The Crew

poruka: 693
|
čitano: 107.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
odjavljen
Re: The Crew
DrNasty kaže...
Silvio_7Tech kaže...

Misije namještene do bola. Utrka, nas osmero, svi iste aute imamo. 20 Cp-ova ima, a razmak između dva CP-a jako velik(utrka traje deset-ak minuta).

Lako ih poderat, vodim s 5+ sekundi prednosti, kad dva-tri CP-a prije kraja svi dobiju neku moć, i pređu me s 300+ km/h-a.

U igri je hendikep biti prvi jer slipstream efekt je jako izražen i može ti dati +20 ili +30 kmh ako ga dobro iskoristiš.

Možeš pojasnit što je to, i kako da dobijem tih 20/30 km/h-a?

15 godina
neaktivan
The Crew

mislim da nepostoji slipstream u igri , nebrojeno puta sam bio drito iza automobila i nisam imao nikakav boost , dok sa druge strane catch up se primjecuje iz aviona , prakticki mi je kadkada lakse doci do prve pozicije ako sam zadnji negoli ako sam drugi :P (igrao sam zasad samo pve , bila bi glupost ako je u pvp-u ista stvar)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 20:30 (TheVeky).

0 0 hvala 0
15 godina
The Crew

Ovako kako je sad free na ubisoftu prva verzija worldwide ako se ne varam napokon skinuo.
e sad mene zanima dali tko tu igra i da se mozda popuni crew maybe ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
odjavljen

Ako si za, mogao bi ja u crew.

15 godina
neaktivan
The Crew

evo i od mene nick: Vexido , pa me mozete slobodno dodati 

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 21:29 (TheVeky).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Silvio_7Tech kaže...

Možeš pojasnit što je to, i kako da dobijem tih 20/30 km/h-a?

TheVeky kaže...

mislim da nepostoji slipstream u igri , nebrojeno puta sam bio drito iza automobila i nisam imao nikakav boost ,

Slipstream postoji, odnosno auto ti je brži ako si iza nekog. Najbolje da provjerite je da odete na speedrome i vozite se sami. Kad vidite koliki vam je top speed onda se vozite iza frenda ili nekog pa pogledajte koliko vam daje.

Ja sa Maseratijem u C specu ne mogu bez nitra preko 400kmh, dok se iza nekog mogu i do 430 voziti (isto bez nitra).

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 21:43 (DrNasty).
10 godina
The Crew

nije igra tako loša,što više igram sve mi se više sviđa

0 0 hvala 0
16 godina

I ja sam ju skinuo pa ćemo vidjet kakva je

15 godina
The Crew

meni se ne zeli spojiti online igra...udem, mogu misije (prosao tek 1. da li je u tome problem?) i nemam jos mogucnost spajanja online i trazenja ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Crew

Ja sam stigao na level 20 i otvorio mi se poslije Streeta, Dirta i onaj Perf.

Inače imam 100 000 valute one jedne i druge, to je najbolje čuvat ili odmah uzet neki drugi auto?

Naravno imam još onaj prvi 370z. Inače vidim da je netko preporučio nissan r32 da se s njime može proči sve???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
amd freak kaže...

Inače imam 100 000 valute one jedne i druge, to je najbolje čuvat ili odmah uzet neki drugi auto?

Naravno imam još onaj prvi 370z. Inače vidim da je netko preporučio nissan r32 da se s njime može proči sve???

Uloži CC u perkove, savjetujem da kupiš one gdje možeš aute dobiti do 30% jeftinije, tako ćeš uštediti dosta love u početku kad je lova problem (R34 možeš dobiti za 70k, tako nešto).

Ako za CC želiš kupiti aute koje ne možeš za in-game lovu, onda sačekaj popuste/rasprodaje pa kupi jer ćeš bolje proći.

R34 ima svih 5 specova i u svima je vrlo dobar, jako je svestran auto.

15 godina
amd freak kaže...

oces rec da moram doc do 20.lvl da bi mi se otvorila mogucnost nac online sa frendovima???????????

17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Kao što je DrNasty odgovorio, uloži to u Perkove za popust na cijenu autiju.

Nissan R34 je u pitanju, R32 ne postoji u igri. Al da, R34 GT-R je stvarno Godzilla, ima ga u svim specovima, u svima je među najboljima.

Ali, realno, potpuno je svejedno kaj voziš za Story misije - vozio sam Skylinea i Camara SS paralelno, za Story mode nema neke kritične razlike, misije ćeš uredno odraditi s oba. Skyline je zakon za PvP.

RuskeGTT kaže...

oces rec da moram doc do 20.lvl da bi mi se otvorila mogucnost nac online sa frendovima???????????

Da, ne možeš odmah od početka sve.

Npr. Faction misije se otključavaju tek na lvl 50.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
11 godina
neaktivan
The Crew

Jel ima kakva ekipa za Crew?

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Crew

Nešto slika...

Redom: Perf-spec Agera R na jednom od Summita, Ford F-150 Raptor u Monster i Dirt varijantama, BMW GS1200 Dirt spec i Amtrak na Flatsima, Monster-spec Humvee, Ferrari F40 u Fullstock, Perf i Circuit specevima, Raid Humvee, Raid Dodge Ram tokom uspona na Pikes Peak, kolega DrNasty (Zonde) i ja (Agera) na Flatsima i u Vegasu, Dirt Ford F-150 Raptor negdje na zapadu, Circuit Ferrari 458 Speciale, još jedan Dodge Ram na usponu na Pikes Peak, Dirt spec Jeep Cherokee STR-8 in your face, Nissan Fairlady Perf-spec s bosozoku-style hladnjakom ulja - vrlo zgodan detalj.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 12:12 (elkarrde).

0 0 hvala 1
10 godina
The Crew

jel vam radi uplay.a ubisoft service is not available at the moment  to mi izbaci

0 0 hvala 0
13 godina
The Crew

Ni meni isto nece radit znaci nisam jedini

0 0 hvala 0
15 godina
The Crew

Da ja upravo gledam dali da uzmem r34 ili ne -.-
sad level 16 kao
btw nick na uplay lacko_94 pa dodajte jer koliko citam ako se igra s frendovima puno brze se dobija lova itd.

samo nisam skuzio spiku s tuniranjem auta moram znaci uzet stock auto i za njega nemam partove dok ne prolazim misije da dobijem..
malo me hebe taj in game system naucio na nfs :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 19:29 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Crew

Evo i moj nick: jack3sparrow

Sad sam u jednoj utrci vidio Ford Focus, al ga nemogu nac u shopu... Pa sam uzeo Golf

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Crew

Za sad neke iritirajuće mane:

1. Igra ima ono 10-20 pjesama koje sviraju random, već na 20-tom levelu ih znam sve napamet :( Ono mmo s autima i 20 pjessama wtf??

2. Igranje po mraku je jednako ruskom ruletu. Ja ne vidim prsta pred nosom? Koliko vidim duga svjetla ne postoje??

3. Koji je smisao kategorija, tipa otključaš PERF na 20-tom i onda kad staviš auto u perf mode nemaš misija za perf dok ne riješiš prijašnji DIRT wtf??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
amd freak kaže...

Za sad neke iritirajuće mane:

1. Igra ima ono 10-20 pjesama koje sviraju random, već na 20-tom levelu ih znam sve napamet :( Ono mmo s autima i 20 pjessama wtf??

2. Igranje po mraku je jednako ruskom ruletu. Ja ne vidim prsta pred nosom? Koliko vidim duga svjetla ne postoje??

3. Koji je smisao kategorija, tipa otključaš PERF na 20-tom i onda kad staviš auto u perf mode nemaš misija za perf dok ne riješiš prijašnji DIRT wtf??

1. Svira ti samo jedna stanica, podesi radio da svira sve :)

2. Nemam pojma jel imaju duga, ali nisam imao problema s mrakom, čak ni kad sam vozio utrku oko mape u trajanju od preko 2h :)

3. Auto ti je dostupan u svim specovima koje kupiš (ako imaju za taj auto, naravno), nije vezan samo za jedan, znači jedan auto po potrebi na cesti prebaciš u željeni spec.

17 godina
The Crew

lol ista stanica wtf, pa onda po defaulta svira samo jedna kad to nisam ni dirao xD

E i da, igram misiju, utrku, prvi sam, drugi zaostaje 20 sekundi i dobil silver reward. WTF? Šta bi ih trebao ostavit minutu od utre koje traje dvije minute???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nakon što sam skinuo igru ne mogu je pokrenut odnosno započne "installing" i stane na 5/6 i to vrti bez kraja.zna neko u čem je problem?
17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

lol ista stanica wtf, pa onda po defaulta svira samo jedna kad to nisam ni dirao xD

E i da, igram misiju, utrku, prvi sam, drugi zaostaje 20 sekundi i dobil silver reward. WTF? Šta bi ih trebao ostavit minutu od utre koje traje dvije minute???

Da, imaš više stanica, po difoltu svira prva na listi.

Ne dobijaš awardove samo po udaljenosti od drugog, već i po ukupnom vremenu koje ti je trebalo za završiti utrku. Silver award je skroz okej za auto niskog levela.

17 godina
The Crew

Digao sam jučer 15 levela navečer, sad sam na 35, kupio r34 :D

Nadam se da ću imati što raditi nakon story misija, jer su mi one zakon :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Crew

frend i ja igramo nekad,dodajte i njega gr1mmzx

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zna neko riješene,kompić ima isti problem?
13 godina
Imao sam nešto slično, meni nije htio uopće pokrenut download, kao nedovoljno prostora na disku?? Probaj uplay launcher pokrenut kao administrator, meni je to pomoglo.
16 godina
Hvala probam

0 0 hvala 0
10 godina
The Crew

getača 

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice