The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.743
|
čitano: 2.302.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Vjerovali ili ne vjerovali,dolazi nam remaster Skyrima za PC,PS4 i XBOX One.

Grafički izgleda predobro,opcija modova dolazi na konzole :)

http://www.theverge.com/2016/6/12/11917164/skyrim-remaster-announced-release-date-trailer-bethesda-e3-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doky01akablava kaže...
Vjerovali ili ne vjerovali,dolazi nam remaster Skyrima za PC,PS4 i XBOX One.

Grafički izgleda predobro,opcija modova dolazi na konzole :)

http://www.theverge.com/2016/6/12/11917164/skyrim-remaster-announced-release-date-trailer-bethesda-e3-2016

Bolje im je da rade na novom the elder scrollu, nego idu napraviti remaster verziju igre stare 5 godina.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
16 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Svrha remastera je zgrnuti novce na novim konzolama, valjda je to svima jasno. PC upgrade je tu tek reda radi. Oćemo novi TES s boljom pričom i NPC-evima. Nek se ugledaju na CD Project!

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Istina. Po takvome bolje da su napravili oblivion ili morrowind remaster, buno bi bolje zaradili.

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

nije me baš iznenadilo da nisu najavili novi elders scrolls, fallout 4 je izašao u 11. mjesecu prošle godine, prebrzo je da se već sada najavi nova igra, s obzirom na to da oni objave da će igra izaći 6 mjeseci prije nego je gotova

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Možda će biti najava na E3 :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Svrha remastera je zgrnuti novce na novim konzolama, valjda je to svima jasno. PC upgrade je tu tek reda radi. Oćemo novi TES s boljom pričom i NPC-evima. Nek se ugledaju na CD Project!

Ja hocu dobar sandbox sto i jesu elder scroll igre, tu pricu i NPC nek i dalje rade poljaci i svi sretni. 

16 godina
protjeran
MijoC kaže...

Ja hocu dobar sandbox sto i jesu elder scroll igre, tu pricu i NPC nek i dalje rade poljaci i svi sretni. 

Wat?? Dobar sanbox može biti samo bolji ako se potrude više oko priče i likova, to jedno drugo ne isključuje.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan

pa i nije baš neš impresivno... moderi i dalje rade bolji posao od bethesde

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jel netko zna riješit double cursor problem. Imam original Skyrim i to mi se stalno pojavljuje.

French Car Mafia EST.2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ares88 kaže...

Jel netko zna riješit double cursor problem. Imam original Skyrim i to mi se stalno pojavljuje.

ima neka fora alt+tab, pa ponovis, kliknes misem na sliku, tak neka kombinacija probaj i alt+enter...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 16:13 (Stjepanj).
9 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Ares88 kaže...

ima neka fora alt+tab, pa ponovis, kliknes misem na sliku, tak neka kombinacija probaj i alt+enter...

probat cu,ali mislim da sam to vec jednom napravio i onda mi samo skyrim ostane crni prozor u kojeg nemos uc

13 godina
neaktivan
Ares88 kaže...

probat cu,ali mislim da sam to vec jednom napravio i onda mi samo skyrim ostane crni prozor u kojeg nemos uc

to je zato što si ga minimalizirao, a skyrim ne možeš spustiti u start traku kao druge igre jer nemoš više uć u njega... moraš ga onda ubit u task manageru...

pa potraži na google... nemoguće da niko nije imao taj problem prije tebe..

9 godina
neaktivan

Tražio sam ali svi na istu šemu kao alt+tab i ništa mi ne radi od tog. Ma nema veze probat ću još potražit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stavi mod OneTweak to bi trebalo riješiti problem (ako dosada nisi uspio naći rješenje)

14 godina

uzet novi skyrim ili stari napucat modovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čeka se novi pa laganini modding :D
13 godina
neaktivan

novi neće podržavat pun k... modova tak da je bolja solucija stari + mods

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

jel ima kaj novo u tom special edišnu ili samo kozmetika?

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hornet_93 kaže...

jel ima kaj novo u tom special edišnu ili samo kozmetika?

Samo kozmetika.

14 godina

cital o modu tamriel online.. co op.. dali to sljaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Od sutra bi trebao biti na raspolaganju Skyrim HD (besplatno za one koji imaju Skyrim Legendary ili Skyrim + sve DLC-ove na Steam-u), pa evo malo zagrijavanja u vidu "čudnog" Lore-a iz Skyrim svijeta:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra netko Special Edition? Ja sam probao i igra izgleda ok. Ne baš kao Skyrim modiran do jaja, ali čisto ok. Makar vidim da već ima dosta modova. Igram na maksimalnim postavkama i FPS većinom ne pada ispod 60.

Riverwood Riverwood
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Igram i ne vidim baš neku razliku, koji je smisao ovog izdanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskac kaže...

Igram i ne vidim baš neku razliku, koji je smisao ovog izdanja?

Glavna namjera je dovesti Skyrim na nove konzole. Prema modanoj igri na PC-ju grafika remastera nije bolja ali ono ispod haube bi moglo značiti dosta (pogotovo prelazak sa 32-bitnog enginea na 64-bitni: znači više memorije za modove itd.) Uglavnom bude nova podloga za modiranje (a uz to je besplatan za PC ako imaš staru verziju).

14 godina
neaktivan
Trenutno sam na poslu ali jedva čekam probati kada dođem kući.
RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Najveći benefit novog Skyrima nije toliko grafika koliko 64-bitni engine, što bi značilo da ne bi trebalo biti ograničenja od samo 3,5 GB ram-a.
Koliko sam čuo, Skyrim se ruši ako Ram usage prijeđe 3,5 GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jbte morat cu sve izpocetka!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A mogao sam ga i ja počet igrati jer ga još nisam igrao, kada je izašao 250 gts sa 512 RAM je kašljucala na max detaljima.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Naspram Skyrima na releasu nevidim baš neke pomake u grafici,može bit da sam ga davno igrao al odma je očito da teksture bi mogle i ljepše bit...

A i sve ostalo je prilicno lackluster bez modova.  Combat je i dalje dosadan,skill tree je smijesno siromasan,ofenzivnih spellova i dalje mos na prste jedne ruke nabrojat, dual wield je komičan jer nemoš ni blokat (ak ne moddas).

Basically same old same old,jedino šta je 64 bitna aplikacija sad pa više memorije moze povuc (ergo više modova). Bez modova izbjegavat igru ko kugu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice