Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 141.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Star Wars: Battlefront 3
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Ja jesam.

I ja isto. Ipak to radi DICE.

Baš me briga za stari battlefront, njegovo vrijeme je prošlo i zastarila je njegova mehanika. Sada sve moderne igre imaju aim down sight jer su igre otišle malo dalje pa je to moguće napraviti, dok nekad nije bilo. Nek naprave battlefront na moderan način.

Očekivao sam battlefield 2142 i SW mix. 

EDIT: kad već igra ima tps mod samo bi kod njega onemogučio aimanje tako da se kazni igrače jer mogu gledati iza kuteva i preko zida

Mislim da bi igra sigurno bila super kao što je i ovaj mod za COD4 bio.

Pa da .. Kud svi tu i mali mujo .. Dice je odmah na pocetku rekao da nece biti battlefield samo s sw skinom.. Zato ne znam zasto uopce usporedbe s bf ..

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
13 godina
a1c2o3 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Ja jesam.

I ja isto. Ipak to radi DICE.

Baš me briga za stari battlefront, njegovo vrijeme je prošlo i zastarila je njegova mehanika. Sada sve moderne igre imaju aim down sight jer su igre otišle malo dalje pa je to moguće napraviti, dok nekad nije bilo. Nek naprave battlefront na moderan način.

Očekivao sam battlefield 2142 i SW mix. 

EDIT: kad već igra ima tps mod samo bi kod njega onemogučio aimanje tako da se kazni igrače jer mogu gledati iza kuteva i preko zida

Mislim da bi igra sigurno bila super kao što je i ovaj mod za COD4 bio.

Pa da .. Kud svi tu i mali mujo .. Dice je odmah na pocetku rekao da nece biti battlefield samo s sw skinom.. Zato ne znam zasto uopce usporedbe s bf ..

Naravno da će to reći. To je potpuno nova super igra koja vrijedi svakog dolara.

Možda su i u pravu, ali to ćemo saznati kada igra izađe.

Osobno (kao i par ljudi ovdje) se nada da će mehanika igra biti što sličnija BF serijalu, osvježena sa Star Wars tematikom i par novina.

Iako me zabrinjava najava mapa sa samo 40 igrača. To mi se čini premalo za  mape u koje su uključena pješadija, vozila na zemlji i u zraku...

11 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 10:19 (DeniZg).
12 godina
Star Wars: Battlefront 3

Briga me što se vremena mjenjaju. Odrastao sam igrajući battlefront 1 i 2, i to što će bf 3 imati dušu prethodnika i "restrikcije" prethodnika mi samo paše :D

Uzmi si battlefield i igraj moderne igre sa aim down sightsima, a battlefront neka bude svoj, a ne reskinnani bf

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:08 (maks0806).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Briga me što se vremena mjenjaju. Odrastao sam igrajući battlefront 1 i 2, i to što će bf 3 imati dušu prethodnika i "restrikcije" prethodnika mi samo paše :D

Uzmi si battlefield i igraj moderne igre sa aim down sightsima, a battlefront neka bude svoj, a ne reskinnani bf

Odrastao sam i uz Super Maria, Castlevaniu pa to ne znači da te igre za uvijek moraju ostati u 2Du. Zapravo čak su i ove dvije igre prilagodili vremenu i napravili ih jednako dobrima kao i stare igre, samo na moderan način.

12 godina

Pa dobro pretjeruješ sad... Mogu napraviti novi battlefront sa štihom starih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Multiplayer gameplay.

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina

Star Wars Battlefront: Multiplayer Gameplay | E3 2015 “Walker Assault” on Hoth  simplasticno

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 23:53 (Andi_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Juj kak sam se navlažio kad sam vidio trailer a tek ovo..............ijujuju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Survival mode

16 godina
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

PC alpha gameplay.

Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Yamacha kaže...

PC alpha gameplay.

Vec ga nema ,ali definitivno moras biti magarac da stavljas alpha gameplay na servis koji ce prvo ici provjeravat ,ovaj bu valjda duze potrajal

http://www.dailymotion.com/en/relevance/universal/search/star+wars+battlefront+alpha/1

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2015 8:56 (Andi_zg).
15 godina

Vidim nitko nije stavio

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 15:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina

Ovo izgleda yebeno

http://i.imgur.com/N87lc7U.gifv

To je inace s ovog videa, na 0:25 točnije

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina

Kao i svaki BF prezentacija je fenomenalna,al ne ocekujem nesto spektakularno vi kao da ste zaboravili da je EA izadavac ovoga,a BF je milk cow kao i COD postao treba ti 150-200 eura za svaki BF da igras i imas sve mape za igrati,smijesno i bezobrazno .
Vec vidim SW deluxe edition gdje dobijes Death Star i posebna oruzija,i za 2-3mj 30-50 eura map pack DLC koji je bio zavrsen i sa full igrom ali bolje je splitati community i biti pohlepno korporacijsko smece.

0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam BF4 na pc-u kupio odvojeno od premiuma i sve zajedno me po punoj cijeni koštalo 100€.

Kasnije sam za PS4 kupio BF4 Premium Edition (svi DLC uključeni) na akciji za 180 kn.

Kakvih 200€, kakvi DLCi za 50€.

BF4 i danas dobiva nadogradnje i idu besplatno nove mape.

Long story short, ne razumijem o čemu pričaš.. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 18:55 (DeniZg).
16 godina
DeniZg kaže...
Ja sam BF4 na pc-u kupio odvojeno od premiuma i sve zajedno me po punoj cijeni koštalo 100€.

Kasnije sam za PS4 kupio BF4 Premium Edition (svi DLC uključeni) na akciji za 180 kn.

Malo je preterao s iznosima ali u njegovom postu ima istine EA voli poturati "muda pod bubrege" pa izbacuju stvari tipa "day one DLC" ili kao free mapu daju istu samo sad nije Rush nego Conquest i slicno. 
Kad se igra uzima day one malo je veci iznos, ukoliko je covjek strpljiv poslje se sve to kao neki complete edition moze uzet za 200 kuna kao u tvom slucaju.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
10 godina
D3ViL kaže...
DeniZg kaže...

Malo je preterao s iznosima ali u njegovom postu ima istine EA voli poturati "muda pod bubrege" pa izbacuju stvari tipa "day one DLC" ili kao free mapu daju istu samo sad nije Rush nego Conquest i slicno. 
Kad se igra uzima day one malo je veci iznos, ukoliko je covjek strpljiv poslje se sve to kao neki complete edition moze uzet za 200 kuna kao u tvom slucaju.

Imas tih ljudi koji brane korporacije kao religiju,i vjerovatno je njemu skroz ok nacin kako EA izdaje igre i DLCove zadnjih nekoliko godina,ja to ne pusim doticni ako zeli davati novac njegovo pravo,ali smijesno mi je da ih brani i objasnjava kako je to u redu i dobijemo i free stvari lol.

10 godina

Dovoljno je prisjetiti se kako je EA  prodavao DLC Hardline za 60 eura. Da nam slijedeće 3 godine daju besplatno igre, za to se neće moći iskupiti...

0 0 hvala 0
11 godina

A mislim, najbolje da će izdati 5 paketa mapa i podijeliti ih besplatno. Doduše, China Rising je i bio besplatan koliko me pamćenje služi.

Hardline nije neka igra, ali svi su mogli probati betu prije kupnje, pa se nitko nema pravo žaliti da se zeznuo i popušio marketing.

Poanta priče je da se EA popravlja u odnosu kakvi su bili prije. Activision je puno puno gori.

PSN - DeniZg80
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovo izgleda yebeno

http://i.imgur.com/N87lc7U.gifv

To je inace s ovog videa, na 0:25 točnije

Igrati ću sa sa ovim crnim likom na 0:30...biti će awsomes!

10 godina
DeniZg kaže...

A mislim, najbolje da će izdati 5 paketa mapa i podijeliti ih besplatno. Doduše, China Rising je i bio besplatan koliko me pamćenje služi.

Hardline nije neka igra, ali svi su mogli probati betu prije kupnje, pa se nitko nema pravo žaliti da se zeznuo i popušio marketing.

Poanta priče je da se EA popravlja u odnosu kakvi su bili prije. Activision je puno puno gori.

Poredis sa najgorom i najpohlepnijom firmom koja postoji kralju nije bas neka utjeha,EA je bio na boljim stazama prije par godina nakon BF3-4 i Shitlinea su opet pokazali svoje pravo lice.
A da ne kazem da je trebalo dobrih 10 giga patheva za onaj poluproizvod BF 3.5

11 godina
Wack kaže...

Ali su ga popravili i realno danas nema boljeg shootera.

Vjerujem da DICE neće zeznuti. Znaju oni da će rage-anje zbog BF4 biti mala beba u usporedbi s tim što ih čeka ako naprave loš Battlefront.

PSN - DeniZg80
15 godina
BDS kaže...

Igrati ću sa sa ovim crnim likom na 0:30...biti će awsomes!

Znam da ćeš kupit igru na kraju kao što si i Hardline.

Svi danas rade DLCove i svi su pohlepni, već ste se mogli naviknuti na to pošto velika većina igri u zadnjih 5 godina dobiva DLCove.  Naravno od BFa koštaju 50 eura ali to je 4 ili 5 DLCova u paketu, a i uvijek je tu meksiko.

Uostalom unazad pola godine počeli su davati free mape i oružija.

10 godina
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Ali su ga popravili i realno danas nema boljeg shootera.

Vjerujem da DICE neće zeznuti. Znaju oni da će rage-anje zbog BF4 biti mala beba u usporedbi s tim što ih čeka ako naprave loš Battlefront.

Jel do mene onda ili meni BF 3 i 4 imaju jedan od najgorih netcodova i hitboxova ikad ?
Ne trollam ozbiljno pitam imam oko 300 sati u BF3 i oko 200 u BF4,i ubljedljivo jedne od najlosih igara kad je u pitanju ovo gore spomenuto.

15 godina
Wack kaže...

Jel do mene onda ili meni BF 3 i 4 imaju jedan od najgorih netcodova i hitboxova ikad ?
Ne trollam ozbiljno pitam imam oko 300 sati u BF3 i oko 200 u BF4,i ubljedljivo jedne od najlosih igara kad je u pitanju ovo gore spomenuto.

Pa jedino CS ima bolji netcode, ali je i manje zahtjevna igra. Sve ostale novije FPS igre su isto što i BF.

Eto sad na CTE isprobavaju 100hz nectode za BF4. Kad si zadnji put igrao BF4 jer su malo nadogradili necode od onoga što je u početku bilo?

11 godina
protjeran

Kolko je DLCa planirano za novi Battlefront?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice