Ubisoft je sinoć na E3 konferenciji predstavio svoju racing MMO igru koja je izazvala dosta zanimacija u kratkom roku. U igri ćemo se utrkivati online po gradovima širom SAD-a, a dostupna će biti na PC-u, Xbox One i PS4.
Službeni trailer i gameplay sa E3:
Točan datum izlaska još uvijek nije poznat, ali najavljeno je da bi igra trebala biti dostupna početkom 2014. godine...

možda radi staža u TDU2 i sličnosti, možda jer sam ljubitelj customizationa ili možda radi Modaf*ckin' ogromne mape za free roam
...sve u svemu ovo ide na preorder, e sad jedini problem...radi vas s kojima sam uživo u Racing igrama na kompu bi ju uzeo za komp, ali s druge strane, pun mi je više ku*ac kupovanja novih komponenti za komp da bi ju mogo igrat kak se spada 
...pošto če ovo biti nex gen igra, imat če ziher veliki konzolitis problem pa mi se sve više čini da ču ja najvjerojatnije kupiti PS4 i tamo ovo rokati...igra je još daleko od izlaska ali polako razmišljam di ču i kako ču ju igrat...ništa nije ziher, pa možda samo nju kupim za PC, jer sam se definitivno odlučio za konzolu od 2014 nadalje...ako bude ekipe koja je s menom imala 1000+ sati na TDU2
onda je velika vjerojatnost da ju uzmem za PC ali ako večine nebude, uzimam ju za PS4...