonborna...... 

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Našao i prvu stvar koja me, ajmo reći, smeta u odnosu na Oblivion, što je zaista nestala fora da ako skačeš kao manđo neki po mapi - buffaš Acrobatics, pa to mi je najveći gušt bio {#}, i faktor sreće također, Luck? Isto nestao?

Ovo za graybeardse,da fora je. Samo su Bogu iza nogu, i nahodat ćeš se, ali vjerujem da si riješio konja nekako. Ja i ova ženska Lydia kako li joj je već ime, šetkaramo po mapi i pravimo pzdarije, ford tabanus..nemam ni kuće ni njive ni konja. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Bio sam još prije pročitao da rijetko tko pumpa Staminu!! Stamina je kod Warriora osnova! Sada pumpam Health, Staminu i One Hand Axe....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Bio sam još prije pročitao da rijetko tko pumpa Staminu!! Stamina je kod Warriora osnova! Sada pumpam Health, Staminu i One Hand Axe....

hahah pa dobro zamahnu jednom i nemreju vishe :)

tako sam posan.. u jenom trenutku su se pred Whiterunom borili zmaj i div i oba sam mrkno :)

naravno prvo sam zajedno sa divom koknuo zmaja a onda se div okrenuo na mene ali tamo su neke otvorene stale/staglji ili sto vec pa sam ljepo ja unutra div nemre me lupiti i ljepo ga polako a magijicama rjesio :D

15 godina
neaktivan

Ja kao dežurni hejter moram pohvaliti ovu igru :)

Morrowind je morrowind, ali skyrim je daaaleko bolji od obliviona.

moram priznati da iako mi preinake sistema lvlanja i skillova nisu isprva legle, sve više i više mi se čini kao puno inteligentniji sistem nego u prijašnjim dijelovima.

sve u svemu bio je ovo kratak vikend :)

Beware of the MamićTrollFejs
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice