The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.743
|
čitano: 2.302.035
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
12 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Igra koja je oborila mnoge rekorde, o prodaji cca 50mil kopija(jedna od najprodavanijih igara uopce) da ne govorimo ti velis izbjegavati kao kugu? Mislim da se nebi slozilo s tobom!lp😀
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Stjepanj kaže...
Igra koja je oborila mnoge rekorde, o prodaji cca 50mil kopija(jedna od najprodavanijih igara uopce) da ne govorimo ti velis izbjegavati kao kugu? Mislim da se nebi slozilo s tobom!lp😀

Mozes i koji argument nabacit. Realno gledajuć igra ima stvarno blesav A.I, barebones mehanike igre (combat je uber jednostavan i well: dosadan),interakcija sa svijetom oko sebe skoro da i ne postoji (ilitiga postanes archmage a ljudi na cesti ti se i dalje obracaju ko zadnjem smecu,da ne pricamo da ubijes 77 zmajeva,a roknut 1 chickena je NO NO). A i više manje u igri osim par dungeona koji su dobro slozeni nema se šta za radit. Story je kratak i meh (iako story ce se nekom dopast ili ne,to je subjektivna stvar). Sve ostale stvari nisu,to su mehanike igre koje su jednostavno tu tek tolko da budu,u svom najslabijem obliku.

To nisu stvari koje su osobna preferencija. To su cinjenice. Skyrim ima slabije mehanike nego Oblivion koji je došao prije njega. To je šta prodavan mi apsolutno ništa ne znači,ja gledam objektivno.

Ona često ponavljanja rečenica: Wide as an ocean,deep as a puddle. Kad je već Special edition pomislio sam da su igru malo doradili...                                                                                                  

13 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Zna li neko kada izlazi Skyrim update ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

?? Ako misliš na Special Edition, to je izašlo, i dostupno je za download na Steamu ako si imao originalnu igru sa sve 3 ekspanzije.

No me interesa nada!
15 godina
DarkoKwon kaže...

Pa, izašao je 27. Ako imaš na Steamu Skyrim + 3 DLC pojavit će se u inventoriju.

BTW, sinoć sam odigrao 2 i pol sata. Za sad lvl 6 Dark Elf. Otključao sve gradove i pridružio se Dark Brotherood.

Tigar Krezumica
15 godina

Ovako iz prve ruke, dali je bolji Vanilla Skyrim sa par dodatnih grafičkih modova ili novopridošla SE edicija ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fromcelltohell kaže...
DarkoKwon kaže...

Pa, izašao je 27. Ako imaš na Steamu Skyrim + 3 DLC pojavit će se u inventoriju.

BTW, sinoć sam odigrao 2 i pol sata. Za sad lvl 6 Dark Elf. Otključao sve gradove i pridružio se Dark Brotherood.

Nije mi se nista prijavilo, a imam legendary ediciju

Darko
11 godina

Ja prvi put ovo igram pa jel mi moze netko reci koje modove da stavim? npr. imam 20 questova i nijedan nemrem nać.. otvorim veliku mapu od 20 questova pise di su njih 4.Jako mi je lose sve to napravljeno, grafika je očajna, borba također npr. napadne me zmaj pucam u njega luk i strijelom i sad ako pucas preko zida koji je visok do koljena strijela se odbije od tog zida ono koja besmislica,a  lik zapinje na sve i svašta, toliko ljudi hvale ovu igru reko idem ja to probat igrat za sada igra je stvarno loša,a zvuk glasova je jako tih, moram se naprezat na nešto čujem ,sve sam pojačao na max, druge igre se normalno čuju.

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
njuskac kaže...

Ja prvi put ovo igram pa jel mi moze netko reci koje modove da stavim? npr. imam 20 questova i nijedan nemrem nać.. otvorim veliku mapu od 20 questova pise di su njih 4.Jako mi je lose sve to napravljeno, grafika je očajna, borba također npr. napadne me zmaj pucam u njega luk i strijelom i sad ako pucas preko zida koji je visok do koljena strijela se odbije od tog zida ono koja besmislica,a  lik zapinje na sve i svašta, toliko ljudi hvale ovu igru reko idem ja to probat igrat za sada igra je stvarno loša,a zvuk glasova je jako tih, moram se naprezat na nešto čujem ,sve sam pojačao na max, druge igre se normalno čuju.

Nisi dobro nešo u settinzima nariktao,il ti neki od zvucnika ne radi (neznam kakav setup imas doma) al vjerojatno imas 5.1 ili nes slicno,mozes to lako provjeriti dok pricaju,samo mici mis tj. kameru okolo naokolo i cut ces kako se zvuk mijenja. Postavi ga na stereo,ili jednostavno probaj igru na slusalice...

Uglavnom to je do tebe.

13 godina
AmonZero kaže...

Ovako iz prve ruke, dali je bolji Vanilla Skyrim sa par dodatnih grafičkih modova ili novopridošla SE edicija ?

Pa bolje ti je ovo instalirat i trpat modove pošto je skyrim sad 64 bitna aplikacija (moš više modova utrpat itd.)
Vanilla je 32 bit :(

Mada moram priznat i sve na max,SE edicija izgleda kao da ju je vrijeme pregazilo.

Prakticki SE edicija je super za konzolaše, više nego za PC ja'b reko.

A šta se gameplaya tiče,same old same old. Bez modova dosada

11 godina
Rocinante2112 kaže...
njuskac kaže...

Nisi dobro nešo u settinzima nariktao,il ti neki od zvucnika ne radi (neznam kakav setup imas doma) al vjerojatno imas 5.1 ili nes slicno,mozes to lako provjeriti dok pricaju,samo mici mis tj. kameru okolo naokolo i cut ces kako se zvuk mijenja. Postavi ga na stereo,ili jednostavno probaj igru na slusalice...

Uglavnom to je do tebe.

Imam slušalice, nemam 5.1, slab je zvuk na dva različita računala.

13 godina

Tek sam sada provalio da je specijalna edicija odvojena od obicnog Skyrima. Mislio sam da ce to biti normalan update kao i svaki.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Tek sam sada provalio da je specijalna edicija odvojena od obicnog Skyrima. Mislio sam da ce to biti normalan update kao i svaki.

Mora bit odvojen kada se radi o 64bitnom engineu..

Pozitivna stvar toga jest što skyrim sada podržava potencijalno još kompleksnije modove i daleko je stabiliniji.. Negativna stvar je što većina postojećih modova za stari skyrim ne funkcionira na SE verziji.. (moraju biti updateani, a većina ih neće biti). Stoga, ništa od SE za mene :(

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina
sylar951 kaže...
DarkoKwon kaže...

Pozitivna stvar toga jest što skyrim sada podržava potencijalno još kompleksnije modove i daleko je stabiliniji.. Negativna stvar je što većina postojećih modova za stari skyrim ne funkcionira na SE verziji.. (moraju biti updateani, a većina ih neće biti). Stoga, ništa od SE za mene :(

Iskreno nisam fan modova, uvijek igram vanilla igre, tako da ce ovo meni savrseno sjesti.

Darko
13 godina
sylar951 kaže...
DarkoKwon kaže...

Meni je isto to dealbreaker. Nemrem igrat vanillu,pre barebones je

14 godina

Imam sljedeci problem, igra mi ponekad radi savrseno, ne rusi se, ne smrzava, po 10+ sati sto igram.. a neke dane mi se rusi svakih 10 minuta, jos je uredu ako se srusi na desktop, pa lagano opet udem, ali mi se cesce desava da se u pozadini cuje zvuk errora, igra se smrzne i ne mogu nista... moram svaki put prisilno ugasiti i ponovno upaliti racunalo, a kad to i napravim u pravilu se srusi ponovno u prvih 10ak minuta igre.. onda mi dop*zdi, ne igram skyrim nekoliko dana, opet ga pokrenem, prvo paljenje radi super u pravilu, sljedece opet ista prica... ima netko iskustva s tim i rješenje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...
sylar951 kaže...
DarkoKwon kaže...

Iskreno nisam fan modova, uvijek igram vanilla igre, tako da ce ovo meni savrseno sjesti.

Ne modeati Skyrim je grijeh.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
neaktivan
Moze preporuka nekih must have modova za SE verziju ?

0 0 hvala 0
13 godina

Kolko znam čeka se da se modovi portaju na 64 bit. Neradi niti jedan stari mod

SE verzija je zasad bingo za konzolaše,što i ne čudi, i igra je very much console friendly (nazalost) :(

16 godina
protjeran
Flameseeker kaže...
Moze preporuka nekih must have modova za SE verziju ?

Pogledaj top listu na Nexusu...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Hmmm, PC gamer sa konzolaškim mindsetom... zanimljivo...

Rocinante2112 kaže...

Kolko znam čeka se da se modovi portaju na 64 bit. Neradi niti jedan stari mod

SE verzija je zasad bingo za konzolaše,što i ne čudi, i igra je very much console friendly (nazalost) :(

Rade neki kozmetički modovi i oni koji ne ovise o script extenderu (a većina dobrih ovisi). SKSE će uskoro updateati ali FINS neće (mod odgovoran za integriranje raznih animacija). Isto je veliko pitanje i za ENB series i HDT physics :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 21:59 (sylar951).
8 godina
neaktivan

Ma igretina, skinuo veceras da vidim ovaj special edition, izgubio par sati sto si rekao keks . Uza sve mane koje ima Skyrim je ipak nesto posebno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
MijoC kaže...

Ma igretina, skinuo veceras da vidim ovaj special edition, izgubio par sati sto si rekao keks . Uza sve mane koje ima Skyrim je ipak nesto posebno...

Fakat igretina i po meni jedna od rijetkih koja vrijedi para koje košta. Ja sam ju nedavno odigrao do kraja, nakrcanu s modovima. Posebno sam se zguštao s dragonborn DLC jer mi je Morrowind najbolja igra svih vremena.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
13 godina
neaktivan
del4nec kaže...
MijoC kaže...

Fakat igretina i po meni jedna od rijetkih koja vrijedi para koje košta. Ja sam ju nedavno odigrao do kraja, nakrcanu s modovima. Posebno sam se zguštao s dragonborn DLC jer mi je Morrowind najbolja igra svih vremena.

morrowind je jeben ali nije za svakoga... ja ga nikad nisam prešao do kraja ali ne zato što mi je dosadan nego zato što ne želim da ga pređem.. želim da traje zauvijek :D

14 godina

Hehe dobra taktika, fora je kaj ga možeš proć za 10min ili ga igrat mjesecima. Da sam bar na neki način sposoban pomoći pri stvaranju skywinda nikak da se izlegne.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 19:39 (del4nec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Fora

Šteta što sam Skyrim dvaput prošao uzduž i poprijeko, Oblivion triput a Morrowind najmanje 5 puta tako da ih nemam u planu igrati u ovom desetljeću.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Fora

Šteta što sam Skyrim dvaput prošao uzduž i poprijeko, Oblivion triput a Morrowind najmanje 5 puta tako da ih nemam u planu igrati u ovom desetljeću.

Nisam ni ja imao namjeru pa evo s Lydiom dogovaram kako ce mo rjesit zmaja . Iako cu startat ispocetka da predjem igru s high elfom, to je jedina rasa s kojom nisam presao niti jednu tes igru, zapravo rasa s kojom nisam nikada igrao, iz nekog razloga ih nikad nisam podnosio

12 godina

lista modova za special edition

http://www.pcgamer.com/best-skyrim-special-edition-mods/

preuzeta sa nexusmods

ja sam instalirao kojih 15 modova (od grafickih do ai do weather) vec i nema nikakvih problema

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bilo je i vrijeme da se uhvatim remastera igre koja je izašla na moj rođendan.. 

Igram već par sati, pa evo i moje liste modova..

EDIT: Naravno, poslije instalacije modova koristite LOOT. Tko ne zna što je LOOT, tl;dr sortira modove da ih učitava po redu..

https://bintray.com/wrinklyninja/loot/download_file?file_path=loot_0.9.2-137-gb48d05c_dev.7z

DEV verzija koja podržava Skyrim SE. 

No me interesa nada!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 11:57 (marinn95).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice