Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 455.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ljudi, jel igra jos tko ovo? Il ste svi na moreno otisli? Neki cruise ovaj tjedan?

Stanac

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Test Drive Unlimited 2

Ja sam se preselio na otok preko ljeta a ovi iz t coma nikako da ukljuce internet.... vec ih 20 dana cekam  {#}

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
13 godina
Test Drive Unlimited 2

Kako prijeći zadnji test Aston Martinom u autoškoli a5,a4 na Havajima.

Molim vas da mi date savjete.

Stvarno je tešo i upravljanje auta je ižasno.

Hvala unaprijed!

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Treba biti uporan :)

Ako sam ja uspio proći sve testove i cijelu igru na tipkovnicu onda to može svaki.

0 0 hvala 0
16 godina
Test Drive Unlimited 2

ajde ti meni objasni kak si kupio piratsku verziju?

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Test Drive Unlimited 2

Lijepo ću ti objasniti. U trgovini, videoklubu NEC u Novoj Gradiški. Prodaju filmove, igre i slično. Udaljeni su 100 metara od policije, ali se policiji živo jebe za to. Da ne bi mislio da lažem, evo ti link. Usput, znaš li rješenje problema (ti ili bilotko drugi). 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 17:02 (leotom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Test Drive Unlimited 2

i koliko si platio tu piratsku?

nemoguce da nemas 100kn za original

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Veceras neki cruise ppl?

Stanac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MS11 kaže...

Veceras neki cruise ppl?

Stanac

Čovječe, dobro da se nisi javio u noći {#}

Ja bih došao ali već spavam u to vrijeme.

Jel ti odgovara danas oko osam?

Ja bi da opalimo neki Mafia cruise: crni Dodge charger SRT8 i crno odijelo obavezni {#}

Ako je netko za nek se javi.

14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

upiknuo preko summer sale-a, nisam je dosad igrao iako na tdu1 imam preko 150sati ispucano, ukratko receno zadovoljan sam igrom, sad me zanima dali ima neki hrvatski ili balkanski club gdje bih se mogao na vasu preporuku uclanit {#},

moj ign: sokolmaric, pa me addajte...aktivan sam posto ima materijala za prelazit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

I ja bih htio znati dal ima koji hr klub aktivan ali čini mi se da pošto je igra stara jednu i pol godinu da su se već mnogi zasitili.

Ako ne nađeš nijedan klub mogu te pozvati u svoj, ima nas par iz hr a ostalo je multinacionalno (iz cijelog svijeta).

Ako sam dobro skužio ljudi su aktivniji u zimi...

0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

evo ja svoj key rado prodajem ili mjenjam za neku drugu igru... dat cu i svoj savegame.... sva auta pokupovana, sve kuce i jos oko 900 000 000 love... posto vidim da ovde ima i mojih gradiscana koji bacaju lovu na igre u NEC-u mogli bi se dogovorit ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

lagana voznja i zabijanje sa bugattijem

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

imam ja balkan club... od kolegice iz srbije.. ima nas samo 4,5 sad.. pola otislo jer vise ni ne igraju tdu.. u 2 smo lvl u clubu.. pa tko hoce na fejsu sam ivan stifler basta pa se dogovorimo da zavozamo koju ;)))

cupko :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stiflercupavu kaže...

imam ja balkan club... od kolegice iz srbije.. ima nas samo 4,5 sad.. pola otislo jer vise ni ne igraju tdu.. u 2 smo lvl u clubu.. pa tko hoce na fejsu sam ivan stifler basta pa se dogovorimo da zavozamo koju ;)))

pa evo moze invite onda, ja sam zainteresiran {#}

moj ign kao sto rekoh: sokolmaric

13 godina
neaktivan
ok :)))
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Nisam dugo igrao pa evo sad opet skidam,zanima me da li su izasli kakvi modovi?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi, ima ih već dosta, imaš na tdu-central, tduforums i naravno na ruskim stranicama.

15 godina
Test Drive Unlimited 2

jel mogu modovi on lajn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Da, bez problema.

Ali cheat-ovi i razni hack-ovi ne mogu.

Ja koristim cca 15 mod-ova (auti) i nemam nikakvih problema online.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 13:06 (Incognito5555).

0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

moze cheat engine.... samo treba imati dobru taktiku ;)  sta mislis od kud meni 900 000 000 + na save gameu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

moze cheat engine.... samo treba imati dobru taktiku ;)  sta mislis od kud meni 900 000 000 + na save gameu :)

Kad šerif mattlab krene u "inventuru" ti si jedan od prvih na spisku za odstrel :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 15:04 (Incognito5555).
15 godina
Test Drive Unlimited 2

bilo je neko sr*nje oko onih DLC auta sto sam pokupio dzaba, oduzeli su mi sve :(  al pare imam vec jaaako dugo i nista, sve radi kak treba :) niko ne mari za to ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

e ljudi imam problem trebam unlock code za tdu 2, molim vas ako ko zan nek napise i to cim prije:)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Incognito5555 kaže...
karlo666 kaže...

Kad šerif mattlab krene u "inventuru" ti si jedan od prvih na spisku za odstrel :)

jesi lik ...jel nije zabavniej sam sve steci ,a ne skidati s neta za novce i aute i takvo sta.. djeca ..ccc :)))

15 godina
Test Drive Unlimited 2

zabavno je bilo 1. puta... al kad moras sve ispocetka a znas vec sta te ceka, onda bas i nije neka fora :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

zabavno je bilo 1. puta... al kad moras sve ispocetka a znas vec sta te ceka, onda bas i nije neka fora :/

ahaaa... onda razumijem ..

15 godina
Test Drive Unlimited 2

Skinuo sam TDU 2 cisto radi DLC-a koji donosi motore i sad ne mogu kupiti motor uopce,crasha mi prilikom ulaska u salon na desktop.
Citam i vidim da ima to veze sa "onom" verzijom igre,jel ima kakvo rjesenje ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Skinuo sam TDU 2 cisto radi DLC-a koji donosi motore i sad ne mogu kupiti motor uopce,crasha mi prilikom ulaska u salon na desktop.
Citam i vidim da ima to veze sa "onom" verzijom igre,jel ima kakvo rjesenje ? 

to kupis one tokene na netu jel u,u svom profilu.. i onda u igrici dodjes u salon kod motora i pise kolitokena i tak to.. i odna tek mozes kupiti.. nije ko kad aute kupujes onako na netu .samo kupis tokene i onda u igrici kupis motore

16 godina
Test Drive Unlimited 2

@stiflercupavu

Baš sam bio online jučer nakon dosta vremena i onda ovdje ugledam tvoju poruku. Nažalost odustao sam od igranja nakon 15 minuta jer nakon update-a igra "štuca" k'o blesava. Vidio sam poslije da dosta ekipe ima isti problem al' rješenja još nema na vidiku. Jedino u kazinu sve šljaka bez problema {#}

Nadam se da ću uskoro naći rješenje za normalno igranje a do tad ubijam sate na ETS2.

Pozz, Ezrail

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice