ja sam maloprije stavia da se downloada pa ce bit jurnjave krajem dana Ako me hoce netko dodat, Marin-21
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako netko mene hoce dodat moze me nac pod imenom Macgyver_Cro
Probao ja jedno sat vremena, priča njah, gameplay relativno ok, slično nfs serijalu...i u roku 45minuta već nudi da se kupi dlc ako želiš otvoriti posebne eventove :(
Netreba previše očekivati i ok je igra.
S obzirom da je free,odlicna je ;)
Jeidno grafika je mogla biti naprednija.
To je igra iz 2014te. Jos i dobro izgleda...
pa i Far Cry 4 je,a izgleda i dalje odlicno.

Probao ja jedno sat vremena, priča njah, gameplay relativno ok, slično nfs serijalu...i u roku 45minuta već nudi da se kupi dlc ako želiš otvoriti posebne eventove :(
Netreba previše očekivati i ok je igra.
Kakav DLC? Koliko znam uz igru smo dobili i sve DLC-ove besplatno osim ovog koji tek treba izac.
Grafika je zlo. Stavim na ultra dobijem jedva 30 fps-a.
A najveća logika je da možeš vsync staviti na off, ači mora biti fps limiter od 30 ili 60 fps-a xD xD
Grafika je zlo. Stavim na ultra dobijem jedva 30 fps-a.
A najveća logika je da možeš vsync staviti na off, ači mora biti fps limiter od 30 ili 60 fps-a xD xD
nije isto ogranicit igru sa _max fps ili sa vsyncom. Vsync izaziva input lag,jedina prednost mu je što smanjuje screen tear. U svakom slucaju ugasit vsync...
Kakav DLC? Koliko znam uz igru smo dobili i sve DLC-ove besplatno osim ovog koji tek treba izac.
Imaš Wild Run DLC kojeg nisu dali, a dosta toga je integrirano u igru pa te tjera da ga kupiš. Ja nisam, igram već pola godine samo base game :D
WR je donio motore, summite, dok je nova grafika (koja je išla uz WR) bonus svima (vi koji se žalite na grafiku trebate vidjeti kako je prije izgledalo... :D)
Imaš Wild Run DLC kojeg nisu dali, a dosta toga je integrirano u igru pa te tjera da ga kupiš. Ja nisam, igram već pola godine samo base game :D
WR je donio motore, summite, dok je nova grafika (koja je išla uz WR) bonus svima (vi koji se žalite na grafiku trebate vidjeti kako je prije izgledalo... :D)
Kako mislis nisu dali?
Kako mislis nisu dali?
Pa nemaš pristup Wild Run contentu unutar igre. Ne možeš kupiti motore, monster i drift specove za aute, nit možeš ići na summite.
Aha, mislio sam da smo dobili i sve dlc-ove jer su neke stranice pisale da cemo dobit i to.
Znam da se poklonjenom konju ne gleda u zube... ali igra je treš.
A gle nije nist posebno al za ubit dosadu je dobra, igrat cu ju dok ne izađe Horizon 3 Btw evo dvije slike sa kolegom Ugra
I jel zna netko zast mi se ne pojavljuju nove utrke?
Igri fali end-game sadržaj, nešto što rješavaju sa WR dlc-om i nadolazećim CAU.
Ono što je odlično je mapa koja je svijet za sebe i imate dojam da funkcionira neovisno o vama.
Toliko toga imate za istražiti, imate odličan 4k photomode (za nas wannabe fotografe), a igra izgleda solidno ma šta vi tu pričali ;)
Dosta vozila ima, tuning paketi su modelirani prema stvarnim vozilima, jako puno ačivmenta za odraditi...
Ali bitno je da vam se sviđa taj tip igara, odnosno TDU stil.
To si ti sve sliko? Ako jesi svaka cast odlicno su ispale
Evo i od mene slika sa kolegom macgyver 53
Driving force GT radi odlićno no nikako se ne mogu nači sa frendom unutar freeroama piše da je na toj lokaciji a tamo ga nema...
Posalji mu zahtjev za Crew
Driving force GT radi odlićno no nikako se ne mogu nači sa frendom unutar freeroama piše da je na toj lokaciji a tamo ga nema...
Imao sam taj problem, probajte se teleportirati na iste lokacije dok vas server ne pokupi i stavi zajedno.
Ili ga dodaj na Uplay friends listu pa ćeš ga vidjeti u igri.
Download pokrenut(cca 1h20m) dodajte me na Uplay -> Teo_CRO
Vidim skupilo vas se,mogao bi i ja skinit igru pa da malo igramo
240Z izgleda odlicno, morat cu si ga kupit kad tad
Dobićeš 100.000 CC-a (Crew Credits), s kojima možeš kupiti perkove ili možeš ih potrošiti na aute koje ne možeš kupiti ingame lovom.
Ako se odlučiš na aute, sačekaj akcije/popuste pa onda kupi.
Bas sam ih gledao prije jedno 2 sata Skupi su! (pricam o RL)......
Dosta su rijetki vjerojatno necu vidjet ni jednog uzivo... Jel zna netko zast nemogu dodat kolegu @Ugra da budemo u ekipi dns smo bili i automatski nas je razdvojilo i sad se ne mozemo dodat jer pise da smo vec u nekoj ekipi.