Grafički izgleda predobro,opcija modova dolazi na konzole :)
http://www.theverge.com/2016/6/12/11917164/skyrim-remaster-announced-release-date-trailer-bethesda-e3-2016
Bolje im je da rade na novom the elder scrollu, nego idu napraviti remaster verziju igre stare 5 godina.
Svrha remastera je zgrnuti novce na novim konzolama, valjda je to svima jasno. PC upgrade je tu tek reda radi. Oćemo novi TES s boljom pričom i NPC-evima. Nek se ugledaju na CD Project!
Istina. Po takvome bolje da su napravili oblivion ili morrowind remaster, buno bi bolje zaradili.
nije me baš iznenadilo da nisu najavili novi elders scrolls, fallout 4 je izašao u 11. mjesecu prošle godine, prebrzo je da se već sada najavi nova igra, s obzirom na to da oni objave da će igra izaći 6 mjeseci prije nego je gotova
Možda će biti najava na E3 :)
Svrha remastera je zgrnuti novce na novim konzolama, valjda je to svima jasno. PC upgrade je tu tek reda radi. Oćemo novi TES s boljom pričom i NPC-evima. Nek se ugledaju na CD Project!
Ja hocu dobar sandbox sto i jesu elder scroll igre, tu pricu i NPC nek i dalje rade poljaci i svi sretni.
Ja hocu dobar sandbox sto i jesu elder scroll igre, tu pricu i NPC nek i dalje rade poljaci i svi sretni.
Wat?? Dobar sanbox može biti samo bolji ako se potrude više oko priče i likova, to jedno drugo ne isključuje.
Jel netko zna riješit double cursor problem. Imam original Skyrim i to mi se stalno pojavljuje.
Jel netko zna riješit double cursor problem. Imam original Skyrim i to mi se stalno pojavljuje.
ima neka fora alt+tab, pa ponovis, kliknes misem na sliku, tak neka kombinacija probaj i alt+enter...
ima neka fora alt+tab, pa ponovis, kliknes misem na sliku, tak neka kombinacija probaj i alt+enter...
probat cu,ali mislim da sam to vec jednom napravio i onda mi samo skyrim ostane crni prozor u kojeg nemos uc
probat cu,ali mislim da sam to vec jednom napravio i onda mi samo skyrim ostane crni prozor u kojeg nemos uc
to je zato što si ga minimalizirao, a skyrim ne možeš spustiti u start traku kao druge igre jer nemoš više uć u njega... moraš ga onda ubit u task manageru...
pa potraži na google... nemoguće da niko nije imao taj problem prije tebe..
Tražio sam ali svi na istu šemu kao alt+tab i ništa mi ne radi od tog. Ma nema veze probat ću još potražit
uzet novi skyrim ili stari napucat modovima?
novi neće podržavat pun k... modova tak da je bolja solucija stari + mods
jel ima kaj novo u tom special edišnu ili samo kozmetika?
jel ima kaj novo u tom special edišnu ili samo kozmetika?
Samo kozmetika.
cital o modu tamriel online.. co op.. dali to sljaka?
Igram i ne vidim baš neku razliku, koji je smisao ovog izdanja?
Igram i ne vidim baš neku razliku, koji je smisao ovog izdanja?
Glavna namjera je dovesti Skyrim na nove konzole. Prema modanoj igri na PC-ju grafika remastera nije bolja ali ono ispod haube bi moglo značiti dosta (pogotovo prelazak sa 32-bitnog enginea na 64-bitni: znači više memorije za modove itd.) Uglavnom bude nova podloga za modiranje (a uz to je besplatan za PC ako imaš staru verziju).
Najveći benefit novog Skyrima nije toliko grafika koliko 64-bitni engine, što bi značilo da ne bi trebalo biti ograničenja od samo 3,5 GB ram-a.
Koliko sam čuo, Skyrim se ruši ako Ram usage prijeđe 3,5 GB.
Jbte morat cu sve izpocetka!lp
A mogao sam ga i ja počet igrati jer ga još nisam igrao, kada je izašao 250 gts sa 512 RAM je kašljucala na max detaljima.
Naspram Skyrima na releasu nevidim baš neke pomake u grafici,može bit da sam ga davno igrao al odma je očito da teksture bi mogle i ljepše bit...
A i sve ostalo je prilicno lackluster bez modova. Combat je i dalje dosadan,skill tree je smijesno siromasan,ofenzivnih spellova i dalje mos na prste jedne ruke nabrojat, dual wield je komičan jer nemoš ni blokat (ak ne moddas).
Basically same old same old,jedino šta je 64 bitna aplikacija sad pa više memorije moze povuc (ergo više modova). Bez modova izbjegavat igru ko kugu.