kupio danas volan, genius twinwheel 900ff, spojio, instalirao (malo je teze islo jer je instalacijski cd bio smrskan pa sam skino s neta drivere), probao ga u nfs - fantasticno - nalazi ga u optionsima, ff drma ko lud, (ja s njim vozim ocajno, al nevazno), u tdu2 nemoguce je da mi se uopce prikaze kao available kontroler.
gugl mi nije htio pomoci, jedan jedini rezultat koji je donekle vezan za 900ff i tdu 2 nije na kraju dosao do solucije u forumu, a drugi rezultati su sve chinese, uglavnom original genius stranice sa apsolutno nevezanim topicima.
pa sto smo mi jedina zemlja na svijetu koja uvozi genius proizvode?!??!?!
u svakom slucaju, ima li tko soluciju kakvu? jel patch sto patchao? patcha mu patchavog.
Isti problem kao ti imam i ja samo ja imam logijev volan.

, chat je loše napravljen jer koliko sam skužil svi koji su online vide kaj pišeš. Ima bugova igra ali ih sređuju. Nadam se da će uskoro srediti probleme s klubovima pa da vidimo kak to funkcionira... Ako si zagriženi fan simulacija (GTR2, rFactor...) onda ovo i nije baš za tebe ali ako hoćeš malo laganice od vožnje, zajebancija... Onda preporučam. Makar ne velim da je tu tako loš handling ali se treba naviknuti na njega. Inače preferiram simulacije ali ovo dođe baš dobro za opuštanje
Sad ne znam kak je kad te pozove u svoju kuću. A i voice chat je u banani, povremeno se čuju likovi kako melju gluposti u pozadini.