Ma ja ne mogu večeras :(
ali bu mogao sutra ili u nedjelju.
Javite kada ćete razvaljivati bnet ;)
Ma ja ne mogu večeras :(
ali bu mogao sutra ili u nedjelju.
Javite kada ćete razvaljivati bnet ;)
Tomo tvoj Blog FTW.
Ajme baš me ražalostilo sad kad sam čuo da je Spanishiwa razočaran starcraftom i da razmišlja o odustajanju. Navikao sam na Idrino kenjkanje ali ovo nisam očekivao.
Ajme baš me ražalostilo sad kad sam čuo da je Spanishiwa razočaran starcraftom i da razmišlja o odustajanju. Navikao sam na Idrino kenjkanje ali ovo nisam očekivao.
O čemu se tu točno radi?
Whiner je, eto što. Puši jednu za drugom pa mu je dosta.
Gdje si to vidio, psy nije ništ spomeno na svom kanalu...
Koristan thread za igrače koji su novi u igri i zanima ih kako funkiconiraju lige, divizije, bonus pool i sl. LINK
Mala napomena: Lige možda i nisu podjeljene idealno 20%-20%-20%-20%-18%-2%-top 200, barem ne prema statistikama sa stranice sc2ranks. Prema njihovim (neslužbenim) statistikama podjela je podosta drugačija 31.8-23.2-18.7-14.7-9.0-2.4-0.1 (molim potvrdu za ovo ako tko zna)
Ajde da ne propadne tema
ja sam sad zapoceo SC pa nek mi netko malo objasni
Ajde da ne propadne tema
Što te točno zanima? Osnovne strategije, rase i njihove dobre strane/slabosti, sustav bodovanja itd?
Ajde da ne propadne tema
Što te točno zanima? Osnovne strategije, rase i njihove dobre strane/slabosti, sustav bodovanja itd?
Strategije i daj mi reci koja je naj rasa nekako zelim izabrati izmedju zerga i terrana
Svejedna ti je rasa, tak i tak nemoraš taktizirat. Razvij vosjku i deri.
Svejedna ti je rasa, tak i tak nemoraš taktizirat. Razvij vosjku i deri.
Ok thnx dns sam poceo igrati i vec mi oci padaju kako je dobra :D:D
Bok ljudi!
Trazim nekoga iz hrvatske tko bi htio igrati sc2, pa ak se nekom da
dodajte me na BarbaFrane
zlatna liga, terran
Bok ljudi!
Trazim nekoga iz hrvatske tko bi htio igrati sc2, pa ak se nekom da
dodajte me na BarbaFrane
zlatna liga, terran
TomoYoda #148
platina, protoss
ajmoooooooo
pozdrav svima, u tijeku je organizacija sc2 turnira
ostavit cu link:
pozdrav svima, u tijeku je organizacija sc2 turnira
ostavit cu link:
Super, dvije "sitnice"
1) Ako bi netko mogao obavjestit admina foruma da mu siguronosno pitanje pri registraciji ne radi posto sam poprilicno siguran da je odgovor Ivo Josipovic.
2) Kakav net imate?
Vidi vidi.U mojem gradu neki turnir? :D,totalni sam n00b u SCu 2,ali ću doći gledat i pokušat ću naučit nešto :)Ako ide netko s foruma nek javi da nabacimo koju pivicu :D
pozz ljudi
evo uzeo i ja SC2 da spillam preko neta i ucim se...
nisam totalni tufljo i jado ali sigurno da mi se da igrat i praksat i laganini dobru zajebanciju nabacivat...
ako je netko za teamske igre, 1vs1, bilo sto, slobodno neka me doda...
MuWu
:)
pozz ljudi
nisam totalni tufljo i jado ali sigurno da mi se da igrat i praksat i laganini dobru zajebanciju nabacivat...
MuWu
Evo ja sam idem te addat pa se cujemo ;D
pozz ljudi
MuWu
Ili ipak ne ja sam North America :D
pozz ljudi
MuWu
jel imaš problema s lag-om?
čuo sam se sa par ljudi sa foruma vec u vezi igre, znaci ima ljudi... :D ako je netko za igranje 1v1, praksanje, savjetovanje, slobodno jos jednom neka doda.... zasada samo vjezbam i zezancija pa onda kasnije u neku ligu da navratim da me izmlate.....
u drvenu ligu... :P
mata tnx na savjetima i tipovima..
pozz ljudi
MuWu
jel imaš problema s lag-om?
Nema
Od sad se klan StarCraft Freaks Clan nalazi na http://sfc.hcl.hr adresi te trazimo nove clanove!
Od sad se klan StarCraft Freaks Clan nalazi na http://sfc.hcl.hr adresi te trazimo nove clanove!
Daj mi reci jel to Europe ili North America
Europe
Europe
Steta :(
http://www.gamersject.com/novosti/starcraft-2/gamersject-starcraft-2-casual-turnir.html
Evo i gject održava prvi sc2 turnir, pa bi bilo lijepo da nas ima.